Oktober 2012

We moedigen iedereen aan om de liefde en heling van de Goddelijke Moeder aan iedereeen te verspreiden door deze nieuwsbrief door te geven waar en wanneer u zich ook bewogen voelt om dit te doen. Gelieve in overweging te nemen om dit Licht aan vijf andere mensen door te geven als uw persoonlijke dienstbaarheid.

 

 

Beste Vrienden,

 

In oktober hebben we vele geschenken voor u. Onze meditatie is een waar geschenk van de Goddelijke Moeder. Hierin legt Ze de noodzaak uit om de energieën van de Violette Vlam te herbekrachtigen met haar eigen Pruim-kleurige Straal van Verjonging voor een meditatieve cocktail van heling en loslaten! Deze meditatie werd overgenomen van de 9/9 Gratis Poortopening Channeling. Het is zeker de moeite waard om naar de hele sessie te luisteren aangezien de Goddelijke Moeder hierin de redenen uitlegt van sommige van de obstakels die u kan hebben ervaren in het recente verleden en hoe u dit kan verhelpen. Klik hier om naar de 9/9 poortopening audiote gaan.

Als u de kans nog niet hebt gehad om deel te nemen aan onze Herfst Equinox 2012 Ceremonie, gelieve dit dan te doen, aangezien de Goddelijke Moeder deze ceremonie speciaal aanbiedt om onze Licht-lichamen te doen ontwaken en te helpen met de overgang naar de liefdevolle en voedende energieën van de Vijfde Dimensie. De Goddelijke Moeder geeft ons een krachtige meditatie om ook te helpen met de ontwaking van een zeer groot aantal indigo-zielen – de zielen geboren tussen 1972 tot vandaag – die verantwoordelijk zijn voor de transitie van onze wereld in de Nieuwe Tijd.

Introductie Hugs Across The Cosmos/Knuffels Doorheen De Kosmos – Het is een vreugde om u te introduceren bij www.HugsAcrossTheCosmos.com, een site toegewijdt aan het helen en ontwaken van alle indigo zielen, hun familie en vrienden. Hugs Facebook heeft meer dan 2000 abonnees, met een leeftijd tussen 14 en 34. Hugs zal haar eerste verjaardag vieren aan het eind van oktober, onder de voogdij van de Goddelijke Moeder en de leringen van de PTE Mysterie School. David Sidqwick en zijn partner Josh Myors hebben de leringen van de PTE Mysterie School en ons Project Awaken/Project Ontwaak verspreidt naar al hun studenten en volgelingen. We zullen vanaf nu speciale aanbiedingen van Hugsin onze maandelijkse nieuwsbrief plaatsen.

Er zijn nog steeds boeken te koop! Gelieve te noteren dat we de prijs van al onze boeken hebben verminderd (zowel de Gifts als de PTE series) tot $5 per kopie. Check de Gifts Store en/of lees meer onder Book Sale.

Ik wens u allen veel geschenken doorheen de maand oktober en een Gelukkige Halloween.

Liefde en Zegeningen,

Nasrin

 

PoortDagen in Oktober: 1/10/12, 2/10/12, 10/10/12, 11/10/12, 12/10/12, 18/10/12, 20/10/12, 21/10/12, 22/10/12, 23/10/12, 27/10/12, 29/10/12.

Volle Maan in Oktober valt op 29/10/. Nieuwe Maan op 15/10.

 

Gratis Live 10/10/2012 Poortopening Channeling zal op Woensdag, 10 Oktober plaatsvinden om 7:30 PM ET.

Er is geen registratie vereist. Gelieve001-212-342-3000  en toegangscode 199512#.te gebruiken.

NOTAU dient niet aanwezig te zijn op het moment van het live evenement om voordeel te halen uit de Live Cursussen! De audio van elke Poortopening Channeling zal binnen de 24 uur na elk evenement worden gepost op de website. Klik hier om naar de pagina met de audio’s en transcripties van de voorbije Poortopening Evenementen te gaan.

 

2 LIVE Evenementen in Oktober

PTE MS: Hear Thy Soul – Activating our Scepters with Victory’s Flame Phase III/Hoor Uw Ziel – Acitveren van onze Scepters met de Vlam van Victoria Fase III

Deze live sessie vindt plaats op Zondag 14 okt. Om 3:00 PM ET.Inschrijving voor deze 1 Les-cursus bedraagt $125.00 tot Woensdag middernacht, 10 okt. En $150.00 daarna.

In de Hear Thy Soul/Hoor uw Ziel cursus van deze maand zullen we de Kinderen van de Nieuwe Tijd herbekrachtigen met de Energieën van Overwinning terwijl we de Kwaliteiten van Overwinning binnenbrengen in de 5de Dimensionale Octaaf en de Licht-draden verlichten die de Hoogste Veranderende Realiteiten vertegenwoordigen. Om meer te lezen en te registrerenklik hier.

PTE MS: Quan Yin and Victory – Imbuing Compassion with Victory/Mededogen doordringen met Overwinning

Live sessie vindt plaats op Zondag 21 Okt. om 3:00 PM ET.Inschrijving voor deze 1 Les-cursus bedraagt $125.00 tot middernacht op Woensdag, 10 Okt. 10 en $150.00 daarna.

Lady Quan Yin heeft zichzelf toegewijdt aan de Kinderen van de Nieuwe Tijd en hun ouders. Ze houdt de energieën van Mededogen vast om een reservoir te creëren voor de Indigo-Zielen om erin te slagen om ons uit de dichtheid van de Derde Dimensie te leiden naar een overvloedig en voorspoedig leven in de 5de Dimensionale Octaaf. In deze unieke cursus brengt Lady Quan Yin al haar ervaring, met het 14.000 jaar dienen van de Violette Straal en het toepassen van Goddelijke Orde, vóór de Godin van Overwinning. Met haar toorts van Overwinning en haar vermogen om Zegevierend te zijn, zal de Godin van Overwinning de impact van het werk van Quan Yin versterken terwijl we onszelf aanbieden om beiden te dienen in deze nobele onderneming. Om meer te lezen en te registreren,klik hier.

 

Fun Intentional Jewelry – New Heart shaped pendant and earring set/Nieuwe Hartvormige hanger en oorringen set.

Dit adembenemend Lampwork (=type glaswerk) met-zilver-versierde-glazen-hanger en teal-blauw-groene-kralen-halssnoer, armband en oorringen set brengt de energieën van liefde en innerlijke rust met zich mee terwijl het u op uw weg beschermd.

Het zal inderdaad elke outfit aanvullen en wordt zeker het gespreksonderwerp waar u ook gaat! Het is ook een prachtig en uniek geschenk om die speciale iemand te verrassen.

Het halssnoer is 60 cm lang en zit 35 cm laag vanaf het midden van de nek to het midden van de borst.

Elk stuk is apart beschikbaar of u kan het set kopen en geld besparen!

 

 

Boekenverkoop

We hebben een speciale aanbieding voor al onze boeken aan $5. Dit ligt ver onder de kost voor het publiceren en printen van deze boeken. Overweeg om ze te kopen als geschenk voor uw geliefden tijdens de feestdagen. Het maakt niet uit of ze maar een paar pagina’s lezen of zelfs geen enkele. Wat telt is dat u de Goddelijke Energieën en de bescherming van de Meesters, Engelen en alle Aspecten van de Goddelijke Moeder brengt tot bij hun lichamen en hun omgeving. U verspreidt de Goddelijke Energieën waar u deze boeken ook achterlaat. Dit betreft ook de kantoren van uw psychische therapeuten, tandartsen, yoga center, YMCA, etc.

Wees creatief. U kan een groot verschil maken in deze tegenwoordige tijd. We dienen momentum te verwerven om het Licht te versnellen om onze tocht naar de Vijfde Dimensionale Energieën in grote hoeveelheid te helpen vergemakkelijken. Alle opbrengst van de verkoop van deze boeken zullen gaan naar het creëren van een nieuwe website voor het doen ontwaken van de Indigo kinderen en volwassenen. Meer hierover de volgende maanden.

 

 

Speciale Aroma Therapie Producten van Opus Gaia 

We zijn heel blij om u de speciale aanbiedingen van Opus Gaia te brengen. Alle blends zijn gemaakt onder begeleiding van de Goddelijke Moeder. Sommige blends zijn specifiek gemaakt voor Waves of Bliss en PTE Mysterie School Leden.

Opus Gaia Chakra Balancerende Blends zoals gezienn op Dr. Oz’s website  YOUBEAUTY.COMhttp://www.youbeauty.com/mind/aromatherapy-works

Boost uw meditatie-beoefening en bekrachtiging vandaag nog!
http://www.nasrinsafai.com/shop/products/Chakra-Set%252d7%252dPieces%252dRoll%252dOn.html

 

 

Speciale Producten van Hugs Across the Cosmos

We zijn blij om u de speciale aanbiedingen van Hugs Across The Cosmos te kunnen brengen. Alle PDF eBooks, Audio en Heling Middelen in de winkel worden te koop aangeboden op vraag van de Goddelijke Moeder met de intentie om u van binnenin te helpen helen. Gelieve de coupon “WAVES” te gebruiken bij de checkout voor een additionele 10% korting.

Zuiver het oude en maak plaats voor het nieuwe Detox PDF eBook!
http://www.hugsacrossthecosmos.com/index.php?main_page=product_info&cPath=65_83&products_id=231

Affirmaties Audio om u te helpen met het helen en het veranderen van uw leven!
http://www.hugsacrossthecosmos.com/index.php?main_page=product_info&cPath=66_95&products_id=207

 

 

De Pruimkleurige Straal van de Goddelijke Moeder Over-licht de Violette Vlam

Overgenomen van de 9/9/12 Poortopening Dag met de Goddelijke Moeder

 

© FAGU 2012

 

Gronding Meditation – Hallo iedereen, dit is Jim. We beginnen met de gronding; om onze geest te kalmeren, om te verbinden met Moeder Aarde. Daarna onze verbinding met de Goddelijke Moeder tijdens de channeling, de gebeden en de intenties die we uitzetten en de boodschap die we horen kunnen afkomstig zijn van het hoogst mogelijke platform.

Visualiseer dat u op de top van Uluru staat, de Heilige Rode Rots in Centraal-Australië, ook gekend als Ayers Rock. We gaan naar deze heilige site voor onze gronding omdat het de pure essentie vertegenwoordigt van het Element Aarde. Stel u voor dat u in de rots wordt geabsorbeerd en wordt één met Uluru, terwijl u Uluru onder uw voeten voelt,

Stel u tegelijkertijd voor dat u over de Niagara Watervallen zweeft, de grote Horseshoe Watervallen aan de Canadese zijde van de Niagara Watervallen. De mist borrelt op en baadt u in het Element Water aan de Niagara Watervallen, terwijl het Element Aarde u en de energieën van Uluru rode rots omringt.

Schuif nu naar beneden langs de Hara-Lijn – een Kolom of Pilaar van Licht – die zich uitstrekt naar de Kern van de Aarde vanaf het Aardoppervlak en zie uzelf in de Kern-Kristal van Moeder Aarde staan, vóór het Altaar van Heilig Vuur. Neem een diepe adem, voel uzelf gegrond.

Zie de Goddelijke Moeder nu recht vóór u staan. Ze draagt een grote hoofdtooi en prachtige ceremoniële kledij die Koper-Goud en Geel-Goud uitstraalt. Wissel uit van hart tot hart met onze eigen geliefde Goddelijke Moeder, die ons zoveel heeft aangeboden en zoveel voor ons, de aarde en de mensheid heeft gedaan, zodat u met deze meditatie kan starten,

Aan de andere kant van het Heilige Altaar, staat de Grote Stille Waker; dit enorme Wezen van Licht houdt haar Scepter van Kracht boven onze hoofden, boven het vuur in het Heilige Altaar, en laat haar Turkoois-Blauw Licht in het Vuur neerstromen.

De Grote Stille Waker, straalt ook Turkoois-blauw Licht naar de Achtste Chakra – het energie-centrum juist boven uw hoofd – en naar uw Aardekorst-chakra – het energie-centrum juist onder uw voeten. Twee Zevenpuntige Sterren bevinden zich boven deze Chakra’s, ondergedompeld in het Licht van de Grote Stille Waker. Ze vult hen en creëert de Cocon van Bescherming rondom uw hele lichaam. Deze Turkoois-Blauwe Cocon van de Grote Stille Waker houdt de energieën in zich van Bescherming, Onbevreesdheid en Goddelijke Kracht.

Merk de Kosmische Moeder van het Universum op – in een levendig Roos Licht – die aan uw linkerkant staat en haar Roos Licht naar u uitstraalt. De Kosmische Moeder van de Kosmos staat aan uw rechterkant en straalt haar Amber-kleurige Licht naar u. De Godin van Overwinning gaat recht achter u staan en straalt haar Drievoudig Licht uit, het Citroen-Geel, het Tin en Platinum-gekleurd Licht.

Zie de Kern-Kristal van Moeder Aarde doorstraalt worden met Licht. Zie nu 144.000 Stille Wakers die schouder-aan-schouder staan in cirkel na cirkel rondom deze groep en iedereen houdt zijn Scepter van Kracht, die Turkoois-Blauw Licht uitstraalt, boven hun hoofd. Zij versterken en transformeren de energie van de Grote Stille Waker naar beneden. Achter hen bevinden zich 10 Biljoen Engelenwakers die schouder-aan-schouder staan en een enorme bol van Turkoois-Blauw licht creëren die dit hele entourage in zich houdt.

Neem nu de hand van de Goddelijke Moeder in uw rechterhand en stap naar de rand van het Heilige Altaar waarrond alle Wezens staan die werden opgeroepen. We zetten de intentie uit dat alle verlangens van de Goddelijke Moeder worden vervult, terwijl we verdergaan naar en doorheen de 21-12-2012 Poort. Dat al haar intenties, al haar verlangens succesvol zijn, voorbij verwachting en beperking. We wensen hetzelfde voor de Godin van Overwinning, de Grote Stille Waker, de Kosmische Moeder van het Universum, en Kosmische Moeder van de Kosmos.

Met veel, veel liefde en dankbaarheid voor ieder van u. Ik zet de intentie uit dat iedereen van u, uw families en geliefden overvloed en voorspoed, heling, gezondheid en heelheid, een leven van vrede en rust, in comfort en luxe en met gemak en gratie heeft, vanaf dit moment. Laat deze intentie in vervulling gaan, voorbij verwachting en voorbij beperking voor ieder van u, voor al wat u al heeft gedaan en ik vraag deze intentie eveneens voor de aarde en de mensheid.

Meditatie met de Goddelijke Moeder om de Pruim-kleurige Straal te verankeren

Mijn geliefde kinderen van Licht, ik ben uw eigen Goddelijke Moeder.

Sinds maart 2012, heeft er een versnelling plaatsgevonden in het vrijgeven van karma en karmische verwikkelingen die de vervuiling binnenin de Vijf Elementen binnen de Derde Dimensie heeft veroorzaakt. Dit heeft een lek veroorzaakt in het reservoir van onze Derde Dimensionale Realiteit.

We zijn blij dat deze vrijgave gebeurt. We hebben deze massa-vrijgave van karmische verwikkelingen opgewekt om de Derde Dimensionale densiteit te zuiveren, om het pad te helpen vrijmaken voor de massa-transitie naar de Vijfde Dimensionale Octaaf. We hebben het plaatsvinden van deze vrijgave in werking gesteld, en toch, kwam er zoveel vervuiling naar de oppervlakte dat het als een wolk van roetachtige, kleverige, zoete energie werd. Het veroorzaakte, voor vooral sommigen onder u die energie verstaan, zwaarmoedigheid, zwaarlijvigheid, vermagering, slapeloosheid, pijn en alle andere energetische symptomen. Om deze situatie te verhelpen, zullen we beginnen met een meditatie.

Visualiseer uzelf binnenin de Kern van de Aarde en weet dat wat u doet in de Kern van de Aarde u ten goede komt door u te gronden, maar ook door de energieën in de Kern-Kristal te versterken, helpt dit de Aarde, de Vijf Elementen van de Aarde, het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aarde, en wordt overgebracht op het Planetaire-Lichaam-Net van de Aarde om dan door anderen te worden ontvangen. Het is alsof alles wat u doet ge-emailt wordt naar zeven biljoen mensen en ze lezen allemaal hun emails – zelfs in het geval dat ze dit ervaren op de onderbewuste niveaus. Zij dienen hun zogenaamde emails niet te openen om ze te kunnen lezen; ze absorberen deze vanuit de Vijf Elementen.

Alles wat u doet in de Kern-Kristal van de Aarde komt het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aarde, het Licht-Lichaam van de Aarde, het Vijf-Lichamen-Systeem van elke ziel – de ziel van de dieren, planten, mineralen, de Vijf Elementen ten goede. Dus, elk huis, elke auto, elk door de mens-gemaakt en natuurlijk organisme haalt voordeel uit uw gebeden en meditaties en wanneer u het Amber Licht van de Kern-Kristal oproept en het naar de Troon van de Goddelijke Moeder brengt. Wanneer u naar de Poel van Creatie gaat en het Amber Licht vanuit de Poel van Creatie oproept met de hulp van de Grote Stille Waker en het naar beneden trekt doorheen de Zuil van Licht, doorheen de Antahkarana Koord, doorheen uw Chakra Systeem, naar beneden doorheen de Hara-Lijn tot in de Kern-Kristal; alles wat u doet wordt versterkt.

U bent allen bakens van het Hoogste Licht. U werd geroepen om u te herinneren dat u bakens van Goddelijk Licht bent en dat u een prachtige, immense, enorme hoeveelheid dienstbaarheid verricht, dus wees alstublieft zacht met uzelf en Ik roep het Licht op voor uw voordeel.

Pruimkleurige Straal en Violette Straal Vele manen geleden heb ik de Pruimkleurige Straal van Verjonging geïntroduceerd en werd het u aangeboden in de Maart-Nieuwsbrief in 2009. Ik heb de Godin van Overwinning en de Grote Stille Waker verzocht om me te helpen de potentie van de Pruim-kleurige Straal van Verjongen te gebruiken om het transmutatie-proces te helpen. De Violette Vlam wordt onbekwaam om deze plotse aanval van karmische verwikkelingen te absorberen die naar de oppervlakte zijn gekomen om te worden losgelaten. Als gevolg hiervan brengen we de herbekrachtiging, plaatsen we de stelling, als u wil, rond de substantie van de Violette Vlam om de energie overeind te houden. Het is de analogie van het gebouw dat als gevolg van de aardbeving, haar stabiliteit heeft verloren en we plaatsen er stellingen rond om het recht te houden en tegen omvallen te behoeden. Deze Pruim-kleurige Straal zal zichzelf onderdompelen in de Violette Vlam van de Derde Dimensie en deze verhogen in trilling.

Begrijp me nu niet verkeerd, Ik zeg niet dat de Violette Vlam vervuild is. Violette Vlam in haar hogere dimensionale kwaliteiten blijft de energie van Goddelijke Orde. Het is alleen in de Derde Dimensie, waar de vervuiling zo immens is geworden, dat de Violette Vlam niet door de densiteit kan snijden, en dat is de reden dat we de herbekrachtiging brengen. Dit dient niet om het werk te onderbreken dat werd gedaan met de Violette Vlam en door al die Godheden die werken met de Violette Vlam, dit is gewoon om te zeggen dat we hier zijn om hen te helpen, dat we hier zijn om de impact van de Violette Vlam te versterken door de Godin van Overwinning, een Kosmische Godheid, uit te nodigen om de Transmuterende Levenskracht te brengen vanuit de Hogere Dimensionale Gebieden. We roepen de Grote Stille Waker op, die de Kosmische Bron is. Haar Wezen is het Bron-licht voor onze hele Kosmos, haar Wezen is het eigenlijke fysieke Zaad van waaruit en van wie dit hele Zonnestelsel is voortgekomen.

De draagwijdte van de Violette Vlam varieert van een zeer Licht Paars – welke het Violette Licht is, het Kind-Aspect – tot een lavendel kleur – het Moeder-Aspect – tot een diepere en donkerdere paarse kleur die de eigenlijke Violette Vlam is – het Vader-Aspect. Stel u nu voor dat u wordt Over-licht door alle drie deze Aspecten – het Kind-Aspect, het Moeder-Aspect en het Vader-Aspect – met de Pruim-kleurige Straal van Verjonging, welke een geschenk is van de Goddelijke Moeder. De Pruim-kleurige Straal is dieper, dichter, donkerder, en meer geconcentreerd. Over-licht de Violette Vlam, Violette Straal, Violet Licht met de Pruim-kleurige Straal van Verjonging.

Ik roep de Godin van Overwinning op om haar Toorts van Overwinning boven onze hoofden te houden, en vanuit haar Toorts van Overwinning, haar versie van het Transmuterende Licht te laten neerstromen om ieder van u te Over-lichten terwijl u de Pruim-kleurige Straal van Verjonging ontvangt.

Ik zend de Pruim-kleurige Straal vanuit elke Chakra van mijn lichaam naar het uwe. Ik cocoon nu de Pruim-kleurige Straal binnenin mijn Koper-Goud Licht. De reden waarom het belangrijk is om deze in het Koper-Goud Licht te houden, heeft te maken met het feit dat het Koper-Goud Licht, dat ik naar de Aarde heb gebracht, in de densiteit van de Derde Dimensie kan doordringen. Ik raad u aan steeds dit Net van Bescherming op te zetten en de Goddelijke Moeder op te roepen en te zeggen,

Moeder zendt me, cocoon me, hul me, omhels me in het Koper-Goud Licht van uw Handtekening-Energie.”

Dit dient om er zeker van te zijn dat u wordt beschermd. Het is een bescherming om uw lichaam, uw Vijf-Lichamen-Systeem ondoordringbaar te maken voor lagere trillingen. Dit Koper-Goud Licht, welke de Handtekening-Energie is van de Goddelijke Moeder, komt van de 144ste Dimensionale Realiteit welke de Realiteit is die u ervaart. Wat u ervaart in de Derde Dimensie maakt deel uit van deze Hiërarchie van de 144 Dimensies en voor elk van de 144 Dimensies is dit Koper-Goud Licht beschikbaar en toepasbaar. Het is bescherming, het is voeding, het is liefhebben, het is gracieus, en het helpt u ondoordringbaar worden. Het helpt om uw gevoeligheden te helen; het helpt uw pad vrij te maken.

Uzelf in het Koper-Goud Licht van de Goddelijke Moeder plaatsen zal helpen om de dag te doen ontvouwen met gemak en gratie. Het helpt uw kinderen, omhul ze in het Koper-Goud Licht van de Goddelijke Moeder waar ze zich ook bevinden. Omhul uw Vijf-Lichamen-Systeem in het Koper-Goud Licht van de Goddelijke Moeder. Doe hetzelfde met al uw geliefden, uw vennoten, uw medewerkers, uw buren en de hele wereld, en het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aarde.

Visualiseer dat u vóór de Goddelijke Moeder staat, op het moment dat u dit doet, in het centrum van de Aarde en ontvang het Koper-Goud Licht van de Goddelijke Moeder in de Kern-Kristal, waarop u in dat moment de impact versterkt en verzendt naar alle zielen, alle soorten, en de hele wereld. Adem en baadt.

Merk nu op dat ik de Pruim-kleurige Straal van Verjonging van de Goddelijke Moeder omhul in het Koper-Goud van de Goddelijke Moeder. Het doel van de Pruim-kleurige Straal van Verjonging is om u de transmuterende krachten te helpen ontvangen en om de impact van de Violette Vlam te versterken.

Visualiseer nu dat de Violette Vlam spiraalsgewijs draait vanaf de onderkant van uw voeten en zo naar omhoog zoals een wervelwind. Het ontvangt en absorbeert de Pruim-kleurige Straal van Verjonging, omhult in het Koper-Goud van de Goddelijke Moeder. Stel u voor dat onze geliefde Victoria haar Toorts van Overwinning vasthoudt om dit hele Net te verzegelen door het Licht van de Vlammen binnenin haar Toorts te laten neerstromen om u te omhullen; om dit hele Net van Licht ondoordringbaar te maken.

Samenvatting en opsomming van het Net van buitenaf naar binnen

De ultieme buitenste laag, als u naar uzelf zou kijken van buitenaf, is de cocon met de twee Zevenpuntige Sterren boven uw Achtste Chakra en aan de onderkant van uw voeten. De Grote Stille Waker verzendt haar Turkoois-Blauw Licht vanuit haar Scepter om uw cocon met Kosmische Bescherming en Onbevreesdheid te verzegelen; zodat u kan beginnen met nieuwe projecten en plannen; om een beter leven binnen te gaan terwijl de paden zich ontvouwen voor uw ingang in de Vijfde Dimensionale Octaaf.

De tweede laag, van buitenaf bekeken, is de Godin van Overwinning die de Vlam van Overwinning laat neerstromen die de Transmuterende Aspecten van het Licht van Victoria in zich draagt om de onzuiverheden vrij te geven zodat wanneer u een stap zet, u vooruit kan gaan in plaats van teruggeduwt te worden door de densiteit. Dat is wat de Toorts van Overwinning en de Transmuterende Aspecten van de Vlam van Victoria voor u doen. Het vermijdt weerstand door de densiteit van de 3 D, het plaveit het pad voor u om vooruit te gaan. Ze laat het over u neerstromen en omhult u ermee.

De derde laag is de Goddelijke Moeder met het Koper-Goud Licht; een cocon van Koper-Goud Licht, omhult en voedt u, beschermt en heeft u lief met het Licht van de Moeder.

De Pruim-kleurige Straal is de vierde Laag. De Pruim-kleurige Straal bevindt zich binnenin de Koper-Gouden Cocon van de Goddelijke Moeder. Deze regenereert uw Vijf-Lichamen-Systeem en herbekrachtigt de impact van de Violette Straal.

Ondertussen roept u de Violette Vlam op. De Violette Vlam vormt zich altijd vanaf de onderkant van uw voeten spiraalsgewijs naar omhoog. De spiraalvormige Violette Vlam wordt nu ondergedompeld in de Pruim-kleurige Straal; beschermd in het Koper-Goud; verder beschermd in de transmuterende potentie van Victoria en tenslotte omhult in het Turkoois-Blauw Licht van de Grote Stille Waker. De Cocon van Turkoois-Blauw Licht wordt continue aangewakkerd door de twee Zevenpuntige Sterren, één boven uw hoofd, en één onder uw voeten.

Dit is het Net van Licht dat ik u aanbied. Voor degenen die acht slaan op mijn woorden, gelieve deel te nemen aan de cursus met de titel Fall Equinox Ceremony voor 2012. In onze Equinox Ceremonie zal ik de volgende fase voor dit jaar geven. Voor degenen onder u die de mogelijkheid niet hebben om hieraan deel te nemen, gelieve deze oefening voor de rest van het jaar te doen om u te helpen met de transitie naar de 5 D Octaaf en om uw eigen toestand van welbehagen te verbeteren. Ik vraag u om de samenvatting van de meditatie te beoefenen die ik u gegeven heb, voor de rest van het jaar en wees waakzaam tijdens de Winter Zonnewende wanneer u de Vijfde Dimensionale Octaaf laveringen/uitzuiveringen binnengaat.

Ik hou u in mijn eigen hart. Gelieve de oefeningen te doen zodat u me in staat stelt om u te helpen met het versterken van uw eigen succes en het pad vrij te maken voor anderen.

Ik Ben Uw Eigen Goddelijke Moeder. Zo is het.

 

© FAGU 2012