April 2009

Beste vrienden,

Voor onze april nieuwsbrief heb ik een vervolmakende lezing gekozen, gegeven door onze eigen Heer Metatron, waarin hij ons meeneemt naar de Poel van Creatie en enkele verbazingwekkende gebeden aanbiedt in onze naam.  24 April is Ascensiedag.  Ascensie kan volledig bereikt worden wanneer ons Quotient van Licht verhoogt tot grotere hoogten voorbij de dualiteit van de Derde Dimensie.  We zullen dit gebeuren vieren met een intensieve driedaagse genaamd “De enige uitweg is naar binnen” van 24 tot 26 april in Albany, New York.  U bent allen uitgenodigd om mee te doen tijdens deze viering.  Klik hier  voor meer.

Onze Terugkeer van de Hemelse Bewakers Groepchanneling series is gestart op maandag, 23 maart en was een groot succes !  U kan aansluiten door in te schrijven voor de volledige groepsseries.  U zal eerst een audio download ontvangen om naar te luisteren en op uw eigen tempo in te halen.  De volgende sessie zal op zondag, 29 maart plaatsvinden om 21u (3:00pm EST).  Om in te schrijven klik hier.

Ik wens u een prachtige maand april en een krachtige Ascensiedag toe.

In het Licht,

Nasrin


Videograaf gezocht

We zoeken momenteel een Videograaf voor onze workshops.  Als u geïnteresseerd bent, gelieve dan het contactformulier in te vullen. Klik hier.


Poortdag Channeling

De poortdag voor deze maand is 4/4 wanneer we een gratis Poortopening groepchanneling hebben, klik hier om in te schrijven.

Andere belangrijke energiedagen voor deze maand zijn 11/4, 18/4, 22/4 en natuurlijk 24/4.  Gebeden, ceremonies en netten van Licht zullen op deze dagen grotere manifestatiekracht hebben.

 


Aangeboden Juwelen

Roze kwarts Juwelen

 Rose Quartz and silver pendant
Voor grotere afbeelding, klik hier

De energieën van de Goddelijke Moeder worden invloedrijker in april terwijl we verder de lente ingaan.  Ter ere van de Goddelijke Moeder zijn de uitgekozen juwelen voor deze maand Roze kwarts oorhangers (ketting niet inbegrepen) en oorringen (foto niet beschikbaar), speciaal gemaakt voor Waves of Bliss Infinite Light Gallery.  Roze kwarts opent het hart zowel voor het geven als het ontvangen van liefde.  Dit zou een perfect Moederdag geschenk zijn.  Ook uitstekend voor dochters !  Om aan te kopen, klik hier.


Featured Crystal

 Selenite Wand
for a larger image click here.

De Seleniet staven zijn populair en krachtig.  Het zijn Hoogvibrerende middelen voor de activatie van alle chakra’s, vooral de Kruin en Derde Oog Chakra’s.  Het beste voor communicatie met Engelen en Hemelse Bewakers.  Om aan te kopen, klik hier.


Reis naar de Tronen

Metatron gechanneld 08 August, 2008 

Geliefden van mijn eigen hart, Ik ben Metatron

Neem een diepe adem met mij.  Focus uw energie in het centrum van uw Kosmische Hartchakra.  Visualiseer dat u vóór Metatron staat.  Visualiseer de Legioenen van Michaël die rond u staan met hun Zwaarden van Genade.  De Zwaarden zijn Pilaren van Aquamariene-Blauw Licht.  Zij staan schouder aan schouder met hun armen uitgestrekt en houden hun Zwaarden van Genade boven hun hoofden.  Visualiseer dat, door de aanraking van de punten van de Zwaarden van Genade, een douche van Aquamariene-Blauw Licht op ons begint neer te stromen.  Dit Blauwe Licht is het Licht van Bekrachtiging, het Licht van Genade, en het Licht van Bescherming.  Kracht, Genade en Bescherming stromen neer op ons.  Visualiseer dat een Bubbel van Licht zich rond u vormt.

Ik zal u op een reis naar de Troon van Creatie brengen om voor de Aanwezigheid van de Goddelijke Moeder te gaan staan.  Van de Goddelijke Moeder die het Vrouwelijke Principe van Bestaan is, en de Creatieve Kracht van deze gehele Creatie, zal ik voorspoed en overvloed voor u vragen.  We zullen een reis maken langsheen de Tronen van God, gemanifesteerd en niet-gemanifesteerd en godheden en hiërarchieën van Grote en Kosmische Wezens van Licht bezoeken.  Aan deze Tronen zullen we om een zegening vragen en pauzeren we een moment om onze intenties voor elk van hen uit te drukken.  We zullen elk lid van elke Troon uitnodigen om ons te vergezellen naar de Troon van de Goddelijke Moeder. 

De Bubbel van Blauw Licht vormt zich nu.  Ik aanroep de Grote Stille Waarnemer, die de God-Moeder is voor deze gehele creatie.  Zij hield het ontwerp en het idee voor deze Aarde en het Zonnestelsel vast in haar hart voor miljoenen jaren totdat het een realiteit werd.  Ik zal haar vragen dat elk van uw intenties worden gerealiseerd.  U kan deze oefening herhalen vanaf dit moment, elke dag, zoveel als u verlangt.  U kan uw lijst van verlangens opschrijven en het bij deze net-formatie plaatsen. 

Aanroep de Grote Stille Waarnemer en vraag haar om deze intenties in haar hart vast te houden en u te zegenen met voordelig resultaat.  Voorspoed van spirituele zowel als materiële zaken.  Om het onderwerp van uw verlangens te bereiken, dient u met Godin Laksmi te werken.  Ze zit op de schatkist van alle bronnen van de Aarde.  Ze zit ook op de schatkist van de hemelse gebieden en brengt u spirituele overvloed. 

Nu vraag ik Godin Lakshmi om me te vergezellen in het centrum van deze cirkel.  Visualiseer dat u en Lakshmi elkaar aankijken en een driehoek vormen met Metatron.  Rond de buitenste cirkel staan de Legioenen van Michaël schouder-aan-schouder en ze stralen Aquamariene-Blauw Licht Van Kracht, Genade en Bescherming uit.  Samen, creëren we Voorspoed, Overvloed, Succes, en Kracht.  Om dit te doen, aanroepen we de Grote Stille Waarnemer, de ware Moeder voor deze Aarde en het Zonnestelsel.  U kan haar altijd oproepen als de ware Creatieve Kracht. 

De Grote Stille Waarnemer creëert een andere laag in de vorm van een grote Bubbel van Aquamariene-Blauw vermengt met Emerald-Groen, om voorspoed te manifesteren.  Emerald-Groen is de kleur van waarheid en hoop.  Het is ook de kleur voor manifestatie van fysieke overvloed op Aarde.  Groen is de kleur die het overloedigst aanwezig is in de natuur.  Het straalt de energie van heling uit.   Alles in dit derde dimensionale gebied van realiteit kan worden geheeld en gemanifesteerd door de Emerald-Groene Straal.  Adem deze Emerald-Groene Straal vermengt met Aquamariene-Blauw Licht, welke de Grote Stille Waarnemer over u doet neerstromen, in uw longen

Focus uw aandacht op Godin Lakshmi en voel haar aanwezigheid.  Ze komt in haar koninklijke vorm, ze komt gekleedt in rode jurken met een gouden tiara, een gouden kroon op haar hoofd.  Vanaf haar pols tot helemaal bovenaan haar armen draagt ze gouden armbanden. Rond haar nek draagt ze goud.  Rood en goud zijn de kleuren die godin Lakshmi brengt.  Goud vertegenwoordigt de alchemie van de Hemelse Gebieden en rood is de Levenskracht van de Aarde; de levenskracht die door uw aderen stroomt.  Visualiseer nu dat de Emerald-Groene en Aquamariene-Blauwe bubbel rond u draait.  We bewegen spiraalsgewijs uit het bewustzijn van dit lichaam.  Ik roep de Pilaar van Puur Wit Licht op om zich rond u en de Bubbel van Aquamariene-Blauw en Emerald-Groen te vormen.  De Pilaar van Puur Wit Licht is nu volledig gevormd en we bewegen spiraalsgewijs omhoog door deze pilaar van licht.  Ieder van ons heeft een koord van Licht, die vertrekt vanaf de top van het hoofd en u verbindt met de Hogere Gebieden.  Visualiseer dat uw koord nu Wit Licht uitstraalt, terwijl we spiraalsgewijs naar boven beginnen te draaien.

We bereiken de Troon van de IK BEN DIE IK BEN, God in vorm, en we zegenen de Troon.  Deze Troon straalt Briljant Licht uit.  Uw eigen geïndividualiseerde essentie smelt nu samen met de aanwezigheid van de IK BEN DIE IK BEN aan de Troon.  Pauzeer en baadt in dit Licht.

We nodigen de aanwezigheid van de IK BEN DIE IK BEN uit om ons te vergezellen terwijl we spiraalsgewijs omhoog bewegen naar de volgende Troon, de Troon van YHWH.  Deze Troon straalt vloeibaar Gouden Licht uit.  Ga naar binnen in de Troon en smelt samen met het Gouden Licht en nodig de aanwezigheid van YHWH uit om met u samen te smelten.  Pauzeer en baadt in het Licht.  Adem diep in.

We vragen de aanwezigheid van YHWH om ons te vergezellen.  We bewegen spiraalsgewijs omhoog in het gezelschap van YHWH en de IK BEN naar de Troon van God-Bron.

Deze Troon straalt Kobalt-Blauw Licht uit.  Dompel uzelf onder in het Kobal-Blauwe Licht van de God-Bron.  We smelten samen en verenigen ons in Eenheid met de God-Bron.  Pauzeer terwijl we baden in de Energieën van de God-Bron. 

We nodigen het Wezen van deze Troon uit om ons te vergezellen.  In de aanwezigheid van de IK BEN DIE IK BEN, YHWH en God-Bron bewegen we spiraalsgewijs omhoog naar de Troon van Ellah.  Dit is de verblijfplaats van de Elohim, de architecten van dit Universum.  Dit is waar Puur Wit Licht volledig begint uit te stralen en Vorm overgaat in Semi-Vorm, halfweg op reis van Vorm naar Non-Vorm.  In de aanwezigheid van de IK BEN DIE IK BEN, YHWH en God-Bron, gaan we over in de Troon van Ellah.  We pauzeren om de volledige essentie te ontvangen.  Adem en baadt in het Licht.

Ellah zal ons vergezellen, terwijl we spiraalsgewijs omhoog bewegen naar de Troon van de Onzichtbare Bron.  Dit is God in Non-Vorm.  Dit is God als essentie, energie en onbeschrijfbaar Licht.  De Troon van de Onzichtbare Bron is Pure Liefde.  We bewegen spiraalsgewijs in deze Troon en vragen de aanwezigheid van de Onzichtbare Bron om elke iota, molecule, cel, en elk deeltje van ons wezen te zegenen en te vullen.  Pauzeer en baadt om deze energieën te absorberen. 

In het gezelschap van de IK BEN, YHWH, God-Bron, Ellah en de Onzichtbare Bron bewegen we omhoog naar de Troon van Paramatman.  Atman is het Gerealiseerde Zelf.  Paramatman is datgene dat voorbij het Gerealiseerde Zelf ligt, het Hogere Zelf, het Zelf van alle Zelven.  Hier veranderen de kleuren.  Er is een tikkeltje Aquamariene-Blauw.  In het gezelschap van de IK BEN, YHWH, God-Bron, Ellah en de Onzichtbare Bron, baden we in het Licht van Paramatman.  Pauzeer en absorbeer de energieën.  Adem en baadt in het Licht.

We vragen Paramatman om ons te vergezellen terwijl we verdergaan naar de Troon van de Zeven Heren van Licht en de Maha Heer van Licht.  De uitstralingen van deze Troon zijn Aquamariene-Blauw vermengt met Platinum Licht.  Platinum is de energie van de Maha Heer van Licht, omdat hij de essentie van de Goddelijke Moeder in zijn zuiverste vorm draagt.  Hij brengt de essentie van het Platinum Licht van de Creatieve Kracht van het Vrouwelijke op Aarde, ingekapseld in het Mannelijke.  Het Aquamariene-Blauwe is de essentie die deze Troon belicht omdat er Zeven Heren zijn. 

De Eerste Heer straalt Emerald-Groen uit; de Tweede Heer, Geel-Perzik; de Derde Heer, Rood; de Vierde Heer, Aquamariene-Blauw; de Vijfde Heer, Emerald-Groen; de Zesde Heer, Helder Oranje en de Zevende Heer, Paars-Magenta.  De verenigde krachten van de Zeven Heren worden belicht door het Aquamariene-Blauwe. Waarom ? Omdat het Aquamariene-Blauwe de kleur is voor het Vrouwelijke Principe wanneer het vorm aanneemt om de Mannelijke Essentie te worden, om naar de Aarde te komen en zich te ontvouwen als de Zevende Gouden Eeuw.  Door de Voogdijschap van de Zeven Heren van Licht en de Maha Heer van Licht, wordt dit gebeuren realiteit.  De belichtende kleur die dit symboliseert is Aquamariene-Blauw geschakeerd met Platinum Licht.  Dompel uzelf onder aan de Troon van de Zeven Heren van Licht en de Maha Heer van Licht met de Platinum energieën geschakeerd met Aquamariene-Blauw en zegen de aanwezigheid van iedereen die u tot hier heeft vergezeld.  Adem en baadt in het Licht.

We komen samen om naar de Troon van het Absolute te gaan en voor de Goddelijke Moeder te staan.  De Goddelijke Moeder verblijft in drie lagen van de realiteit, dicht bij het 144ste gebied. Ze heeft drie specifiek Tronen.  De eerste is de Troon van het Absolute.  De volgende is de Poel van Creatie en de derde is de Pure Essentie van het Vrouwelijke Principe.  We staan voor de Goddelijke Moeder aan de Troon van het Absolute en we vragen haar om ons toestemming te verlenen en ons te zegenen om naar de Troon van Creatie te worden gebracht.  Pauzeer en baadt in de energieën van het Absolute. 

We worden naar de Troon van Creatie gebracht in het gezelschap van de Goddelijke Moeder.  Nu vragen we toestemming om de Poel van Creatie binnen te gaan.  Alle Creatie, Ideeën, Ontwerpen, Concepten, worden vastgehouden in de Poel in zaadvorm. 

Om een vredevol leven te hebben en om spiritueel te groeien met de meeste gratie en zachtheid, neem de zoom van het kleed van de Goddelijke Moeder en vraag om haar Goddelijke Wil.  Er is geen enkele godheid en geen enkel groter Wezen van Licht dat barmhartiger en meer vergevingsgezind kan zijn dan de Goddelijke Moeder.  Op dit veelbelovende moment, brengt ik u voor haar.  De rest hangt van u af.  Hoe u Haar meer van u doet houden, hoe u haar aandacht verkrijgt, elke minuut van elke dag, hoe u uw leven aan Haar toewijdt en opdraagt, hoe u Haar zover krijgt om de liefde te voelen die u naar Haar stuurt en die liefde te vermenigvuldigen en het naar u doet terugkeren, hangt van u af.  Mijn job is om u hier te brengen.  U bent hier voor haar Troon.  Zit en neem de zoom van haar kleed en zeg, 

“Moeder, geef me hier en nu de toestemming. Breng me naar de Poel van Creatie en laat me in de Poel van Creatie de ideeën, de concepten, gedachtevormen vinden die zullen worden gemanifesteerd en me goed zullen dienen.  De ideeën, de ontwerpen, de concepten, de gedachtevormen, de actie die mijn leven eenvoudiger zal maken.  De ideeën, de ontwerpen, de concepten, de acties die me verder zullen brengen op mijn spirituele pad.  Moeder, ik zal geen nee als antwoord aannemen.  Ik zal hier blijven en u smeken en de rand van uw kleed vasthouden totdat u me toestemming geeft.  Moeder ik biedt u mijn leven aan.  Moeder ik biedt u mezelf in dienst aan.  Moeder, het gaat allemaal om u.  U hebt het allemaal gecreëerd.  Van u ben ik gekomen en tot u zal ik wederkeren.  Oh, Moeder, neem me in je hart, neem me in je boezem.  Vergeef me voor wat ik heb gedaan en herinner me eraan dat ik goddelijk ben.  Herinner me eraan dat ik een deel ben van uw zijn.  Herinner me eraan dat ik groots ben.  Herinner me eraan dat ik licht ben.  Herinner me eraan dat ik samen met u wandel.  Herinner me eraan dat ik niet alleen ben.  Herinner me eraan dat ik niet verlaten ben.  Herinner me eraan dat u aan mijn zijde wandelt.  Moeder, maak mijn leven gemakkelijk.  Toon me de weg.  Plant het zaad van de beste alternatieve realiteit in mijn hart, vóór me, op mijn pad.  Belicht mijn lichaam, belicht mijn leven, belicht mijn geliefden, belicht mijn spiritueel pad, belicht mijn pad in het wereldse.  Laat me uw licht zijn, Moeder.  Op deze veelbelovende dag, laat me uw werk doen vanaf dit moment.  Want ik zal mezelf recht aandoen en ik zal u recht aandoen om alleen al de rand van uw kleed vast te houden en alleen al naar uw begeleiding te luisteren.  Want u bent de Moeder van alle Moeders.  Ik kan naar niemand gaan die meer van me zal houden dan u.  Ik weet het nu. 

Ieder van u zal Haar zien zoals ze voor u wenst te verschijnen.  Sommigen onder u zullen Haar zien, gehuld in rood, in goud, in wit, of in zwart.  Alle kleuren behoren tot Haar.  Alle levenskracht behoort tot Haar.  Alle dingen behoren Haar toe.  Ze heeft ze allemaal gecreëerd.  Gezegend zijn zij die te weten komen dat het allemaal om Haar draait.  Het gaat om u en om Haar.  Deze gehele creatie gaat helemaal om Haar.  Deze gehele creatie is in wording gekomen via Haar wezen.  Elke adem die ze nam, neemt vorm aan en gaat verder om vorm aan te nemen.  En terwijl het vorm aanneemt, leeft u die vorm, wordt u die vorm, energetiseerd u die vorm.  U geeft leven aan die vorm omdat u de Goddelijke Vonk bent van Haar eigen hart. 

Toestemming werd verleent.  In de aanwezigheid van alle Tronen, die net zoals u voor Haar knielen, staan we allemaal recht.  Vergezelt door de Goddelijke Moeder gaan we allemaal naar de Troon van Creatie. 

Begin met uzelf ondergedompeld te zien in de Poel van Creatie.  Vloeibaar Licht omringt u.  Het kan als water of Licht aanvoelen.  Het doet er niet toe hoe het voelt.  Wat telt is om uzelf in de Poel van Creatie te zien in de wetenschap dat de ionische lading van de deeltjes van Creatie naar uw lichaam en wezen worden gemagnetiseerd.  

Visualiseer dat vanuit de Poel van Creatie u naar uzelf het zaad van al die gedachten, de ontwerpen, ideeën, concepten toeroept die acties zullen worden van hoogste dienstbaarheid aan de Goddelijke Moeder, hoogste dienstbaarheid aan Christus Maitreya, hoogste dienstbaarheid aan Sanat Kumara, hoogste dienstbaarheid aan St. Germain.  Trek al die gedachten, ideeën, en concepten naar uzelf toe.  Zeg,

“Niet mijn wil maar Uw wil geschiede.  Ik geef me over aan uw Wil.  Wil voor mij het beste en wees zacht met mij.  Geef me het hoogste van wat ik aankan en maak me de vruchtendragende boom, niet de kale boom.  Terwijl U geeft, maak me nederiger.  Laat bescheidenheid komen met grootsheid, met hebben, niet met het opgeven van.  Vele malen heb ik verzaakt in Uw naam.  Vele eonen van tijd heb ik deze wereld losgelaten.  Ik hou van het leven van een heremiet, omdat ik het zo goed ken.  Maar in dit leven, Moeder, laat me hebben en laat me nederig worden omdat ik heb.  Laat me zacht en mededogend worden voor diegenen die niet hebben omdat ik zoveel heb.  En terwijl ik heb en u me geeft, laat me delen.  Laat me weten wat het is om niet bang te zijn om te geven.  Laat me weten wat het is, niet te willen wat iemand anders heeft.  Omdat wat ik heb, groter en beter en meer is.  En in feite kan ik het delen met iedereen.  Met diegenen die niet zoveel hebben als ik heb.  Zonder enige angst dat het zal eindigen.  Moeder, ik weet dat U me kan geven en geven en geven.  En Uw bronnen zijn oneindig.  Uw schatkamer is steeds gevuld.  Want U bent de Bron van alle creatie.”

 Neem een diepe adem, terwijl we ons in de Poel van Creatie bevinden en vraag om wat u wil voor uw geliefden.  Vraag nu voor rekening van de aarde en de gehele mensheid om vrede en harmonie.  Vraag om liefde in alle families.  Vraag dat elke mens genoeg voedsel heeft om te eten, om een goed onderdak te hebben om in te slapen, om kleren te hebben die hen passen.  Vraag voor elke mens om zich open te stellen voor de Goddelijke Vonk in hun hart. Vraag dat degenen die ontwaakt zijn om zich bij u aan te sluiten zodat u de last niet langer alleen hoeft te dragen.  Vraag dat degenen die nieuw ontwaakt zijn om grotere niveaus van ontwaken te bereiken en hun verantwoordelijkheid op te nemen als de jongere broeders en zusters in licht; om uw last te verlichten, want u hebt deze last voor eonen van tijd gedragen.  En vraag voor degenen die zoals u zijn om zich bij u aan te sluiten zodat u zich niet langer eenzaam voelt.  Vraag voor degenen die u een stap voor zijn om zich ook bij u aan te sluiten en u bij de hand te nemen en vóór u uit te lopen om dit pad gemakkelijker te maken.  Vraag aan de Meesters om een betere gezondheid te hebben, een groter uithoudingsvermogen, groter kracht, levend en geascendeerd/opgestegen.  Vooral de levende Meesters, de Avatars.  Degenen die hun leven hebben opgeofferd.  Degenen die 18 en 20 uren zitten en u zien, u omhelzen, u vasthouden en u aanraken.  En vraag dat u de verdienste hebt bekomen om er zoveel als mogelijk te zien in dit leven.  Zeg, 

“Geef me de verdienste, Moeder, om door de levende Meesters te worden aangeraakt.  Geef me de verdienste om door hen te worden aangeraakt, zoveel als mijn lichaam en wezen aankan.  En als ik niet individueel kan aangeraakt worden door ieder van hen, geef me dan de verdienste om energetisch door hen te worden aangeraakt.  Stel me open om van ieder van hen te ontvangen.  Stel me open om ten dienste te staan van hen allemaal.  En ontvang mijn gebeden in naam van hen allemaal.  Geef hen gezondheid, Moeder.  Geef hen grotere kracht om het licht te dienen.  Geef hen vreugde in hun harten.  Laat ze zich beloond voelen om hier op aarde te zijn.  En laat hun licht sterker en krachtiger worden.  Zodat ze het licht voor de aarde kunnen verhogen.  Zodat ze meer zielen kunnen doen ontwaken.  Zodat ze de ontwaakte zielen kunnen begeleiden.  Zodat ze degenen onder ons die in hun dienst staan, kunnen versnellen.  En zodat ze ons kunnen accepteren als hun discipelen.  Breng tot ons, Moeder, diegenen die ons onderwijzen en begeleiden tot het meest versnelde en meest voordelige pad van licht.  

En verwijder van mijn pad diegenen die me vertragen, me afleiden, me pijn doen, me schade berokkenen.  Mijn missie is een Goddelijke Missie, Moeder.  Ik vraag u, geef me de gratie om mijn Goddelijke Missie te dienen.   Ik vraag u, in naam van alle leden van onze zielelijn ceremonie die we uitoefenen op dit moment.  Ik zal ceremonies uitoefenen ‘s nacht of overdag en ze ter ere van u aanbieden.  Open de deuren van overvloed en voorspoed voor me.  Open de deuren van groter Licht in mijn leven, mijn handen, mijn lichaam, mijn wezen, Moeder, toon me uw aanwezigheid.  Toon me uw gratie, toon me uw geschenken.  Laat me weten dat u me volledig hebt omhelsd.  Vanaf dit moment, wandel voor me uit, Moeder en plavei het pad.  Wandel aan mijn zijde en hou mijn hand vast, zodat ik weet dat ik niet alleen ben.  Wandel achter me en duw me vooruit, Moeder.  Draag me in uw eigen hart.  Draag me in uw boezem, Moeder.  Wanneer ik moe en uitgeput ben en wanneer er blaren op mijn voeten staan, wanneer ik bang ben, wanneer ik denk dat ik iets verkeerds heb gedaan.  Kom dan naar me toe en herinner me eraan om mild te zijn met mezelf.  Dat ik niets verkeerd kan doen.  Dat het allemaal een ervaring is.  Herinner me eraan dat er geen fouten zijn, dat er geen mislukkingen zijn, alleen maar ervaringen.”

Bidt voor de Goddelijke Moeder.  Ik leer u hoe voor haar te bidden, want ook zij heeft gebeden nodig.  De gebeden die ze nodig heeft is voor haar succes om die ontwerpen en ideeën te manifesteren die de energie van het Zaad van het Pure en Onschuldige Vrouwelijke Kind zullen verankeren op aarde.  Terwijl we verder bewegen in het Zevende Gouden Tijdperk, plaveien we het pad voor een nieuw Zaad-Ras om te worden gepland. 

Dit nieuwe zaad-ras zal een 3000 jaren durende verblijfperiode hebben aan het einde waarvan we halverwege het Gouden Tijdperk zullen zijn.  Dan zullen we een 12.000 jaren durende cyclus aanvatten van dit nieuwe Zaad-Ras en de zuiverheid en onschuld terugbrengen van het vrouwelijke kind aspect naar de aarde.  Het mannelijke kind aspect kwam naar de aarde via het laatste Zaad-Ras.  En zijn energieën waren verdorven.  Terwijl dat mannelijke kind opgroeide om een volwassene te worden, kwam verdorvenheid voort en nam duisternis het ras over. 

Nu komen we aan het einde van dat Zaad-Ras en de Mannelijke Energieën moeten de macht terug doorgeven aan het Vrouwelijke.  Om de energieën van het Vrouwelijke te kunnen toepassen, moeten we het zaad van het Pure en Onschuldige Vrouwelijke Kind terug beginnen planten op aarde.  Dit is het volgende project van de Goddelijke Moeder.  Wenst u een braaf kind te zijn ?  Wenst u haar te dienen ?  Bidt dan tot haar en laat een kaars branden en zeg,

“Ik laat deze kaars branden voor de Goddelijke Moeder en haar project om de Aarde te beplanten met het Zaad van het Pure en Onschuldige Vrouwelijke Kind.  Ik vraag om de gratie om behulpzaam te zijn bij het verankeren van het Pure en Onschuldige Vrouwelijke Kind. ”   

Laat een witte kaars branden, telkens u dit kan, met dit voornemen, vanaf nu totdat u dit lichaam verlaat.  Ze heeft u nodig net zoals u haar nodig hebt.  We hebben haar allemaal nodig.  

Door dit te doen bewijst u  haar en de generaties die na u komen een dienst; generaties voor tenminste de komende 50.000 jaren.  Zelfs dat zal dan een platform worden voor de volgende 12.000 jaren cyclus en het nieuwe Zaad-Ras.  Als dit zaad niet bedorven is in 50.000 jaren, dan is er geen behoefte om dat project op te vouwen.  Dat project kan dan gewoon plaatsmaken voor het volgende; één dat ons verder in het licht kan brengen.  Momenteel zitten we in het proces van het opvouwen van het vorige project omdat het ons niet heeft gediend.  We dienen de duisternis en de onzuiverheden te bevrijden van de Aarde voordat we het Pure en Onschuldige Vrouwelijke Kind kunnen verankeren.  Zeg haar, 

“Moeder, laat me u helpen.  Toon me hoe ik u van dienst kan zijn.  In de Poel van Creatie tegenover Goding Lakshmi.  Zeg, “Godin Lakshmi, u bent de Godin van overvloed, spirituele overvloed en materieel bezit.  Ik vraag u : Geef me wat me het beste dient.  Versnel me op mijn pad.” Zeg haar nu met duidelijke intentie, zeg haarr wat u wenst voor uzelf.  Zeg dan, “Geef me dit of beter zodat ik het licht kan dienen.  Geef me dit of beter zodat ik het licht kan dienen.”  Neem een diepe ademen zit in de Poel van Creatie met Godin Lakshmi.

Pauzeer en baadt in de energieën van de Poel van Creatie.  Spreek tot Godin Lakshmi over alles dat u wenst te zien verwezenlijkt voor uw persoonlijke groei en voor wereldvrede.

Breng uw bewustijn terug naar uw lichaam.  Weet dat ik altijd bij u ben.  Aanroep me want

 Ik ben uw eigen Metatron.  Zo is het..