Juni 2008

Beste vrienden,

Voor onze juni nieuwsbrief, heeft Quan Yin, Godin van mededogen, ons een mooie Net van Licht oefening aangeboden aangevuld met een Kaarsennet om energie en impuls toe te voegen, en een mooie ceremonie om tijdens de periode van de Zonnewende, 19-22 juni, uit te voeren. Gelieve te noteren dat de poortdagen voor juni de 6de, de Volle Maan op de 18de en de Zonnewende dagen van 19, 20, 21 en 22 zijn. Quan Yin heeft verzocht dat we veel belang hechten aan de tien dagen van de 15 de tot de 26ste aangezien er een overlapping is van de Volle Maan en de Zonnewende. Dit is een uitzonderlijk krachtige maand aangezien we de zomer beginnen in de noordelijke hemisfeer en de winter in de zuidelijke hemisfeer. Wat we ook doen tijdens deze periode wordt vergroot en versneld aangezien de poorten van de hemelse gebieden wijd geopend zijn. Ik hoop dat je van ze geniet.

Groep Channeling
Het is ook mijn groot genoegen om publieke groep channelings aan te bieden. De Meesters hebben verzocht dat ik start met deze groep sessies die zullen beginnen op de 8ste juni en zullen verdergaan tot in augustus, 2 sessies per maand, 6 sessies in totaal. Deze channeling sessies zijn toegankelijk voor iedereen en zullen via telefoon conferentie (conference call) worden uitgevoerd. Klik hier voor meer informatie of om te registreren voor deze sessies.

Ik wens u een prachtige, gelukkige Zonnewende. Gelieve ons allen van Waves of Bliss te gedenken in uw gebeden en ceremonies.

Dat hoop, creativiteit en geluk bij u allen mag zijn.

In het Licht van de IK BEN,

Nasrin


Quan Yin

Quan Yin’s Net van Hoop, Creativiteit, en Geluk met Christus Maitreya en Aartsengel Ariel

Gechanneled 14 mei, 2008 door Nasrin Safai

Mijn Kinderen van Licht ik ben Quan Yin.

Voel uzelf getroost door moeder Quan Yin en visualiseer het Pure Witte Licht van Zuiverheid en Meededogen dat vanuit mijn hart vertrekt naar het jouwe toe. Zie uzelf volledig overspoeld in mijn liefde.

Ik zou u graag een Net van Licht geven om uw energie-lichamen te reinigen en te zuiveren van alle afval en pijn welke naar de oppervlakte komen door de natuurlijke rampen van de Aarde, de oorlog en de onrust in de wereld. Gelieve te begrijpen dat dit het proces is van zuivering van de Aarde. De Meesters waken over u allen. Degene onder u die werken in dienst van het Licht kunnen het gewicht van deze afval meer dramatisch voelen dan de onbewuste massa. Ik breng dit Net van Licht om u te helpen uw energievelden te verhogen en meer hoop, creativiteit en geluk in uw levens te voelen.

Ik zal u ook een Kaarsennet geven om de impact van het Net van Licht te vergroten. Het is het beste om ze allebei tesamen te doen, aangezien elk de impact van de andere zal vergroten. Ik heb u ook een ceremonie gegeven om deze energieën op Aarde te verankeren en te vergroten.

Deze oefening is tijdelijk omwille van de Zonnewende die eraan komt. Terwijl u het Net van Licht beoefent, zal u meer impuls verwerven. Het is daarom het beste om te starten met het beoefenen van dit Net van Licht gedurende de Zomer Zonnewende (19-22 juni, 2008) en gedurende de tien-dagen fase rond de Zonnewende (van 15 tot 25 juni). De poorten van de Hemelse Gebieden staan wijd open op de dag zelf, de dag ervoor, en de dag na elke Zonnewende en elke Equinox (dag en nachteveningspunt) welke de periode is van de seizoensverandering. Dit zijn momenten in de tijd dat onze spirituele oefeningen kunnen vergroot worden en de impact kan worden versneld.

Net van Licht voor Hoop, Creativiteit en Geluk

Neem nu diep adem en visualiseer uzelf staan in het centrum van een driehoek. De punten van de driehoek bevinden zich in het Noorden, Zuidoost, en Zuidwest.

Visualiseer uzelf staan tegenover het Noordelijke punt van de driehoek. Christus Maitreya staat op het Noordelijke punt tegenover u. Hij staat in een pilaar van stralend Emerald Groen Licht. Dit is de Pilaar van Hoop. Focus uw energie op zijn aanwezigheid en stap in de pilaar van Emerald Groen Licht. Neem een diepe adem en smelt samen met de aanwezigheid van Christus Maitreya. Baadt in zijn aanwezigheid en sta uzelf toe om vervult te worden van de energieën van Hoop. Zeg nu:

“In de naam van Christus Maitreya laad ik mezelf op met energieën van Hoop en vraag voor heling van al mijn energie-lichamen en mijn vijf-lichaam systeem.” Pauzeer en neem een diepe adem.

Keer terug naar uw positie in het centrum van de driehoek. Draai nu en sta tegenover het volgende punt van de driehoek in het Zuidoosten. Plaats nu uw focus op de pilaar van Stralend Oranje Licht. Dit is de Pilaar van Creativiteit. Aarstengel Ariel, de engel van Creativiteit, staat in de Pilaar van Licht. Stralend Oranje Licht vertrekt vanuit dit lichaam van de Aarstengel. Neem een diepe adem en visualiseer uzelf in de Pilaar van Licht stappen. Baadt in de verfrissende en energetiserende creatieve kracht van deze Aartsengel en de creatieve kracht van de Natuur. Zeg nu:

“In de naam van Aartsengel Ariel laad ik mezelf op met de energieën van Creativiteit en vraag voor heling van al mijn energie-lichamen en mijn vijf-lichaam Systeem.”

Neem een diepe adem en pauzeer een ogenblik.

Stap uit het Zuidoostelijke punt en keer terug naar uw positie in het centrum. Draai nu en sta tegenover het volgende punt van de driehoek in het Zuidwesten. Plaats nu uw focus op de Pilaar van Stralend Wit Licht. Dit is de Pilaar van Geluk. Quan Yin staat op dit punt in de Pilaar. Visualiseer uzelf overgaan in deze Pilaar. Baadt in het Stralende Witte Licht van Geluk en Meededogen welke vanuit Quan Yin vertrekt. Zeg nu:

In naam van Quan Yin laad ik mezelf op met de energieën van Geluk en Meededogen en vraag ik heling van al mijn energie-lichamen en mijn vijf-lichaam Systeem.”

Neem een diepe adem en pauzeer een ogenblik.

Neem nu een andere diepe adem en keer terug naar het centrum en sta tegenover het Noordelijke punt van de driehoek.

Visualiseer nu dat de drie pilaren zich beginnen uitbreiden en vergroten om elkaar te bereiken en in elkaar over te gaan, samen met u in het centrum. De Groene Pilaar van Hoop, de Oranje Pilaar van Creativiteit, en de Witte Pilaar van Geluk verlengen, breiden uit, en overlappen elkaar om één grote Pilaar van Licht te creëren die de hele driehoek omringt en een enorme cirkel vormt.

Vanuit het samensmelten van de drie Pilaren van Licht, begint er een glinsterend Perzik en Citroen-Groen Licht te vertrekken in elke richting binnenin de cirkel. Dit is de Pure Essentie van de Vrouwelijke en Mannelijke Energieën voor de Zevende Gouden Periode. Het Perzik vertegenwoordigt het Pure en Onschuldige Vrouwelijke Kind en het Citroen-Groene vertegenwoordigt de heldere en Gefocuste Energieën van het Mannelijke Kind. Deze Energieën zullen ons terugbrengen naar de perfectie van het Originele Goddelijke Plan bedoeld voor de mensheid. Dit is waaraan de Meesters hebben gewerkt om te bereiken voor rekening van de mensheid en met de hulp van u die in dienst staat van de Meesters van Licht.

Baadt in dit Glinsterende Perzik en Citroen-Groene Licht en ervaar de verenigde Kracht van Hoop, Creativiteit en Geluk in elke cel, elke molecule, en elke iota van uw lichamen en zijn. Neem een diepe adem en pauzeer een ogenblik.

Zeg nu:

“In de naam van de Goddelijke Moeder in al haar aspecten vraag ik voor de energieën van Hoop, Creativiteit en Geluk om de hele tijd bij mij te blijven. Ik nodig Christus Maitreya, Ariel en Quan Yin uit om mijn Vijf-lichaam Systemen te energetiseren met hun Licht en hun aanwezigheid, vanaf deze dag. Dit Net van Licht zal opgeladen blijven en zal aan impuls en versnelling winnen met elke herhaling.”

Neem een diepe adem en voel uzelf overspoeld met de Perzik-Citroen Energieën. Herinner uzelf eraan dat de energieën van Hoop, Creativiteit en Geluk u ten allen tijden omringen.

Kaarsennet voor Hoop, Creativiteit en Geluk

Quan Yin

Gebruik het bovenstaande Net van Licht gelijk waar, op gelijk welk tijdstip, zoveel als u kan. U mag dit Kaarsennet voor gelijk welke duur gebruiken. Het aansteken van het Kaarsennet gedurende de gehele maand van de Zonnewende zal de beste resultaten opleveren. De tien-dagen periode rond de Zonnewende zal ook voordelen brengen als u in staat bent om dit te doen. Of steek het aan voor gelijk welke duur dat u erover kan waken. Het zal de Net van Licht oefening vergroten als u het Kaarsennet ervoor aansteekt.

Benodigdheden: Voor dit Kaarsennet hebt u wit karton, een paarse of blauwe pen met vilten punt, wat kaneel en kaarsen nodig.

Kaarsen: Voor de kaarsen kan u 3 pilaarkaarsen gebruiken van 8×23 cm of 4×15 cm of 3 willekeurige kaarsen die u kan vervangen als ze uitgaan. Voor het net kan je een groene kaars van Hoop, een oranje kaars van Creativiteit, en een witte kaars voor Geluk en Meededogen gebruiken. Of, om te vereenvoudigen kan u allemaal witte kaarsen gebruiken aangezien elke kaars met de energieën van Hoop, Creativiteit en Geluk zal opgeladen worden. De kleur is niet van zo’n groot belang.

Karton: Snij het karton zodat het een vierkant wordt.

 1. Teken een cirkel op het vierkante karton (gebruik een grote plaat of ronde schaal als leidraad)
 2. Teken een gelijkbenige driehoek binnenin de cirkel zodat de Noordelijke, Zuidoostelijke en Zuidwestelijke punten van de driehoek de cirkel raken.
 3. Teken binnenin de driehoek een cirkel van 5cm diameter. Teken binnenin deze cirkel het teken yin/yang. Schrijf aan het bovenste gedeelte van het yin/yang teken het woord “Vrede”. Schrijf aan het onderste gedeelte van het yin/yang teken het woord “Harmonie”.
 4. Schrijf aan het Noordelijke punt van de driehoek “Hoop” en “Christus Maitreya”. Schrijf aan het Zuidoostelijke punt van de driehoek “Creativiteit” en “Aartsengel Ariel”.
 5. Schrijf aan het Zuidwestelijke punt “Geluk” en “Quan Yin”.
 6. Plaats een hoeveelheid kaneel op het yin/yang teken.
 7. Strooi kaneel langs de volledige omtrek van de grote buitenste cirkel.
 8. Plaats de groene (of witte) kaars aan het Noordelijke punt op de woorden “Hoop” en “Christus Maitreya”.
 9. Plaats de oranje (of witte kaars) aan het Zuidoostelijke punt op de woorden “Creativiteit” en “Aartsengel Ariel”.
 10. Plaats de witte kaars op het Zuidwestelijke punt op de woorden “Geluk” en “Quan Yin”.

Uw Kaarsennet voor de Eerste Keer opladen

 • Neem de groene (of witte) Kaars van Hoop aan het Noordelijke punt, houdt ze in beide handen, breng ze tot boven je hoofd en zeg:

“In de naam van Christus Maitreya laad ik deze kaars op met de energieën van Hoop en vraag ik heling van al mijn Energie-Lichamen en mijn Vijf-Lichaam Systeem.”

 • Plaats deze kaars terug in haar positie op het Net.
 • Neem de Oranje (of witte) Kaars van Creativiteit in het Zuidoostelijke punt, hou ze in beide handen, breng ze tot boven je hoofd en zeg:

“In de naam van Aartsengel Ariel laad ik deze kaars op met de energieën van Creativiteit en vraag ik heling van al mijn Energie-Lichamen en mijn Vijf-Lichaam Systeem.”

 • Plaats deze kaars terug in haar positie op het Net.
 • Neem de Witte Kaars van Geluk in het Zuidwestelijke punt, hou ze in beide handen, breng ze tot boven je hoofd en zeg:

“In de naam van Quan Yin laad ik deze kaars op met de Energieën van Geluk en Meededogen en vraag om heling van al mijn Energie-Lichamen en mijn Vijf-Lichaam Systeem.”

 • Plaats deze kaars terug in haar positie op het Net.

Het aansteken van de Kaarsen

 • Steek eerst de groene Kaars van Hoop aan en zeg:

“Ik steek deze Vlam van Hoop aan in de naam van Christus Maitreya en vraag dat de energieën van Hoop mijn leven en mijn zijn vullen.”

 • Steek dan de oranje Kaars van Creativiteit aan en zeg:

“Ik steek deze Vlam van Creativiteit aan in de naam van Aartsengel Ariel en vraag dat de energieën van Creativiteit mijn leven en mijn zijn vullen.”

 • Steek dan de witte Kaars van Geluk aan en zeg:

“Ik steek deze Vlam van Geluk aan in de naam van Quan Yin en vraag dat de energieën van Geluk en Meededogen mijn leven en mijn zijn vullen.”

 • Het Net is nu volledig opgeladen. Vanaf dit punt, telkens u het Net aansteekt, zeg eenvoudigweg bovenvermelde aanroepingen voor elke kaars.

Ceremonie van Hoop, Creativiteit en Geluk voor de Zonnewende

Ik biedt u twee verschillende manieren aan om deze ceremonie te doen, alleen of per groep van vier. Zoek uit wanneer de Zonnewende zich voordoet volgens uw tijdzone en voer de ceremonie uit tenminste één keer gedurende die 72 uur durende periode op de dag van de Zonnewende, de dag ervoor, of de dag erna. Dit is ook een uitstekende ceremonie om gedurende de 10 dagen ervoor te doen, tijdens of na de Zonnewende, gedurende de gehele maand juni, en op gelijk welk tijdstip van het jaar dat je je ertoe aangetrokken voelt, aangezien het grote zegening en Licht voor de Aarde en de Mensheid brengt.

Deze ceremonie kan binnen of buiten worden beoefend. Als u het binnen doet, kan u visualiseren dat het Net bestaat. Wanneer u klaar bent met de ceremonie, denk eraan om het Net te verwijderen en te reinigen door de Violette Vlam aan te roepen. Doe dit door te zeggen:

“Ik aanroep de Violette Vlam van Transmutatie om deze ceremoniële plaats te omvatten en ze ongestoord te houden van externe bronnen.” Op deze wijze zal de Energie van dit Net actief blijven op die locatie, ongestoord en onaangeroerd door gelijk welke latere activiteit op die plaats.

Als u het buiten beoefend, kan je de cirkel, de driehoek, en de kleine yin-yang cirkel tekenen op het zand of op de grond. Wanneer u de ceremonie beëindigd hebt, denk eraan om de markeringen van de grond te verwijderen en te reinigen. Doe dit door ze weg te wrijven en te vegen en, als er water beschikbaar is, giet een beetje water over het Net om het te reinigen en te verwijderen. Zeg dan de Violette Vlam aanroep:
Ik aanroep de Violette Vlam van Transmutatie om deze ceremoniële plaats te omvatten en ze ongestoord te houden van gelijk welke externe bronnen.”

Op deze wijze zal de Energie van het Net actief blijven op deze locaties, ongestoord en onaangeroerd door gelijk welke latere activiteit op die plaats.

Cermonie voor Eén Persoon

Als u kan, doe deze ceremonie elke dag gedurende de periode van de Zonnewende aangezien elke herhaling impuls toevoegd aan het geheel. Om het op uw ééntje te kunnen doen, zul je vier kristallen nodig hebben. De kristallen zullen op alle drie de punten van de driehoek en in het centrum geplaatst worden. De grootte en het type van kristal hangt volledig van u af aangezien u ze zult opladen met de relevante energie afhankelijk van hun plaats op elk punt.

Om de ceremonie te starten, sta aan de buitenkant van het Net, neem diep adem en centreer uzelf.
Zeg een gebed om voor een zegening te vragen en verbindt u met de Energieën van Moeder Aarde onder u en met de Goddelijke Moeder boven u:

“Ik aanroep de aanwezigheid van de Goddelijke Moeder in haar Hemelse en Aardse Aspecten. Ik verbind mezelf met de Energieën van de Goddelijke Moeder die de Hemelse Gebieden naar de Aarde brengt en deze Energieën verkankert via mijn lichaam in de Aarde. Ik aanroep de aanwezigheid van Christus Maitreya, Aarstengel Ariel en Quan Yin om de Energieën van Hoop, Creativiteit en Geluk te brengen en om deze ceremonie te zegenen en mogelijk te maken.”

 • Neem nu diep adem en pauzeer voor een ogenblik om de energieën te verzamelen.
 • Stap nu in de Noordelijke positie en sta tegenover het centrum van de driehoek en zeg:

“Ik laad nu mezelf op met de Energie van Hoop en ik vraag Christus Maitreya om me te belichamen.”

 • Pauzeer, neem een diepe adem en veranker de Energieën in die positie.
 • Beweeg naar de richting van Zuidoost. Sta voor het centrum van de driehoek en zeg:

“Ik laad nu mezelf op met de Energie van Creativiteit en ik vraag Aarstengel Ariel om me te belichamen.”

 • Pauzeer en neem een diepe adem en veranker de Energieën in die positie.
 • Beweeg naar de richting van Zuidwest. Sta voor het centrum van de driehoek en zeg:

“Ik laad nu mezelf op met de Energie van Geluk en ik vraag Quan Tin om me te belichamen.”

 • Pauzeer en neem een diepe adem en veranker de Energieën in die positie.
 • Beweeg nu naar het centrum van de driehoek. Sta in het centrum en zeg:

“Ik laad me nu op met de Energie van Perzik Licht, het Licht van het Pure en Onschuldige Kind, het Citroen-Groene Licht van het Zuivere en Gefocuste Mannelijke Kind, en ik vraag de Goddelijke Moeder om me te belichamen.”

 • Pauzeer en neem een diepe adem en veranker de Energieën in die positie.
 • De ceremonie is compleet op dit punt. Wanneer u de ceremonie hebt beëindigd, verlaat de cirkel en denk eraan om het Net te verwijderen en te reinigen door de Violette Vlam te aanroepen. Doe dit door te zeggen:

“Ik aanroep de Violette Vlam van Transmutatie om deze ceremoniële plaats te omvatten en het ongestoord te houden van gelijk welke externe bronnen.”

Op deze wijze zal de Energie van dit Net actief blijven op die locatie, ongestoord en onaangeroerd door gelijk welke latere aktiviteit op die plaats.

Ceremonie voor Vier Mensen

Ideaal, zou je deze ceremonie met in totaal 4 mensen willen beoefenen, bij voorkeur buiten om de Natuur en Moeder Aarde te zegenen of in uw huiselijke of andere binnenskamers omgeving. Gelijk wanneer u het doet zal het uw omgeving zegenen.

Allereerst, zullen alle vier de mensen buiten de omtrek van de formatie staan en de volgende aanroep luidop zeggen om voor een zegening te vragen en om te verbinden met de Energieën van Moeder Aarde beneden en de Goddelijke Moeder boven:

“Ik aanroep de aanwezigheid van de Goddelijke Moeder in haar Hemelse en Aardse Aspecten. Ik verbind mezelf met de Energieën van de Goddelijke Moeder die de Hemelse Gebieden naar de Aarde brengt en deze Energieën verkankert via mijn lichaam in de Aarde. Ik aanroep de aanwezigheid van Christus Maitreya, Aarstengel Ariel en Quan Yin om de Energieën van Hoop, Creativiteit en Geluk te brengen en om deze ceremonie te zegenen en mogelijk te maken.”

Nu, gaat elke persoon in het Net staan en kiest één van de punten van de driehoek of het centrum. De persoon in het centrum staat tegenover het Noorden en de mensen op de punten van de driehoek staan tegenover het centrum.

Wanneer iedereen zijn positie heeft ingenomen, begint de aanroep.

 • Startend bij het Noordelijke punt, zegt de persoon luidop:

“Ik laad nu mezelf op met de Energie van Hoop en Ik vraag Christus Maitreya om me te belichamen.”

 • Pauzeer nu, neem een diepe adem en veranker de Energieën in die positie. Hef dan je armen omhoog met de palmen van elke hand gericht naar het centrum van de driehoek, en verzendt de Energieën van Hoop en de zegening van Christus Maitreya naar de persoon in het centrum.
 • Vervolgens zegt de persoon die in het Zuidoosten staat:

“Ik laad nu mezelf op met de Energieën van Creativiteit en ik vraag Aarstengel Ariel om me te belichamen.”

 • Pauzeer nu, neem een diepe adem en veranker de Energieën in die positie. Hef dan je armen omhoog met de palmen van elke hand gericht naar het centrum van de driehoek, en verzendt de Energieën van Creativiteit en de zegening van Aarstengel Ariel naar de persoon in het centrum.
 • Vervolgens zegt de persoon die in het Zuidwesten staat:

“Ik laad nu mezelf op met de Energieën van Geluk en ik vraag Quan Yin om me te belichamen.”

 • Pauzeer en neem een diepe adem en veranker de Energieën in die positie. Hef dan je armen omhoog met de palmen van elke hand gericht naar het centrum van de driehoek, en verzendt de Energieën van Geluk en de zegening van Quan Yin naar de persoon in het centrum.
 • De persoon die in het Centrum staat zegt:

“Ik laad me nu op met de Energieën van Perzik en Citroen-Groen Licht welke het Licht van het Pure en Onschuldige Kind en het Zuivere en Gefocuste Mannelijke Kind vertegenwoordigt, en ik vraag de Goddelijke Moeder om me te belichamen.”

 • De persoon in het centrum ontvangt nu de energieën van de Hemelse Gebieden en verzendt deze naar de Aarde. Dit wordt gedaan door de rechterarm hoog boven het hoofd te heffen, met de vingers van de rechterhand recht naar boven te richten om de Energieën van de Goddelijke Moeder te ontvangen vanuit de bovenliggende Hemelen. Tegelijkertijd, worden de linkerarm en de vingers van de linkerarm naar beneden gericht om Moeder Aarde te zegenen.
 • Na het opzeggen van alle aanroepingen en terwijl uw handen zich nog in positie bevinden, pauzeer dan een ogenblik, neem een diepe adem, en baadt volledig in alle Energieën.
 • De ceremonie is compleet op dit punt en iedereen laat zijn armen zakken, en verlaat het net.
 • Wanneer u de ceremonie hebt beëindigd, verlaat de cirkel en denk eraan om het Net te verwijderen en te reinigen door de Violette Vlam te aanroepen. Doe dit door te zeggen:

“Ik aanroep de Violette Vlam van Transmutatie om deze ceremoniele plaats te omvatten en het ongestoord te houden van gelijk welke externe bronnen.”

Op deze wijze zal de Energie van dit Net actief blijven op die locatie, ongestoord en onaangeroerd door gelijk welke latere aktiviteit op die plaats.

Als u impuls wil verzamelen, kan je deze ceremonie 4 keer doen door elke persoon te roteren op de vier posities en door de instructies te herhalen. Op deze wijze heeft elke persoon de gelegenheid om de Energieën te ontvangen en te verankeren op alle vier punten van het Net. Dit wordt gedaan door met de wijzer van de klok mee te bewegen. Centrum verplaatst zich naar het Noorden, het Noorden verplaatst zich naar het Zuidoosten. Het Zuidoosten verplaatst zich naar het Zuidwesten. Het Zuidwesten verplaatst zich naar het Centrum.