September 2009

Hallo iedereen.

We geven deze nieuwsbrief vroegtijdig uit deze maand omdat Meester Jezus ons gevraagd heeft om deze meditatie elke dag te beoefenen.

De energieën van de maand Augustus met haar overvloed aan belangrijke Poortdagen zullen verdergaan om neer te stromen totdat zij op een hoogtepunt komen tegen Herfst Zonnewende (Equinox).

Deze Nieuwsbrief bevat een lezing door Meester Jezus waarin uitgebreid wordt gesproken over de energieën die tijdens deze periode naar de Aarde komen.  Vervolgens geeft hij ons een vergrotingsnet van Licht dat ons overspoelt in zijn Gouden Roze Licht van Goddelijke Liefde en geeft ons een begeleide meditatie, waarbij de Cohans van de Zeven Stralen, de Zeven Heren van Licht, de Maha Cohan van de Zeven Stralen en de Maha Heer van Licht worden opgeroepen om naar voor te treden, ons te baden in hun Licht, en ons toe te laten om de belichaming van dat Licht op Aarde te zijn.  Om de audio van deze meditatie te beluisteren klik hier en luister naar 08-08-2009 Poortweg channeling met Meester Jezus.

Gelieve eraan te denken dat de Hemelse Gebieden voor u openstaan vanaf nu tot eind september.  Gebeden, meditaties, aanroepingen en ceremonies in deze periode zijn zeer voordelig voor u, uw geliefden en voor de Aarde.

De Poortdagen die voor ons liggen zijn 27 augustus, 9 september en Herfst Zonnewende vanaf 19/9 tot 22/9.

Om in te schrijven voor de Poortopening Poortdag Groep-channeling op 9/9, klik hier.

Gelukkige Herfst Zonnewende.

In Liefde en in Licht,

Nasrin


Nieuwigheden bij Waves of Bliss

Engelen

We hebben een nieuwe categorie Engelen op onze Home page.  Velen van onze favoriete Engelen worden voorgesteld in meer dan honderden pagina’s tekst en audio-bestanden.  Klik hier om de Engelen te zien die voorkomen op onze Home Page.

Op Video

Nieuwe Cursussen bij Waves of Bliss

We hebben nu vier cursussen in aanbieding op video. Klik hier om cursus omschrijvingen, een deel van de video vooraf te bekijken en aan te kopen.


Sai Ma komt naar Albany, NY

Sai Ma, een levende Spirituele Meester, bezoekt Albany, NY op 9 september tot 13 september, om lezingen te geven aan het Siena College.  Voor meer informatie en om te registreren voor deze programma’s, contacteer Humanity in Unity op: www.humanityinunity.org of (001) 303-774-8989


C. S. ONE

We hebben het genoegen om de lancering van een innovatieve, all-in, virtuele Internet attractie aan te kondigen! C.S.ONE – Cyber-Space Station ONE (for ONEness) – brengt spiritualiteit, metafysica, holistische gezondheid, bekrachtiging, zelf-ontdekking, en bewustzijn samen om een inspirerende, informatieve, en prettige ervaring te creëren.

Bovenop uitstal-persentatoren, artiesten, en entertainers, biedt het Station sociale bijeenkomsten, tele-klassen, ceremonies en cirkels, meditaties, spirituele uitleg, spelen en activiteiten, shopping, radio- en video-shows, dagelijkse prijzen, en veel meer – allemaal voor u om online van te genieten vanuit uw eigen woning! Bezoek C.S. ONE door hier te klikken.


Gouden Roze Licht van Goddelijke Liefde Net Formatie

Met Meester Jezus,

Aanroeping gegeven voor 8 Augustus,2009 Groep Channeling

voor grotere afbeelding klik hier.

Visualiseer dat Meester Jezus, Jeshua Ben Joseph, vóór u staat.  Hij straalt Gouden Roze Licht vanuit zijn Kosmische/Persoonlijke Hart naar uw Kosmische en Persoonlijke Hart.  Adem in dit Licht.

Terwijl u in het Gouden Roze Licht ademt dat in uw hart stroomt vanuit Meester Jezus, laat het Licht zich uitbreiden en uw hele Fysieke Lichaam vullen.  Adem en baadt.  Meester Jezus kwam 2000 jaren geleden om de energieën van Roze Licht van Goddelijke Liefde te verankeren.  Op dat punt was enkel het Roze Licht nodig om Goddelijke Liefde te verankeren.  Vandaag, heeft hij Goud aan het Roze toegevoegd.  Het Gouden Licht draagt de mogelijkheid in zich om de trilling van alles waarmee het in contact komt te doen opstijgen en ook om alle lager trillende energieën te transmuteren.  Het Roze en Gouden Licht samen worden een formidabele kracht om Goddelijke Liefde hier en nu te verankeren.

Terwijl u nu verdergaat met het visualiseren, laat het Gouden Roze Licht zich in uw Etherische Lichaam uitbreiden.  Uw Etherische Lichaam is het eerste energie-lichaam buiten uw Fysieke Lichaam en strekt zich 25,5 tot 30,5 cm uit voorbij het Fysieke Lichaam.  Adem en Baadt terwijl het Licht elke iota van uw Etherische Lichaam vult.

Laat nu het licht zich verder uitbreiden om uw Emotionele Lichaam te vullen.  Het Emotionele Lichaam strekt zich nog 25,5 tot 30,5 cm uit voorbij uw Etherische Lichaam.  Het Gouden Roze Licht van Goddelijke Liefde vult nu volledig uw Emotionele Lichaam, uw Etherische Lichaam en uw Fysieke Lichaam.

Laat nu het Licht zich uitbreiden om uw Mentale Lichaam te vullen.  Adem en baadt in het Gouden Roze Licht.

Laat het Licht zich verder uitbreiden om uw Spirituele Lichaam te omgeven.  Voel dat het Gouden Roze Licht uw hele Vijf-Lichaam-Systeem vult en voel deze energie.  Baadt in de Goddelijke Liefde die voortstroomt vanuit Meester Jezus.

We aanroepen nu onze geliefde Goddelijke Moeder om haar Koper Gouden Licht te verzenden om een Bol van Koper Goud te vormen rond ons Vijf-Lichaam-Systeem dat het Gouden Roze Licht vasthoudt.

We aanroepen nu de Engelenkrachten van de Violette Straal en Violette Vlam om naar voor te komen.  We aanroepen eveneens Lady Quan Yin en Meester St. Germain als de bewaarders van de Violette Straal en Violette Vlam om naar voor te komen.  De Krachten van de Violette Straal en Violette Vlam komen naar voor.  De Krachten van de Violette Straal en Violette Vlam zullen in een cirkel schouder-aan-schouder staan, één vrouwelijke naast één mannelijke.  Samen versturen ze hun Violet gekleurd Licht om een Bol te vormen rond de Koper Gouden Bol van de Goddelijke Moeder.  Adem en baadt.

We aanroepen nu de Aanwezigheid van de Grote Stille Toeschouwer om vanuit haar hart de Turkooise Bubbel van Licht te verzenden.  De kwaliteiten van het Turkoois Licht zijn het verhogen van de trilling en het uitzuiveren van lager trillingsfrequenties van wat het ook tegenkomt.  Het Turkooise Licht vormt de laatste Bol rond ons en verzegelt alle Bollen en ons 5-Lichaam-Systeem dat wordt overspoeld met het Gouden Roze Licht van Goddelijke Liefde.

Net van Licht met de Cohans van de Zeven Stralen,

de Heren van Licht,

de Maha Cohan

en de Maha Heer van Licht

Jeshua Ben Joseph, Gechanneld op August 8, 2009

Adonai, mijn geliefden, ik ben Jeshua Ben Joseph.

Ik beloofde terug in januari dat dit een belangrijk jaar zou zijn en als u terugblikt naar de afgelopen 7 maanden, zal u zien dat er veel is gebeurd en dat u zoveel gegroeid bent in het proces van “worden”; er is zoveel Licht dat u hebt geabsorbeerd en hebt geschenen op anderen.

De belangrijkheid van de maand augustus

Ik vraag u om paraat te staan, vooral in de volgende 9 dagen, vanaf vandaag en de volgende 9 dagen, totdat we 18 augustus bereiken wanneer de energieën tot een hoogtepunt komen.  Denk eraan dat 12 augustus het moment is dat, de dag is die is toegewezen aan de energieën van Christus Maitreya.  Christus Maitreya kwam om de energieën van ontwaking te verankeren, ontwaking van de massa’s en menigten.  Die ontwaking vindt plaats.  Zoals poffende mais, ontwaken nu degenen die nog in slaap bleven en dat betekent dat de generaties van Lichtwerkers zoals uzelf nu een grotere verantwoordelijkheid hebben; om de hand van deze nieuw ontwaakte zielen vast te nemen en hen de weg naar het Licht te tonen.

De 16de augustus is Harmonische Convergentie, een andere zeer belangrijke energie-dag voor offers, gebeden, meditaties en ceremonies.  De 18de augustus is de dag waarop alle Poorten van Licht openstaan en energieën neerstromen.

Verder, is de 22ste augustus een Poortdag van Meesterschap.  Deze brengt dan een cyclus van 6 dagen om ons tot de 22ste augustus te brengen.  Als u terugkijkt, in de afgelopen jaren, zal u zien dat rond 27 augustus belangrijke gebeurtenissen hebben plaatsgevonden.  Aardbevingen, tsunamies, vulkaanuitbarstingen, overstromingen en andere natuurrampen en sommige door de mens veroorzaakte rampen werden ervaren op deze dagen.  Terwijl we niet uitkijken naar rampen, zal het resultaat van de overstromingen, aardbevingen en vulkaanuitbarstingen zijn dat de Aarde zichzelf bevrijdt en zuivert.

U weet dan de maand augustus werd voorafgegaan in juli met zon- en maan-eclipsen en zonnevlammen.  Dit alles was een inleiding voor de energieën die neerstromen in de maand augustus.  Dit alles was om het pad te plaveien voor de energieën die plaatsvonden in augustus en daarna.  Ik kijk uit naar de Herfst-zonnewende, die plaatsvindt rond 19, 20 en 21 september, afhankelijk van de geografische lokatie, het moment dat de zon aan de evenaar staat.  Ik wil uw aandacht vestigen op deze dag.  Zelfs als u terug samenkomt op 9/9/09, wil ik toch uw aandacht erop vestigen dat Herfst-zonnewende een belangrijk punt is waarop al deze energieën die worden verankerd in de loop van de maand augustus op het punt komen dat ze volledig verankerd zullen zijn en tot een plateau zullen komen.  We zullen trachten om dat punt te handhaven van september Zonnewende tot december Zonnewende, juist voor de viering van het verlofseizoen, maar belangrijker, wanneer de diepte van de duisternis van het Licht, de langste nacht, plaatsmaakt voor de helderste dag.

Deze december zal opnieuw een mijlpaal zijn, waarin wonderbaarlijke gebeurtenissen zullen plaatsvinden.  Wonderbaarlijke gebeurtenissen in het verankeren van het Licht.  De Heren van Licht laten hun kracht, hun macht, hun Licht, hun liefde, hun vreugde, en hun verlichting neerstromen op Aarde.  Dit is een gebeurtenis die niet meer beschikbaar was sinds 12; 13; 14.000 jaren geleden en het is zo prachtig dat u de gelegenheid heeft om fysiek en ontwaakt op Aarde te zijn geïncarneerd.  Stel u voor dat, met alle inspanning die nodig is om op Aarde fysiek te incarneren, u hier was en dat u niet was ontwaakt.

De schoonheid van dit is dat u allen de antennes, de zendende antennes bent voor de Heren van Licht.  U bent ontvangende en zendende stations; u bent uitzendende stations.  U ontvangt het Licht van de Heren van Licht omdat u voor hun aanwezigheid bent ontwaakt en omdat u samen bent gekomen en uzelf hebt aangeboden.  Vandaag, zal ik u begeleiden bij een meditatie om de Heren van Licht op te roepen en om, allen samen, onszelf aan te bieden in dienst van hun Licht en om de Energieën van Licht te verankeren.

De Zeven Stralen

Vóór dat er 7 Stralen waren, waren er 7 Lichten.  De 7 Lichten zijn de hogere aspecten van de 7 Stralen.

De reden dat de 7 Stralen hier nog steeds zijn en de 7 Lichten zich hebben teruggetrokken is omdat de Aarde zich wierp in de diepte van dualiteit; zodanig, dat de Lichten begonnen te dimmen.  En omdat Licht, Puur Licht, niet kan, niet mag en niet wil dimmen, trokken de Heren van Licht de 7 Lichten terug en bleven we op Aarde achter met de 7 Stralen.

Laat ons samen een zegen aanbieden en een gebed van dankbaarheid aan de Meester Cohans van de 7 Stralen en de Maha Cohan, degene die een overkoepelende rol heeft, aan de 7 Stralen en de 7 Cohans, de Meesters van de 7 Stralen.  Maar wat een vreugde is het voor ieder van de Meester Cohans en de Maha Cohan dat ze nu het hoogste aspect kunnen aanroepen van het Licht dat ze dragen.  Het is alsof Legioenen van Engelenkrachten van Licht terugkeren naar de Aarde en de Hemelse Gebieden, de 7 Hemelen hebben zich opengesteld, zodat de Hemelse Bewakers ook voor ons beschikbaar zijn.  Dat op zich is een prestatie.  Neem een diepe adem met me.

Ik aanroep de aanwezigheid van Meester El Morya, de Heer van de Eerste Straal. Visualiseer dat El Morya naar voor komt en Aquamarine Blauw Licht van de Goddelijke Wil van God op u laat vloeien.  Adem en baadt in het Aquamarine Blauw Licht.

Ik aanroep Meester Heer Lanto, de Cohan van de Tweede Straal voor dit huidige moment in de evolutie van de Aarde en Meester Kuthoomi, die de Cohan van de Tweede Straal was, de Straal van de Goddelijke Wijsheid van God.

Meester Kuthumi en Meester Jezus, mijn eigen essentie, klommen omhoog in de Hierarchie om de gezamelijke houders te worden van het ambt van de Wereldleraar, om Christus Maitreya, die toen de ambt van de Wereldleraar bekleedde, toe te laten naar de Aarde te komen en een fysieke menselijke incarnatie te nemen.  Het ambt van Meester Kuthumi, het ambt van de Tweede Straal, werd ingevuld door Heer Lanto.  Ik vraag u om te visualiseren dat Heer Lanto het Gele Licht van Wijsheid naar u straalt.  Adem en baadt.

Ik aanroep Meester Paul, de Venetiaan, de Meester van de Derde Straal, die houder is van de energieën van Goddelijke Liefde.  Hij draagt de Roze Straal, de Liefde van God, de Goddelijke Liefde.  Adem en baadt terwijl Paul de Straal van Goddelijke Liefde naar u straalt.

Visualiseer terwijl ik Meester Serapis Bey, de Cohan van de Vierde Straal oproep.  Serapis Bey komt met pracht en praal.  Serapis Bey is de Patroon van de Vlam van Opstijging op Aarde.  Hij komt met Puur Wit Licht.  Hij staat en straalt Puur Wit Licht naar u.

Ik aanroep Meester Hilarion, de Meester van de Vijfde Straal.  Meester Hilarion, de Cohan van Waarheid, Hoop, Heling, de kwaliteiten van de Vijfde Straal.  Hij komt en staat vóór u en biedt u de Emerald Groene Straal van Waarheid, Hoop en Heling aan.

Ik aanroep Lady Nada, de Cohan van de Zesde Straal, de enige Lady Meester die het ambt van de Zesde Straal overgenomen heeft van Jezus.  Lady Nady komt naar voor en begint Kastanjebruin Rood Licht, vermengt met Goud uit te stralen.

Lady Nada biedt universele broeder- en zusterschap van dienstbaarheid aan.  Dit is de reden dat uw eigen broeder Jeshua op de de Zesde Straal kwam.  Omdat deze straal staat voor het dienen van anderen.  Wanneer ik naar de Aarde kwam om de energieën van Goddelijke Liefde aan te bieden en om deze energieën te verankeren, gebruikte ik dat leven als mijn dienstbaarheid aan de mensheid en voor het verankeren van de energieën van Goddelijke Liefde op Aarde en vandaag bekleed Lady Nada deze positie.

In vele levens kwam Lady Nada en nam ze de positie in om anderen te dienen wanneer ze een fysieke menselijke incarnatie aannam.  In één van haar incarnaties droeg ze zorg voor haar broers en zussen, allen hoog geïnitieerden van Licht.  Als zielen, samen met Nada, hebben ze contracten afgesloten om t e dienen en dan sloeg ze hen gade nadat ze was geboren en zag ze dat ze waren vergeten dat ze gekomen waren om te dienen; ze dompelden zich onder in de wereld en in de vreugde van het leven in deze wereld en in de pijn van het leven in deze wereld.

Lady Nada legde een eed af dat ze de mensheid zou bijstaan zolang als nodig en hen zodanig te dienen dat zij hun eigen Zielafkomst en hun eigen Goddelijke Missie zouden herinneren.  Telkens u voelt dat u een missie hebt, dat u een project hebt, een plan, Goddelijk of aards, dat u wenst te bereiken naar best vermogen, boven en voorbij verwachting en beperking, aanroep Lady Nada aangezien het haar eed is om al diegenen te dienen die de belichaming wensen te worden van hun Goddelijke Missie.  Ze zal aan uw zijde staan; focus haar aandacht en haar kracht en haar energie van de Zesde Straal, de Straal van Dienstbaarheid om uw pad te plaveien om u in staat te stellen uw taak te volbrengen.  Herinner u Lady Nada.  Adem en baadt het Gouden Rood Licht dat van Lady Nada uitstraalt.

Laatst maar zeker niet het minst is onze eigen St. Germain, de Patroon van de Zevende Straal, de Violette Straal en de Violette Vlam van transmutatie, Orde en Organisatie.

De Zeven Heren van Licht en de Zeven Lichten

Nu, naast deze Meesters, aanroep ik de Zeven Heren van Licht, voor diegenen onder u die hen nog nooit ontmoet hebben, wordt u getrakteerd.

Voor diegenen onder u die hen wel hebben ontmoet, open uw hart en sta klaar om te worden opgehoffen tot het volgende niveau van absorberen en transmuteren van Licht.

Adem en baadt, terwijl ik de energieën van de Eerste Heer van Licht en het Eerste Licht aanroep.  Op het moment dat dit wezen verschijnt, ziet u alleen maar heldere Groene en Blauwe belichting.  Blauw van Lichtblauw tot Baby-blauw tot Aquamarine-Blauw tot Kobalt-blauw en tot Middernacht-blauw.  Dan wordt het Middernacht-blauw vervangen door het Groene waar je begint me Donker Jade-Groen, beweegt naar Licht Jade-Groen tot Licht Emerald-Groen tot Citroen-Groen, bijna geel, de kleur van de binnenkant van een snij-slablad.  Deze kleuren zijn afkomstig van de Eerste Heer van Licht.  De Eerste Heer van Licht houdt die energie vast.  Adem en baadt in die energie.

Ik zal aan uw zijde staan als u deze grote wezens begroet.  Deze Lichten zullen u van pijn en onzuiverheden bevrijden.  Deze Lichten zullen uw lichaam belichten en u heling brengen.  Deze Lichten zullen u op uw pad naar grotere evolutie versnellen en bespoedigen.

Ik nodig nu de aanwezigheid van de Tweede Heer van Licht en het Tweede Licht uit.  Wanneer dit wezen verschijnt, begint u het silhouet van zijn Licht als een Perzik-Roze Licht te zien, en gelijdelijkaan, als hij zich vestigt in het energieveld van de Aarde, begint het Perzik-Roze Licht te verbleken en wordt een Helder Geel Licht.  Adem en baadt dat Heldere Gele Licht dat ons vreugde brengt, al uw pijn reinigt, al uw angsten verwijderd, alle lagere trillingen reinigt, zuivert , bevrijdt en vervangt met energieën van vreugde, geluk, harmonie en vrede.  Adem en baadt.

Visualiseer nu dat de Derde Heer van Licht en het Derde Licht nadert.  Vanaf het moment dat deze Heer verschijnt, ziet u Helder, Helder Rood Licht, Levenskracht straalt vanuit dit wezen.  Adem en baadt in dat Rode Licht van passie en actie.

Ik aanroep nu de aanwezigheid van de Vierde Heer van Licht.  Wanneer deze Heer verschijnt, verandert het oppervlak van uw uitzicht in een Aquamarine Blauw Licht, zoals de oceaan aan de kust met golfslag op roze koraal zand.  Dat Turkooise Aquamarine Blauwe Licht straalt vanuit de Vierde Heer van Licht.  Dit is de hogere essentie van het God-Bron Licht.  Elk wezen dat de ware God binnenin heeft gevonden en gerealiseerd, straalt dit Aquamarine Blauw Licht uit.  De trilling van dit Aquamarine Blauw Licht kan u terug tot Perfectie van de Oorspronkelijke bedoeling brengen.  Het Goddelijke Plan zoals God het heeft bedoeld voor ieder van u en voor de Aarde, straalt binnenin dit Aquamarine Blauw Licht.  Adem en baadt.

Ik aanroep de aanwezigheid van de Vijfde Heer van Licht an het Vijfde Licht.  Terwijl de Vijfde Heer zich vestigt in dat Emerald Groene Licht, baadt erin en voel de heling.  De Vijfde Heer van Licht en Emerald Groen Licht belichaamt heling tot in de perfectie.

Dit is de reden dat smaragden zo helend zijn.  Het zijn helende edelstenen.  Zij verhogen uw trilligsfrequentie om uw lichaam te helen.  Lagere trillingsfrequenties houden u in pijn, fysieke pijn.  Hogere trillingsfrequenties verwijderen deze pijn uit uw lichaam.  Dit is de reden dat het dragen van smaragden u kunnen helpen bij leed en pijn.  Tijdens deze dagen dat er vele energieën neerstromen, draag een aantal smaragden.  Het hoeft geen dure geslepen edelsteen-kwaliteit te zijn; de tweede rotskwaliteit kan aangekocht worden voor evenveel als het aankopen van een stuk kristal.  Kijk ernaar uit, want je kunt het vinden en het heeft weldegelijk helende kwaliteiten.  Natuurlijk, hoe helderder de steen, hoe hoger de trilling.  Maar het ligt in de capaciteit van de smaragd, zelfs de rotskwaliteit, om heling te brengen wanneer het uw huid aanraakt, wanneer u het in uw aura draagt of zelfs in uw broekzak, op uw nachtkastje, of onder uw kussen.

Nu als u daar niet over beschikt, is er geen enkele reden waarom u niet de Vijfde Heer van Licht en Meester Hilarion, de Heer van de Vijfde Straal kan oproepen en hen blijven vragen om hun Emerald Groene Licht van Heling op u te laten neerstromen.

Sommige van de Stralen komen overeen met de Lichten en de Meesters van die Stralen dragen het Licht en beginnen u te belichten wanneer u erom vraagt.  U kan de Heer van Licht vragen met de corresponderende Meester van de Straal.  De 5de Straal en het 5de Licht zijn gelijkaardig, zij zijn beiden Emerald Groen, de één is een verfijnde versie van de andere.  Het 5de Licht is een veel meer verfijnde energie.

De 3de Straal en het 3de Licht zijn verschillend in die zin dat de 3de Straal Roze is en het 3de Licht Rood. De 4de Straal en het 4de Licht zijn verschillend in die zin dat de 4de Straal Wit is en het 4de Licht Aquamarine Blauw.  De 5de Straal en het 5de Licht zijn hetzelfde.

Ik aanroep nu de Zesde Heer en het Zesde Licht.  De oppervlakte van uw visie zal nu gebombardeerd worden met Helder Oranje, Rood, Geel en Roze energieën en het zal zich uiteindelijk vestigen in een Helder Oranje Licht.  Lady Nada draagt een diep Rood en Goud en de 6de Heer van Licht draagt Helder Oranje.  In essentie kan u zeggen, als u dat Helder Oranje ontleedt en het in een grotere dualiteit brengt, dat Oranje gemaakt is van Geel en Rood.  Dus, het Geel is voor het Goud en het Rood is voor de Levenskracht en deze twee met elkaar vermengd maken een Helder Oranje.  In die zin, kan u zeggen dat de 6de Straal en het 6de Licht gelijkaardig zijn.  Maar ik wil dat u de energie van het 6de Licht voelt en voelt hoeveel meer verfijnt het 6de Licht is.  Adem en baadt in het Helder Oranje Licht.

Tenslotte, roep ik het Zevende Licht en de Zevende Heer van Licht en opnieuw, gelijkaardig met de Violette Straal en Violette Vlam, zal u te maken hebben met een Helder Paars Licht, toch is het verfijnder van energie-trilling dan de 7de Straal.

Dit is het hogere zelf of hogere aspect van de 7de Straal.  Daar waar de 7de Straal fundamenteel werkt op veranderende eigenschappen en het feit opzij geschoven dat het de Straal van Organisatie en Ceremoniele Orde is, gaat het 7de Licht volledig over Ceremoniële Orde en Organisatie.  Het is de orde en organisatie die u terugbrengt naar de Oorspronkelijke Bedoeling.  Die Perfectie van de Originele Bedoeling kwam in dualiteit en verloor haar perfectie.  Dus, wat overblijft van het 7de Licht is de 7de Straal geworden en haar veranderende eigenschappen hebben overgenomen.  Waarom ? Omdat we eerst de onzuiverheden dienen te verwijderen om het Licht te zien.  Het is als een ruwe diamant, een diamant die in teer werd ondergedompeld; u dient de teer te verwijderen om te zien dat er in de kern van de bundel van teer een diamant schijnt.  Adem en baadt terwijl u het Heldere Paarse Licht van de 7de Heer van Licht ontvangt.

Ik nodig nu de Maha Heer van Licht uit en ik nodig de Maha Cohan van alle stralen uit en ik wil dat u visualiseert dat u in een driehoek staat met de Maha Heer van Licht vóór u aan uw linkerzijde en de Maha Cohan van de 7 Stralen vóór u aan uw rechterzijde.  De Maha Heer van Licht straalt Aquamarine Blauw Platinum Licht uit en de Maha Cohan straalt een Helder Geel Gouden Licht.

Adem en baadt tegelijkertijd in deze twee Lichten, want deze twee Lichten bevatten binnenin alle 7 Stralen en alle 7 Lichten.  Als u niets doet in de komende 9 dagen behalve eenvoudigweg uzelf ten alle tijde ziet staan met de Maha Heer van Licht die Aquamarine Blauw Platinum Licht naar u straalt en met de Maha Cohan van de 7 Stralen die Goud Geel Licht naar u straalt, hebt u een grote dienst bewezen.

U hebt een grote dienst bewezen door het voortbrengen en het verankeren van de energieën van de 7 Lichten en de communie tussen de 7 Lichten en de 7 Stralen en een grote dienst door belicht te worden door de Maha Heer van Licht en de Maha Cohan van de 7 Stralen.  Nu, terwijl u naar mijn stem luistert en u baadt in het Aquamarine Blauw Platinum Licht vermengt met het Goud Gele Licht, absorbeert, verteert, verwerkt, wordt u de belichaming van de 7 Stralen en de 7 Lichten, verankert deze op Aarde, treft de 5 Elementen en verandert u de omgeving rondom u.  Iedereen die u aanraakt, overal waar u gaat, alles dat aan u wordt blootgesteld, kan in zijn trilling verhogen en via u worden aangeraakt door de 7 Stralen en de 7 Lichten en de Bewakers van de 7 Stralen en de 7 Lichten.  De inkapseling van de energieën, afkomstig van de Maha Cohan en de Maha Heer van Licht, omhelst het volledige spectrum van het Licht met welke alle creatie wordt gemanifesteerd, alle creatie tot vorm is gekomen omwille van de 7 Stralen en de 7 Lichten.  De Maha Cohan en de Maha Heer van Licht zijn de ultieme Bewakers.  Stel u voor dat u schouder-aan-schouder staat met deze twee wezens en de 14 wezens die de 7 Stralen en de 7 Lichten vasthouden.  Zij staan allen ten dienste van u.

Ik vraag u voor een periode van 9 dagen om constant te visualiseren dat u wordt belicht door de Maha Cohan en de Maha Heer van Licht, ochtend, middag en nacht en in tussentijd.  Laat ons samen zeggen,

“Ik biedt elke dag, ik biedt elke adem, ik biedt elk moment van het leven aan in dienst van het Licht en ik biedt het aan via de tussenkomst van de Maha Cohan van de 7 Stralen, de Maha Heer van Licht.  Ik vraag dit in de naam van Jeshua Ben Joseph, Jesus Christ.  Zo is het, het is volbracht.  Amen”.

Ik hou u in mijn eigen hart en zegen u met al mijn liefde.  Denk eraan uzelf en uw vijf-lichaam-systeem op dagelijkse basis te belichten door Jeshua voor u te plaatsen en het Gouden Roze Licht naar u te zien stralen.  Dan zal u belicht worden met het Gouden Roze Licht van Goddelijke Liefde op elk moment terwijl u de 7 Stralen en de 7 Lichten uitstraalt.

Doe dit in de vorm van een ceremonie op de 12 de,  16 de,  18 de, 22 ste en 27 ste en ook op Herfst-Zonnewende en Winter-Zonnewende, op deze manier dragen we het voor de komende vijf maanden.

Aanroep Jeshua telkens u de nood voelt en laat me u baden in het Gouden Roze Licht van Goddelijke Liefde en u zal zich onmiddellijk beter voelen.  Aanroep uw Beschermengel om u eraan te herinneren om Jeshua te aanroepen wanneer u zich minder voelt.  Maak een blanco toestemming voor uw Beschermengel om Jeshua op te roepen en het Gouden Roze Licht van Goddelijke Liefde u te omringen en binnenin u te absorberen en uit te zenden via u naar anderen.  Telkens u iemand wil helen, telkens u iemand wil opbeuren, telkens u personen, plaatsen en dingen wil verheffen, zelfs deze wereld, baadt hen in het Gouden Roze Licht.

Ik baadt u in dat Licht en baadt u in die Liefde.

Ik ben uw broeder Jeshua Ben Joseph,zo is het.