November 2012

We moedigen iedereen aan om de Liefde en Heling van de Goddelijke Moeder naar iederen te verspreiden door deze nieuwsbrief naar iedereen te versturen wanneer u zich hiertoe bewogen voelt. Gelieve te overwegen om dit Licht naar vijf andere mensen te versturen als uw persoonlijke daad van dienstbaarheid.

 

Beste Vrienden,

 

Gelukkig Spiritueel Nieuwjaar! Happy Thanksgiving!

 

En Happy Diwali, Festival van Licht van Godin Lakshmi en het Nieuwe Jaar voor velen in de wereld die Lakshmi an Diwali eren op 13 november van dit jaar.

 

We hebben een prachtige meditatie die relevant is voor deze meest wonderbaarlijke tijd: de Goddelijke Moeder biedt ons onze Kosmische Scepters van Kracht aan om ons te bekrachtigen om meer te doen, meer te zijn en onze wereld te veranderen – verbeteren – samen, onder haar liefdevolle begeleiding en in de aanwezigheid van vele Goden.

 

Dit is een maand om te focussen op de terugkeer van Overvloed : de start van het Spirituele Nieuwe jaar, wanneer er veel wordt gevierd in de Hogere Gebieden en er intenties worden uitgezet, zowel in de Hogere Gebieden en hier en nu in 3D voor een spiritueel jaar gevuld met succes! Godin Lakshmi, de bewaker en de schenker van Overvloed, zowel van Spirituele als wereldse aard, staat ter beschikking om ons haar Overvloed en Gratie te brengen. Om op een gepaste manier te vieren, biedt de Goddelijke Moeder deze maand haar prachtige nieuwe cursus aan getiteld, Terugkeer van Zuivere OvervloedBekrachtigen van Lakshmi met de Kosmische Bron van Overvloed, met de Goddelijke Moeder, Victoria en de Grote Stille Waker. Zie link hieronder.

 

In oktober hebben we de Navaratri viering van 16 tot 24 okt vervolledigd en kan u zich fris en nieuw voelen na alle karma te hebben aangeboden aan het Heilige Vuur van Navaratri dat 9 volle dagen brandde terwijl de Goddelijke Moeder de krachten van Duisternis bevocht; en ook alle duisternis transmuteerde in onze harten en levens. Dit is de reden waarom, aan het einde van Navaratri, alle manieren van mentale, emotionele en fysieke onzuiverheden en levensobstakels naar de oppervlakte kwamen om te worden vrijgegeven. Dank aan iedereen die dienden door te bidden en de Navaratrivieringen van onze online cursussen bijwoonden. Klik hier, om te registreren voor PTE MS: Festival of Navaratri with Divine Mother, als u nieuw bent voor onze cursussen aan een verminderde prijs van $33.

 

Als antwoord op onze liefdevolle vraag om iets extra speciaals te doen tijdens de Navaratriviering van dit jaar, heeft de Goddelijke Moeder ons een wonderbaarlijke Meditatie-oefening gegeven op de eerste dag van Navaratri (16 okt). De inhoud van deze meditatie is: a) om ons te bevrijden van het Karma van vele levens terwijl we in dienst waren van de Meesters; b) om ons te bevrijden van de zorgen van onzekerheden over de toekomst en c) om ons te bevrijden van schuld en schaamte over de gebeurtenissen en fouten uit ons verleden. Dit is een fantastische manier om ons vrij te maken van alle last, zelfs degene waarvan we onbewust blijven dat we ze dragen! Als u nog geen mogelijkheid zag om deel te nemen, kan u dat nu doen. De prijs is $3 zoals verzocht door de Goddelijke Moeder. Gelieve ernaar te luisteren en uw vrienden en geliefden uit te nodigen om zich te registreren en deel te nemen, aangezien het een fenomenale manier zal zijn om veel onzuiverheden en ongewenste last uit te zuiveren. Om meer te lezen en PTE MS: Navaratri 2012 te kopen aan $3, klik hier.

 

Gelieve eraan te denken om ons te vergezellen tijdens de Gratis Poortopening Channeling Sessies op 11/11, welke een Sterrepoort Opening is en misschien wel de belangrijkste van dit jaar tot hier toe. Zie hieronder voor details,

 

Ik kijk ernaar uit om het Licht te dienen, samen met u in de wonderbaarlijke dagen die voor ons liggen, met veel liefde,

 

Nasrin

 

Gratis Live 11/11/2012 Poortopening Channeling zal plaatsvinden op Zondag 11 November om 3:00 PM ET.Geen registratie vereist.

 

Gelieve 001-213-342-3000, toegangscode 199512# te gebruiken.

 

NOTA: U kan voordeel hebben bij het deelnemen, zelfs na elk evenement! De audio van de Poortopening Channeling zal binnen enkele uren na elk evenement gepubliceerd worden. Klik hier voor audio’s en afschrift van de voorbije Poortopening Evenementen.

 

$5 Boekenverkoop: Bedankt iedereen die al bestellingen heeft geplaatst . De opbrengst van de boekenverkoop zal gebruikt worden om de creatie van onze Indigos Awaken om de Zielen van de Nieuwe Tijd – de Indigo’s te begeleiden en samen te brengen en om voor de publicatie van de nieuwe boeken van de PTE Mysterie School te betalen die als ebooks worden verwacht tegen het einde van het jaar en als boekvorm tegen de lente van 2013.

 

Voor degenen die nieuw zijn, gelieve te noteren dat we een speciale aanbieding voor al onze boeken aan $5, ver beneden de publicatiekosten. Koop ze als geschenk voor uw geliefden tijdens de feestdagen. Het maakt niet uit als ze maar enkele pagina’s lezen of zelfs geen. Wat belangrijk is, is dat u de Goddelijke Energieën en de bescherming van de Meesters, Engelen en alle Aspecten van de Goddelijke Moeder naar hun lichaam en omgeving brengt. U verspreidt de Goddelijke Energieën waar u de boeken ook achterlaat, in de praktijk van uw therapeut, tandarts, yoga center, YMCA, etc. Wees creatief ! U kan een groot verschil maken en het is nu het moment. We dienen momentum te verwerven om het Licht te versnellen en onze massale beweging naar de Vijfde Dimensionale Energieën te helpen vergemakkelijken. Klik hier om de boeken te bestellen.

 

Poortdagen in November: 1/11/12, 2/11/12, 10/11/12, 11/11/12, 12/11/12, 18/11/12, 20/11/12, 21/11/12, 22/11/12, 23/11/12, 27/11/12, 29/11/12.

 

Volle Maan in November is op 28/11. Nieuwe Maan op 13/11, Lakshmis Festival van Diwali.

 

LIVEHTS Cursus in November

PTE MS: Hear Thy Soul Connecting with the Indigos and Creating the best Ultimate 5D reality for all, phase I / Hoor Uw Ziel – Verbinding maken met de Indigo’s en de beste Ultieme 5D realiteit creëren voor iedereen, fase I

 

De Goddelijke Moeder heeft aangegeven dat het nu tijd is om onze aandacht te richten op het creëren van de beste Alternatieve Realiteit voor onszelf en onze geliefden in de 5de Dimensionale Octaaf. In de vorige maanden hebben we onze aandacht gericht op: a) de creatie van een Solide Basis voor de creatie en vervollediging van een pad, een gouden brug, naar de 5D; en b) de ontwaking van de Indigo Zielen.

 

De Goddelijke Moeder is heel erg verheugd om ons nu te helpen ons volledig te verbinden met de specifieke lagen van de 5D Octaaf die het best bij ons past en voor alle Indigo Zielen die nu ontwaken. Dit zal ons toelaten een veilige en vredige omgeving te creëren voor onszelf, onze geliefden en voor die Indigo Zielen die een Spiritueel Contract zijn aangegaan om de leiders van onze toekomstige wereld te worden: een wereld vrij van corruptie, zelfzucht, onwaarheden en kwaadaardigheid.

 

We vergezellen elkaar opnieuw en gaan verder op deze fascinerende reis.

 

Live sessie van Hear Thy Soul: Zondag 18 Nov. om 3:00 PM ET. Inschrijving voor deze 1 Les cursus bedraagt $125.00 tot middernacht op Zondag, 11 Nov. en $150.00 daarna.

 

Nieuwe Thuis-Studie-Evenement in November

 

PTE MS: Return of Pure Abundance Empowering Lakshmi with Cosmic Source of Abundance with Divine Mother, Victory and Great Silent Watcher / Terugkeer van Zuivere Overvloed – Bekrachtigen van Lakshmi met de Kosmische Bron van Overvloed met de Goddelijke Moeder, Victoria en de Grote Stille Waker

 

Inschrijving voor deze 1 Les cursus bedraagt $125.00 tot middernacht op Zondag, 11 Nov.

en $150.00 daarna.

 

In de eerste Lakshmi cursus, genaamd, Victory and Earths Council of the Divine Feminine Series / Victoria en de Aardse Raad van het Goddelijke Vrouwelijke serie, genaamd Lakshmi and Victory Uniting Compassion and Victory, bood Godin Lakshmi haar geschenken aan Godin Victoria aan en we verhoogden de trilling van Overvloed, zowel materieel als spiritueel, om deze te doordringen met de energieën van Overwinning. Nu, in Return of Pure Abundance, roept de Goddelijke Moeder de aanwezigheid op van de Grote Stille Waker om vanuit de Kosmische Bron van Licht de Handtekening-Energie van Overvloed te brengen. We voegen ook de audio van de 108 Names of Sri Lakshmi in deze Cursus toe. Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

Nasrins New Fun Intentional Jewelry

New Tiger Jasper and Copper Gold River stone Necklace and earring set.

 

 

Special Aroma Therapy Products from Opus Gaia 

We are happy to bring you special offers from Opus Gaia.  All blends are made with guidance from Divine Mother. Some blends are specifically made for Waves of Bliss and PTE Mystery School Members.

 


Opus Gaia Chakra Balancing Blends as seen on Dr. Oz’s website YOUBEAUTY.COMhttp://www.youbeauty.com/mind/aromatherapy-works

Boost your meditation practice and empowerment today!
http://www.nasrinsafai.com/shop/products/Chakra-Set%252d7%252dPieces%252dRoll%252dOn.html

Special Products from Hugs Across the Cosmos 


Uw Scepter van Kracht doordrenken met de Energieën van de Kosmische Raad van het Goddelijke Vrouwelijke

Uittreksel van de 10/10/12 Poortopening Dag met de Goddelijke Moeder © FAGU 2012

 

Gronding Oefening

 

Visualiseer dat u op de top van Uluru staat, een enorme rode rots in Centraal-Australië. Het is een zeer heilige plaats.

 

 

 • Voel de aanwezigheid van Uluru en laat uzelf integreren in de rode rots. Voel de pulsering van Uluru synchroon pulseren met uw eigen hartslag. Laat uzelf verder integreren in de Pilaar van Licht.
 • Glijdt naar beneden naar de Kernkristal in het centrum van Moeder Aarde.
 • U staat nu voor het Heilige Altaar. Amber-gekleurde Levenskracht-Energie van Moeder Aarde vult de Kernkristal.
 • Vul uw lichaam en ons wezen en verzendt het omhoog in de Antahkarana Koord, helemaal doorheen de Tronen tot aan de Poel van Creatie, en laat het zich verspreiden in de Poel van Creatie.
 • Roep de Amber-kleurige Kosmische Levenskracht-Energie naar beneden en laat het naar beneden komen doorheen de Pilaar van Licht, doorheen de Antahkarana Koord, helemaal tot beneden.
 • Neem een diepe adem terwijl het Amber-gekleurde Licht vanuit de Kern van Moeder Aarde en vanuit de Kosmische Bron verder naar boven en naar beneden beweegt.
 • Beweeg nu spiraalsgewijs omhoog doorheen de Pilaar van Licht, doorheen de Tronen, tot aan de Troon van het Absolute, de Troon van de Goddelijke Moeder. 

  Visualiseer dat u vóór het Heilige Altaar staat.

 

 • Aan uw rechterkant staat de Goddelijke Moeder – Zij straalt Koper Goud Licht uit.
 • Aan uw linkerkant, Godin van Overwinning – Zij straalt Drievoudige Lichten van Citroen-Geel, Platinum en Tin uit.
 • Recht tegenover het Altaar, Grote Stille Waker – straalt Turkoois-Blauw Licht uit.
 • Aan onze linkerkant achter de Godin van Overwinning; Kosmische Moeder van het Universum – Zij straalt Levendig Roos uit.
 • Aan onze rechterkant achter de Goddelijke Moeder, Kosmische Moeder van de Kosmos – Zij straalt Amber Licht uit.
 • Achter ons de Drie Omniversele Moeders. De eerste – straalt Paars-gekleurd Licht uit, de middenste – Ijsblauw Aqua-Mariene-Blauw-gekleurd Licht, en achter uw linker schouder – Klei-Rood met Goud.
 • Rondom deze hele entourage 144.000 Stille Wakers, 10 Biljoen Engelen-Wakers, allen stralen ze Turkoois-Blauw Licht uit. 

  Neem een moment om uw offers te doen aan beide Altaren, zet uw persoonlijke en globale intenties uit.

 

 

DE GODDELIJKE MOEDER BEGINT

 

Mijn geliefde kinderen van Licht, IK BEN uw eigen Goddelijke Moeder en ik hou u in mijn eigen hart.

 

Kom aan de rand van het Heilige Vuur staan aan het cirkelvormige Altaar. Het vuur laait op en ontvangt u. De Goddelijke Moeder, in haar ceremoniale kledij, houdt uw rechterhand vast; de Godin van Overwinning, in haar ceremoniële kledij, houdt uw linkerhand vast. De entourage van Goddelijke Vrouwelijke Wezens staat rondom ons. Als u hen niet kent of nog nooit van hen gehoord heeft, wees dan niet bezorgd omdat zij u wel kennen. U bent opgeroepen om aanwezig te zijn in hun midden omdat ze het zo gewild hebben. U hebt de verdienste verworven.

 

Ik bied u een reiniging en zuivering aan met heilige assen, die de Godin van Overwinning vanuit het Heilige Vuur zal nemen. Dit vuur is een hoge calibratie van Licht waardoor het uw handen niet zal verbranden. Zij zal een handvol van het heilige as oppakken en het omhoog houden onder de Scepters van Kracht van al deze Godheden. Zij zullen het Vloeibare Licht van hun Handtekening-Energie in de hand van de Godin van Overwinning gieten om de heilige assen te bevochtigen en ze in een zalf te veranderen.

 

De Godin van Overwinning zal de zalf over uw fysieke lichaam beginnen wrijven, vanaf de top van uw hoofd tot aan de bodem van uw voeten. Ik zal haar helpen door u te energetiseren om de zalf te absorberen. Stel u voor dat de zalf over uw hele lichaam werd aangebracht en visualiseer dat u elk been opheft zodat ze deze aan de onderkant van uw voeten kan wrijven, om er zeker van te zijn dat elke iota van uw lichaam is bedekt.

 

Ik zal mijn handen over elk gebied houden nadat ze de zalf erover gewreven heeft om er zeker van te zijn dat de energieën volledig worden geabsorbeerd. Deze zal alle karma en karmische verwikkelingen, onzuiverheden, verdriet of littekens van dit leven en vorige levens absorberen en oplossen. Alles wat u nog meedraagt en u nadeel berokkent of u niet dient, zal worden geabsorbeerd en opgelost door de heilige assen; en u in staat stellen om uzelf te zuiveren, de littekens, de inkepingen, de kerven en schrammen uit uw Vijf-Lichamen-Systeem te verwijderen, uit uw Energie-Lichamen, uit uw Heilige-Geometrieën – de energetische vormen waarin uw Vijf-Lichamen-Systeem wordt vastgehouden.

 

Uw Fysieke Lichaam is een stip binnenin deze prachtige geometrieën, en het inwrijven van uw lichaam met de assen, reinigt die stip in het centrum en verlicht die Heilige Geometrieën tot op het punt waar een overvloed van Licht vanuit uw Vijf-Lichamen-Systeem zal schijnen. Het verlicht de hoeken en openingen die vaag zijn geworden en herstelt de afschrapingen en schrammen en inkervingen en scheuren. Aangezien het tijdstip nadert om de Vijfde Dimensionale Octaaf binnen te gaan, is het nodig dat u intact bent, dat u de vaagheid loslaat, dat de afschrapingen en schrammen worden verwijderd, dat de Heilige Geometrieën worden hersteld. Als uw Heilige Geometrieën intact zijn, kan u door tijd en ruimte reizen om de Vijfde Dimensionale Energieën te absorberen en de gepaste laag in de Vijfde Dimensie te vinden om voeding, overvloed en vreugde te ontvangen.

 

Vijfde Dimensionaal worden, betekent niet dat u deze planeet verlaat en ergens anders naartoe gaat. Het betekent dat uw lichaam Derde Dimensionaal blijft en dat u de Vijfde Dimensionale Energieën absorbeert tot het punt waarop u de dingen sneller manifesteert. Gedachten worden dingen. U denkt een gedachte en het gebeurt dezelfde dag nog; niet een jaar later, niet 10 jaar later, niet in een volgend leven, maar hier en nu waneer u het nodig hebt. Dingen manifesteren wanneer u ze nodig hebt, mensen manifesteren wanneer u ze nodig hebt, plaatsen manifesteren wanneer u ze nodig hebt.

 

Wanneer het manifesteren sneller wordt, wordt u energetisch Vijfde Dimensionaal; uw geest wordt Vijfde Dimensionaal. Dan plaatst u – mentaal – uw aandacht op iets en het manifesteert zich exact wanneer u het nodig hebt: het manifesteert uw woning, uw zielsverlangen, liefde, harmonieuze relaties, vrede en harmonie.

 

De Godin van Overwinning heeft de taak volbracht, om uw hele lichaam met de zalf in te wrijven. En ik heb de taak volbracht om mijn handen op elke plaats te houden en de zalf op te laden met de Energieën van de Goddelijke Moeder en zo de zalf in staat te stellen om karma, onzuiverheden, stagnatie, dofheid te absorberen; om dan de schavingen en schrammen en de inkervingen en scheuren te helen en de Heilige Geometrieën in uw hele Vijf-Lichamen-Systeem te herstellen. (Uw Vijf-Lichamen-Systeem bestaat uit een Fysiek Lichaam, uw Etherische Lichaam, uw Emotionele Lichaam, uw Mentale Lichaam en uw Spirituele Lichaam). De verbinding tussen het Vijf-Lichamen-Systeem en het Fysieke Lichaam is volledig in orde.

 

De volgende laag is uw Licht-Lichaam. Het Licht-Lichaam is uw Voertuig van Licht. Om vanuit de Vijfde Dimensionale Energieën te kunnen tappen, dient u uw Licht-Lichaam te doen oplichten. De Godin van Overwinning staat aan uw linkerkant en de Goddelijke Moeder staat aan uw rechterkant. We beginnen onze Handtekening-Energieën uit te stralen terwijl alle Godinnen hun Scepters van Licht boven zich houden en hun eigen Handtekening-Energie laten neerstromen; Levendig-Roos van de Moeder van het Universum, Amber Licht van de Moeder van de Kosmos, Turkoois Licht van de Grote Stille Waker, Paars, Aqua-Mariene-Blauw en Klei-Rood met Goud van de drie Omniversele Moeders, stromen op u neer. Dit alles wordt versterkt door de aanwezigheid van de Engelen-Wakers en Stille Wakers die hun energieën neertransformeren zodat deze in uw Licht-Lichaam, uw Vijf-Lichamen-Systeem, uw fysieke lichaam worden geabsorbeerd.

 

Het volgende geschenk dat ik u aanbied, is een Scepter van Kracht die werd doordrenkt met de Energieën van Victoria, de Moeder van het Universum, de Kosmische Moeder, de Grote Stille Waker en de Drie Omniversele Moeders.

 

Wat is het belang van de Scepter van Kracht van deze Raad van het Goddelijke Vrouwelijke? Het overstijgt alle Scepters. Ieder van u heeft een Persoonlijke Scepter welke het embleem, de accumulatie, de inkapseling is van uw Kracht, uw Zielekracht, uw Kracht om te dienen, uw Kracht om goed te doen, uw Kracht om deze wereld te veranderen. Ieder van u heeft ook een Planetaire Scepter van Kracht, die de verblijvende Godheid voor de planeet, Sanat Kumara, over u en uw ziel laat neerstromen zodat uw Goddelijke Doel kan worden gediend. Dan is er nog een derde Scepter die aan u gegeven werd door het hoofd van de Galaxy, welke betekent dat u een lid bent van deze volledige Galaxy, biljoenen sterren-systemen binnenin onze eigen Galaxy, Melkweg genaamd. Dan is er nog een Universele Scepter van Kracht welke datgene is waaruit het hele Universum is opgebouwd, biljoenen planetaire lichamen en galaxies binnenin het Universum.

 

Wat Ik u aanbied is de Scepter van Kracht die al deze Scepters overstijgt, omdat dit uw Kosmische Scepter van Kracht is en deze wordt u aangeboden door deze Kosmische Raad van het Goddelijke Vrouwelijke. Ieder van de hierin verblijvende Godheden houdt zijn/haar Scepters omhoog. De Godin van Overwinning en ik verzenden Licht naar u.

 

De Engelenwezens komen naar voor; zij hebben een gewaad en een cape voor u. Zij zullen dit gewaad over uw lichaam plaatsen en het zal oplichten overeenkomstig de kleur van uw Straal, de kleur van Licht die u bent komen dienen. Iedereen is naar de Aarde gekomen op een specifieke Straal en een specifiek Licht. Er zijn Zeven Stralen en er zijn Zeven Lichten. Elk van de Zeven Stralen valt uiteen in de energie van één van de Zeven Lichten; de Zeven Lichten zijn hoger geplaatst dan de Zeven Stralen. Zie uw eigen gewaad in de kleur die uw Straal vertegenwoordigt.

 

De Godin van Overwinning biedt u uw Scepter van Kracht aan, degene die Victoria, de Goddelijke Moeder, de Universele Moeder, de Kosmische Moeder, de Drie Omniversele Moeders, en de Grote Stille Waker voor u hebben opgeladen. Neem deze Scepter in beide handen. Hij heeft een lange steel die verlicht is met Goud Licht en een Gouden Bol, een versierde bol die op de top van de lange steel rust. Het kan dat u uw bol van vorm en kleur ziet veranderen na verloop van tijd. Dit heeft te maken met uw eigen groei en evolutie naar meesterschap wanneer u deze Scepter verder gebruikt en hogere verdienste verwerft.

 

Hou de lange steel van uw Scepter met beide handen vast. Hef beide armen boven uw hoofd zodat het uiteinde van de steel zich rechtstreeks boven uw Kroon-Chakra bevindt. Het bevindt zich aan het centrum van uw Kroon binnenin de Duizendbladerige Lotusbloem van uw Kroon-Chakra – meestal in gesloten toestand. Wanneer u spiritueel begint te ontwaken en het Pad van Verlichting bewandelt, begint deze Lotusbloem – de Lotus is het symbool voor spiritualiteit – zich te openen.

 

Stel u zich nu voor dat ieder Wezen nu zijn/haar Scepter van Kracht boven zijn/haar hoofd houdt. De top van hun Scepters raakt de top van de Bol van uw Scepter. De Moeder van het Universum verzendt Levendig-Roos, de Kosmische Moeder verzendt Amber, de Grote Stille Waker verzendt Turkoois-Blauw, de Godin van Overwinning verzendt haar Drievoudig Licht van Platinum, Tin, Citroen-Goud, ik, uw eigen Goddelijke Moeder, verzendt mijn Koper-Goud, de Drie Omniversele Moeders verzenden, Paars, Aqua-Blauw en Klei-Rood met Goud. De Engelenwakers versterken alles wat u ontvangt.

 

Uw hele Scepter zoemt en trilt. U voelt de trilling als een ritmische pulsering. Dit is de activatie van uw Kosmische Scepter van Kracht die wordt uitgevoerd door de Kosmische Raad van het Goddelijke Vrouwelijke. Adem en Baadt in de Energieën terwijl u pauzeert om dit volledig te ontvangen en te laten activeren.

 

Het belang van deze Scepter van Kracht: het overstijgt elk Krachtobject dat u al eerder hebt ontvangen. Het geeft u de Kracht om naar de terugkeer van Waarheid te vragen; te vragen naar de terugkeer van Zuivere Energieën van Overvloed om terug te keren naar de aarde en naar ieder van u en uw geliefden. Het geeft u de wil om te verzoeken, bevelen en eisen dat u uw Goddelijke Missie dient, dat het hogere pad van dienst zich voor u opent, en dat de leden van deze Goddelijke Raad verdergaan met het versterken en toepassen van hun eigen Handtekening-Energie om u succesvol te maken met al uw ondernemeningen ten dienste van het Licht.

 

Alles wat uw Ziel en uw leven ten goede komt wordt versterkt wanneer u een vraag stelt terwijl u uw Scepter boven uw hoofd houdt en uzelf afstemd op de leden van deze Raad. U aanvaardt de eer en de verantwoordelijkheid om deel uit te maken van deze Raad en uw eigen ziel te dienen, uw eigen Goddelijke Missie.

 

In de aanwezigheid van uw Kosmische Scepter van Kracht, hebt u het recht om naar uw Goddelijke Kracht, Goddelijke Liefde, Succes in de wereld en Goddelijke Dienstbaarheid te vragen. Als u vraagt naar iets dat iemand anders schaadt of naar iets dat u niet ten goede komt, wordt het inactief, dan zal het niets doen; omdat het doel van de Scepter is om goed te doen. Het heeft volledig bewustzijn en weet wat goed en wat niet goed is. Het weet ook wanneer u vraagt naar iets dat niet in uw hoogste belang is; het zal dit vervangen door iets dat beter is en wel in uw hoogste belang is. Het is in uw hoogste belang om via de Scepter te vragen, dat is de enige voorwaarde die er is, want wanneer u vraagt, zal u wel degelijk ontvangen!

 

Doe dit als eerste in de ochtend en als laatste ‘s avonds: Visualiseer uzelf binnenin het Net met alle Godheden aanwezig, houdt uw Scepter omhoog, vraag voor de activatie van uw Scepter en zeg,

 

In naam van de Goddelijke Moeder en de Kosmische Raad van het Goddelijke Vrouwelijke, beveel en eis ik de terugkeer van de pure energieën van waarheid en liefde, de volbrenging van mijn Goddelijke Doel, de volbrenging van wat ik hier op Aarde kom volbrengen in dienst van mijn ziel, mijn Zielelijn en voor de Aarde en de Mensheid. Ik beveel en eis de volbrenging van wat in lijn ligt met het hoogste Goddelijke Doel voor de hele mensheid, voor de planeet, voor alle zielen, voor alle rijken.. Ik beveel en eis de verwijdering van vervuiling op Aarde, ik beveel en eis de verwijdering van corruptie van de Aarde; ik beveel en eis de terugkeer van zuiverheid, onschuld, waarheid, hoop, vreugde, overgave, liefde, onvoorwaardelijke liefde, voeding, gezondheid en heelheid. Ik beveel en eis de terugkeer van gezondheid en heelheid, ik beveel en eis de terugkeer van verjonging, herstelling van gezondheid en heelheid in mijn ogen, neus, huid, haar, longen, hart, aders, alle organen en spieren, celstructuur, DNA-structuur; mijn geest, mijn emoties.

 

Ik beveel en eis de herstelling van Perfectie van mijn Vijf-Lichamen-Systeem. Ik beveel en eis de verlichting van mijn Licht-Lichaam; mijn vermogen om Vijfde Dimensionale Licht op te nemen, Levenskracht: breng het in de Derde Dimensie en manifesteer het hoogste potentieel om Goed te doen. Ik beveel en eis de Vijf Elementen om terug te keren naar Perfectie en onwaarheid en corruptie te verwijderen uit hun substantie. Ik beveel en eis de terugkeer van Overvloed voor degenen die het Licht en goedheid dienen, degenen die in hun Waarheid staan, degenen die op het pad van Verlichting wandelen en de volbrenging zoeken van hun Goddelijke Dienst.”

 

Als u “Beveel en Eis” liever niet gebruikt, kan u deze woorden vervangen door “ik Verzoek”; hou de Scepter omhoog en begin te zeggen,

 

Ik verzoek om verlichting van mijn Scepter, ik verzoek om mijn Goddelijke Krachten, ik verzoek om het vermogen om mijn Goddelijke Missie uit te voeren, ik verzoek mijn persoonlijkheidsaspecten en mijn ziel om op elk moment met elkaar in verbinding te staan. Ik verzoek de Vijf-Elementen om terug te keren naar de Perfectie van het Goddelijke Plan.”

 

Beveel en eis is van toepassing in deze specifieke situatie omdat de mensheid haar voorvaderen en -moeders om hen te bevrijden en in de 3de Dimensie te komen, welke niet hun plaats was waar ze behoorden. Zij zeiden,, Maak u geen zorgen om ons, wij willen gaan kijken wat er zich afspeelt in de 3de Dimensie.

 

Om terug te vinden wat u toebehoort – om terug te keren naar het Licht van de 5de Dimensie – het Licht dat u bent, kan u bevelen en eisen. Het is uw Goddelijke Recht, om terug te keren naar Hoger Licht. Bevelen en eisen betekent niet noodzakelijk dat u onrespectvol bent, pusherig, onvriendelijk, of oneerbiedig; u beveelt uw Goddelijke Krachten. Dat is uw Goddelijke Recht!

 

Het beste dat u momenteel kan doen, voor uzelf en de wereld is uw Scepter omhoog te houden en de terugkeer van de Pure Energieën van Goddelijke Krachten op Aarde; geen corrupte, controlerende kracht van weinigen over velen, niet de weinigen die de hulpbronnen bezitten en anderen ervan beroven, maar de kracht om te delen en iedereen als gelijke te eren. Aanroep de Goddelijke Kracht om u te helpen delen, onvoorwaardelijk lief te hebben, te dienen.

 

Hou uw Scepter omhoog en ik zal met u werken – met de hulp van de Raad van het Goddelijke Vrouwelijke – om het pad te plaveien voor uw Goddelijke Missie, uw Zielemissie, om succesvol te zijn. Hou uw Scepter van Kracht omhoog en zet intenties uit tijdens de komende dagen. De volgende drie maanden zijn kritieke tijden, kritiek, mooi, hoopvol, prachtig, betekenisvol, levensveranderend; vooral nu dat u dit ongelooflijke middel hebt om de impact van uw Goddelijke Recht te versterken. Uw Goddelijke Recht is Perfectie; Perfectie in de Vijf Elementen, Perfectie in menszijn, Perfectie in hier op aarde zijn, Perfectie om in staat te zijn – vanuit de Vijfde Dimensie – de onmiddellijke Manifestatie van uw dromen en hoop aan te trekken naar dit Derde Dimensionale Lichaam en de trilling van deze Derde Dimensionale wereld te verhogen, terwijl u anderen helpt zich er bewust van te worden dat ook zij kunnen worden bekrachtigd.

 

Ik hou u in mijn eigen hart; ik ben uw eigen Goddelijke Moeder. Zo is het.

 

© FAGU 2012

Leave a Comment