Februari 2013

 

We moedigen iedereen aan om de Liefde en Heling van de Goddelijke Moeder te verspreiden door deze nieuwsbrief naar iedereen te versturen wanneer u zich hiertoe bewogen voelt. Gelieve te overwegen om dit Licht naar vijf andere mensen te versturen als uw persoonlijke daad van dienstbaarheid.

 

Beste Vrienden,

Zalige Valentijnsdag voor allen van alle aspecten van het Goddelijke Vrouwelijke. Gelieve onze juwelen en Gebeds kraal halssnoeren die een schitterend Valentijnsgeschenk kunnen zijn van de Goddelijke Moeder voor onszelf of onze geliefden.

De meditatieve oefening van deze maand is van toepassing in het midden van het debat over pistool-controle en terwijl het verdriet voor de Newton, CT. kinderen doordringt. We hebben de meditatie van de Goddelijke Moeder aangepast die ons werd gegeven op het moment van de schieting in de School om niet alleen de Zielen van de kinderen te zuiveren van de Astrale Gebieden en hen naar het Licht te sturen en hun geliefden die rouwen, maar ook om onze Scepter van Kracht vast te houden en hulp en begeleiding te verzoeken van de Goddelijke Moeder en de Raad van het Goddelijke Vrouwelijke. Sluit u bij ons aan om een positieve verandering te verzoeken: het verhogen van het bewustzijn van de mensheid om het Karmische resultaat te begrijpen van geweld.

We vragen om bescherming van alle zielen, vooral op alle plaatsen van onderwijs, van kinderopvang en peuterscholen tot plaatsen van hoger onderwijs. Gelieve ons te vervoegen in het beoefenen van deze meditatie en zet de kracht van uw Licht en dienst achter positieve veranderingen voor onze wereld.

Poortdagen in Februari: 1/2/13, 2/2/13, 2/2/13, 10/2/13, 11/2/13, 12/2/13, 18/2/13, 20/2/13, 21/2/13, 22/2/13, 23/2/13, 28/2/13.  De Volle Maan in Februari vindt plaats op 25/2. Nieuwe Maan op 10/2.

Met veel liefde,

Nasrin

 

De volgende Poortopening Channeling vindt plaats op 2 Feb.

 

Sluit u aan bij onze LIVE Poortopening Channeling op Zaterdag, 2 Feb. om 3:00 PM ET. Er is geen registratie nodig.  Gelieve 001-213-342-3000te bellen en toegangscode 199512#. te gebruiken.

NOTA: U kan voordeel halen uit het evenement, zelfs erna!  De audio van de Poortopening Channeling zal enkele uren na het evenement worden gepubliceerd. Klik hier voor audio’s en afschriften van voorbije Poortopening evenementen.

 

LIVE Evenement in Februari

PTE MS: Hear Thy Soul – Connecting with Indigos to Create Best 5D Reality, Phase 4/Hoor uw ziel – Verbinding maken met de Indigo’s om de Beste 5D Realiteit te creëren, Fase 4

Deze Live sessie van Hoor Uw Ziel zal plaatsvinden op Zondag, 17 Feb. om 3:00 PM ET.

Inschrijvingvoor deze 1 Les cursus bedraagt $125.00 tot middernacht op Zaterdag, 9 Feb. en $150.00 daarna.

Dit is de vierde in de Hear Thy Soul serie. In de vorige sessies hebben onszelf gevestigd in het Verblijf van de Goddelijke Moeder in de 5de Dimensie. Nu is het tijd om de 2 Biljoen Indigo Zielen en degenen die met hen verbonden zijn naar voor te brengen.  Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

Herinnering!!

Herinnering: $5 Boeken Verkoop

We gaan verder met de speciale prijsaanbieding in 2013. U brengt de Goddelijke Energieën en bescherming van de Meesters, Engelen en alle Aspecten van de Goddelijke Moeder waar u deze boeken ook achterlaat (de kantoren van uw psychische therapeuten, tandartsen, yoga center, YMCA, etc.)Wees creatief. U kan een groot verschil maken in de levens van iedereen die aangeraakt wordt door deze energieën.  Klik hier om boeken te bestellen. De opbrengst van de boekenverkoop zal gebruikt worden voor de creatie van cursussen aan minimum prijzen, voor onze “Indigos Awaken/Indigo’s Ontwaak” site en om te betalen voor de publicatie van nieuwe boeken van PTE Mystery School.

 

 $33.00 Cursussen!!

 We zullen alle  Level I, II & III PTE Mystery School cursussen aan de drastisch verlaagde prijs van $33.00 van één maand.

Deze cursussen zullen terug aan normale prijs aangeboden worden op 1 maart 2013.  Klik hier om naar de PTE MS Curriculum te gaan. Alle cursussen in ROOD zijn verlaagd voor Februari 2013.

 

 

Special Aroma Therapy Products from Opus Gaia 

We zijn heel blij om u de speciale aanbiedingen van Opus Gaia te brengen. Alle blends zijn gemaakt onder begeleiding van de Goddelijke Moeder. Sommige blends zijn specifiek gemaakt voor Waves of Bliss en PTE Mysterie School Leden.

 

Opus Gaia Chakra Balancerende Blends zoals gezien op Dr. Oz’s website

YOUBEAUTY.COMhttp://www.youbeauty.com/mind/aromatherapy-works

Boost uw meditatie-beoefening en -bekrachtiging vandaag nog!
http://www.nasrinsafai.com/shop/products/Chakra-Set%252d7%252dPieces%252dRoll%252dOn.html

 

 

 

Februari Meditatie

 

Overgenomen uit de Meditatie gegeven op 16 Dec.2012

© FAGU 2013

 

Welkom van Nasrin

 

Hallo iedereen en welkom.

 

De Goddelijke Moeder en de Godin van Overwinning hebben ons een meditatie aangeboden om de pijn van verlies van een geliefde te helen. Deze meditatie is ook van toepassing voor het vrijgeven van verdriet en voor het bevrijden van elke ziel die omkomt in een ongeval, of in een manier die plotselin is. Het helpt ook met het vrijgeven van het verdriet voor iedereen die een geliefde is verloren, in gelijk welke situatie maar vooral in het geval het een bruusk vertrek is. Gelieve deze meditatie te delen met anderen. Iedereen die verkiest om zich bij ons aan te sluiten in deze meditatieve oefening is welkom, en iedereen kan zich aansluiten door een vortex van Licht te creëren om de zielen van hun geliefden naar het Licht te sturen. Deze meditatie werd gegeven na de schieting in Newtown, CT, USA in Dec. 2012.

 

Onze focus is om de zielen te bevrijden van degenen die gestorven zijn – in dit geval de jonge kinderen van Newtown van 5 en 6 jaar oud – van het blijven hangen in de Astrale Gebieden en van het gehecht te blijven aan hun ouders, en van het trauma om zich nog steeds tussen twee werelden te bevinden. Het idee is om hen te bevrijden van dit Aardse Gebied en alles waaraan ze nog gehecht zijn, en hen in het Licht en de Hogere Dimensies te sturen. Hun gehechtheid aan hun aardse levens weerhoudt hen ervan om verder te gaan en hun reis verder te zetten door in het Hogere Licht te gaan waar ze van grote dienst kunnen zijn; misschien zelfs om hen voor te bereiden om terug te komen naar dezelfde families in dezelfde gemeenschap en om hun voorbestemde Zieledoel, opnieuw te beginnen, alleen zes of zeven jaar later.

 

Onze focus ligt ook op het ontlasten van de ouders, grootouders en de geliefden van deze kinderen die hun verlies ervaren, vooral nu er een paar weken zijn gepasseerd en de pijn en het verdriet van verlies volledig doorbreekt.

 

Verder is het onze intentie om de scheur te dichten welke dit tragische incident heeft achtergelaten, een scheur in onze Derde Dimensionale Realiteit. De Vijf Elementen werden bevlekt als resultaat van deze gebeurtenis en we werden opgeroepen door de Goddelijke Moeder om onszelf en de 3D Realiteit ervan te helpen bevrijden. De zuiverheid en onschuld die verweven zijn in het weefsel van het leven van deze Jonge Zielen en hun geliefden werden uiteengereten en bevlekt. Die zuiverheid dient te worden hersteld in de harten en geesten van degenen die op de Aarde achterblijven.

 

Tenslotte ligt onze focus op het verzoeken van de Godin van Overwinning en de Goddelijke Moeder om ons oplossingen te helpen vinden voor het uitroeien van geweld in onze wereld en het verhogen van het bewustzijn van de mensheid tot op een punt waar het nemen van een leven niet langer als optie wordt gezien in bijna alle situaties overal.

 

 

Meditatie om Verdriet en Verlies te Helen

Om de Zielen naar het Hogere Licht te sturen en

het einde van Geweld te verzoeken

 

Gronding Meditatie: Visualiseer dat u op de prachtige Rode Rots Uluru staat in Centraal-Australië. Het is een rots die heilig is voor het aboriginal-volk van Australië, en het heeft helende potentie. Rode Levenskracht stroomt door de rots. Het is zeer goed om heling te brengen. Stel u voor dat u in de rots glijdt en geabsorbeerd wordt, alsof de rots een spons is en uw lichaam geen dichtheid heeft. U glijdt de rots in en u baadt in de Rode Levenskracht-Energie. Stel u voor dat u naar beneden doorheen de Hara Lijn glijdt, een Pïlaar van Licht, die u naar de Kern van de Aarde brengt, naar een kristallen structuur die gevuld is met Goud Licht. De Kosmische Levenskracht, die bestaat uit Amberkleurig Licht vermengt met dit Goud Licht, en de Levenskracht van de Aarde, welke bestaat uit Rood Licht, zoals bloed, vermengen zich en worden een donker Amber Licht. We trekken dit donker Amber Licht in onze lichamen terwijl we ons in de Kernkristal bevinden. Adem en baadt.

 

Wanneer we een ceremonie uitoefenen in de Kern van de Aarde, helen we de hele creatie. We etsen onze gebeden, onze intenties en heling in de Kern van de Aarde en vanuit de Kern van de Aarde naar het aardoppervlak en het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aarde en alle Zielen. Dus laat ons een intentie uitsturen dat alles wat we doen heling brengt voor heel de wereld, voor iedereen die op één of andere manier wordt beïnvloedt, en om hun trilling te verhogen, om de trilling van de Vijf Elementen te verhogen, om de trilling van alle zielen te verhogen, om hoop, vrede, volheid, gezondheid, liefde, zuiverheid en onschuld terug te brengen, en welke persoonlijke gebeden je ook wenst aan te bieden. Pauzeer en voor nu uw persoonlijke gebeden toe.

 

We verzamelen allemaal vóór het Heilige Altaar aan de Kernkristal. Zie het cirkelvormige Altaar van het Heilige Vuur en de Goddelijke Moeder die op haar Troon zit, vóór het Heilige Altaar. De Godin van Overwinning en de leden van de Kosmische Raad, en alle Aarde-Godinnen, Quan Yin, Moeder Maria, Hecate, Athena, Saraswati, Lakshmi, Durga, Kali, Lady Nada, alle vrouwelijke Goeroe’s in hun fysieke lichaam, Heiligen, en Heilige Wezens die op Aarde hebben geleefd, staan vóór de Goddelijke Moeder.

 

We bieden hen onze liefde aan, en we bieden onze Goddelijke Moeder onze liefde aan. We bieden de Godin van Overwinning, de Grote Stille Waker, de Omniversele Moeders, de Universele Moeder, de Kosmische Moeder, de Stille Waker en de Engelenwakers die hier in onze naam zijn verzameld, onze liefde aan. We versterken onze intenties en de helende energieën.

 

Stel u twee Seleniete Pilaren voor, 12 meter hoog, 6 meter breed, één in het Oosten, één in het Westen, en twee Pilaren van Rozenkwarts, één in het Noorden en één in het Zuiden. De twee Pilaren van Rozenkwarts zijn obelisk-vormig, een vierzijdige constructie, 24 meter hoog, en 12 meter breed, één rechtstreeks achter de Troon van de Godddelijke Moeder, en één achter ons.

 

De Rozenkwarts brengt hoop, liefde, zachtheid, en Seleniet zuivert de energieën en heelt de scheuren en aanslag. Seleniet laat nooit lagere trilling toe waar het zich bevindt. Het houdt steeds de energieën op de hoogst mogelijke trilling en verzendt Hemels Licht naar de omgeving rondom. Focus op de Seleniete Pilaren in het Oosten en het Westen, Pilaren van Rozenkwarts in het Noorden en het Zuiden. De Troon van de Goddelijke Moeder bevindt zich recht voor één van deze Rozenkwarts Pilaren en u kan de energie van de Pilaar achter u voelen, en u kan de energie van de twee Seleniete Pilaren voelen aan uw linker- en rechterkant.

 

Stel u voor dat de Godin van Overwinning links van u staat en haar Scepter omhoog houdt en haar Platinum Licht uitstraalt om zich erboven te vormen. Stel u zich eveneens dezelfde koepel voor die zich over die school en het terrein in Newton, CT vormt en een beschermende laag van Platinum vormt en de hele School overkoepelt, dan de stad, en dan de huizen van iedereen die op één of andere manier betrokken is bij de gebeurtenis. Visualiseer dat elk kind en elke volwassene die zijn of haar leven verloor zich binnenin een Platinum Cocon van Licht bevindt en visualiseer dat elke koorde die hen vasthoudt in de Vierde en de Derde Dimensie wordt doorgesneden en volledig geheeld. Visualiseer nu dat een Pilaar van Platinum wordt gevormd om deze zielen naar het Hoogste Licht te zenden, begeleidt door de Godin van Overwinning.

 

Stel u voor dat een Pilaar zich uitstrekt, helemaal tot in de 5de Dimensie en daaraan voorbij waar al deze jonge zielen troost dienen te vinden. Visualiseer dat de Goddelijke Moeder op haar Troon zit en al deze zielen ontvangt en ieder van hen omhelst. Visualiseer al deze kinderen aan de voeten van de Moeder zitten en de volwassenen, die geaffecteerd waren – die hun leven verloren, zitten aan de linker- en rechterkant van de Goddelijke Moeder, en de jongste kinderen zitten op haar schoot. Visualiseer de ouders, grootouders, tantes en nonkels, geliefden van deze kinderen, recht tegenover de Troon zitten en ze voelen de liefde die over deze kinderen neerstroomt. Iedereen die op één of andere manier is verbonden en is getraumatiseerd en het verdriet voelt, ontvangt de liefde.

 

De Koepel die de Godin van Overwinning heeft gecreëerd, ontvangt nu het Licht en de Kwaliteiten van ieder van de Aardse en Goddelijke Aspecten van het Vrouwelijke, zoals Quan Yin haar Meededogen verzendt, Moeder Maria Goddelijke Liefde verzendt, Hecate Passie en Actie verzendt, Saraswati haar liefde voor muziek en haar vermogen verzendt om proza en poëzie te creëren, en Lakshmi Spirituele Verworvenheid en Materiële Overvloed geeft. Materiële Overvloed kan mentale en emotionele vrede inhouden. Godin Durga verwijdert obstakels en snijdt de karmische koorden door. Godin Kali, de vernietiger van Karma en verwijderaar van Obstakels, één die zelf de duisternis absorbeert om het pad van iedereen te effenen om in het Licht te wandelen, staat en trekt alle duisternis die het evenement omringt naar zich toe, en als resultaat hiervan, worden de Vijf Elementen hersteld tot de Zuiverheid van de Originele Bedoeling.

 

De scheur in de Dimensionale Gebieden wordt dichtgemaakt en de littekens worden geheeld. Visualiseer de Engelenwakers en de Stille Wakers die met een grote Platinum en Goud-gekleurde draad dichtnaaien. Draden van Licht in Goud en Platinum worden geweven in het weefsel van onze Realiteit om volledig geheeld te worden en de donkere teer te verwijderen. Deze Draden van Goud en Platinum zullen alle kwalen helen en de Poort van Licht in de Hoogste Dimensies openen, helemaal tot aan de Troon van de Goddelijke Moeder en haar boezem en voor onmiddellijke heling.

 

Het is nu tijd voor ieder van ons om deze Kosmische Wezens aan te roepen. We vragen hen nu om de Aarde en de mensheid te helpen zich te bevrijden van pijn en kwelling veroorzaakt door deze militaire soort wapens die groot leed veroorzaken. We houden onze Scepter van Kracht boven onze hoofden en vragen en verzoeken de Godin van Overwinning om hulp om de mensheid te ontlasten van alle geweld. Pauzeer een moment en voeg wat u wens in uw eigen woorden toe.

 

Merk op dat de Godin van Overwinning haar Scepter, haar Toorts, haar Staf van Kracht en de Discus vasthoudt. De Toorts van Overwinning is in staat om alle lagere vibraties te onsteken en te verbranden en het pad te plaveien voor Hoger Bewustzijn.

 

We vragen de Godin van Overwinning om ons te komen helpen. We vragen dat de hele mensheid naar het Hogere Bewustzijn wordt gebracht, dat het nemen van een leven een karmische daad is die een grote afstraffing veroorzaakt en deze wapens in de verkeerde hande hebben stelt de zwakken, de mentaal ongeschikten in staat om schade aan velen te veroorzaken, maar ook aan zichzelf, een impact die zich mogelijk over vele levens kan uitspreiden.

 

De Scepter van Overwinning is in staat om het Platinum Licht van Overwinning te laten neerstromen om alle onwetendheid, pijn, ramp te verwijderen en maakt alles en iedereen Zegevierend. De Staf van Overwinning verzendt draden van Overwinnig uit om een brug te creëren om iedereen te helpen naar een hoger begrip en beter leven te tillen en de Discus is voor het vrijgeven en verwijderen van obstakels en het doorsnijden van koorden, koorden van gehechtheid, en koorden van negativiteit. De Discus was een geschenk van de Godin Durga aan de Godin van Overwinning. Op deze manier, kan de Godin van Overwinning meer doen voor onze wereld. Visualiseer dat ieder van ons ruimte houdt voor iedereen, de impact voor alle zielen versterkt en voor de hele creatie.

 

Als u wenst mag u vóór de Pilaar van Seleniet, of Rozenkwarts staan. Ga dan naar de Troon van de Goddelijke Moeder en zit aan haar voeten en breng uw geliefden ook me. U kan terugkomen naar deze meditatie op gelijk welk moment.

 

We danken de Godin van Overwinning en de Goddelijke Moeder en alle Wezens die deze meditatie hebben aangeboden voor onze opheffing van pijn en zorgen en angsten en in naam van allen die voordeel zullen halen uit onze gebeden. Gelieve het zoveel te beoefenen als mogelijk, elke dag, als u kan en ga ermee door totdat u zich compleet voelt. Dank aan iedereen en Zegeningen van de Moeder voor ieder van u.

 

Zo is het.

Nasrin.

 

© FAGU 2013

 

Leave a Comment