Maart 2012

Beste Vrienden,

Welkom in Maart 2012, terwijl we verder bewegen doorheen de Poortopening van dit jaar naar Lente Equinox en daaraan voorbij tot 21/12/2012/ De Goddelijke Moeder brengt ons een prachtig geschenk voor Equinox (Zonnewende). Ze installeert de Godin van Overwinning aan haar Troon in de

121ste Dimensie van Realiteit. Dit is een wonderbaarlijk en bijna ongeloofwaardig evenement; één die de Energieën van Overwinning zal brengen, niet alleen voor de Aarde maar voor onze hele Hiërarchie.

 

Deze maand zal ook Fase III van ‘Hear Thy Soul, Quan Yin’s Jade Palace’ (Hoor uw Ziel, Jade Paleis van Quan Yin) plaatsvinden. Het werk dat we doen met de Goddelijke Moeder en Quan Yin aan het Jade Paleis is al zo belangrijk en succesvol geweest dat we deze maand terug zullen keren naar het Jade Paleis voor de derde fase.

 

Voor degenen onder u die de cursussen in de Gifts from Divine Mother /Geschenken van de Goddelijke Moeder serie en Alchemy of Divine Power/Alchemie van Goddelijke Kracht hebben genomen, bieden wij Alchemy II aan als een Thuis Study Cursus. De Goddelijke Moeder heeft gevraagd dat deze twee series in een alternatieve volgorde worden genomen en wel in deze volgorde; Gifts I dan Alchemy I, dan Gifts II, dan Alchemy II. Er zijn links voor elk van deze cursussen in de Alchemy of Divine Power II cursus omschrijving hieronder.

 

Om onszelf voor te bereiden voor de hierboven vernoemde cursussen en alles wat voor ons ligt, terwijl we doorheen de energieën van 2012 bewegen, heeft de Goddelijke Moeder ons in de nieuwsbrief van deze maand een middel gegeven om onze levens gemakkelijker te maken. Het is een Roze Cocon van Mededogen om de Aarde en alle Zielen te helen en te energetiseren. Deze meditatie brengt de kracht van de Grote Stille Waker en de Godin van Overwinning (Victory) samen met de energieën van Mededogen van de Godin van Mededogen, Quan Yin. Dit is een zeer krachtige en belangrijke meditatie die de Goddelijke Moeder gevraagd heeft om elke dag uit te voeren voor de volgende 33 dagen.

Ik hoop dat iedereen gelukkig en gezond is en geniet van dit schitterend jaar 2012. Het is intens, maar de gelegenheid voor groei is enorm, voor onszelf, voor onze geliefden, onze Aarde en de Mensheid.

Wees zacht met uzelf en aanroep de Goddelijke Moeder, Victory en de Grote Stille Waker continue.

 

Great Blessings to you all,
Nasrin

 

——————————————————————————————————————————————–

 

Poortdagen in Maart: 1/3/12, 2/3/12, 3/3/12, 4/3/12, 10/3/12, 11/3/12, 12/3/12 & 13/3/12, 20/3/12, 21/3/12, 22/3/12, 23/3/12, 30/3/13 & 31/3/12.  

Volle Maan is op 8/3 en Nieuwe Maan is op 22/3.

 

——————————————————————————————————————————————–

L.ive PTE Mysterie School Evenementen in Maart

NOTA i.v.m. LIVE evenementen:

In LivePTE MSCursussen,via conference call, wordt u de gelegenheid aangeboden om deel uit te maken van de oorspronkelijke Groepsenergie die de gechannelde boodschappen brengt en verankert van de Goddelijke Moeder of de Meesters voor dat specifieke onderwerp of cursus. Echter, als u niet beschikbaar bent op het specifieke tijdstip dat het live evenement plaatsvindt, kan u nog steeds deelnemen door naar de opgenomen audio te luisteren die kort na de afronding van elke sessie beschikbaar wordt. Gelieve er rekening mee te houden dat, eens u de beslissing hebt genomen om in te schrijven voor dit evenement, de Goddelijke Moeder en de Meesters met uw handtekening-energie zullen werken, als deel van de initiële verankering. Als u ingeschreven hebt, werd u uitgenodigd en maakt u deel uit van de oorspronkelijke groepsenergie, ongeacht het tijdstip dat u naar de Meditaties luistert of ze uitoefent.

Alle Live Cursussen wordenHome Study Courses (Thuis-Studie-Cursussen)en maken deel uit van de PTE MS Curriculum, eens de live sessies afgerond zijn.


Maart Poortopening Poortdag Channeling Evenement

Datum: Zaterdag, 3 Maart om 7:30 PM ET. Om te registreren, klik hier.

U dient niet aanwezig te zijn op het moment van het live evenement om voordeel te halen uit de Live Cursussen.

 

 

PTE MS: Hear Thy Soul; Quan Yin’s Jade Palace, Phase III/Hoor Uw Ziel; Jade Paleis van Quan Yin, Fase III

Zondag, 11 Maart, 2012, om 3:00 PM ET

Inschrijving: $125.00 tot middernacht, 10/3 en $150.00 daarna.

 

Eerste vereisten

Deze cursus maakt deel uit van de lopende ‘Hear Thy Soul’ Serie. Om meer te lezen en te registreren voor de essentiële eerste cursus in deze serie, Hear Thy Soul, Receive its Guidance, klik hier.

Het is ook vereist dat u HTS Quan Yin’s Jade Palace, Fase I and Fase II voor Fase III neemt.

Om meer te lezen en te registreren voor Fase I, klik hier.

Om meer te lezen en te registreren voor Fase II, klik hier.

 

In  Fase III van HTS Quan Yin’s Jade Palace, zullen we verdergaan met ons werk binnenin het verblijf van Quan Yin aan het Jade Paleis. Om ons te houden aan het plan van de Goddelijke Moeder om doorheen de 5de Dimensionale Poort, die voorspeld is plaats te vinden tegen 21/12/2012, zullen we een ceremonie uitvoeren, het volgende niveau van heling en hercalibratie ontvangen om ons 5de Dimensionale Licht-Lichaam te onsteken. We zullen verdergaan om het Model van het Goddelijke Vrouwelijke volledig te etsen, doordrongen met onze Handtekening-Energie, in de 5de Dimensionale Octaven.

Om meer te lezen en te registreren voor Fase III, klik hier.

 

 

 

 

PTE MS: Ceremony at Throne of Victory, Spring Equinox 2012 (Ceremonie aan de Troon van Overwinning, Lente Equinox 2012)

Een LIVE (via Conf. Call) 1 Sessioe Evenement,
Dinsdag, 20 Maart, 2012, om 7:30 PM ET. 

Inschrijving: $79.00 tot middernacht, Zaterdag, 10 Mar. en $89.00 daarna.

Op de veelbelovende Poortdag van Lente Equinox 2012 zal de Goddelijke Moeder ons begeleiden in een ceremonie om de Godin van Overwinning volledig te installeren op haar Troon binnenin onze Hiërarchie. De Goddelijke Moeder heeft de 121steDimensie Realiteit geselecteerd, rechtstreeks onder de Troon van het Absolute van de Goddelijke Moeder, voor de Troon van de Godin van Overwinning. Van daaruit zullen we een tunnel boren naar de 5de Dimensionale Octaaf. Wat we voltooid hebben in 2010 om de 5de Dimensionale Poort te openen, doen we met de krachtige Creatieve Kracht van het Goddelijke Vrouwelijke. Gelieve deel te nemen aan dit historische evenement.

Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

 

 

Nieuwe PTE Thuis Studie Cursus:

PTE MS:Alchemy of Divine Power, Phase II, Igniting the Light Body//Alchemie van Goddelijke Kracht, Fase II, Onsteken van het Lichtlichaam

Inschrijving voor deze 3 Lessen Thuis Studie Cursus is $188.00 tot middernacht, Zaterdag, 10 Maart en $220.00 daarna.

 

Dit is een PTE MS Thuis Studie Cursus serie, dus zullen er geen Live Sessies zijn. U kan de cursussen in deze serie vervolledigen vanuit het comfort van de eigen woning en aan uw eigen tempo. Echter, wij raden aan dat u de instructies volgt die gegeven worden aan het begin van elke Les.

Eerste Vereisten: U dient de PTE MS: Gifts from Divine Mother, Phase I, PTE MS: Alchemy of Divine Power with Divine Mother, Ph I and PTE MS: Gifts from Divine Mother, Phase II te volgen vooraleer verder te gaan met deze cursus.

Om meer te lezen en te registreren voor PTE MS: Alchemy of Divine Power with Divine Mother,Phase I, klik hier.

Om meer te lezen en te registreren voor PTE MS: Gifts from Divine Mother,Phase I, klik hier.

Om meer te lezen en te registreren voor PTE MS: Gifts from Divine Mother,Phase II, klik hier.

 

In Alchemy of Divine Power Phase II/Alchemie van Goddelijke Kracht, Fase II, focust de Goddelijke Moeder op het ontsteken van het Licht-Lichaam. Onze Licht-Lichamen zijn onze 5de Dimensionale voertuigen. Het Fysieke Lichaam is ons 3de Dimensionale Voertuig en we verbinden ons Fysieke Lichaam met ons Licht-Lichaam, via ons Vijf-Lichamen-Systeem. Deze Fase gaat over het leven van ons 5deDimensionalel Leven terwijl we ons in dit 3de Dimensionale Fysieke Lichaam bevinden. Om dit te doen, moeten we onszelf vestigen in de 5de Dimensionale Octaaf door het onsteken en activeren van ons Licht-Lichaam, het voertuig waarmee we de 5de Dimensionale Octaaf bewonen. Het voordeel van het onsteken en activeren van het Licht-Lichaam is dat het ons in staat zal stellen om te leven binnenin onze 5de Dimensionale capaciteit terwijl we ons nog steeds in ons 3D lichaam bevinden, en ons 3D leven toelaten om gemakkelijker te worden en het manifestatieproces te versnellen in onze 3de Dimensionale Realiteit.
Om meer te lezen en te registreren voor Fase II, klik hier.

 

 


HERINNERING: Op vraag van de Goddelijke Moeder, verlengen we de verminderde prijs voor PTE MS: Stabilizing the Five Body System of Earth. Dit is een zeer belangrijke cursus. Als u een manier zoekt om echt een verschil te maken, is dit uw kans. Gelieve te overwegen om uzelf aan te bieden in deze kritiek belangrijk dienstbaarheid.


PTE MS:Stabilizing the 5 Body System of Earth with Divine Mother (Stabiliseren van het 5-Lichamen-Systeem van de Aarde met de Goddelijke Moeder)

Dit is een 7 sessie Thuis Studie Cursus. Er zullen geen live evenementen zijn voor deze cursus.
U mag dit cursusmateriaal online raadplegen naar eigen believen.

Inschrijving (Halve prijs): $99.00 en $198.00 TBA daarna.

Het jaar 2011 was vol van Natuurlijke en Mens-gemaakte rampen. Het is gemakkelijk om de effecten van deze evenementen op het Fysieke Lichaam van de Aarde te zien in de vorm van overstromingen, aardbevingen, tsunamies, bosbranden, tornado’s, orkanen, en de door oorlog verscheurde en getekende landen waar gevechten woeden. Al deze gebeurtenissen laten littekens en markeringen van trauma na over het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aarde. In deze cursus biedt de Goddelijke Moeder ons een verklaring voor de werking van het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aarde en de middelen om haar te helen.

De Goddelijke Moeder en de Grote Wezens zijn in staat om deze heling aan de Aarde aan te bieden vanuit de Hogere Gebieden, echter, zij hebben ons nodig met Handtekening-Energieën die verstrikt zitten in de Derde Dimensie om de Heling-energieën naar beneden te halen en ze te verankeren en deze heling in onze Derde Dimensionale Gebieden toe te dienen.
Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

——————————————————————————————————————————————–

Introductie Opus Gaia

We nodigen iedereen uit om de nieuwe site van Opus Gaia te bezoeken

www.OpusGaia.com

Onze eigenAdora Winquist, een Teamlid bij Waves of Bliss en PTE Mystery school heeft Opus Gaia™ opgericht, het Moederbedrijf van alle Rhiamon Energy Essentials™  Aromatherapy  Oliën en Synergistic Blends en Trinity Spa Essentials™ Cosmetica, Massage Oliën en vele andere Spa gerelateerde producten.

We zijn verheugd om de speciale aanbiedingen van Opus Gaia aan te kunnen bieden. Sommige blends zijn specifiek gemaakt voor Waves of Bliss en PTE Mystery School leden.

Bezoek OpusGaia.com en geniet van haar prachtige producten.

——————————————————————————————————————————————–

Meditatie

Roze Cocon van Mededogen om de Aarde en alle Zielen te helen en te energetiseren

 

Mijn kinderen van Licht, ik ben uw eigen Goddelijke Moeder.

 

Ik ben zeer tevreden met het werk dat we samen hebben verricht. Tijdens mijn laatste uiteenzetting met u over 12/12/2011, sprak ik over de belangrijkheid van dit jaar (2012). Ik zou mijn dankbaarheid willen uitdrukken voor hetgeen de leden van de groep hebben gedaan sinds de start van 2012 tot op heden, met het verankeren van de energieën, vooral het werk dat we samen hebben gedaan voor de ‘Alchemy of Divine Power/Alchemie van Goddelijke Kracht’. Dat werk heeft ons op een ander niveau getild. Terwijl we de energieën in beweging brengen en dichter bij Maart Zonnewende (Equinox) van 2012 komen, nodig ik iedereen uit om aanwezig te zijn om deze energie naar de volgende fase te brengen.

 

Visualiseer dat de Grote Stille Waker vóór u staat. Haar enorme Scepter in haar hand. Ze straalt Turkoois-Blauw Licht vanuit haar Kosmische – Persoonlijke Hart Chakra’s naar de uwe. Vanuit haar Scepter straalt ze Turkoois-Blauw Licht naar uw Aardekorst Chakra en uw 8ste Chakra. De Turkoois-Blauwe Lichtstralen van de Grote Stille Waker creëren een Bubbel van Licht die zich rondom u uitstrekt en omhelst uw Aardekorst Chakra onder uw voeten en 8ste Chakra boven uw hoofd. Zie dat er zich een Zevenpuntige Ster vormt over uw Aardekorst Chakra en een Zevenpuntige Ster over uw 8ste Chakra, de verblijfplaats van uw Ziel Chakra. Deze Zevenpuntige Sterren voeden de Turkoois-Blauwe Bubbel van Bescherming continue en vullen deze continue aan. Onbevreesdheid en Goddelijke Kracht worden u hierdoor gegeven door de Grote Stille Waker. De Bescherming van de Grote Stille Waker is steeds met u.

 

Zie de Zeven Aspecten van de Godin van Overwinning rondom u staan in een cirkel van de Zeven Richtingen – één boven, één onder, één binnenin en dan één in elk van de vier richtingen – één in het noorden, één in het oosten, één in het zuiden, één in het westen. Hierdoor is er een zevenvoudige vermenigvuldiging van de energieën van Overwinning. Hierdoor zal alles wat u aanraakt zegevieren. Zelfs uw gedachten kunnen worden doordrongen met de energieën van Overwinning.

 

Visualiseer nu dat Quan Yin de Energieën van Mededogen begint te verzenden. Ze zal u baden in lagen van de Energieën van mededogen.

 

 • Visualiseer direct rond uw lichaam dat u omsloten bent door een laag van Dusty-Roos, een geschenk van Quan Yin dat u in het hele spectrum van de algemene reikwijdte van Mededogen brengt.

 • De volgende laag is een Levendig roos; dit is de Levenskracht dat Mededogen binnenbrengt.

 • De derde laag is het Fuchsia-Roos dat het Mededogen binnenbrengt dat relevant is voor onze wereld, voor de Aarde en de Planetaire Logos.

 • De vierde Laag is het Goud-Roos dat Goddelijke Liefde vermengt met Mededogen. Het Goud-Roos is van oorsprong de energie van Goddelijke Liefde.

 • De vijfde laag is de Kosmische Levenskracht – de laag van Amber.

 • Tenslotte hebt u de energetische Cocon van Turkoois die deze vijf lagen binnenin zich houdt

 

We beginnen deze vijf-lagige bubbel te laten pulseren in elke Chakra. Wanneer je deze laat pulseren, wordt het een ervaring van exploderen en terugtrekken en exploderen. Dat is één pulsering. Dus gebeuren er drie dingen – exploderen, uitzetten, het bereiken van de uiteinden van de Chakra en het zich terugtrekken en opnieuw exploderen. De Pulsering gaat verder zelfs wanneer we naar de andere Chakra’s gaan.

 

We beginnen dit meerlagige Licht te pulseren in de Aardekorst Chakra, 25 cm onder uw voeten. U kan een pulsering ervaren, een tintelende energie aan de onderkant van uw voeten terwijl de energie naar boven beweegt. Nu wil ik dat u uw focus op uw Enkels houdt en het in uw enkels laat pulseren. Deze vijf-lagige energetische substantie die Vijf Lichten heeft, pulseert in uw enkels. We bewegen naar boven en het pulseert in uw knieën. We bewegen naar boven, pulseren in de Linker- en Rechterheup totdat de pulsering groter begint te worden en de lagen van pulsering in de Linker en Rechter met elkaar vermengen in het centrum. Dus, bevindt het zich boven uw Wortel Chakra. Op dit punt vraag ik u in elke Chakra drie keer te pulseren. Wat is het dat pulseert in de vijf-lagige Sfeer.

 

Dus, momenteel vindt er een pulsering plaats in uw Aardekorst Chakra – de pulsering vindt plaats in uw Enkels – de pulsering vindt plaats in uw Knieën – de pulsering vindt plaats in uw Linker- en Rechterheup totdat het een crescendo (toenemende kracht) bereikt in het centrum, daarna gaat de pulsering verder in uw Wortel Chakra.

 

 • De pulsering vindt plaats in uw Wortel Chakra; Dusty-Roos, Levendig Roos, Fuchsia Roos, Goud-Roos, Amber.

 • Nu vindt de pulsering plaats in uw Heiligbeen Chakra. Opnieuw Dusty-Roos, Levendig Roos, Fuchsia Roos, Goud-Roos, Amber.

 • Nu in uw Zonnevlecht. Dusty-Roos, Levendig Roos, Fuchsia Roos, Goud-Roos, Amber.

 • Nu in uw Zetel van de Ziel. Dusty-Roos, Levendig Roos, Fuchsia Roos, Goud-Roos, Amber.

 • Nu in uw Persoonlijke Hart Chakra. Dusty-Roos, Levendig Roos, Fuchsia Roos, Goud-Roos, Amber.

 • Nu in uw Kosmische Hart. Dusty-Roos, Levendig Roos, Fuchsia Roos, Goud-Roos, Amber.

 • Nu in uw Keel Chakra. Dusty-Roos, Levendig Roos, Fuchsia Roos, Goud-Roos, Amber.

 • Nu in uw Derde Oog. We gaan hier pauzeren. Ik ga het trager zeggen en elke keer ik het zeg, pulseer het drie keer :

Dusty-Roos … Levendig Roos … Fuchsia Roos … Goud-Roos … Amber …

 • Beweeg nu naar uw Kroon Chakra. Visualiseer elk blaadje van uw Duizend-Bladerige Lotus van uw Chakra dat volledig is geopend en pulsereerd en het Dusty-Roos … Levendig Roos … Fuchsia Roos … Goud-Roos … Amber absorbeerd.

 • En de pulsering wordt intenser terwijl het omhoog beweegt naar de Zevenpuntige Ster die zich boven uw Verblijfplaats van de Ziel Chakra bevindt, uw Achste Chakra.

 

Het tweede dat plaatsvindt is deze pulsering die elke Chakra reiningt. Er gebeuren twee dingen. Eén is dat het Licht van de Grote Stille Waker neerstroomt door die Zevenpuntige Ster boven uw hoofd om de Turkoois-Blauwe Lichtbundel naar benden te brengen en de Ster boven uw hoofd te verbinden met de Ster onder uw voeten.

 

 • Pulseer; Dusty-Roos … Levendig Roos … Fuchsia Roos … Goud-Roos … Amber …

Hou het Amber boven alle andere. Amber is de Kosmische Levenskracht.

 • Hou nu het Turkoois-Blauw Licht boven het Amber. Zie nu uw Antahkarana Koord (de koord van Licht die zich uitstrekt vanaf de top van uw hoofd tot in de hemelen hierboven) verlicht met alle lagen van Licht.

 • Pulseer doorheen uw Antahkarana Koord helemaal tot in de Twaalfde Chakra – uw Ik Ben Die Ik Ben. Laat de Geperfectioneerde Aanwezigheid van de Ik Ben Die Ik Ben baden in de Pulsering van deze meerlagige Lichten en laat het worden versterkt. Laat uw Hoger Zelf erin baden. Laat uw Hoger Zelf zich met u versmelten. Laat uw Ik Ben Zelf zich met u versmelten. Laat uw Ik Ben Zelf u vergezellen op uw reis doorheen de Hiërarchie van de Tronen helemaal tot in de Troon van de Goddelijke Moeder.

 • Neem het mee in de Poel van Creatie. Laat het baden in de Poel van Creatie.

 • Trek vanuit de Poel van Creatie, de Douche van Licht die doordrongen is van de Poel van Creatie vermengt met het Turkoois-Blauw Licht van de Grote Stille Waker, het Kosmische Wezen dat ons hele Zonnestelsel heeft gecreëerd. Ze is de Moeder van alle Moeders. Haar Handtekening-Energie is het Turkoois-Blauw. Trek dat Turkoois-Blauw Licht vanuit de Poel van Creatie en laat het neerstromen in de Antahkarana Koord. Breng deze kleuren, deze lagen, deze Bubbels in de Poel van Creatie – het Dusty-Roos, Levendige Roos, Fuchsia Roos, Goud-Roos, Amber, allemaal doordrongen met het Turkoois-Blauw Licht en het Vloeibare Licht van de Poel van Creatie.

 • Trek het naar beneden. Trek het naar beneden door de Antahkarana Koord doorheen de Hiërarchieën van Dimensies helemaal naar de Twaalfde Chakra – uw Aanwezigheid van de Ik Ben Die Ik Ben. Die Aanwezigheid is in de Dertiende Dimensie van Realiteit. Trek het in de Geperfectioneerde Aanwezigheid van de Ik Ben – uw eigen God-Zelf. Trek het in de Aanwezigheid van uw Hogere Zelf. Dit is een versterkte, geïntensiveerde, verhoogde vibratie die terugkomt. Laat het Hogere Zelf en het God-Zelf en de Ik Ben Zelf verder naar beneden stromen – ga verder met het ontvangen, absorberen, verteren en intensiveren.

 • Laat het verder neerstromen naar uw Elfde Chakra, uw Tiende Chakra, uw Negende Chakra naar de Achtste Chakra – de Verblijfplaats van de Ziel, waar de Zevenpuntige Ster overlapt en laat het neerstromen naar de Duizendbladerige Lotus van de Kroon, naar het Derde Oog. Laat het uw vermogen, uw kracht om Innerlijk Zicht te hebben, versterken en intensiveren, om uw instincten te laten groeien, om uw vermogen te communiceren met uw gidsen te laten groeien, om volledig te worden gevestigd en uitgebreid.

 • Laat het neerstromen in uw Keel Chakra zodat u uw Waarheid spreekt en u altijd met Mededogen spreekt.

 • Laat het neerstromen in uw Kosmische Hart Chakra zodat alles wat u voelt vanuit de Hogere Dimensies komt.

 • Laat het in uw Persoonlijke Hart Chakra stromen en al uw hartzeer helen.

 • Laat het in uw Zetel van de Ziel Chakra stromen en de Ziel, Persoonlijkheidsaspecten baden. Laat het Hogere Zelf komen en alle Persoonlijheidsaspecten en Ziel tot vereniging, tot perfectie komen.

 • Laat het neerstromen in uw Zonnevlecht om toegang te krijgen tot uw Goddelijke Kracht en uw persoonlijke kracht in lijn te brengen met uw Goddelijke Kracht.

 • Laat het neerstromen in uw Heiligbeen zodat het uw Creativiteit uitbreidt, zodat de ontwerpen, de ideeën en concepten die u financiëel, emotioneel, mentaal, economisch, sociaal voordeel brengen, tot volledige verwezelijking te brengen.

 • Laat het neerstromen in uw Wortel Chakra zodat het uw verbinding met de Aarde, met uw Lagere Zelf, met uw Aardse Zelf wordt versterkt zodat u gegrond bent op de Aarde terwijl u diep verbonden bent met de Hogere Gebieden.

 • Laat het neerstromen in de Linker- en de Rechterheup in de Rechter- en Linkerdij, Linker- en Rechterknie, Linker- en Rechterenkel, Linker- en Rechtervoet en terug naar de Aardekorst en dan naar beneden naar de Hara-Lijn – de Lichtbundel die de energieën van uw Aardekorst Chakra helemaal naar de Centrale Kernkristal brengt.

 • Laat het nu Pulseren in de Centrale Kernkristal en pulseren en pulseren en pulseren. En elke keer dat u in de Kernkristal pulseert, ziedit zich uitbreiden naar de oppervlakte en daaraan voorbij. Het beweegt in het Auraveld van de Aarde. Het beweegt in het Emotionele Lichaam van de Aarde. Het beweegt in het Mentale Lichaam van de Aarde. Het beweegt in het Spirituele Lichaam van de Aarde. Het beweegt in de planetaire lichamen aan elke zijde. Het beweegt doorheen het hele Zonnestelsel.

 • Het wordt versterkt wanneer het de Zon bereikt en dan zwenkt het en komt terug naar u met een zegening van de Zon en dan gaat het van de Kernkristal omhoog naar de Hara-Lijn, naar de Aardekorst Chakra, naar uw Voeten, uw Enkels, uw Knieën, uw Heupen, uw Wortel Chakra, uw Heiligbeen, uw Zonnevlecht, uw Zetel van de Ziel, uw Persoonlijke Hart Chakra, uw Kosmische Hart Chakra, uw Keel, uw Derde Oog, uw Kroon, uw Duizendbladerige Lotus van de Kroon, de Ster in de Achtste Chakra – de Verblijfplaats van de Ziel, de Antahkarana en terug naar de Ik Ben Die Ik Ben, uw eigen Hogere Zelf, uw eigen God-Zelf, uw eigen Ware Zelf, door de Antahkarana Koord helemaal tot aan de Troon van de Goddelijke Moeder naar de Poel van Creatie waar een nieuwe laag wordt aangetrokken.

 • Dan kan u in de Poel van Creatie zitten en baden.

 

Als u de tijd hebt wanneer u deze meditatie doet, doe dan altijd het pauzeren en het baden in de Poel van Creatie en wanneer u dan wil afronden en terugkomen in uw lichaam, trek dan zeker die energie vanuit de Poel van Creatie naar beneden doorheen de Antahkarana Koord terug naar de Ik Ben Die Ik Ben, naar beneden naar uw Kroon en vandaar in alle Chakra’s van uw Lichaam, van uw benen, de voeten, de Aardekorst, de Hara-Lijn, de Kernkristal in de Aarde. Op deze manier brengt u continue de Hemelen naar de Aarde, versterkt u continue de impact, Pulseert u continue uzelf, alle Chakra’s van uw Lichaam, uw Vijf-Lichamen-Systeem en de Cocon die u omhult met het Turkoois-Blauw Licht van de Grote Stille Waker met deze energieën.

 

Doe deze oefening totdat we terug samenkomen op 3/3/2012. Dan zullen we de volgende stap zetten. Op dit moment, vraag ik u, als u kan, om een paar minuten in de Poel van Creatie door te brengen en me te laten werken aan ieder van u individueel op een unieke manier die ieder van u nodig heeft: de heling, de liefde, de heraanpassing en de hercalibratie.

 

Ik hou u in mijn eigen hart met veel liefde en met veel dankbaarheid.

Ik ben uw eigen Goddelijke Moeder. Zo is het.

 © FAGU 2012