Juni 2012

We moedigen iedereen aan om de liefde en heling van de Goddelijke Moeder naar allen te verspreiden door het distribueren van deze nieuwsbrief telkens u daartoe bewogen wordt. Neem het als uw verantwoordelijkheid en persoonlijke dienstbaarheid om dit Licht naar vijf andere mensen te verspreiden.

 

Beste Vrienden,

Wekom in juni 2012. We bereiken het punt halverwege dit ongelooflijke jaar 2012 tegen Zomer Zonnewende op 20 juni. Laten we onze dankbaarheid uitdrukken naar de Goddelijke Moeder, de Godin van Overwinning en de Grote Stille Waker en alle Godinnen, alle Aspecten van het Goddelijke Vrouwelijke die ons begeleiden op deze ongeziene reis, terwijl we verder het Licht van de 5de Dimensionale Octaaf binnengaan,

De Meditatie die in de nieuwsbrief van deze maand wordt gegeven, richt zich op het Goddelijke Vrouwelijke overal in de natuur verankerd zien. Het doet er ons aan denken om onze wereld en onze dagelijkse activiteiten bewust te vullen met het Goddelijke Vrouwelijke terwijl de zomer haar volle kracht bereikt in het Noordelijke halfrond en de winter arriveert in het Zuidelijke halfrond. Gelieve steeds de Energieën van de Goddelijke Moeder, de Godin van Overwinning, de Grote Stille Waker en het Goddelijke Vrouwelijke in gedachten te houden en alles wat u ziet en doet te vullen met deze gezegende energieën.

Gelieve te noteren dat we de Poortopening Channeling Sessies zullen hernemen op 6/6/2012. Er zal geen registratie nodig zijn. Gelieve hieronder het telefoonnummer en de toegangscode voor dit evenement terug te vinden.

Nieuwe Cursussen in Juni: We zullen de Energieën van het Goddelijke Vrouwelijke in een Zomer Zonnewende Ceremonie vieren, in een LIVE evenement op 20 juni. We bieden ook een nieuwe Thuis-Studie-Cursus aan om de Energieën van het Goddelijke Vrouwelijke te verankeren aan de Niagara Falls.

Ik wens u een succesvolle en rustige zomer van 2012.

Met Veel Liefde en veel Zegeningen.

Nasrin

Poortdagen in June: 1/6/12, 2/6/12, 6/6/12, 10/6/12, 11/6/12, 12/6/12, 18/6/12, 20/6/12, 21/6/12, 22/6/12, 26/6/12.

Volle Maan is op 4/6 en Nieuwe Maan is op 19/6. 

 

Nieuwe PTE MS LIVE evenementen in Juni

 

GRATIS Live Poortopening Channeling Evenement zal plaatsvinden op Woensdag, 6 June, 2012 om 7:30 PM ET (EST: Miami, New York, Boston).

GEEN registratie vereist. Gelieve te bellen naar     001-213-342-3000       en de toegangscode 199512# te gebruiken.

  

Nieuwe LIVE Cursussen in Juni

 

PTE MS: Zomer Zonnewende 2012 Ceremonie

Dit 1 Sessie evenement zal LIVE plaatsvinden, via conference call, op Woensdag, 20 juni om 7:30PM ET. (EST: Miami, New York, Boston)

Inschrijving voor deze 1 Les cursus bedraagt $71.00 tot Zaterdag, 9 Juni en $88.00 daarna. Om meer te lezen en te registreren, Klik hier. 

Sluit u bij ons aan bij het binnengaan in de Zomer samen met de Goddelijke Moeder en de Godin van Overwinning. Met het samen vieren, beoefenen we een ceremonie om de Toorts van Overwinning van de Godin van Overwinning en de Scepter van Kracht van de Goddelijke Moeder te ontvangen. Met deze werktuigen worden we de ontvangende en verzendende antenne’s voor het in onze wereld en in onze levens brengen van de Kwaliteit van Overwinning. Verder, zullen we de katalysatoren worden voor de triomfantelijke verankering van het Goddelijke Vrouwelijke op dit kritische punt halverwege het jaar 2012. Zomer Zonnewende van 2012 markeert het 6-maanden punt voorafgaand aan het binnengaan in de 12/12 en 21/12 Poort van 2012 wanneer de 5de Dimensionale Octaaf volledig actief wordt. Neem van deze gelegenheid gebruik om momentum te verwerven in het uzelf en uw geliefden doorheen de Poort naar de 5de Dimensie te brengen.

Nota: Zomer Zonnewende vindt plaats in het Noordelijk Halfrond om 7:09PM EDT (EST: Miami, New York, Boston) op Woensdag, 20 Juni.

 

 Nieuwe PTE Thuis Studie Cursus in Juni

 

Nota: PTE MS Thuis Studie Cursus hebben geen Live Sessie. U kan deze cursussen vervolledigen vanuit het comfort van uw eigen woning. Gebruik de Cursus Richtlijnen voor begeleiding i.v.m. Begeleiding rond frequentie en tijdsduur voor herhaling van elke meditatie-les.

 

PTE MS: Verankering van het Goddelijke Vrouwelijke aan de Niagara Falls (Niagara Watervallen) Vortex. 

Inschrijving voor deze 1 Les cursus is $99.00 tot Zaterdag 9 June en $125.00 daarna. Om meer te lezen en te registreren, klik hier. 

Er is een enorme Energie-Vortex aan de Niagara Falls. Het water dat door de Niagara Falls stroomt vanuit Lake Erie (het meer Erie) naar Lake Ontario (het meer Ontario) stroomt verder naar de St Lawrence Zeeweg en zo naar de Atlantische Oceaan en tenslotte naar de Zeeën van de Aarde. Dus worden de energieën, die via de Niagara Falls Vortex worden verankerd, verspreid over de hele wereld via de zeeën van de Aarde; via het Waterelement van de Aarde. 

De watervallen van de Niagara Falls worden verspreid in twee delen; één deel aan de Amerikaans zijde en één aan de Canadese zijde. De watervallen aan de Canadese kant bevinden zich in de gekromde schootachtigeformatie gekend als de Horseshoe Falls (Paardhoefijzer Watervallen). Deze draagt het Vrouwelijke Aspect van het Waterelement. De laatste decennia werden er veel ceremonies gehouden aan delen van de watervallen, die deze kritische Vortex hebben geënergetiseerd en energieën verankerd die ons allen voordeel hebben gedaan. Nu, in deze cursus, werkt de Goddelijke Moeder met ons om de Pilaar van Licht te verankeren die de Energieën van het Goddelijke Vrouwelijke en het Goddelijke Mannelijke dragen aan de Heilige plaats gekend als één van de Zeven Wereldwonderen.

Introduction to Opus Gaia 

We zijn verheugd om de speciale aanbiedingen van OpusGaiaaan te kunnen bieden. Alle blends zijn specifiek gemaakt onder begeleiding van de Goddelijke Moeder. Sommige blends zijn speciaal voor Waves of Bliss en PTE Mystery Schoolleden gemaakt.
Opus Gaia Chakra Balancing Blends zoals gezien op Dr. Oz’s website
YOUBEAUTY.COM

http://www.youbeauty.com/mind/aromatherapy-works

Boost uw meditatie beoefening en bekrachtiging vandaag nog !
http://www.nasrinsafai.com/shop/products/Chakra-Set%252d7%252dPieces%252dRoll%252dOn.html


Het Voortbrengen van het Goddelijke Vrouwelijke

Uit de 4/4/2012 Poortopening Channeling 

Terwijl de zomer op volle kracht komt, kunnen we ervan genieten dat het leven overal rondom ons begint te bloeien. Laat dat u herinneren aan het ontwaken en het verankeren van onze liefde voor de Goddelijke Moeder en het verankeren van het Goddelijke Vrouwelijke. Laat ons focussen op het voortbrengen van overvloed, gezondheid en heelheid voor onszelf, onze geliefden en onze gemeenschappen. 

Terwijl we de natuur omarmen, vooral de bomen, de struiken, de bloemen, laat hen het symbool zijn in onze harten van het Goddelijke Vrouwelijke herontwaken op Aarde. Terwijl de bloemen en de bomen bloeien en de grassen groen worden, zie dit als het voortvloeien van het Goddelijke Vrouwelijke, daarbij het binnenin Moeder Aarde laten ontwaken van die Energieën die voor duizenden jaren hebben liggen sluimeren. Terwijl u het groen worden van de bomen en het gras aanschouwt, denk dan ook aan de Kwaliteiten die door de kleur groen worden vertegenwoordigd : overvloed en voorspoed, heling, gezondheid, en heelheid en zie dat daaruit voortkomen – hou het steeds aanwezig in uw bewustzijn, zodat het verdergaat met overvloed naar onszelf en deze Aarde te brengen, terwijl we focussen op het naar deze Aarde brengen van het Goddelijke Vrouwelijke, via onze intenties en onze gebeden. 

Wanneer u in de natuur wandelt, bij een meer of een waterstroom of een oceaan of berg, bidt dat het Goddelijke Vrouwelijke daar herontwaakt. Zie de Grote Stille Waker daar staan met haar Scepter boven haar hoofd, zie de Godin van Overwinning daar staan met haar Toorts van Overwinning, en zie de Goddelijke Moeder daar staan met haar kruik gevuld met de Energieën van het Goddelijke Vrouwelijke Licht, waarmee het Goddelijke Vrouwelijke neerstroomt in die stroom, in dat meer, in die berg, in die oceaan. 

Degenen onder u die in het Zuidelijke Halfrond wonen, gaan naar een winterslaap, zie de bladeren die naar beneden vallen en de bomen die in een slaaptoestand gaan, vraag dat ze terug worden ontvangen in de armen van de Goddelijke Moeder, terug in de armen van Moeder Aarde om het Goddelijke Vrouwelijke te ontvangen.

Vraag dat ze zich in hun winterslaap koesteren in de liefde van de Goddelijke Vrouwelijke Energieën en deze versterken, klaar om dit tijdens het bloeien van de bomen, de bloemen en de bladeren voort te brengen en uit te drukken wanneer de lente komt.

Zolang we op deze Aarde leven, zal al onze overvloed en alles wat we bezitten – onze materiële bezittingen – voortkomen via Moeder Aarde. Denk er daarom aan om Moeder Aarde te roepen, die al uw persoonlijke overvloed voorziet. Vraag Godin Gaia, de Godheid van Moeder Aarde om u haar ongelimiteerde overvloed te geven. De overvloed van Moeder Aarde stroomt doorheen de Amber-kleurige Levenskracht Energie van Moeder Aarde. De Gouden Energie van de Aardekern Kristal voegt zich samen met de Rode Levenskracht Energie om de Amber-kleurige Levenskracht Energie van Moeder Aarde te creëren.

Gronding met het Wortel-systeem en het Amber-kleurige Licht. 

Neem met al dit in gedachten een diepe adem.

Visualiseer dat een enorm Wortel-systeem zich naar beneden toe uitbreidt vanaf de bodem van uw voeten en de onderkant van uw ruggegraat in de Aardekorst, recht naar beneden naar de Kern van Moeder Aarde. Zie dat dit Wortel-systeem zich rondom de Kernkristal van Moeder Aarde in het centrum van de Aarde wikkelt. Visualiseer nu dat u het Amber-kleurige Licht, de Levenskracht-Energie van Moeder Aarde naar boven trekt. 

Trek het Amber-kleurige Licht naar boven doorheen het Wortel-systeem, en zie het zich uitbreiden doorheen de Aardekorst, waardoor het u helpt om te gronden en zie het verder bewegen doorheen de bodem van uw voeten, doorheen de basis van uw ruggegraat, zodat het uw hele lichaam vult. Het vult elke Chakra: Wortelchakra, Heiligbeen Chakra, Zonnevlecht, de Zetel-van-de-Ziel Chakra, uw Persoonlijke Hart, Kosmische Hart, Keel Chakra, Derde Oog Chakra, helemaal tot aan de Kroon; en vult uw Vijf-Lichamen-Systeem met het Amber-kleurige Licht – de Levenskracht Energie van Moeder Aarde, 

Hierna sturen we het omhoog. Visualiseer een Amber-kleurige boomstam die zich uitbreidt boven en rond uw Antahkarana Koord boven uw hoofd. Het strekt zich uit doorheen de Tronen, helemaal naar de Troon van Creatie. Zie het zichzelf verspreiden vanuit de takken en bladeren en de Poel van Creatie vullen. Visualiseer dat we de Amber-kleurige Kosmische Levenskracht Energie vanuit de Poel van Creatie naar beneden trekken. Dit Amber-kleurige Licht valt als een waterval naar beneden doorheen de boomstam, rond en doorheen de Antahkarana Koord, helemaal naar uw Kruin Chakra; dan in uw lichaam om uw Chakra’s en uw Vijf-Lichamen-Systeem te vullen. 

De Amber-kleurige Kosmische Levenskracht Energie stroomt uit de bodem van uw voeten en in uw Wortel-systeem, helemaal tot in de Kern van de Aarde. U, als de geleider, hebt een oneindige loop gecreëerd, door de Levenskracht-Energie van Moeder Aarde helemaal tot in de Poel van Creatie te trekken, en dan de Kosmische Levenskracht Energie naar beneden doorheen het lichaam en tot in de Aarde, helemaal tot in de Kern van Moeder Aarde. Neem een diepe adem en voel uzelf gegrond op Moeder Aarde. Voel deze Energieën. 

Gronding met Uluru 

Visualiseer nu dat u op de top van Uluru staat, een enorme rode berg rots in Centraal Australië, ook wel Ayers Rock genoemd. Het is een Heilige Plaats en ook één van de Zeven Wereldwonderen. Voel uw voeten op de top van Uluru; wees u ervan bewust dat deze hele groep, iedereen die deze meditatie ooit zal lezen, ook bij u staat. 

Visualiseer dat een Pilaar van Licht neerdaalt vanuit de Hemelen om u individueel te omringen, en nog een grote Pilaar van Licht daalt eveneens neer vanuit de hemelen om deze hele groep te omringen en elke individuele Pilaar van Licht. Samen, creëren we een Groep-Entiteit, een Groep-Energie die alles wat we doen versterkt. 

Voel Uluru onder uw voeten. U kan bijna de hartslag voelen van Moeder Aarde doorheen deze grote rode rots. Terwijl u dit doet, stel u voor dat u samensmelt met Uluru: Samensmelten in en helemaal doorheen de rots, naar beneden langs de Hara-lijn die zich uitstrekt van Uluru helemaal tot in het centrum van de Aarde. 

Visualiseer nu uzelf vóór het Helige-Vuur-Altaar staan in het centrum van de Kernkristal in het hart van Moeder Aarde. Neem een moment om uw intenties uit te zetten en doe uw offerande aan het Helige Vuur. We vragen om overvloed te brengen voor onszelf, overvloed voor onze geliefden en overvloed voor Moeder Aarde. We vragen Moeder Aarde om haar Levenskracht-Energie en haar overvloed naar ons te doen stromen. Neem een moment en doe uw offerande aan het Heilige Vuur in de Kern van onze geliefde Moeder Aarde. 

Net voor 2012 

Zie nu de Goddelijke Moeder recht vóór u staan in haar ceremoniële kledij. Ze baadt u in haar Koper-Goud Licht. Voel haar liefde terwijl ze haar handpalmen op uw Persoonlijke Hart/Kosmische Hart Chakra plaatst. Neem een moment en ontvang het Koper-Goud Licht en de liefde van de Goddelijke Moeder. Voel de vreugde terwijl ze dat Koper-Goud Licht over u laat neerstromen. Pauze.

Quan Yin en de Bandbreedte van Mededogen

De Goddelijke Moeder staat aan uw rechterzijde en neemt uw rechterhand. Zie Quan Yin nu aan uw linkerzijde staan en uw linkerhand vastnemen. Ze straalt haar Wit Licht en de Energieën van Mededogen naar u uit. Zie de lagen van de Bandbreedte van Mededogen cocons rond uw lichaam vormen. Daarrond, is de volgende laag het levendige Roze Licht, daarna wordt het Fuschia-Roze Licht gevormd dat de energieën van onze geliefde Sanat Kumara, de Planetaire Logos, vertegenwoordigt. Zie in de volgende, de vierde laag, het Goud-Roze Licht en daarrond, om alle lagen te verzegelen, bevindt zich het Amber-kleurige, welke de Kosmische Levenskracht Energie is. 

De Goddelijke Moeder houdt uw rechterhand vast, Quan Yin uw linkerhand. De lagen van Mededogen bevinden zich rondom u. De Grote Stille Waker staat nu recht vóór u en laat via haar Kosmische Hart/Persoonlijke Hart Chakra, Turkoois-Blauw Licht op u neerstromen. Ze houdt ook haar Scepter boven uw hoofd en laat haar Turkoois-Blauw Licht op u neerstromen vanuit haar Scepter naar de twee Chakra’s boven en onder uw lichaam. Eerst naar uw Achtste Chakra, juist boven uw Kruin en dan naar uw Aardekorst Chakra die zich 25 cm onder uw voeten bevindt. Zie de Zevenpuntige Ster ronddraaien en het Turkoois-Blauw Licht ontvangen in elk van deze twee Chakra’s. De Grote Stille Waker creëert een cocon rondom u; een Cocon van Bescherming, Onversaagdheid en Goddelijke Kracht. Een Pilaar van Turkoois-Blauw Licht vormt zich om de twee Zevenpuntige Sterren met elkaar te verbinden en voortdurend de Chakra’s van het lichaam ertussen te energetiseren. 

Visualiseer nu dat 144.000 Stille Wakers rond de Cocon van Turkoois-Blauw staan in cirkel na cirkel en het Turkoois-Blauw Licht versterken en naar u laten toestromen. En zie rond hen 10 Biljoen Beschermengelen die een gigantisch Turkoois-Blauwe Cocon rondom u vormen en het Licht van de Grote Stille Waker, dat over u neerstroomt, verder versterken. 

Offerandes doen aan het Heilige Altaar van de Goddelijke Moeder 

Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog doorheen de Pilaar van Licht, helemaal doorheen de Tronen, in de aanwezigheid van deze hele entourage. Visualiseer dat we vóór het Heilige Vuur aan de Troon van de Goddelijke Moeder staan in de 122ste Dimensie. Zie de Koper-Gouden Vlammen in het Altaar omhoog springen. 

Terwijl we vóór het Heilige Altaar staan met de Goddelijke Moeder, Quan Yin en de Grote Stille Waker, nodigen we de Kosmische Moeder van het Universum uit, de Kosmische Moeder van de Cosmos, het Kosmische Wezen Venus, Lady Veyga en alle Vrouwelijke Wezens die het Goddelijke Vrouw vertegenwoordigen. We nodigen Godin Hecate, Moeder Maria, Godin Pele, Athene, Lady Nada, Godin Isis en alle Godinnen die de Goddelijke Moeder en de rest van ons wensen te vergezellen aan deze Troon. Zie de vele Vrouwelijke Wezens naar voor komen om in cirkel na cirkel te staan rond het Altaar. 

Zet uw intenties uit en maak uw offerandes aan dit Heilige Vuur in de aanwezigheid van de Goddelijke Moeder en deze ongelooflijke Wezens.

U mag hier blijven zolang u wil. Zo is het.

 

© FAGU 2012