September 2008

Beste Vrienden,

Voor onze September nieuwsbrief, heb ik het Overvloed Vergrotingsnet van Metatron en Godin Laksmi gecombineerd met het net van Godin Hecate en 13 aspecten van de Goddelijke Moeder. Dit zijn de twee overvloed-matrixen voor de maand augustus. Ik merkte dat sommigen onder u hun Godin Hecate-Goddelijke Moeder Net verlieten om het Metatron-Laksmi Net te maken. De energie van beide Netten zijn belangrijk en terwijl u misschien enkel plaats heeft voor één Net, is het best dat we de energieën van beiden volledig kunnen verankeren. De 22 dagen periode voor het volledig verankeren, is daardoor van het grootste belang. Voor deze reden, heb ik de beide Netten in één gecombineerd.

September is een belangrijke maand terwijl we naar 2 belangrijke energie-dagen gaan, 9/9/2008 en Equinox, 19-22 september, 2008. Het manifesteren van overvloed en voorspoed is even belangrijk gedurende september als het was gedurende augustus. Laat ons plannen om dit Net samen uit te oefenen, met de gecombineerde ceremonie die u deze maand wordt aangeboden, voor de volledige 22 dagen, of voor de volledige maand September.

Als u niet in staat bent om één van deze kaarsnetten te maken, gelieve dan niet ontmoedigd te zijn. Metatron heeft ons geleerd dat het even krachtig is, misschien zelfs nog meer efficiënt, om één van deze kaarsnetten te visualiseren en ze aan de Meesters in het Altaar van onze harten aan te bieden. Visualiseer eenvoudigweg het gehele proces, stap voor stap, door in te beelden dat het kaarsennet wordt opgesteld in het Paleis van uw Hart. Focus elke dat op het Net in uw hart en mediteer voor een paar minuten om de energie van het net actief te houden.

Onze nieuwe groep-channeling-serie van 6, “Innerlijk Zicht, Innerlijk Licht” genoemd, begint op zondag 21 September, 2008 om 21u CET (=3:00PM EST (Eastern USA)). Dit is een geweldige start naar een nieuw serie zodat we samen kunnen bewegen naar de energieën van Equinox. Deze serie zal op een wekelijkse basis verdergaan en eindigen op zondag, 26 oktober, 2008. Deze serie staat enkel open voor de intekenaars van onze nieuwsbrief. Godin Hecate, , Moeder Maria and Lady Quan Yin zullen deze serie begeleiden en Metatron zal ze ter beschikking stellen. Voor meer informatie, audio-opname en inschrijving, klik hier. De plaatsen zijn beperkt, dus vroege registratie wordt aangemoedigd.

Metatron plant om ons nog een Gratis Publiek Groep-Channeling te geven via conference call (bijeenkomst via telefoon) op 10/9/2008 om 2u ‘s nachts (9/9/2008 at 8:00PM EST). Ik nodig jullie allen uit voor deze bijeenkomst. Gelieve u vrij te voelen om uw vrienden uit te nodigen zich aan te sluiten, bij u thuis of in een heilige ruimte en zo cirkels binnenin cirkels te creëren om ons Licht te verspreiden. Om te registeren, klik hier.

Ik dank iedereen van u voor uw warme en liefdevolle e-mails gedurende de afgelopen maand en ik verwelkom ieder van u die recent hebben ingeschreven en iedereen die de nieuwsbrieven en audio’s via verscheidene e-groepen de wereld hebben rondgestuurd. De Meesters moedigen u aan om hun Licht te verspreiden door de wijsheid van hun onderricht te delen op gelijk welke manier u zich geleidt voelt.

Ik wens u een gelukkige Herst-Equinox en een grote intrede in een nieuw seizoen.


Het Vergrotingsnet van Overvloed – Hecate met de Goddelijke Moeder gecombineerd met Metatron en Lakshmi

Metatron

Klik hier om een grotere afbeelding van dit net te zien

Benodigd Materiaal

 • Kies één van de volgende kleuren voor uw karton: Wit, rood, zwart of geel.
 • Gouden of Blauwe Pen
 • 17 witte offerkaarsen of theelichtjes
 • 1 grote Witte pilaarkaars
 • 1 grote Rode pilaarkaars
 • 1 grote Gouden pilaarkaars (geel mag ook gebruikt worden als goud niet beschikbaar is)
 • 1 grote Zwarte pilaarkaars
 • Eén double terminated kristal of kristal cluster
 • Eén gouden stuk, gouden juweel of goud-gekleurd munststuk
 • Kaneel

Opstellen van het Kaarsennet

 • Teken een Net zoals getoond in het diagram, met de gouden of blauwe pen.
 • Schrijf de naam van Godin Lakshmi samen met uw eigen naam in het centrum.
 • In de vier hoeken van één vierkant, schrijf de naam van YHWH op twaalf uur, Metatron op de positie van drie uur, Yahoweh-El op zes uur en El-Shaddai op negen uur, zoals getoond in het diagram.
 • In de vier hoeken van het andere vierkant, schrijf de namen van Lakshmi, Saraswati, Durga en Kali, , zoals getoond in het diagram.
 • Rond de cirkel, schrijf de namen van Lady Victory, Athena, Hecate, Moeder Maria, Quan Yin, Isis, Pele, Lady Liberty and Lady Nada.
 • Plaats een hoeveelheid kaneel in het centrum van het Ying Yang symbool over de namen van u en Godin Lakshmi. Plaats een stuk van goud over de hoeveelheid kaneel en plaats daarbovenop het kristal.
 • Plaats uw vier pilaarkaarsen op de vier punten van de ruitvorm. Kijk naar het diagram voor de plaats van de kleur.
 • Plaats een offerkaars of theelicht op het vierkant met vier aspecten van de Troon van YHWH op de vier punten van het vierkant.
 • Plaats een offerkaars of theelicht over alle namen van de Goddelijke Moeder (u zou alles samen 13 kaarsen-plaatsen moeten hebben.)
 • Strooi kaneel rond de volledige grote cirkel zodat de lijn die u tekende wordt bedekt.

De Kaarsen Aansteken en Opladen

 1. Til de Zwarte kaars op, hou ze omhoog en zeg, “Ik roep de transmuterende krachten van Hemel en Aarde op om alle duisternis uit mijn leven en wezen te verwijderen.  Verwijder alle obstakels van mijn pad van overvloed en voorspoed en versnel de manifestatie van alle voordelige middelen in mijn leven en mijn handen.  Ik vraag de Goddelijk Moeder om alle negativiteit en alle obstakels van mijn pad van overvloed en voorspoed te transmuteren.”  Plaats de kaars terug op het net.
 2. Til de Rode kaars op, hou ze omhoog en zeg, “Ik roep de Rode Levenskracht op vanuit de Aardse Gebieden om mijn leven en handen te vullen met overvloed en voorspoed, passie en kracht, rijkdom, gezondheid en comfort.  Ik vraag Godin Gaia om dit Kaarsennet in te stralen met de levenskracht en de schatten van de Aarde.”  Plaats de kaars terug op het net.
 3. Til de Witte kaars op, hou ze omhoog en zeg, “Ik roep het Pure en Onschuldige Vrouwelijke Kind Aspect op.  Ik vraag de Goddelijke Moeder om deze kaars in te stralen met het zaad van het Pure en Onschuldige Vrouwelijke Kind.  Ik vraag de Goddelijke Moeder om dit Kaarsennet te vullen met overvloed en voorspoed van de Creatieve Kracht.”  Plaats de kaars terug op het net.
 4. Til de Gouden kaars op, hou ze omhoog en zeg, “Ik roep de Alchemie van de Hemelse Gebieden op, om overvloed en voorspoed te brengen vanuit de hogere dimensies om mijn leven en handen te vullen.  Ik vraag de Goddelijke Moeder om dit Kaarsennet te vullen met de oneindige overvloed van de hemelse gebieden.”  Plaats de gouden kaars terug op het Net.
 5. Ga nu naar de vier aspecten van de YHWH Troon; YHWH, Metatron, Yahoweh-El en El-Shaddai.  Ga in klokwijzerzin, til elke offerkaars of theelicht op en doe het volgende:

Til de eerste kaars op en zeg, “Ik vraag de Troon van YHWH om mijn lichaam en wezen in te blazen, te belichamen, te beschermen en te begeleiden met de energieën en het Licht van YHWH.”  Plaats de kaars terug op het net.

Til de tweede kaars op en zeg, “Ik vraag El Shaddai om mijn lichaam en wezen in te blazen, te belichamen, te beschermen en te begeleiden met de energieën en het Licht van El-Shaddai.”  Plaats de kaars terug op het net.

Til de derde kaars op en zeg, “Ik vraag Yahoweh-El om mijn lichaam en wezen in te blazen, te belichamen, te beschermen en te begeleiden met de energieën en het Licht van Yahoweh-El.”  Plaats de kaars terug op het net.

Til de vierde kaars op en zeg, “Ik vraag Metatron om mijn lichaam en wezen in te blazen, te belichamen, te beschermen en te begeleiden met de energieën en het Licht van Metatron.”  Plaats de kaars terug op het net.

Ga nu naar de vier Godinnen; Lakshmi, Saraswati, Durga en Kali, rond het vierkant.  Til één voor één de offerkaars of het theelicht op en zeg, “Ik roep Godin (naam van de Godin) op om (vernoem de intentie) voort te brengen.”  Plaats elke kaars terug op haar positie.
Ga nu naar elk van de 9 Godinnen rond de cirkel en til elke kaars op haar beurt op en zeg, “Ik roep Godin (naam van de Godin) op om (vernoem de intentie) voort te brengen.”  Eens alle kaarsen zijn ingestraald en terug op hun posities zijn geplaatst, mag u ze beginnen aansteken.  Begin met het aansteken van binnenuit.  Steek eerst de vier pilaarkaarsen aan, dan de Troon van YHWH, dan de vier Godinnen rond het vierkant, dan de Negen Godinnen rond de cirkel.  Zit een paar minuten in meditatie om de energieën in uw kaarsennet te verankeren.

Wanneer de offerkaarsen zijn opgebrand, start met nieuwe kaarsen en zet nieuwe intenties in of verwerf impuls met dezelfde intenties.  Print alle intenties op een stuk papier an plaats ze bij het Kaarsennet en zeg ze telkens u uw het Net aansteekt.

Laat het kaarsennet voor ten minste 22 dagen branden, de volledige maand September zou het beste zijn.


Overvloed Ceremonie om de energieën van de Goddelijke Moeder te combineren met de Gouden Troon

Visualiseer uzelf staan in het centrum van het net vóór Godin Lakshmi. Visualiseer dat u rond haar begint te draaien. U draait sneller en sneller en implodeert, smelt samen in het wezen van Godin Lakshmi. De implosie wordt een explosie van het Gouden Licht dat een Gouden Bol vormt rond u en Godin Lakshmi. Terwijl u zich in de Gouden Bol bevindt, stuur uw persoonlijke en Wereldse intenties uit.

Visualiseer uzelf staan aan de Troon, met de aanwezigheid van YHWH op twaalf uur, El-Shaddai op drie uur, Yahoweh-El op 6 uur en Metatron op 9 uur. Visualiseer dat de Gouden Bol met u en Lakshmi uitbreidt, implodeert in en samensmelt met de vier wezens rond de Troon. De implosie wordt een explosie van Gouden Licht dat een grotere Gouden Bol vormt rond u en Godin Lakshmi. Terwijl u zich in de Gouden Bol bevindt, stuur opnieuw uw persoonlijke en Globale intenties uit.

Visualiseer dat de cirkel uitbreidt om alle aspecten van de Goddelijke Moeder; u en Lakshmi met Saraswati, Durga, Kali, Athena, Hecate, Mother Mary, Quan Yin, Isis, Pele, Lady Liberty, Lady Nada en Lady Victory. Pauzeer en baadt in het Gouden Licht, en verkondig uw intenties.

U kan deze meditatie uitoefenen door fysiek een cirkel te tekenen buiten in het zand, of in de kamer en door in de cirkel te gaan staan met Godin Lakshmi.

Beoefen deze kaarsennet ceremonie elke dag en zoveel keer als u kan tussen nu en September Equinox. Denk aan de belangrijke poort- en energiedagen voor deze tijd zijn 9/9, 9/18, Herfst Equinox, 19-22 september, 24/9 en 27/9.