Oktober 2008

Beste vrienden,

Voor onze oktober nieuwsbrief, heeft de Goddelijke Moeder ons gezegend met een Beschermend Net van Licht.  Ze heeft speciaal verzocht dat we de gewoonte aankweken om dit net te gebruiken als deel van onze dagelijkse routine.

Gelieve eraan te denken dat de Poortdagen voor de maand oktober 10/10, 10/18, 10/22 en 10/29 zijn.

Onze Groep-Channeling series Innerlijk Zicht, Innerlijk Licht met Hecate, Quan-Yin en Moeder Maria zal elke zondag om 21u CET doorgaan.  U kan zich aansluiten voor één of meerdere sessies door hier in te schrijven.

Terwijl ons Quotient van Licht verhoogt, worden we gevoeliger voor energieën en minder tolerant voor lagere vibraties.  Wanneer de omgeving rond ons vervuild is, kan het ons Licht beïnvloeden.  We werken hard om ons Licht te verhogen, met de bedoeling ten dienste te staan van de Meesters en onszelf te versnellen op ons pad voor het vervullen van onze Goddelijke Missie.  Om onszelf op een gelijkmatig tempo van versnelling te houden, dienen we zoveel te doen om ons Hoger Licht te behouden als we moeten doen om dat Licht te bereiken.  Anders zouden we twee stappen voorwaarts nemen en één stap achterwaarts.  Dit is omdat het Collectieve Bewustzijn van de Mensheid in massa begint te ontwaken tot haar spiritualiteit.  Terwijl ze dit doen geven ze hun onzuiverheden vrij.

Deze onzuiverheden kunnen zich manifesteren in de vorm van negatieve emoties, negatieve gedachten en alle vormen van lager trillende energieën.  Deze lagere trillingen beïnvloeden de omgeving van de Aarde en de vijf elementen.  Terwijl de meerderheid van de mensen op deze lagere energieën vibreren, passen ze zich aan aan de omgeving.  Aan de andere kant kunnen degenen die hun Trilling en Quotient van Licht hebben verhoogd, negatief worden beïnvloed.  Onze toevlucht vinden we in het vormen van lagen van bescherming rond onszelf.  Dit kan worden gedaan door De Beschermengelen, Engelenkrachten van de vier windrichtingen en andere Wezens van Licht op te roepen om voor onze rekening op te treden en lagen van bescherming rond ons te vormen.  De Goddelijke Moeder heeft ons daarom een net van licht gebracht om ons te helpen hogere trillingsenergieën rond ons te behouden en om het specifieke Quotient van Licht te behouden, welke we bereikt hebben binnen ons auraveld.

Dit specifieke Net van Licht bezorgt ons zowel heling als bescherming en helpt ons om de hogere trilllingsfrequenties te behouden die we bereikt hebben door vlijtig werk.  We kunnen daarom doorgaan met versnellen zonder terugval door middel van dit net.

Stel dit net op rond uw lichaam om uzelf te beschermen voor lagere trillingsenergieën en om uw Quotient van Licht te verhogen tot een hoger niveau.  Door het verspreiden van de energie van dit net rond uzelf, zal u vanaf dit moment beginnen met het ontvangen van heling en bescherming.  De Goddelijke Moeder heeft gevraagd dat u dit net elke dag rond uw lichaam visualiseert op het moment dat u wakker wordt en het zo vaak mogelijk herbekrachtigt gedurende de dag.


Net van Bescherming van de Goddelijk Moeder met de Engelenkrachten van Puur Wit Licht, Violette Straal, Violette Vlam, Engelen van de vier windrichtingen.  Yahoweh-EL en Grote Stille Wachter

Metatron

klik hier voor een grotere afbeelding

Net van Bescherming Oefening – Gechanneled September 21, 2008

Begin uw dag door op te staan en dit net te visualiseren en op te roepen.  Roep Aartsengel Uriël, Rafaël, Michaël en Gabriël op door tegenover hen te staan op de moment dat u hen oproept.  Begin door u te richten in de richting van het noorden.  Visualiseer of zeg luidop:

 • Ik roep Aartsengel Uriël op om in de richting van het noorden te staan recht tegenover me.  Uriël verzendt stralen van Geel Licht naar me.
 • Ik roep Aartsengel Rafaël op om in de richting van het oosten te staan recht tegenover me.  Rafaël verzendt stralen van Roos Licht naar me.
 • Ik roep Aartsengel Michaël op om in de richting van het zuiden te staan recht tegenover me.  Michaël verzendt stralen van Aqua-Mariene Blauw Licht naar me.
 • Ik roep Aartsengel Gabriël op om in de richting van het westen te staan recht tegenover me.  Gabriël verzendt stralen van Emerald Groen Licht naar me.

Richt u opnieuw in de richting van het noorden en ga verder met het creëren van dit Net van Bescherming.  Visualiseer of zeg het volgende luidop:

 • Ik vraag de Legioenen van Uriël om naar voor te komen en een cirkel rond de vorige formatie te creëren.  Ze staan schouder-aan-schouder en verzenden Gouden Geel Licht naar me.
 • Ik vraag de Legioenen van Rafaël om naar voor te komen en een cirkel rond de vorige formatie te creëren.  Ze staan schouder-aan-schouder en verzenden Gouden Roos Licht naar me.
 • Ik vraag de Legioenen van Michaël om naar voor te komen en een nieuwe cirkel rond de laatste te creëren en Aqua-Mariene Blauw Licht naar me uit te stralen.
 • Ik vraag de Legioenen van Gabriël om naar voor te komen en een nieuwe cirkel rond de formatie te creëren en Koper Gouden Licht naar me uit te stralen.
 • Ik roep de Legioenen van Yahoweh-El op om een nieuwe cirkel te creëren, ze staan schouder-aan-schouder, en verzenden Platinum Licht.
 • Ik roep de Engelenkrachten van Puur Wit Licht op om nog een cirkel te creëren, ze staan schouder-aan-schouder, en verzenden Puur Wit Licht naar me.
 • Ik roep de Turquoise Blauwe Bubbel van de Grote Stille Toeschouwer op om alle cirkels te omringen en om dit net te vullen met Turquoise Blauw Licht.
 • Ik roep de Engelenkrachten van de Violette Straal van Transmutatie op om naar voor te komen en schouder-aan-schouder te staan en een cirkel te vormen rond de Turquoise Blauwe Bubbel, en de Violette Straal van Transmutatie naar dit volledige net uit te stralen.
 • Ik roep de Engelenkrachten van de Violette Vlam van Transmutatie op om naar voor te komen en schouder-aan-schouder te staan rond de cirkel van de Engelenkrachten van de Violette Straal, de Turquoise Blauwe Bubbel van de Stille Toeschouwer, de binnenste cirkels van de Legioenen van Uriël, Rafaël, Michaël en Gabriël, de Aartsengel-Krachten van de Vier Windrichtingen, en mezelf in het centrum.  De Violette Straal en Vlam van Transmutatie verzegelen dit gehele net van Heling en Bescherming.

Pauzeer voor een moment en baadt in de energieën van Heling en Bescherming die naar je worden verzonden door deze Grote Wezens van Licht.

 • Terwijl u naar het noorden gericht bent, zeg, “Ik vraag om bescherming en heling van alle Elementen en alle Wezens van Licht en Aarde in de richting van het noorden.
 • Draai in klokwijzerzin en richt u naar het oosten en zeg, “Ik vraag om Bescherming en heling van alle Elementen en alle Wezens van Licht en Aarde in de richting van het oosten.”
 • Draai in klokwijzerzin en richt u naar het zuiden en zeg, “Ik vraag om Bescherming en heling van alle Elementen en alle Wezens van Licht en Aarde in de richting van het zuiden.”
 • Draai in klokwijzerzin en richt u naar het westen en zeg, “Ik vraag om Bescherming en heling van alle Elementen en alle Wezens van Licht en Aarde in de richting van het westen.”
 • Draai in klokwijzerzin opnieuw naar het noorden gericht om de cirkel te vervolledigen en zeg, “Ik vraag alle Engelenkrachten van Licht, mijn Beschermengelen en de Elementalen verantwoordelijk voor mijn welzijn om me te omringen gedurende deze dag.  Ik offer mijn dag op ten dienste van het Licht.  Zo is het.  Het werd gedaan.

Eerst kan het een paar minuten duren om dit Beschermingsnet te vervolledigen.  Maar na een paar ronden zal u het vanbuiten kennen en zal het een automatisch deel worden van uw dagelijkse routine en u kan uw eigen routine ontwikkelen en uw eigen intenties en gebeden voor elke dag toevoegen.  Dan zal u het verschil merken.

Ik heb hier variaties van gedaan en dagelijks andere gelijkaardige netten gedurende vele jaren al.  Het is een gewoonte geworden.  Normaal doe ik het wanneer ik me aankleed voor de dag.  Alhoewel op de dag dat ik mezelf diende te haasten om naar buiten te geraken, kan ik deze stap in mijn routine omzeilen.  Iets stopt me aan de deuropening en ik doe een snelle versie net voor ik naar buiten ga.  Onlangs deed ik een snelle versie gewoon door te zeggen bescherming, bescherming, bescherming en ik liep naar buiten om de dag te beginnen.  Tegen de middag, begon ik me misselijk en duizelig te voelen.  Toen ik ’s avonds terugkeerde, had al mijn kracht me verlaten.  Ik vroeg Metatron wat er met me was gebeurd.  Hij vertelde me dat mijn bescherming niet was opgezet met heldere bedoeling en vastbeslotenheid en mijn energie-lichamen stonden wijd open.  Ik had overal de onzuiverheden gereinigd en ik had het alleen maar in mijn eigen lichaam opgezogen.  Het richtte een ravage aan binnenin me.  Hij vertelde me om een zoutbad te nemen.

U kan soda gebruiken als een manier om de onzuiverheden van uw lichaam te reinigen en uw chakra’s vrij te maken terwijl u een douche neemt.  Door een natte washand te gebruiken kan u soda gebruiken om over alle chakra’s te wrijven aan de voorkant en achterkant van uw lichaam langsheen uw ruggengraat.  Denk vooral aan uw Derde Oog en de achterkant van uw nek welke de opening is van uw Channeling Chakra.