Mei 2012

Gelieve te noteren dat er GEEN 5/5 Poortopening Channeling Sessie en geen andere live evenementen zullen plaatsvinden in mei.

We moedigen iedereen aan om de liefde en healing van de Goddelijke Moeder naar iedereen te verspreiden door het distribueren van deze nieuwsbrief telkens u zich geroepen voelt om dit te doen. Zie het als uw verantwoordelijkheid en persoonlijke dienstbaarheid om dit Licht te verspreiden naar vijf andere mensen.

Beste Vrienden,

Welkom in mei 2012. Meid is de Moeder-maand en een periode waarin de energieën van het Goddelijke Vrouwelijke zeer aanwezig zijn. Dit is ook de maand van Moeder Maria. 13 mei is Moederdag en 23 mei is de 144ste dag van het jaar, wat een gunstig nummer en een gunstige dag is voor de Grote Stille Waker. Hier bovenop, wordt Boeddha gevierd op 5mei met het Wesak Festival dat verhoogde energieën van geweldloosheid brengt.

In de meditatie van deze maand neemt de Goddelijke Moeder ons naar de troon van Overwinnig (Victory) terwijl de Godin van Overwinning (Victoria) verdergaat met ons gratie te verlenen met haar aanwezigheid en haar liefde. Ze biedt ons een prachtige meditatie aan die ons heling brengt, terwijl we onze dienstbaarheid aanbieden in het verankeren van de energieën van Overwinning op Aarde. We zijn zeer blij om een nieuwe Thuis-Studie-Cursus met de Godin van Overwinning aan te bieden, nu ze onze geliefde Sanat Kumara, de Planetaire Logos, ontvangt aan haar troon. Dit is een monumentale cursus, aangezien Victory Sanat Kumara omarmt en doordringt met de energieën van Overwinnig. U wil dit essentiële evenement niet missen.

Gelieve te noteren dat er GEEN 5/5 Poortopening Channeling Sessie of een ander live evenement zal plaatsvinden maar gelieve de sectie hieronder te bekijken voor nieuwe Thuis-Studie-Cursussen.

Beleef een fantastische maand mei doordrongen met de Liefde van het Goddelijke Vrouwelijke,

Nasrin

Poortdagen in mei: 1/5/12, 2/5/12, 5/5/12, 10/5/12, 11/5/12, 12/5/12, 18/5/12, 20/5/12, 21/5/12, 22/5/12, 23/5/12.

Volle Maan vindt plaats op 6/5 en Nieuwe Maan op 20/5.

 

Nieuwe PTE Home Study Course/Thuis-Studie Cursus

 

Nota: PTE MS Thuis-Studie Cursussen hebben geen Live Sessies. U kan deze cursussen volgen vanuit het comfort van uw eigen woning op uw eigen tempo. Wij raden echter aan dat u de instructies volgt die gegeven worden in de introductie van elke cursus.

PTE MS: Sanat Kumara at the Throne of Victory/Sanat Kumara aan de Troon van de Godin van Overwinning (Victoria)

Inschrijving voor deze1 Les cursus bedraagt $99.00 tot Zaterdag12 mei en $125.00 daarna. Klik hier om te registreren.

Dit is een keerpunt cursus omdat het de eerste keer is dat Victoria, de Godin van Overwinning rechstreeks via Nasrin channelt.

In deze cursus brengt de Godin van Overwinning, u, de Goddelijke Moeder en Sanat Kumara, de Planetaire Logos, vóór haar om de Energieën van Overwinning te ontvangen in hun Scepters van Kracht. In deze cusus zal u verder in deze Dimensionale Realiteit worden gebracht met de kracht van Sanat Kumara. Gelieve ons te vergezellen in dit keerpunt-evenement.

Gelieve te noteren dat dit een Thuis-Studie-Cursus is, dus zijn er geen Live Sessies. U kan deze cursussen volgen vanuit het comfort van uw eigen woning op uw eigen tempo. Echter, wij raden aan dat u de instructies volgt die gegeven worden in de introductie van elke cursus.

 

Introduction to Opus Gaia 

We zijn verheugd om de speciale aanbiedingen van Opus Gaia aan te kunnen bieden. Alle blends zijn specifiek gemaakt onder begeleiding van de Goddelijke Moeder. Sommige blends zijn speciaal voor Waves of Bliss en PTE Mystery Schoolleden gemaakt. Om naar www.opusgaia.com te gaan en alle specials te zien, Klik hier.

Gelukkige Moederdag van Opus Gaia! Boost het goede gemoed van moeder voor een gelukkiger, gezonder en mooier meisje.

Smooth Seas: Aromatherapievoor een Stress-vrij Leven, Ruimte & Linnen Spray en Bad & Lichaam Olie is te koop voor $25. Klik hier.

 

Mei Meditatie: Ceremonie in het Etherische verblijf van de Godin                               van Overwinning

Mijn kinderen van Licht, Ik ben uw eigen Goddelijke Moeder.

Ik sta bij u en biedt mijn gehoorzaamheid aan de Grote Stille Waker aan, in het voordeel van het Licht, in het voordeel van het Goddelijke Vrouwelijke. Op deze belangrijke dag, vraag ik u mij te vergezellen in Ceremonie. Zie uzelf bij de Goddelijke Moeder staan vóór het Heilige Altaar aan mijn Troon. Wat we zullen doen is de energieën van het Goddelijke Vrouwelijke laten neerstromen vanuit dit Altaar naar de Dimensies en Realiteiten onder ons. We vragen de Godin van Overwinning en de Grote Stille Waker om dit Vuur te zegenen. We aanroepen Quan Yin, Hecate, Isis, Maria, Athene, Pele en ook de fysieke manifestaties van de levende aspecten van de Goddelijke Moeder in de vorm van Spirituele Meesters en Goeroe’s, om deel te nemen in deze Ceremonie. We zullen een kruikvullen met dit Heilige Vuur om met ons mee te nemen naar de tronen onder ons.

Wat we op het punt staan te doen is het openen van een Poort van deze Dimensionale Realiteit naar die hieronder welke de Zetel van de Godin van Overwinning is. We hebben een Troon voor de Godin van Overwinning gecreëerd in de 121steDimensie (we deden deze officiële inhuldiging van de Godin van Overwinning op de 20stemaart 2012). Dan wens ik de Vlam vanuit deze kruik naar het Vuur aan het Altaar van de Godin van Overwinning te laten stromen.

Stel u nu voor dat we naar beneden gaan naar de Troon van de Godin van Overwinning (Victory). De Godin van Overwinning zit op haar Troon. We zullen aan haar Heilige Altaar staan en het Vuur uit deze kruik gieten om zich te vermengen met het Heilige Vuur aan haar Altaar. We zullen de Godin van Overwinning vragen om het Heilige Vuur te doordringen met de energieëen van Overwinning en ons toe te staan om onze Kruik te vullen met dit Heilige Vuur en het naar de lagere Dimensies te brengen. Dan boren we een tunnel van hieruit naar beneden naar de 121steDimensie waar de Godin van Overwinning een Etherische Verblijfplaats heeft.

Visualiseer een geboorde Gouden Tunnel om ons naar de 21ste Dimensionale Realiteit te brengen. Een miniatuur-versie van de Troon van Overwinning wordt opgericht aan deze Troon. We gieten nogmaals vanuit onze Kruik in het Vuur aan het Altaar. Dit vuur is een naar beneden getransformeerd Altaar dat zich in de 21steDimensie bevindt.. We gieten nogmaals vanuit onze Kruik in het Vuur aan dit Altaar. Dit Vuur is een naar-beneden-getransformeerdAltaar dat zich in de 21ste Dimensie bevindt. We vragen de Godin van Overwinning om deze Ceremonie te zegenen en ons toe te staan om de Kruik opnieuw te vullen vanuit dit naar-beneden-getransformeerdAltaar in de 21ste Dimensie. Elke Hemel heeft Zeven Lagen. Dus de 21stebevindt zich in de Tweede Hemel.

Nu zullen we vanuit de Tweede Hemel een andere Tunnel boren, dit keer gaan we naar de 12de Dimensie van onze Realiteit. Dus, we zijn gestart aan de 122steaan het Altaar van de Goddelijke Moeder. We gingen naar de 121ste Dimensie aan de Troon van deGodin van Overwinning. Dan boorden we een Tunnel van de 121ste naar de 21ste en nu boren we een Tunnel van de 21stenaar de 12de Dimensie, waar zich een andere Verblijfplaats van de Godin van Overwinning bevindt.

Zie uzelf nu in een Grote Hal aan de Tempel staan in deze 12deDimensionale Verblijfplaats van de Godin van Overwinning. De lucht rondom u heeft een Goud-Roze kleur. Zie uzelf staan aan de replica van de twee Altaren die u al gezien hebt aan de 21ste en 121ste Dimensies. Nogmaals, dit is een omlaag getransformeerde versie van die twee altaren. De energieën moeten worden neergetransformeerd voor de menigten en massa’s van de mensheid om deze te ontvangen, anders zal het een te hoge vibratie zijn om te absorberen. Hoe lager de Dimensie, hoe gemakkelijker het is voor ieder van u om de energieën te absorberen. Verder, zal het gemakkelijker worden voor ieder van u om dan deze energieën naar de Derde Dimensie te brengen.

Ik wil dat u visualiseert dat de Goddelijke Moeder de Kruik van Vuur in dit Heilige Altaar giet. Dit Vuur zal u niet verbranden. Dit Vuur is van verhoogde energie. Het is een brandend Licht – niet zo zeer de substantie van vuur zoals u het kent in de Derde Dimensie naar de substantie van een Brandend Licht.

Nu giet ik vanuit de Kan die gevuld was met het Vuur uit de 21steom zich te vermengen met de energieën van het Heilige Vuur dat brandt in het Altaar aan de 12deDimensie. De Godin van Overwinning zal de energieën van Overwinning toevoegen aan dit Vuur. U zal het Gouden Licht, het Platinum Licht en het tinkleurige Licht dat vanuit haar lichaam uitstraalt en wordt geabsorbeerd in de Heilige Vuren opmerken. Het Drievoudige Licht, de Handtekening-Energie van de Godin van Overwinning wordt toegevoegd aan het Heilige Vuur in het 12deDimensiale Verblijf aan de Tempel van Overwinning.

De Godin van Overwinning, de Goddelijke Moeder en Quan Yin staan vóór het Altaar en nemen een handvol van het Heilige Vuur om het op uw handen en uw Lichamen te wrijven. We baden onszelf met het Heilige Brandende Licht.

Zie uzelf vóór dit Altaar staan. De Godin van Overwinning, Lady Quan Yin en mezelf zullen nu rondom u staan vóór dit Altaar. De Godin van Overwinning en Lady Quan Yin staan aan uw linker- en rechterschouder en de Goddelijke Moeder zal recht vóór u staan. De Grote Stille Waker zal achter u staan en houdt haar Scepter van Kracht over uw hoofden. We zullen het Vuur van het Altaar scheppen en het op u lichaam wrijven. Dit is een ceremonie om de energieën van het Heilige Brandende Licht, vanuit het Heilige Altaar van de Godin van Overwinning in de 12de Dimensie, op uw lichaam en wezen te laten doordringen.

Lady Quan Yin wrijft het op u en staat aan uw rechterschouder. De Godin van Overwinning zelf wrijft het op uw lichaam en staat aan uw linkerschouder. Ik wrijf het aan de voorkant van uw lichaam. Adem en baadt terwijl u het Heilige Brandende Licht absorbeert.

Draai u nu om en sta tegenover de Grote Stille Waker. Ik zal nu achter u staan en het Brandende Licht op uw rug wrijven terwijl Quan Yin en de Godin van Overwinning het op de linker- en rechterkant van uw lichaam wrijft.

Terwijl u vóór de Grote Stille Waker staat, merk op dat er vanuit haar Scepter van Kracht, Turkoois-Blauw Licht neerstroomt op uw hoofd, wat een koepel creëert dat de Energieën van Overwinning versterkt. Ik zal u een ogenblik gunnen, terwijl u recht tegenover de Grote Stille Waker staat en het Heilige Brandende Licht vanuit de handen van Quan Yin, de Godin van Overwinning en de Goddelijke Moeder ontvangt, versterkt door het Turkoois-Blauwe Licht van de Grote Stille Waker.

Zet uw intenties uit voor wat u wenst dat er zich manifesteert – wat u wenst dat er zich manifesteert in de komende drie maanden, de komende zes maanden, de komende negen maanden, het komende jaar, het komende decennium. Neem uw tijd. U kan terugkeren naar dit moment van meditatie met uw lijst van intenties opnieuw en opnieuw.

Herhaal elke oefening elke dag en elke week zoveel als u wenst, als u kan voor 22, of zelfs beter, voor 33 dagen. Herinner uzelf vóór de Grote Stille Waker staan, de Godin van Overwinning, Quan Yin en de Goddelijke Moeder in de Grote Hal aan het 12deDimensionale Tempelverblijf van de Godin van Overwinning en ontvang dit Helende Licht terwijl u uw verlangens en intenties duidelijk maakt. Denk hieraan als een manier om te communiceren met deze Aspecten van de Goddelijke Moeder, ontvang een heling en draag het Heilige Licht naar uw geliefden, naar de Aarde en alle Zielen.

Maak er een punt van om elke dag te starten, voordat u uit bed komt, en uzelf in deze positie te zien – terwijl u recht vóór de Grote Stille Waker staat, met de Goddelijke Moeder die uw rug vasthoudt, uw rug in het oog houdt, uw rug baadt in het Brandend Licht van Overwinning, met de Godin van Overwinning en Quan Yin aan elke kant van u.

En zet uw intenties uit dat de dag zal beginnen met de energieën van het Goddelijke Vrouwelijke die u ondersteunen, met de Goddelijke Moeder, de Godin van Overwinning, Quan Yin en de Grote Stille Waker die aan uw zijde wandelen.

En plaats uzelf elke nacht in dit Net en vraag de vier om u naar de Gebieden te brengen om u te helen, te begeleiden, te beschermen, te bekrachtigen, te overlichten en te verlichten met de energieën van het Goddelijke Vrouwelijke. Open uw hart om te vertrouwen en onbevreesd te zijn, om in Liefde te leven, om dankbaarheid te ervaren, om te genieten van dit leven.

Herhaal dit elke ochtend en elk avond en als u een dag of een nacht vergeet, maak u dan geen zorgen. Ga er terug naartoe wanneer u het zich herinnert. Met elk van deze Ceremonies, zullen we de impact van wat we samen hebben gecreëerd en verder zullen creëren, opbouwen en versterken. Denk eraan deze oefening te doen voor uw geliefden, voor de Kinderen van Licht. Denk eraan deze Ceremonie uit te oefenen en allen op te roepen die behulpzaam zijn geweest met het tot bij u brengen van deze meditaties en oefeningen. Zet de intentie uit dat deze Groep en deze organisatie bekrachtigd is om meer mensen te brengen naar de boezem van het Goddelijke Vrouwelijke.

Denk eraan om het Goddelijke Vrouwelijke op te roepen, op het moment dat u wakker wordt, op het moment dat u ‘s avonds uw lichaam te rusten legt en zoveel als mogelijk in de loop van de dag. Denk eraan dat ik u in mijn eigen hart houdt. Denk eraan dat niets me meer plezier geeft dan u gelukkig, gezond, en overvloedig te zien. Het maakt me gelukkig om te zien dat u zich tevreden voelt. Het maakt me gelukkig om te weten dat u in vreugde leeft, in dankbaarheid, in Liefde en dat uw geliefden worden geliefd en beschermd, succesvol – dat de verlangens en wensen van u voor hen en van hen voor u worden volbracht.

Ik ben uw eigen Goddelijke Moeder. Zo is het. 

© FAGU 2012