Juli 2008 – Speciale Editie

Beste Vrienden,

Informatie over Belangrijke Planetaire Gebeurtenissen

Heer Metatron heeft ons belangrijke informatie gegeven, tijdens de derde groep-channeling sessie, die ik met u wenst te delen. Metatron verklaart de natuur van de energieën die naar de Aarde komen vanaf nu tot Herfst Equinox en daarna. Gelieve het afschrift te lezen dat volgt.

Opgeladen Kristallen

Om onze heling verder te verbeteren en onze evolutie verder te versnellen op het pad van licht, hebben Sanat Kumara, de Goddelijke Moeder, en Metatron me instrukties gegeven om kristallen te koop aan te bieden op onze website. Deze kristallen zijn gekozen en opgeladen door de Meesters. Zij dragen ook de helende energieën van onze groep-channeling sessies. Ik zet ze rondom me als ik channel voor de groep. De essentie van deze groep-channeling sessies is om onze heilige geometrieën te helen. Deze helende energie wordt op deze kristallen gegoten door de Meesters tijdens deze sessies.

Goddelijke Moeder, Sanat Kumara, Metatron, Meester Thoth, St. Germain zowel als vele andere grote Meesters die aanroepen worden om deel te nemen tijdens de groep-channelings, zenden hun helende licht naar deze kristallen en verbinden zich via hen met u.

Goddelijke Moeder heeft verzocht dat deze kristallen aangeboden worden aan een lagere prijs dan normaal. De groepen worden allen aan een speciaal tarief van $15 dollar aangeboden ongeacht de grootte of het type. De kwaliteit is hoger dan de meesten beschikbaar op de markt, om redenen waarover u zal lezen en die u zal zien als u de pagina’s opzoekt van onze Infinite Light Crystal Gallery.

Ik wens u allen te danken voor de liefde die u naar mij en mijn collega’s hebt verzonden met uw emails en telefoonoproepen. We vinden het hartverwarmend en zeer belonend. Een groot deel onzelfzuchtige inspanning, tijd en energie gaat in ieder van deze projecten.

Inderdaad, we zijn de gelukkigen die opgeroepen worden om te dienen, te helen en om zo voornaam te worden ontvangen.

In het Licht en de liefde van de meesters,

IK BEN Nasrin

 

De Energieën van Juli en Augustus 2008

Metatron, gechanneled 6 July, 2008

Geliefden van mijn eigen hart, ik ben Metatron,

Ik sta in de aanwezigheid van Thoth en Sanat Kumara. Wat betreft de tijden waar we naartoe bewegen, vanaf 7 juli (7/7/08) welke een belangrijke poort van energie is, bewegen we naar een nieuw Energieveld. Dit zijn energieën afkomstig van de zon en vergroot door het krachtveld van de maan, dan herbelicht op de Aarde. Dit zijn de creatieve krachten van het Vrouwelijke, Energieën van grote helende krachten. Deze energieën zullen verdergaan en versnellen totdat we 8/8/08 bereiken.

8 is het teken van Eeuwig Leven, het teken van oneindigheid, het symbool van overvloed, het symbool voor eenheid. Onthoudt dat 8/8/08 een zeer belangrijke Poordag is.

Vanaf 8/8, zal er een andere versnellingscyclus zijn die 4 dagen zal duren. Dat zal ons naar 12 augustus brengen, de derde verjaardag van, het werken aan het laten ontwaken van één percent van de bevolking van de Aarde door Christus Maitreya. Dit mag dan wel een klein aantal lijken, maar als één percent van de bevolking van de Aarde volledig ontwaakt was voor haar eigen goddelijkheid, en als dusdanig handelde, dan zou de Aarde een volledig andere plaats zijn. We hebben nu die verjaardag bereikt. Het goede nieuws is dat we dit al bereikt hebben. En we zijn in het 3de jaar van het vervolledigen van deze cyclus die zal doorgaan tot 12/12, een andere zeer belangrijke Poortdag.

Een andere 4 dagen van versnelling brengt ons tot bij 16 augustus, welke de verjaardag is van de Harmonische Vereniging en een Poortdag. In 1987, ging er een verzoek uit van de mensen van de Aarde, naar de Hogere Gebieden. In dit verzoek, bewust en onbewust, vroeg de mensheid aan de wereld van de Meesters om te helpen. Die dag staat bekend als de Harmonische Vereniging. Natuurlijk, was er een vereniging van sommige planetaire lichamen die assisteerden in dit proces. Op 16 augustus vieren we de verjaardag van die dag. Elk jaar vanaf toen, werden de energieën van Licht meer verlicht.

Dit jaar zal de Licht-verlichting die zijn van de Zeven Heren van Licht. Zij zullen op die dag de volledig verantwoordelijkheid van voogdijschap op zich nemen en hun posities op Aarde innemen. Dat is een dag om te vieren. Ik verzoek dat dit kanaal, Nasrin, u van mij uit, een geschenk brengt, een ceremonie die ik u allen vraag uit te voeren. Dat zal een Speciale Editie Midden-Augustus Nieuwsbrief worden.

(Nota van Nasrin: Er zal een live channelling-sessie zijn, gratis, om deze ceremonie van Metatron te ontvangen op Zaterdag 9/8/08 om 2:00AM CET (in US: Vrijdag 8/8/08 om 8:00PM EST (GMT-5)). De channeling zal via een telefoon conference call gehouden worden. Ieder van u is welkom om hieraan deel te nemen. Voor degenen die niet in staat zijn om op te bellen, zal er een afschrift van de ceremonie beschikbaar zijn als een speciale editie van de nieuwsbrief op mijn website en zal deze via email naar u worden verzonden. U kan dan deze ceremonie uitvoeren zoals het u uitkomt, op of rond, 16 augustus 2008. De audio file van deze channeling zal ook beschikbaar zijn voor download.

Meer informatie over deze speciale gratis groeps-sessie zal volgen in een aparte email volgende week.)

Vanaf de 16de tot de 20ste, bewegen we door een nieuwe 4 dagen cyclus van versnelling wat ons naar de 20ste augustus brengt. Alle energieën komen tot hun piek op dit punt. Vanaf dan, starten we een nieuwe cyclus van 7 dagen die ons tot de 27ste brengt, waar we stagneren, en een nieuwe cyclus van 2 dagen waar we stabiliseren. De 27ste, 28ste en 29ste zijn allen poortdagen. Wees u hiervan bewust. Dan gaan we naar, wat ik behoud noem. Dit betekent dat de Aarde en de Mensheid in staat zal zijn om haar trillingsfrequentie te behouden op dat Quotiënt van Licht. Elke dag die voor ons ligt, vanaf de 7de juli, zal u een hogere cyclus van Licht starten, en een frequentie op een hoger Quotiënt van Licht vibreren.

(Nota: Dit betekent dat ons harde werk om het Licht te verhogen d.m.v. de meditatieve oefening, aanroepingen, ceremonies en gebeden gedurende deze tijd ons naar een hoger Quotiënt van Licht kan brengen, wanneer we behoud bereiken. Wat dat hoogste punt ook mag zijn, we zullen bijstand ontvangen van Metatron, om het vanaf dan te behouden.)

Als u zich onwel voelt gedurende deze periode, weet dan dat dit uw dienst aan de mensheid is. Als uw lichaam moe aanvoelt en u wil in bed kruipen om te slapen, is dit het verbrandingsproces van de afval.
Wanneer groter Licht op uw stoffelijke lichamen schijnt, vertoont die stof weerstand. Stof draagt, door haar natuur van bestaan, duisternis. Daarom, dienen uw stoffelijke lichamen te worden verlicht. U zal verlichten. Dit zal u tijdens de eerste 24 uur fase voelen. Eens de 24 uren cyclus compleet is, zal u, hoogstwaarschijnlijk, het quotiënt van Licht hebben bereikt dat nodig is om dan het Licht te behouden. (Nota: Er is een 24 uren periode aan het begin van elke cyclus)

De 24 uren cyclus vindt plaats wanneer uw weerstand voor het Licht naar boven komt en wordt veranderd door het Licht. Eens deze cyclus compleet is, zal u ook klaar zijn voor de engelenkrachten van Licht, de Meesters van Licht en uw beschermengelen om u te overlichten. Overlichten betekent dat het licht door u zal schijnen. Stel u een groter wezen voor met een lichaam verlicht met stralend licht, gemaakt van licht, die over u zit, en uw lichaam toelaat om ondergedompeld te worden in hun lichaam. Uw vermogen, uw krachten, uw wijsheid en uw Licht worden dan uitgebreid. Dit proces zal geleidelijk plaatsvinden.
De reden dat u dit zal voelen met meer wreedheid, snelheid, kracht en intensiteit in de komende 24 uren, is dat gedurende deze 24 uren periode uw licht stap per stap, beetje per beetje zal verhoogt worden. U zal de stapsgewijze verhoging voelen volgens uw vermogen om dat Licht te absorberen en te verteren.

Ik hou ieder van u in mijn eigen hart en geef u aan Sanat Kumara. In naam van de Goddelijke Moeder, Meester Thoth, Heer Melchizedek, Oude van dagen en mezelf, hou ik u allen in mijn hart met grote vreugde en viering.

Ik ben uw eigen Metatron.