Juli 2008

Best Vrienden,

Deze maand biedt Sanat Kumara ons een meditatieve reis aan om Meester Thoth te bezoeken en het Emerald Groene Licht van Bekrachtiging en Heling van hem te ontvangen. Thoth, ook gekend als Tahuti, is een Atlantische Meester en de register bewaarder van de geschiedenis van de Aarde voor meer dan 25,000 jaren. Thoth is ook gekend als de God Mercury, de Bewaarder van de planeet Mercurius, en Hermes, God van de magie. “Hermetica”, de leringen van Hermes en “De Emerald Tafels”, de leringen van Thoth de Atlanteaan, zijn documenten die de leringen van deze krachtige Meester protretteren.

Sanat Kumara biedt ons ook het Lavendel Licht van de Vrouwelijke Creatieve Kracht aan. Deze meditatieve oefening heeft de bedoeling om onze lichamen, onze omgeving en onze Planeet te bevrijden van alle onzuiverheden.

De poortdagen voor deze maand juli zijn de 6de, 7de, 8ste, 18de, 24ste en 27ste. Dit is een tijd voor reflectie, meditatie, gebed en ceremonie, aangezien wat we ook doen, duizendmaal energetisch wordt vermenigvuldigd op poortdagen.

Onze groep channelling sessies hebben een grote reactie voortgebracht van zowel de deelnemers als van de Meesters. We nodigen u uit om u bij ons aan te sluiten voor deze Groep Channeling Sessies, aangezien sterke heling wordt gevoeld door allen die hebben deelgenomen. Voor meer informatie en de link om in te schrijven voor Groep Channeling, klik hier.

Ik wens u allen een prachtige en gelukkige maand juli over heel de wereld en in de USA, een gelukkige Onafhankelijkheidsdag op vier juli. Gelieve er een zaak van te maken om Sanat Kumara’s Lavendel Licht van Zuiverheid te herhalen op de 4de en alle poortdagen.

In het Licht van De IK BEN
Nasrin


Sanat Kumara

Thoth’s Emerald Groen Licht van Bekrachtiging en Sanat Kumara’s Lavendel Licht van Zuiverheid

Gechanneled op 12 Mei, 2008

Geliefden, Ik ben Sanat Kumara

Om te beginnen, zal ik een Bel van Bescherming en Focus rond u plaatsen om te voorkomen dat u wordt afgeleid. Neem een diepe adem en focus uw energieën op uw derde oog.

Visualiseer uzelf staan binnenin deze Bel van Licht. Aartsengel Uriel, Aarstengel Rafael, Aartsengel Michael, en Aartsengel Gabriel staan rond u in de vier richtingen. Uriel is in het Noorden, Rafael in het Oosten, Michael in het Zuiden en Gabriel in het Westen. Ieder van de Engelenkrachten begint licht naar u te zenden vanuit hun eigen energetische krachtveld. Geel Licht straalt naar u vanuit Uriel, Roze vanuit Rafael, Aqua-Mariene Blauw vanuit Michael en Groen vanuit Gabriel. Pauzeer en baadt in de Energieën van deze Engelenkrachten.

Ik roep nu Meester Thoth op, de Meester Alchemist, om naar voor te komen. Visualiseer hem naderbij komen om voor u te gaan staan. Hij is 40 voet groot (12m). Een embleem gemaakt van heilige geometrische vormen licht op over zijn persoonlijke hartchakra. Focus op dit embleem. Geometrische vormen lichten op in Emerald Groene kleuren. In het centrum van deze geometrieën, beginnen zich symbolen te vormen. De symbolen lijken op Hebreewse vuurletters of heilige Sanskriet letters. Merk op dat dit geometrieën zijn die bestaan uit meerdere lagen. Pauzeer en zie de vuurletters zich volledig vormen in de meerder-lagige geometrieën. Allen vibreren ze Emerald Groen Licht. Neem een diepe adem en baadt in het helende Emerald-Groene Licht.

Het Emerald Groene Licht wordt helderder in het centrum totdat het verandert in Wit Licht en het Emerald Groene naar de randen duwt. Deze stralen van Emerald Groen Licht breiden zich uit om een Bel te vormen rond u en de vier Engelenkrachten. Baadt een moment in deze Energieën. Neem een diepe adem.

Terwijl u verdergaat met het baden in het Emerald-Groene Licht, zal ik spreken over Meester Thoth. Op dit huidige kritieke moment in de geschiedenis van de Aarde, trekt Meester Thoth belangrijke alchemistische krachten aan om de koers van gebeurtenissen te veranderen. Metatron, St Germain en mezelf hebben op verschillende tijdstippen over Alchemie gesproken. Alchemie is wanneer je iets verandert; een object of een energie, van een lager energieveld, van een lager niveau van bestaan, tot een hogere. Magie is wanneer je iets materialiseert of manifesteert vanuit het niets. Dit betekent een object materialiseren “vanuit ijle lucht”.

Zowel Alchemie en Magie werken met de Vijf Elementen welke bouwstenen zijn voor de creatie van deze Zichtbare Realiteit. Magie werkt met de elementen van Lucht en Ether. Alchemie werkt met de vastere elementen van Vuur, Aarde en Water. Met deze drie elementen, verandert een Alchemist iets dat reeds bestaat en verplaatst de energie van dat ding of gebeurtenis van een lagere energie naar een hogere, of zoals het beroemde gezegde zegt, “verandert metaal in goud”.

Meester Thoth is in staat om zowel Alchemische reactie als Magie te verwezenlijken, de materialisatie van een object “vanuit ijle lucht”. Tijdens het proces van onze samenwerking; en met wat ik u ga aanleren; dienen we dit beiden te bereiken. Allereest dienen we de alchemische natuur van de dingen te veranderen. Vervolgens dienen we nieuwe nog niet aangeboorde gebeurtenissen binnen te brengen, d.m.v. de magie van onmiddellijke manifestatie, vanuit de onzichtbare gebieden naar de zichtbare gebieden van deze 3de-dimensionele realiteit. Dan, om tijd en ruimte te wijzigen op zo’n manier dat de nieuwe gebeurtenissen perfect zullen passen, vanuit de onzichtbare gebieden naar de zichtbare gebieden. Op dat punt zouden we de Alchemie bereiken van het veranderen van metaal in goud en de Magie van onzichtbaar in zichtbaar.

Tijdens deze meditatieve oefening, zullen we Meester Thoth een bezoek gaan brengen. Hij zal met u werken om de alchemie van metaal van gebeurtenissen in goud te veranderen en om de Alchemie van uw onmacht, angsten, en zorgen; in het Goud van Bekrachtiging; Kracht en Macht. De bekrachtiging zal worden bereikt wanneer u de Alchemie om de krachten van Kracht en Macht naar u leert toetrekken.


Thoth

Meditatie met Meester Thoth

Breng uw aandacht naar het Net van Licht rondom u en wordt u bewust dat u in het centrum van een cirkel staat. Aarstengelen Uriel, Rafael, Michael en Gabriel, zenden u stralen van Licht in de kleuren van Geel, Roze, Aqua-Mariene Blauw en Groen. Meester Thoth straalt zijn eigen Emerald Groene Licht vanuit zijn hart naar u en de vier Engelenkrachten rondom u. Binnenin de stralen van Licht, komen de heilige geometrieën naar voor. De Emerald Groene Bel van Meester Thoths Energie wordt nu volledig gevormd rondom ieder van u.

Ik wil dat u uw aandacht richt op de heilige geometrieën in het Embleem van Meester Thoth. Iets in de heilige geometrieën zal u naar zich toetrekken. Het kan iets anders voor elk van u zijn. Richt uw aandacht op het centrum van de Heilige Geometrieën en de Vuurletters en laat diegene die met u dient te energetiseren en communiceren, u naar zichzelf magnetiseren. Wanneer het uw energieveld naar zichzelf magnetiseert, ga erin mee en laat het u naar zich toetrekken. U zal door een Poort van Licht gaan. U hebt nu het innerlijke heiligdom van Meester Thoths hart bereikt. Neem een moment en baadt in deze energieën. Neem een diepe adem.Ik wil dat u uw aandacht richt op de heilige geometrieën in het Embleem van Meester Thoth. Iets in de heilige geometrieën zal u naar zich toetrekken. Het kan iets anders voor elk van u zijn. Richt uw aandacht op het centrum van de Heilige Geometrieën en de Vuurletters en laat diegene die met u dient te energetiseren en communiceren, u naar zichzelf magnetiseren. Wanneer het uw energieveld naar zichzelf magnetiseert, ga erin mee en laat het u naar zich toetrekken. U zal door een Poort van Licht gaan. U hebt nu het innerlijke heiligdom van Meester Thoths hart bereikt. Neem een moment en baadt in deze energieën. Neem een diepe adem.

Adonai geliefden, ik ben Thoth.

In de Heilige Ruimte van de innerlijke kamer van mijn eigen hart, bied ik u mijn Helende Licht aan. In de ruimte van uw persoonlijke hart plaats ik een Heilige Geometrie. Dit heilige embleem is afkomstig vanuit mijn eigen hartchakra. Ik zal dit embleem in de palm van mijn linkerhand nemen en het in het centrum van uw hartchakra plaatsen. De Heilige Geometrie die u ontvangt, is verschillend voor ieder van u. Het moet verschillend zijn omwille van de Mannelijke en Vrouwelijke Polariteiten zowel als voor uw specifieke verbinding met mij. Ontvang dit terwijl ik het rechtstreeks over de vlam van God-Eenheid plaats, in het centrum van uw persoonlijke hartchakra. De vlam van God-Eenheid is de vonk van Goddelijk Licht die u verbindt met de Onzichtbare bron.

De Eeuwige Vlam van God-Eenheid vertrekt voor altijd vanuit het hart van de Onzichtbare Bron. Een vonk van deze vlam wordt in het hart van elke ziel geplaatst. Wanneer een ziel tot zijn goddelijkheid ontwaakt, onsteekt de vlam. Wanneer het ontsteekt, licht de vlam van God-Eenheid op en ontwaakt de herinneringen van Eenheid in uw hart.

De Heilige Geometrie welke ik over de Vlam van God-Eenheid plaats is om u in staat te stellen en u te versnellen om de gebeurtenissen naar u toe te trekken om aan al uw behoeften te voldoen, met inbegrip van de noden van u lichaam, gedachten, emoties, ziel en geest. Het zal u ook helpen om uw Zielsmissie en die afspraken die van u worden gevraagd door de Meesters, zoals de Oude van Dagen, Melchizedek, Sanat Kumara en Christus Maitreya, zowel als uw eigen gidsen. Kracht en Macht ligt besloten in de Heilige Geometrieën. Door het herhalen van deze meditatieve oefening, zal u impuls verkrijgen in het bereiken van grotere Kracht en Macht om uw Goddelijke Missie te bereiken en succes in het wereldse.

We werken allemaal voor de terugkeer vanuit de diepte van duisternis naar het Licht van Creatie en de energieën van het Vrouwelijke Principe. Het hoeft daarom niet gezegd dat ieder van deze Meesters volledig afgestemd is op de Wil van het Vrouwelijke Principe en de Energieën van de Goddelijke Moeder. De Goddelijke Moeder heeft het voor u gewild en ze is volledig afgestemd in het kiezen van het werk dat van grootste dienstbaarheid is en hoe uw energie kan uitgebreid worden om die dienstbaarheid te verlenen.

Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat alle alchemische processen voor u op hun plaatst zijn. De heilige geometrie wordt nu over uw persoonlijk hart gevormd. Neem een diepe adem.

Ik zal nu de twee componenten van de Heilige Geometrie beschrijven. Er zijn Mannelijke en Vrouwelijke Polariteiten aan deze Heilige Geometrie. De Heilige Geometrie in zijn Mannelijke Electronische Polariteit manifesteert zich als een Gedeukte Bol van Licht die draait rond zijn as en een Electronisch Krachtveld creëert. Deze Gedeukte Bol is een dodecaëder, vergelijkbaar met een voetbal gemaakt van Emerald Groen Licht. De Vrouwelijke Polariteit is een Gouden Zaad. Het Vrouwelijke onderdeel bevindt zich bovenop het centrum van de Vlam van God-Eenheid en creëert een magnetisch krachtveld.

De grotere Gedeukte Bol draait en bereikt impuls totdat het implodeert in het Magnetische Krachtveld van het Zaad dat vervolgens het exploderen van het Magnetische Krachtveld naar buiten toe veroorzaakt. De explosie gaat naar buiten toe en vormt de figuur van een Rozenknop. Rozenbladen beginnen zich te openen terwijl het naar buiten uitbreidt. De roos is symbolisch voor de Creatieve Kracht. Het vertegenwoordigt de zichtbare vorm van het Goddelijk Vrouwelijke. Wanneer het terug onzichtbaar wordt, wordt het een zaad dat op een brein lijkt. Alle onderdelen van het brein zijn naar binnen gevouwen. Deze op een brein gelijkende geometrie is diep verborgen in de centrale kern van de Rozenknop.

Visualiseer nu opnieuw de Gedeukte Bol die rond het Zaad in het centrum draait. Beiden bereiken ze impuls totdat de grote Gedeukte Bol naar het centrum wordt getrokken en een implosie veroorzaakt. De geometrische vormen in het centrum beginnen uit te breiden na de implosie om over te gaan in een explosie.

Neem een diepe adem en pauzeer terwijl u de kracht van implosie – explosie die 5 minuten duurt, visualiseert.

Ik bied u mijn liefde en ondersteuning aan. Ik vraag u om vanaf nu; Thoth op te roepen om ‘s nachts met u aan de alchemie van tijd en ruimte te werken; om u kracht en macht te brengen voor het bereiken van alles dat u hebt afgesproken en plande in de wereldse gebieden en de hemelse gebieden ten aanzien van uw ziel, uw zielsverwanten, de Meesters, en uw persoonlijkheidsaspecten.

Roep elke nacht Meester Thoth op en zeg: “Ik roep Meester Thoth op om me te reactiveren en te hercalibreren voor het hoogste van mijn Ziels- en Persoonlijkheidspotentie, mijn hoogste potentie. Breng mij de Kracht en de Macht om de Alchemie uit te drukken, van het veranderen van metaal in goud, door mijn zijn, het hemelse in het wereldse te manifesteren en mijn hoogste Goddelijke Missie te bereiken voor rekening van mijn ziel, mijn zielsverwanten en de Meesters”.

Ik hou u met veel liefde in mijn eigen hart. Ik dank u en ik kijk uit naar ons werk en ons onderhoud.


Sanat Kumara vat samen:

Het Lavendel Platina Licht van het Vrouwelijke Kind

Geliefden, een ander onderwerp dat ik dien aan te halen is de energie van Platina Licht vermengd met Lavendel. Dit Lavendel gekleurde Licht vertegenwoordigt het Vrouwelijke kind, het Dochter-aspect in de Drieëenheid van de Nieuwe Tijd. Metatron heeft hier de laatste 10 jaar door dit kanaal aan gewerkt. Dit is een proces dat alchemie gebruikt. De alchemie van het Aqua-Mariene-Blauw en Citroen gekleurd Licht van het Mannelijke Principe voor de Nieuwe Tijd vermengt zich met het Perzik-Roos gekleurde Licht van het Vrouwelijke Principe om de Nieuwe Tijd in een toestand van geboorte te brengen. Het Kind Aspect, welke in dit geval het Vrouwelijke Kind is, wordt vertegenwoordigd in Licht-Lavendel gekleurd Licht of Licht Lila. Om de Goddelijke Moeder Kracht en Macht te bieden voor volledige manifestatie, voegt ze haar Platina gekleurd Licht toe. Het wordt zichtbaar in Lila-Lavendel Licht met Platina Glinsteringen, welke het Pure en Onschuldige Vrouwelijke Kind vertegenwoordigt.

Vele variëteiten van amethyst, vooral amethyst geodes vertegenwoordigen en kunnen dit proces vergroten. Amethyst gaat één van onze belangrijkste edelstenen worden. Het is absoluut belangrijk dat we verkrijgen en starten met het opladen van de individuele stukken door het aanroepen van de Energieën van het Vrouwelijke Principe, het Mannelijke Principe en het Pure en Onschuldige Vrouwelijke Kind van de nieuwe Gouden Tijd. De geodes hebben het voordeel dat ze zowel de baarmoeder en het nieuwgeboren kind vertegenwoordigen.

Ik nodig de aanwezigheid uit van Christus Maitreya, de Elohim, Heer Melchizedek, Oude van Dagen, de 24 Ouderen, de zeven Kumaras, Thoth, Metatron en de Goddelijke Moeder. Ik vraag u om te visualiseren dat iedereen rond een cirkel staat, met inbegrip van uzelf en Sanat Kumara. In het centrum, visualiseer de bol van Planeet Aarde. Stelt u zich voor dat iedereen zijn armen omhoog houdt me de handen naar de Bol gericht. Vanuit de palmen van eenieders handen en vanuit het centrum van het hart, vertrekken stralen van Lavendel Lila Licht.

De Goddelijke Moeder, in al haar Aspecten, zowel als de vrouwelijke godinnen en godheden en Metatron, in alle Metatron aspecten, als El-Shadai, YHWH, YHOWH EL, creëren stralen van Platina Licht vanuit hun harten en hun handen. Dit Platina Licht hangt in de lucht in de vorm van glinsteringen die van bovenuit en van overal vallen. We verzenden allemaal Lavendel vanuit onze palmen en ons hart. De 7 Hiërarchieën en leden van de 7 Hiërarchieën, (de Oude van Dagen, de Melchizedeks, Thoths, Metatrons, Elohim, Kumaras, en Christus Maitreya) vormen een cirkel rondom ieder van u. Neem een diepe adem.

En nu nodigen we de Witte Broederschap uit om naar voor te komen en deel uit te maken van deze cirkel rondom de Bol. Voor ieder van ons en iedere Meester en Groot Wezen, God, Godin en Godheid die wenst toe te treden in deze cirkel, nodigen we de 7 Hiërarchieën uit om een individuele cirkel te creëren rond elk van hen. Op deze manier verhogen en vermenigvuldigen zich de aantallen. Iedereen rond de cirkel straalt Lila Licht naar de Bol. Van bovenuit en er voorbij en er rond en vanonderuit en in elke richting, zenden Metatron en de Goddelijke Moeder het Platina Glinsterende Licht.

Voor elk individu, roepen we de 7 Heren van Licht op om een cirkel rond u te creëren en de cirkel verwezenlijkt door de 7 Hiërarchieën. Rondom u en deze twee cirkels roepen we de Maha Heer van Licht op om een derde cirkel te creëren. We hebben nu een enorme cirkel gecreëerd die bestaat uit u en Meerderheden van Grote Wezens van Licht. Elk wezen wordt omcirkeld door 3 ringen, bestaande uit de 7 Hiërarchieën, de Zeven Heren van Licht en de Maha Heer van Licht. Neem een diepe adem en pauzeer om dit beeld te verwezenlijken in het oog van uw gedachten.

Train uw gedachten om dit Net van Licht tot een voortdurende oefening te maken. Blijf visualiseren dat dit Lila gekleurd Licht de Aarde bombardeert en dat het glinsterende Platina Licht op de Aarde neervalt zoals regendruppels; om dan te worden vermengd en geabsorbeerd door de Aarde zoals dauwdruppels op een dorstige plant, zoals nectardruppels, regendruppels van Liefde of Platina feedruppels.

Door deze oefening, zal het Licht van de Meesters die met u aan dit project werken, sterker worden. We hebben deze zwangerschap tot dit punt gebracht. De huidige staat van de evolutie van de Aarde is zoals bevallingspijnen. Op dit punt in de evolutie van de Aarde en de Spirituele evolutie van de massa’s is er geen ontkennen dat er een wedergeboorte is. Inderdaad we kijken allemaal zeer voorzichtig om zeker te maken dat de bevallingsweeën de vruchten dragen van het Pure en Onschuldige Vrouwelijke Kind, het Dochterprincipe. Dit is de reden dat de Goddelijke Moeder vraagt om voor haar te bidden.

Neem een diepe adem.

Ik hou u in mijn eigen hart. Ik ben weltevreden met het resultaat van het werk dat we samen hebben bereikt.

Ik ben Sanat Kumara