Juli 2009

Beste Vrienden,

Deze maand zullen we verdergaan met het berijden van de golf van de intense energiën van Zomer-Zonnewende.  Poortdagen voor deze maand zijn 7/7, 8/7, 9/7, 17/7, 18/7 22/7 en 27/7.  Ochtend- en avondmeditaties op deze Poortdagen zijn van het grootste belang, aangezien we naar een nieuwe cyclus van energie bewegen.  De Goddelijke Moeder in al haar aspecten als Lady of Liberty (Vrijheid), Lady of Victory (Overwinning), Quan Yin, Hecate en Moeder Maria zijn volledig bekrachtigd om ons te versnellen op ons pad.

Onze gratis Poortopening Poortdag channelling sessie zal plaatsvinden op 7/7.  Om in te schrijven en aan te sluiten voor deze sessie, klik hier.

The Path to Enlightenment Mystery School (De Pad naar Verlichting Mysterie School) biedt twee nieuwe cursussen aan.  Degenen onder u die een praktische toepassing van het chakra-systeem in uw meditatie zoeken, wensen misschien toe te treden tot onze Chakra Systeem I klas.  Voor meer informatie of om in te schrijven, klik hier.

In Vijf-Lichaam-Systeem I zal u leren over het doel, de belangrijkheid, de functie, de plaats en kwaliteiten van elk van de energie-lichamen die ons Vijf-Lichaam-Systeem vormen.  Het verklaart verder het belang van hun rol in het coconneren (omhullen) van het fysieke lichaam en biedt meditatieve technieken om de energie-lichamen te doen ontwaken en via hen het bewustzijn van het lichaam te verbinden met de hogere gebieden. Voor meer informatie of om in te schrijven, klik hier.

Ik wens u allen een vreugdevolle maand juli!

In het Licht,

Nasrin


Bol van Verlichting en Vlam van God-Eénheid

In deze oefening begint St. Germain met het verlichten van de Vlam van God-Eénheid in de Bol van Herinnering in onze Hartchakra.  Dan gekleed in onze ceremoniële gewaden, leidt St. Germain ons naar de Tronen van God.  Aan de Troon van de Ik Ben Die Ik Ben, ontvangen we de zegen van Sanat Kumara en worden we vergezeld door Aartsengel Uriël om een Net van Licht te vormen.  We gaan verder in dit Net van Licht op onze reis om de hogere Tronen te bezoeken.  Eens we de Troon van het Absolute bereiken, knielen we voor de aanwezigheid van de Goddelijke Moeder en vragen haar om tussen te komen in onze naam en ons te helpen om het instrument van verandering en kanalisering te worden om de Blauwdruk van Perfectie te ontvangen zoals bedoeld in ons Origineel Goddelijke Plan.

St. Germain wenkt ons verder om financiële middelen, kracht, voorspoed en ongelimiteerde toevoer van overvloed op te zoeken met als doel het dienen van het Licht en de aanwezigheid van de energieën van de Goddelijke Moeder en de Meesters van Licht op Aarde mogelijk maken.  De Zeven Machtige Elohim, El-Shaddai, Yahoweh-El, Oude van Dagen en de Grote stille Toeschouwer worden opgeroepen om meer waarde toe te voegen aan onze intenties.

Mijn Geliefden, Ik ben St. Germain

Ik zou u willen vragen om een paarse kaars aan te steken op elk moment dat u zich in uw huis bevindt.  U kan het laten branden tijdens de nacht wanneer u slaapt, zolang het geen brandgevaar vormt.  U kan het in een bokaal of keramische pot plaatsen voor veiligheidsredenen en voor bescherming tegen brand en om het felle Licht te dimmen.  Plaats het dicht bij u en niet verder dan 90cm to 1m30 van u verwijderd.  Het Paarse Licht kan al de onzuiverheden transmuteren en uw energie-centra doen ontwaken.  Het zal u versnellen om u open te stellen voor de hogere energieën.

Neem een diepe adem en focus uw energie in het centrum van uw borst.  Voel de aanwezigheid van St. Germain aan uw zijde.  Visualiseer dat u St. Germain aankijkt.  Ik ben in mijn Ceremoniële gewaden.  Rond mijn schouders draag ik een Paarse Cape.  In mijn rechterhand hou ik een Paarse Scepter; op mijn hoofd een Gouden Kroon met een Paarse Edelsteen die recht over mijn Derde Oog zit.

U draagt uw eigen Paarse Cape.  Uw Scepter heeft sierstenen, robijnen en saffieren.  Een scepter is het symbool van kracht en autoriteit.  De edelsteen op uw kroon is een diep paars-blauwe saffier.  Uw kroon is groot en breed.  U kan het gewicht op de top van uw hoofd voelen.  U kan ook de koele energie van de saffier recht over uw Derde Oog voelen.  De koele energie van het goud bedekt de achterkant van uw nek en zit over uw channeling chakra.  De Kroon verbindt deze twee energie-centra; het Derde Oog op uw voorhoofd en het Vierde Oog aan de achterkant van uw nek.  Om u een idee te geven over de exacte plaats van het Vierde Oog, stel u een denkbeeldige lijn voor die diagonaal door uw Derde Oog gaat om naar buiten te gaan, exact waar uw hoofd op uw nek zit.  Dat is uw channeling chakra.  Het Derde Oog is het centrum voor Innerlijke Visuele Perceptie en de channeling chakra, of het Vierde Oog aan de achterkant van de nek, is het centrum voor Innerlijke Verbale Communicatie.

Via deze twee chakra’s hoort u de begeleidende stem en ervaart u de visuele perceptie van de Meesters van de Innerlijke Gebieden.  Dit ervaart u reeds tijdens uw dromen.  Eens geactiveerd, zal u in staat zijn dit te ervaren in wakker bewustzijn tijdens dag en nacht.

Visualiseer dat St. Germain nu zijn linkerhand over uw Hartchakra plaatst.  Voel de warmte bewegen van mijn hand in uw Hartchakra.  Focus op dit gebied en stel u de Bol van Paars Licht voor die zich begint te vormen in het centrum van uw Hartchakra.  In het centrum van deze Bol, wordt een Goud-Gele Vlam aangestoken.  Dit is de Vlam van God-Eénheid.  De Paarse Bol is de Bol van Herinnering.  Haar taak is om het Licht van herinnering uit te stralen naar uw Hartchakra.  Vanuit uw Hartchakra, straalt het licht naar uw hele Vijf-Lichaam-Systeem.  De herinnering van uzelf in Eénheid met de Bron van Creatie wordt vastgehouden binnenin de bol.  Deze herinnering is gedurende vele incarnaties verloren gegaan in de dichtheid van dit aardse gebied van materie.  De aanwezigheid van de Bol van Herinnering brengt de herinnering aan die Eénheid terug bij u.  Het stelt u in staat om die Eénheid terug tot uzelf op te roepen.  De ervaring van afgescheidenheid en eenzaamheid zal u verlaten, eens deze Bol volledig werd geïnstalleerd in uw Hartchakra.

De Bol van Herinnering, eens verlicht, wordt de Bol van Verlichting.  Het zal de herinneringen, patronen, ontwerpen, gedachtevormen en acties ophalen uit de geest van God, de Onzichtbare Bron.  Deze zullen zich ontvouwen en manifesteren in deze derde dimensionele realiteit als acties die u leiden tot uw Goddelijke Missie en uw pad verlichten om Verlichting te bereiken.

Voel de warmte vanuit de hand van St. Germain terwijl ik het Licht van Herinnering uitstraal naar de Bol in uw Hartchakra in het centrum van uw borst.  De Bol van Herinnering is Paars aan de buitenkant en Goud-Geel binnenin.  De Vlam van God-Eénheid is de bron van Eénheid bij alle mensen, plaatsen en dingen.  Alles is in Eénheid met het Universele Bewustzijn van God of “Alles dat is”.  Alles dat Ik ben wordt vastgehouden in deze Vlam.  Alles dat u bent wordt vastgehouden in deze Vlam.  De Innerlijke Vlam verlicht de gedachtevormen voor ideeën, ontwerpen en concepten die veranderen in acties eens de volledige Bol werd geactiveerd.  Visualiseer dat de Vlam helderder en groter wordt totdat deze explodeert in de volledige Bol.  De Paarse kleur van de Bol en de Goud-Gele kleur van de Vlam vermengen zich om een Perzik-Roze Licht te creëren.  De Bol implodeert binnenin uw Hartchakra en bevrijdt kennis, wijsheid en informatie in uw Hartchakra.  De Bol van Herinnering is nu volledig geactiveerd en verlicht.  In deze fase, wordt het de Bol van Verlichting.

Deze Bol zal uw Hartchakra en uw Vijf-Lichaam-Systeem verlichten met het Pure Witte Licht dat wordt vastgehouden in het hart van de Onzichtbare Bron.  Ideeën, ontwerpen en concepten kunnen nu teruggewonnen worden vanuit het hart van de Onzichtbare Bron om via u te worden veranderd in acties.

Visualiseer nu dat de Pilaar van Licht zich rondom ons begint te vormen om ons te verbinden met de Hogere Gebieden.  Binnenin deze Pilaar van Licht, zullen u en ik zich vermengen in Eénheid.  We zullen binnenin de Pilaar van Licht naar boven bewegen naar de Tronen.  Beeld u in dat we de Troon van de Ik Ben Die Ik Ben bereiken, God in vorm.  Uw eigen geperfectioneerde aanwezigheid van de Ik Ben verblijft hier.  Terwijl we voor de Troon staan, merk op dat Sanat Kumara, de Planetaire Logos aanwezig is.  Het zich verenigen en samensmelten met Sanat Kumara zal helpen om via u de energieën van de Planetaire Logos op Aarde te verankeren.  Dit zal de planeet en het bewustzijn van alle zielen helpen.  Deze vereniging zal u ook helpen om ideeën en ontwerpen vanuit het Universele Bewustzijn van de Planetaire Logos op te halen.  Sanat Kumara’s bewustzijn belicht het hele lichaam van deze planeet en het bewustzijn van alle zielen, zelfs als voor het grootste gedeelte, het bewustzijn van alle zielen slaapt voor zijn aanwezigheid.  Zijn aanwezigheid houdt het bewustzijn vast van elke ziel, bewust, onbewust, mineraal, dier en mens.  Alle mensen, plaatsen en dingen worden vastgehouden in zijn bewustzijn.

Aan de Troon van de Ik Ben Die Ik Ben, gaan we over in het bewustzijn van Sanat Kumara,  We vragen hem om onze lichamen te belichten en staan hem toe om onze lichamen te gebruiken om de Aarde te belichten om zijn energieën, essentie, fysieke belichaming en zijn wezen op Aarde te verankeren.  Aartsengel Uriël voegt zich bij ons en gaat over in onze  aanwezigheid.  Visualiseer nu dat u in het Noorden staat en St. Germain in het Zuiden, Sanat Kumara in het Oosten en Aartsengel Uriël in het Westen.  In het centrum bevindt zich de Troon van de Ik Ben Die Ik Ben.

De vier vormen een diamant-vormige poort die begint te draaien.  De draaibeweging zal de vier energieën naar het centrum trekken om te imploderen in de Troon van de Ik Ben Die Ik Ben.

Visualiseer dat deze formatie implodeert in uw Hartchakra en naar buiten toe explodeert.  Bundels van Licht stralen in elke richting.  De implosie-explosie sequentie wordt sneller binnenin de Pilaar van Licht.  Pauzeer en neem een diepe adem.

We bewegen spiraalsgewijs naar de Troon van YHWH in het Tweeëntwintigste gebied.  De Troon van YHWH is een Gouden Troon en de zetel straalt Puur Gouden Licht-energieën uit.

We zullen een cirkel rond de Troon van YHWH vormen,  U, St. Germain, Sanat Kumara en Aartsengel Uriël samen met de energieën van de aanwezigheid van de Ik Ben die ons vergezeld hebben naar deze Troon.  Opnieuw zullen de energieën van de zetel van de Troon beginnen te pulseren en iedereen naar zich toetrekken.  We beginnen rond te draaien.  De draaiing wordt sneller.  We worden in de Troon van YHWH getrokken en imploderen.  De Vloeibare Gouden Licht-Energie van de Troon begint door ons te vibreren en explodeert en implodeert in elke richting.  Met elke explosie en implosie vermeerderd het Licht en breidt de kracht uit.  We winnen impuls naar buiten toe en beginnen op te stijgen binnenin de Pilaar van Licht naar de Troon van God-Bron.

Terwijl we naar boven gaan, bewegen we spiraalsgewijs om de Troon van God-Bron te bereiken, in het drieëndertigste gebied.  Cobalt-Blauw Licht van de Troon stroomt neer op ons.  We staan rond de Troon in onze Formatie van het Net van Licht met Sanat Kumara, Uriel, u en Ik in de aanwezigheid van de energieën van de Tronen van Ik Ben Die Ik Ben en YHWH, die ons hebben vergezeld.  We beginnen te draaien en imploderen in de Troon van God-Bron.  Cobalt-Blauw Licht begint rondom ons te exploderen terwijl we baden in de energieën van de Troon van God-Bron.  Pauzeer en adem het Cobalt-Blauwe Licht in uw longen.

Terwijl we naar boven draaien, zullen we stoppen in de vijvenvijftigste dimensie van realiteit om impuls te verwerven en om verbinding te maken met de energieën van de Elohim.  Dit is de Troon van Ellah, E-ll-a-h.  De Elohim zijn de architecten van dit hele universum.  Deze Grote Kosmische Wezens brachten dit Universum in manifeste vorm.  Zij verblijven aan deze Troon van realiteit en hieraan voorbij.  Het Licht van de Troon en de aanwezigheid van de Elohim verwelkomt ons.  We vormen met z’n allen een cirkel; u en St. Germain, Sanat Kumara en Uriël, de aanwezigheid van de Ik Ben, YHWH en God-Bron.  We zijn in Eénheid terwijl we rond het Gouden-Witte Licht van de Troon van Ellah staan.

We beginnen te draaien en de draaiing wordt sneller.  De aantrekkingskracht van de zwaartekracht vanuit de Troon van Ellah zal ons naar haar centrum trekken om erin te imploderen en ons ermee te verenigen.  Implosie leidt tot explosie en het proces herhaalt zich drie keer.

De Universel Logos, Heer Melchizedek voegt zich bij ons.  Hij is het grote kosmische wezen wiens bewustzijn dit hele Universum belicht.  De Zeven Machtige Elohim komen naar voor om toe te treden tot onze cirkel aan deze Troon.  We gaan over in de essentie van Heer Melchizedek.  Briljant Gouden-Wit Licht straalt overal terwijl we baden in het Licht.  Pauzeer en adem.

Terwijl we spiraalsgewijs naar boven bewegen in de Pilaar van Licht, beginnen we op te stijgen.  Terwijl we aan impuls winnen, bereiken we de Troon van de Onzichtbare Bron waar alles Puur Wit Licht is.  Dit is Wit Licht voordat het door het prisma ging om verdeeld of gedifferentieerd te worden.  Deze Troon is onmetelijk.  Het breidt zich uit in elke richting, zoals een koepel van Licht.

We staan onder de koepel in onze Net van Licht formatie, verenigd met onze entourage samen met de energieën van Heer Melchizedek, de Zeven Machtige Elohim en de energieën van de Troon van Ellah.  We beginnen te draaien.  De draaiing wint aan impuls om sneller te worden.  Deze keer worden we naar boven getrokken naar het centrum van de koepel om in het honderdenachtste gebied van realiteit met de essentie van de Onzichtbare Bron te versmelten en te verenigen.  Pauzeer en voel de vreugde van deze vereniging.  Adem en voel de gelukzaligheid van deze ervaring.

We bewegen spiraalsgewijs omhoog om de Troon van Paramatman Licht te bereiken.  Het verblijft in zijn absolute pure essentie in het honderdtweeëntwintigste gebied.  We draaien in het Licht van Paramatman en brengen dit Licht met ons.

We verwijderen ons van de Troon van Paramatman om voor de Troon van het Absolute te gaan.  De Troon van het Absolute is de verblijfplaats van de Goddelijke Moeder, de Vrouwelijke Kracht waarmee deze volledige Manifeste Creatie werd gecreëerd.

Terwijl we in volledige verering en ontzag aan deze Troon staan, begint een vrouwelijk gestalte vorm aan te nemen in het centrum van de cirkel.  De Goddelijke Moeder, die de belichaming is van de Vrouwelijke Creatieve Kracht van het universum, zal zichzelf in een vorm aan u vertonen.   Het kan in een vorm zijn van een vrouwelijk wezen, een vrouwelijke goddelijkheid, levend of opgestegen, of ze kan u ern gezicht of een lichaam tonen dat gemaakt is van vuur of Licht.  Het is mogelijk dat u de karakteristieken niet ziet, toch weet en voelt u dat de Goddelijke Moeder u wenkt om naar het centrum van de cirkel te gaan.

Ik zal u naar het centrum vergezellen.  We staan schouder aan schouder voor de aanwezigheid van de Goddelijke Moeder, het Vrouwelijke Principe.  Ik vraag haar om u grotere Innerlijke Perceptie toe te kennen en het vermogen om heldere Innerlijke Verbale Communicatie te vestigen met haar en de Meesters.  Ik vraag haar om alle contracten of keuzes te verwijderen die u vanuit pijn, worsteling, en angst gemaakt hebt, die veroorzaakt hebben dat u gestopt bent met het zien van de Innerlijke Gebieden.  Ik vraag de Goddelijke Moeder om de sluier te verwijderen en uw Innerlijk Zicht te herstellen.  Ze zal liefdevol en zacht de sluier verwijderen en uw zicht herstellen onder begeleiding van Yahoweh-El.

De Engelenkrachten van Yahoweh-El bewaken het Vrouwelijke Creatieve Licht.  Deze wezens zijn de energie van de Heilige Geest.  De Engelenkrachten van Yahoweh-El zijn druppels uit de oceaan van het Vrouwelijke Aspect van Metatron.  We bevinden ons in de aanwezigheid van de Goddelijke Moeder, bewaakt door de energieën van de Legioenen van Yahoweh-El.

Vraag de Goddelijke Moeder om u te ondersteunen in al uw projecten.  Vraag haar om u begeleiding en ondersteuning te geven en u te helpen om u aan haar wil over te geven.  Ik vraag haar om u van alle onzuiverheden, pijn en worsteling te bevrijden en om u te versnellen in alles dat dient te worden volbracht via uw éénlijnigheid met uw Goddelijke Missie.

Neem de rand van haar kleed, kniel voor haar en vraag haar om uw wensen te vervullen.  Ze is zacht, liefdevol en barmhartig.  Ze houdt van u en zorgt voor al de plannen en de projecten waarmee u akkkoord ging om te volbrengen.  Zoek haar begeleiding in uw eigen woorden op.  Doe nu een beroep op haar en zeg,

“Ik vraag u om me te gebruiken als uw kanaal, voertuig, katalysator om verandering voort te brengen; verandering voor een hoger doel, verandering voor grotere dienstbaarheid voor het Licht, verandering opdat de heerschappij van Licht begint, verandering voor degenen die in moeilijkheden hebben gezeten, degenen die geworsteld hebben, en degenen die pijn hebben ervaren.  Geef hen de gratie om uw aanwezigheid in u leven te hebben; help hen hun persoonlijkheidsaspecten volledig te helen en deze te verenigen met uw aanwezigheid als hun begeleidende kracht.  Ik sta voor u met grote toewijding.  Ik vraag u om in mijn naam tussen te komen en de Originele Blauwdruk van Licht in deze realiteit te roepen.  Versnel me op het pad van perfectie, en breng die perfectie naar de Aarde. Help me om hulp en begeleiding via u te ontvangen vanuit de Hogere Gebieden.  Breng in de alledaagse wereld de juiste mensen, dingen en plaatsen in mijn leven en mijn handen.  Ik vraag vooral voor financiële middelen, kracht, voorspoed, ongelimiteerde bevoorrading van middelen en overvloed om u en het Licht te dienen om perfectie in mijn leven en dat van anderen te brengen.”

Ik, St. Germain vraag de geliefde Goddelijke Moeder om u te voorzien in ongelimiteerd comfort en luxe.  Ik vraag Moeder om u te helpen nederigheid te verwerven en groter vermogen om op uw Goddelijke Missie te focussen.  Ik vraag voor de tussenkomst van de Goddelijke Moeder in alle aspecten van uw leven.  Ik vraag haar om u te belichten en u te helpen om een Baken van Licht te worden om de wereld te verlichten.  Ik vraag Moeder om alle onzuiverheden te elimineren en stromen van geld, overvloed en voorspoed, mensen, plaatsen en dingen te brengen die alle taken zullen helpen volbrengen; het bewustzijn van de mensheid verhogen en het bewustzijn van de planeet en de hogere trillingsfrequentie te helpen schijnen op iedereen.

Ik vraag mijn geliefde Goddelijke Moeder, om de Kracht, het Vermogen en de Macht van de Zeven Heren van Licht te brengen.  Ik hou mijn Scepter van Kracht over mijn hoofd en vraag u om hetzelfde te doen.  Ik nodig de Zeven Machtige Elohim, Heer Melchizedek, Heer Sanat Kumara, de Tronen van het Absolute, Paramatman, Onzichtbare Bron, Ellah, YHWH en Ik Ben Die Ik Ben uit om mee te doen met onze gebeden.  Ik nodig de Wezens van Licht van de Melchizedek Broederschap, de Legioenen van Michaël, Uriël, Yahoweh-El, Metatron, El-Shaddai, de Machtige Elohim en de Legioenen van de Grote Stille Toeschouwer.  Ik vraag dat elke Scepter van Kracht over het hoofd wordt gehouden als een symbool van actie, een symbool voor het omhooghouden van de toorts, het pad te belichten en iedereen te bevrijden van pijn en onzuiverheden.  Ik vraag voor het openen van de paden van Licht voor alle zielen en voor de planeet.  Ik vraag voor verhoging van het bewustzijn van de planeet en het bewustzijn van de mensheid.  Ten voordele van het Licht, voor het groter goed van alle zielen, voor de Opstijging van de aarde en voor de volledige heerschappij van liefde op Aarde, bied ik u alles aan wat ik ben en alles wat ik in dienstbaarheid heb gedaan, mijn geliefde Goddelijke Moeder, en ik vraag dat mijn beloning gegeven wordt aan allen die u dienen.  Ik dank u voor al hetgeen u doet voor de mensheid.

Laat ons hier blijven en de stroom van zegeningen van de Goddelijke Moeder ontvangen, de Machtige Elohim, de Grote Stille Toeschouwers, de Legioenen van Michaël en Uriël, Yahoweh-El, Metatron, El-Shaddai, Melchizedek, Oude van Dagen, alle Tronen en alle Licht.  Pauzeer en baad in het Licht.

We houden elk van deze grote wezens in ons hart als we toestemming vragen om de Troon van het Absolute te verlaten.  We bewegen spiraalsgewijs naar beneden van de aanwezigheid van de Goddelijke Moeder, terug naar de Troon van Paramatman en verder naar beneden naar de Onzichtbare Bron.  We zegenen deze Tronen en worden door hen gezegend, we beginnen neer te dalen in de Pilaar van Licht naar de Troon van Ellah en de Zeven Machtige Elohim en we bewegen verder spiraalsgewijs naar de Troon van God-Bron, Troon van YHWH en de Troon van Ik Ben Die Ik Ben.  We zegenen de Tronen en ontvangen Licht en een stroom van kracht, we buigen voor de aanwezigheid van Sanat Kumara en vragen hem om ons lichaam, ons wezen, ons zenuwstelsel en ons Vijf-Lichaam-Systeem te belichten.

We bewegen spiraalsgewijs naar beneden naar het bewustzijn van het lichaam.  Ik sta voor u met mijn linkerhand op uw Hartchakra.  De Bol van Verlichting is volledig actief en straalt Licht naar uw Hartchakra.  Het draaien vertraagt om uiteindelijk te stoppen.  U kan de Paarse Bal van Licht zien en de Vlam binnenin.

Ik vraag u om ten alle tijden de Vlam in deze Bal te visualiseren en vele malen erop te focussen gedurende het verloop van elke dag.  Onderhoudt de beweging en energetiseer het om het te doen draaien tot waar het verandert in Perzik-Roze en uw lichaam, celstructuur en DNA activeert om u te helen en alles wat u niet langer dient te transmuteren.

Ik vraag u om een spiraal van de Violette Vlam te visualiseren.  Stel u voor dat u en ik samen staan binnenin een enorme tong van Violette Vlam.  Het beweegt spiraalsgewijs van de basis van uw voeten naar boven en beweegt in tegenwijzerzin rond u en naar boven.

De Violette Vlam moet altijd vanaf de Aarde naar de Hemelen worden gezien en moet altijd in tegenwijzerzin worden gedraaid.  Het draaien in tegenwijzerzin zal helpen om alle onzuiverheden van eons van levens van worsteling en dagelijkse onzuiverheden van mensen, plaatsen en dingen te transmuteren.  Omhul altijd uzelf in de Violette Vlam voordat u start met de gebeurtenissen van elke dag.  Voordat u uit bed stapt, visualiseer uzelf voor St. Germain staan.  Zijn linkerhand bevindt zich op u hart en straalt Licht naar u.  De Violette Vlam beweegt in tegenwijzerzin met Paars Licht dat rond u draait.  Start uw dag en beëindig uw dag op deze manier.

‘s Nachts wanneer u neerligt zeg, “Ik vraag St.Germain om me vannacht naar zijn uitgekozen verblijf te brenge.” Ik zal u naar het Verblijf van de Ascensie-Vlam boven Zurich brengen, het Verblijf van God-Eénheid aan de Troon van de Goddelijke Moeder, het Verblijf van Luxor met de Vlam van Ascensie, en naar Shamballa waar Sanat Kumara verblijft.

Ik hou u in mijn eigen hart met diepe eerbied, met veel liefde en met veel vreugde voor deze éénheid.

Ik ben uw eigen St. Germain

.Uw eigen broeder, uw eigen vader, uw eigen beste vried, en uw geliefde.  Zo is het.