Juli 2012

We moedigen iedereen aan om de liefde en heling van de Goddelijke Moeder naar allen te verspreiden door het distribueren van deze nieuwsbrief telkens u daartoe bewogen wordt. Neem het als uw verantwoordelijkheid en persoonlijke dienstbaarheid om dit Licht naar vijf andere mensen te verspreiden.

 

Beste vrienden,

Welkom in de maand juli. We bewegen verder de Zomer in van 2012 en dichter bij het Hoogtepunt van 21/12/2012, wanneer we door de grote Poort in de Hogere Octaven binnengaan. De tijd die een groots evenement als dit voorafgaat is zeer heilig. Het is een tijd om onze “huizen op orde te krijgen” omdat wat we zaaien in deze komende maanden terwijl we het binnengaan in de Poort voorbereiden, zal gezaaid worden aan een overdreven graad aan de andere kant.

In de meditatie van deze maand brengt de Goddelijke Moeder Sanat Kumara, onze Planetaire Logos in beeld. Ze bekrachtigt hem om de Energieën van het Goddelijke Vrouwelijke volledig te belichamen en bekrachtigd door deze energieën wordt zijn Schild van Bescherming en Voorspoed in Fuchsia-Roos rondom de Aarde geactiveerd. Dit is een enorm geschenk voor ieder van ons dat zeer impactvol zal zijn in al onze levens en voor de Planeet zelf, terwijl we dichter en dichter komen bij 21/12. Gelieve deel te nemen aan deze grootse daad van dienstbaarheid door de mediatie van deze maand voor uzelf, uw geliefden, de Aarde en de hele Mensheid uit te oefenen.

Deze maand bieden we ook twee Thuis-Studie-Cursussen aan. De eerste is, Sanat Kumara aan de Troon van Victoria, Fase II. In Fase II, doordringt de Godin van Overwinning Sanat Kumara volledig met de Energieën van Overwinning om zeker te maken dat zijn terugkeer om het Schild van Bescherming te activeren en zijn Aanwezigheid dichter bij de Aarde en de Mensheid te brengen, een schitterende Overwinning is.

In onze tweede cursus aanbieding, 144 Dagen van Bekrachtiging, verzoekt de Goddelijke Moeder de Grote Stille Waker op de 144ste dag van 2012, om ons een grote heling en meditatie van bekrachtiging toe te kennen. Sanat Kumara wordt ook uitgenodigd om deel te nemen in deze ceremonie terwijl de Goddelijke Vrouwelijke Energieën verder naar beneden stromen en Sanat Kumara, de Planetaire Logos, in staat stellen om zijn Essentie dichter bij de Aarde en de Mensheid te brengen en zijn Schild van Bescherming dat de Matrix van de Aarde omringt nog energieker en krachtiger te maken.

Mag jouw zomer een Overvloedige en Vreugdevolle zijn, vastgehouden in de armen van de Goddelijke Moeder en het Goddelijke Vrouwelijke, zowel als in de armen van onze geliefde Sanat Kumara.

Nasrin

Poortdagen in Juli: 1/7/12, 2/7/12, 4/7/12, 7/7/12, 10/7/12, 11/7/12, 12/7/12, 17/7/12, 20/7/12, 21/7/12, 22/7/12, 27/7/12.

Volle Maan is op 3/7 en Nieuwe Maan is op 19/7.

 

 

Nieuwe PTE MS LIVE evenementen in Juli

 

GATIS Live Poortopening Channeling Evenement zal plaatsvinden op Zaterdag, 7 Juli, 2012 om 7:30 PM ET. (EST-tijd: Miami, New York, Boston).

Geen registratie vereist. Gelieve te bellen naar  001-213-342-3000  en de toegangscode  199512# te gebruiken.

NOTA i.v.m. LIVE Evenementen:
U
dient niet aanwezig te zijn op het moment van het live evenement om voordeel te halen uit de Live Cursussen!

In Live Poortopening Channelings en PTE MS Cursussen, via conference call, wordt u de kans gegeven om deel uit te maken van de initiële Groep-Energie die de gechannelde boodschappen brengt en verankert van de Goddelijke Moeder of de Meesters voor dat specifiek onderwerp of die specifieke cursus. Alhoewel, als u niet beschikbaar bent op het specifieke moment dat het live evenement plaatsvindt, kan u nog steeds deelnemen door naar de opgenomen audio te gaan die kort na de vervollediging van elke sessie beschikbaar wordt. Gelieve eraan te denken dat eens u de vrije wil keuze maakt om aan te sluiten voor het evenement, de Goddelijke Moeder en de Meesters met uw Handtekening-Energie zullen werken, als deel van de initiële verankering. Als u ingetekend hebt, werd u uitgenodigd en maakt u deel uit van de originele Groep-Energie, wanneer u ook luistert of de Meditaties uitoefent.

Alle live sessies worden Thuis-Studie-Cursussen en maken deel uit van de PTE MS Curriculum, eens de live sessies zijn afgerond.

Nieuwe PTE Thuis Study Cursussen in Juli

 

Nota: PTE MS Thuis Studie Cursus hebben geen Live Sessie. U kan deze cursussen vervolledigen vanuit het comfort van uw eigen woning. Gebruik de Cursus Richtlijnen voor begeleiding i.v.m. Begeleiding rond frequentie en tijdsduur voor herhaling van elke meditatie-les.

PTE MS: Sanat Kumara at the Throne of Victory, PH II / Sanat Kumara aan de Troon van Victoria, Fase II

Inschrijving voor deze 1 Les-cursus bedraagt $125.00.  Om meer te lezen en te registreren, klik hier

.

Doel van de Cursus: In Fase I, ontvingen we de activatie van onze Scepters van Kracht met de Energieën van Overwinning van de Godin van Overwinning. Het doel van deze Fase II is om de Energieën van Overwinning vanuit de Troon van Overwinning naar de Kern van de Aarde te brengen terwijl de Energieën van Sanat Kumara en de Goddelijke Moeder deze vergezellen, en u de focus wordt voor de verankering van de Energieën.

Voorloper: PTE MS: Sanat Kumara at the Throne of Victory. / Sanat Kumara aan de Troon van Overwinning

Om meer te lezen en te registreren voor Fase I,klik hier.

 

PTE MS: 144 Days of Empowerment / 144 Dagen van Bekrachtiging

Inschrijving voor deze 1 Les-cursus bedraagt $125.00.  Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

Deze meditatie door de Goddelijke Moeder biedt ons een heling zoals geen andere. Binnenin de Energieën van de Godin van Overwinning gaan we naar het Hart van de Grote Stille Waker met Sanat Kumara, de Planetaire Logos. De heling die ons en Moeder Aarde wordt aangeboden wordt versterkt door de heling van Sanat Kumara, die het Schild van Bescherming van de Planetaire Logos versterkt. Deze gelegenheid om uzelf, de Aarde en de Mensheid te dienen is ongekend. Gelieve ons te vergezellen. Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

Introductie tot Opus Gaia 

We zijn verheugd om de speciale aanbiedingen van OpusGaiaaan te kunnen bieden. Alle blends zijn specifiek gemaakt onder begeleiding van de Goddelijke Moeder. Sommige blends zijn speciaal voor Waves of Bliss en PTE Mystery Schoolleden gemaakt.
Opus Gaia Chakra Balancing Blends zoals gezien op Dr. Oz’s website
YOUBEAUTY.COMhttp://www.youbeauty.com/mind/aromatherapy-works

Boost uw meditatie beoefening en bekrachtiging vandaag nog !
http://www.nasrinsafai.com/shop/products/Chakra-Set%252d7%252dPieces%252dRoll%252dOn.html

 

Het activeren van het Schild van Bescherming en Voorspoed van Sanat Kumara rond de Matrix van de Aarde met Victoria en de Goddelijke Moeder

 

Overgenomen van de 6/6 /2012 Poortopening channeling

Hallo iedereen, en welkom. Juli is een zeer belangrijke maand, dit jaar. De Goddelijke Moeder heeft gezegd dat ‘alle zomermaanden tot mij behoren!’ Het Goddelijke Vrouwelijke is op haar hoogst wannneer de vurige Energie van de Zomer de Aanwezigheid van het Goddelijke Vrouwelijke helpen te maximaliseren. Vooral dit jaar, zal de Creatieve Kracht van het Goddelijke Vrouwelijke ons voor de komende zes maanden pushen om de poort van 21/12/2012 te bereiken. Het zal ons door de modderput van dichtheid pushen die de Derde Dimensionale Realiteit omringt. Het zal een Tunnel van Licht creëren die we nodig hebben om het Licht van de Vierde en Vijfde Dimensionale Octaven binnen te gaan.

21 december 2012, zoals voorspeld door de Maya’s, Hopi’s, aboriginals en inboorlingen, profeten en zieners van het verleden en heden, is een punt waar tijd zal worden versneld en hernieuwd. Hoe helpt de versnelling en de hernieuwing ieder van ons ?

Het helpt ons door ons toe te laten onze intenties en objecten van onze verlangens sneller te manifesteren. Het zou echt leuk zijn wanneer we onmiddellijk dingen kunnen manifesteren. Dat is het doel. Het Goddelijke Vrouwelijke heeft de kracht om ons te versnellen en het manifestatie-proces te helpen door de Creatieve Kracht. Die Creatieve Kracht achter het Goddelijke Vrouwelijke kan veel beter functioneren in de Hogere Octaven; zoals de Vijfde Dimensionale Gebieden, omdat we vertraagd worden door de densiteit, de negativiteit of de corruptie in deze Derde Dimensionale Realiteit.

Corruptie vindt plaats op individueel, nationaal en globaal niveau. Corruptie bestaat ook in de Vijf Elementen: de lichamen van de aarde zijn vervuild, het water is besmet, de lucht is verontreinigd, het vuur raast ongecontroleerd in alle plaatsen. Wat betekent dit alles ? Het betekent dat de Vijf Elementen stuurloos zijn en niet langer handelbaar. Er zijn vele redenen die onze Derde Dimensionale Realiteit op de knieën heeft gebracht, globale opwarming, het smelten van de ijskappen, droge lucht, vernietiging van groen en bomen en alle manieren van besmetting en verontreiniging, overpopulatie en veel meer. Maar laat ons eraan denken dat deze Elementen een bewustzijn hebben; ten minste in hun verlichte, oncorrupte toestand. Ook zij hebben het bewustzijn van dienstbaarheid, net zoals wij een bewustzijn van dienstbaarheid hebben als ontwaakte en Verlichtte Zielen.

Elk van deze Elementen en hun Verlichte Toestand weet wat en wanneer er iets dient te gebeuren. Het is mogelijk dat het Vuur Element iemand van groot karma kan bevrijden door een muur op te branden, een deel van een huis of een heel huis maar wanneer het raast over mijlen en mijlen en mijlen en als een lopend vuurtje verspreidt in het woud, onschuldige dieren doodt, dan spreekt dat niet over bewustzijn van dat Element in zijn verlichte toestand, maar over het bereiken van het punt waar het niet langer goed wil doen; een punt van irritatie waar het nu onvoorzichtig zijn job doet, onvoorzichtig voor de dingen zorgt. Dit is onze plicht in de 3de Dimensionale Realiteit. Dit is de reden waarom het bewegen in en het integreren van de Vijfde Dimensionale Octaven en onszelf integreren in de 5D Realiteit van het hoogste belang is voor ons als ras; en het is even belangrijk voor onze planeet om haarzelf te herbronnen, doen heropleven en de 3D in haar originele toestand te herstellen; de planten, de mineralen en de dieren – die bedoelt zijn om de vorsten van de 3D te zijn – om voordeel te halen uit de herstelde toestand van perfectie, zoals origineel bedoeld in het Goddelijke Plan.

Het is belangrijk om te begrijpen dat we deze zes maanden periode hebben om onszelf (de hele mensheid als ras en niet alleen de ontwaakte, Verlichte mensen) doorheen deze Hogere Dimensionale Octaaf te bewegen die verontreinigd is geworden, in deze periode wanneer de Goddelijke Moeder de zaken onder haar hoede neemt, kunnen wij veel doen om dit te helpen vergemakkelijken. Wat we doen in de loop van de komende zes maanden, wat we zaaien, zowel samen als individueel, is wat we zullen oogsten voor decennia die nog moeten komen. Hoe we doorheen de poort van 21-12-2012 gaan en waar we zullen landen, is van groot belang. In feite zal het onze Realiteit bepalen, de Realiteit die we voor onszelf en voor de generaties na ons zullen manifesteren. De Creatieve Kracht van het Goddelijke Vrouwelijke ligt achter ons en de Goddelijke Moeder heeft het beste van de Vijfde Dimensionale Octaaf voor ons om in te landen. Als we haar begeleiding maar in acht zouden nemen en erop vertrouwen dat er goed voor ons wordt gezorgd. Als we maar zouden vragen om begeleidt en gericht te worden boven onze eigen verwachtingen en voorbij onze beperkingen.

Laat ons de intentie uitzetten dat elke positieve gedachte en idee wordt versneld en versterkt, zonder beperking en voorbij onze verwachtingen. Laat het voor ons de hoogste verwachting van de Goddelijke Moeder bereiken. Laat ons de intentie uitzetten om de aanwezigheid van het Goddelijke Vrouwelijke op Aarde te vergroten en de impact exponentieel te verhogen. We zullen de eersten zijn om voordeel te halen uit deze exponentiële verwerving. Die Creatieve Kracht zal ons uit de corruptie bewegen en ons leiden tot Perfectie.

De Originele Bedoeling in het Goddelijke Plan was dat we Perfectie, liefde, waarheid en geluk zouden ervaren. Dat betekent ook het verhogen van de Vijf Elementen tot hun Perfecte Toestand. We zetten deze intenties uit en vergroten ze met de hulp van de Goddelijke Moeder. Ze heeft ons specifiek gevraagd om een Net rond de Aarde te creëren door Sanat Kumara op te roepen om de impact van de Matrix van de Aarde te versterken en een Schild van Bescherming en Voorspoed voor de Aarde en alle Zielen te voorzien. Laat ons dit Meditatieve Net beginnen uitoefenen tot 21 Dec 2012 en daarna voor grotere impact. We voegen onze kracht en uithoudingsvermogen bij de Goddelijke Moeder in al haar Aspecten voor de beste uitkomst. We staan samen voor een heldere, voorspoedige en gelukkige toekomst voor iedereen onder het bewind van het Goddelijke Licht.

 

Net van Licht voor een voorspoedige en gelukkige toekomst die zicht uitstrekt voorbij 12/21/2012

De Grote Stille Waker is een groot Kosmisch Wezen dat het idee voor dit hele Zonnestelsel in haar hart vasthield totdat het werkelijkheid werd. Ze heeft gigantische afmetingen. Haar Scepter is haar krachtobject waarmee ze diegenen bekrachtigd waarvoor ze een voorkeur heeft en hen doordringt met angstloosheid, Goddelijke Kracht en Bescherming. Ze verzendt haar Handtekening-Energie, een Turkoois Blauw gekleurd Licht vanuit haar lichaam en haar Scepter.

Visualiseer dat de Grote Stille Waker vóór u staat. Ze straalt haar Turkoois-Blauw Licht naar uw hele lichaam. Zie al uw Chakra’s gevuld worden met Turkoois-Blauw Licht. Dit Turkoois Blauw-Licht vult uw lichaam en uw Chakra’s, en dan verspreidt het zich verder om een bubbel, een Cocon van ongeveer 3 meter rondom u te creëren die uw Vijf-Lichamen-Systeem in zich houdt. Stel u voor dat een Zevenpuntige Ster in Turkoois-Blauw gekleurd Licht zich boven uw hoofd begint te vormen, bovenop deze Cocon en een andere Zevenpuntige Ster onder uw voeten, aan de bodem van de Cocon. De Grote Stille Waker verzendt ook ditzelfde Turkoois-Blauw Licht vanuit haar Kosmische/Persoonlijke Hartchakra’s naar uw Kosmische/Persoonlijke Hartchakra’s.

Visualiseer nu dat de GoddelijkeMoeder vóór u komt staan. Ze neemt uw rechterhand. Ze is in haar ceremoniële kledij en straalthaar Koper-Goud Licht naar u. Zie nu Lady Quan Yin aan uw linkerkant, ze houdt uw linkerhand vast, is gehuld in haar witte gewaden en straalt haar Puur Wit Licht naar u. Quan Yin is de Godin en Patrones van Mededogen, de Kwaliteit van Mededogen, de Energie van Mededogen en ze verzendt haar Energieën van Mededogen naar u in lagen van Dusty-Roos, Levendig-Roos, Fuchsia-Roos en Goud-Roos Licht.

Visualiseer nu de Godin van Overwinning (Victoria) die naar vóór komt en 7 Aspecten van haarzelf in de Zeven Richtingen plaatst. De Godin van Overwinning straalt Geel-Goud, tinnen en Platina Lichten naar u uit. Eén Aspect van de Godin van Overwinning staat vóór u, één achter u, één aan uw rechterzijde, één aan uw linkerzijde, één boven u, één onder u en één binnenin u. Aangezien de Godin van Overwinning veel groter is dan u, kan u haar dit Licht bij u zien overspoelen en overlichten. Alle Zeven Aspecten van Victoria stralen haar Citroen-Geel, Platinum en Tin-gekleurd Licht naar u, de kwaliteiten van Victoria, de Lichten van Victoria.

We roepen nu de 144.000 Stille Wakers op om cirkel na cirkel rondom ons te komen maken, terwijl ze hun Scepters vasthouden en Turkoois-Blauw Licht uitstralen om een Turkoois-Blauwe Bubbel van Licht te creëren, met u in het centrum.

We nodigen nu 10 Biljoen Engelen-Wakers uit om naar vóór te komen. Met hun hele lichaam vormen zij een cocon van Turkoois-Blauw Licht rondom de buitenkant van dit Net. Stel u een enorme Cocon van Turkoois-Blauw Licht voor die de Blauwe Bubbel omhult en dit hele entourage in zich houdt. U staat in het midden: de Goddelijke Moeder aan uw rechterzijde, Quan Yin aan uw linkerzijde, Victoria in de Zeven Richtingen rondom u, de Stille Wakers in cirkels, en de Grote Stille Waker, die de impact met haar gigantische Scepter van Kracht vergroot. Stel u een heldere Blauwe Ster voor die over uw Achtste Chakra schijnt – juist boven uw hoofd en een andere die over uw Aardekorst Chakra schijnt, net onder uw voeten. Al deze Wezens zijn Vrouwelijke Wezens. Zij houden u in de Energieën van de Goddelijke Moeder. Het Turkoois-Blauw Licht van de Grote Stille Waker bevat de Kwaliteiten van Bescherming, Onbevreesdheid en Goddelijke Kracht.

 

Sanat Kumara, de Planetaire Logos, belichaamt het Goddelijke Vrouwelijke en vult het Net

We nodigen nu Sanat Kumara uit. Sanat Kumara is onze Planetaire Logos. Hij kwam miljoenen jaren geleden om de planeet Aarde te redden en is sindsdien de Planetaire Logos. Zijn bewustzijn overlicht de hele planeet – of zo zou het moeten zijn. Sanat Kumara verblijft op onze zusterplaneet, Venus, voor de laatste duizenden jaren omwille van de dichtheid en de lage trilling van onze planeet en omwille van alle negativiteit die het bewustzijn van alle zielen omhult. Zijn aanwezigheid werd daarom na verloop van tijd minder en minder gevoeld en zijn overlichtende krachten minder aanwezig op deze planeet. Het is de job van de Planetaire Logos om de planeet in zijn beschermde schild te houden, het Beschermend Matrix-Systeem dat hij rondom de planeet plaatst. Dit Matrix-Systeem verlicht het bewustzijn van alle wezens op de planeet, alle soorten op de planeet, tot alle mensen, plaatsen en dingen en alle koninkrijken en hiërarchieën.

De Goddelijke Moeder heeft aangegeven:Eén van de meest belangrijke veranderingen die dienen plaats te nemen in naam van de Aarde – een verandering die elke iota van elk Zielewezen zal beïnvloeden – van het kleinste wezen tot het grootste – zijn de Energieën van de Planetaire Logos. Het Fuchsia-Roos Licht van de Planetaire Logos voorziet een Schild rond de planeet. Het voorziet dat Schild om de bestaande corruptie te verwijderen en om externe corruptie te doen afbuigen zodat het de Aarde en het bewustzijn van alle zielen niet kan binnendringen. Het Fuchsia-Roos Licht van de Planetaire Logos zal de corruptie, die is binnengedrongen in de Vijf Elementen zowel als de Fysieke, Mentale, Emotionele, en Spirituele Lichamen van de menselijke Zielen, de dieren, de planten en mineralen, transmuteren.”

Stel u voor dat Sanat Kumara direct vóór u staat. Hij is gehuld in zijn ceremoniële Kledij van Fuchsia-Roos en hij baadt u in zijn Licht. Zie dat hij u een Bal van Fuchsia-Roos Licht vanuit zijn Persoonlijke Hartchakra naar uw hart verzendt; daarna stuitert deze terug naar zijn hart, om te worden vergroot en terug te keren naar uw hart. U zal dit pulseren in en uit uw hart ervaren; heen en weer tussen u en Sanat Kumara. Deze Fuchsia-Roze Bal van Licht zal verder pulseren tussen zijn hart en het uwe doorheen deze sessie.

Het Schild van de Planetaire Logos

De Goddelijke Moeder heeft verzocht dat we Sanat Kumara oproepen en verzoeken om zijn Schild van Bescherming en Voorspoed rond de planeet te herinstalleren. Wij zijn zijn onderdanen: hij is verplicht om te doen zoals wij hem verzoeken, als onze intenties zuiver en in het voordeel van allen zijn.

Zie dat de Godin van Overwinning Sanat Kumara in haar Overlichtende Aanwezigheid houdt en het Licht van Overwinning op hem laat neerstromen. Stel u voor dat de Grote Stille Waker Sanat Kumara in haar Turkoois-Blauw Licht houdt en hem haar bekrachtiging aanbiedt; en zie de 144.000 Stille Wakers en de 10 Biljoen Engelenwakers allemaal hun Scepters vasthouden en de intenties voor de terugkeer van het Schild van Bescherming en Voorspoed van Sanat Kumara en de ontwaking van alle zielen voor zijn aanwezigheid versterken; de bevrijding van Corruptie uit de Vijf Elementen, de lichamen van alle zielen en het bewustzijn van de hele planeet.

Het Goddelijke Vrouwelijke Licht omringt nu u en Sanat Kumara. Voel dat u verzadigd wordt met de Energieën van het Goddelijke Vrouwelijke, terwijl u de pulsering van de Fuchsia-Roze Bal van Licht voelt bewegen van zijn hart naar het uwe en weer terug.

Stel u nu voor dan onze petitie voor Sanat Kumara wordt geaccepteerd.

Hij zal nu een oefening uitvoeren om het Schild van Bescherming en Voorspoed rond de planeet te herinstalleren. Dit Schild draagt het bewustzijn van Sanat Kumara en zijn Liefde, Licht en zegeningen voor alle mensen, plaatsen en dingen.

Stel u voor dat Sanat Kumara nu met zijn Scepter van Kracht boven zijn hoofd gehouden staat, terwijl hij zijn Fuchsia-Roos Licht naar buiten straalt. Zijn hele lichaam is nu verlicht met Fuchsia-Roos Licht en een Pilaar, een Bundel van Fuchsia-Roos Licht wordt opgericht recht vóór u, op de plaats waar hij staat. Deze begint zich uit te breiden, wordt veel wijder en strekt zich uit naar beneden naar het centrum van de Aarde en gaat omhoog in de hemelen boven. Stel u een miniatuur-wereldbol voor die de Aarde voorstelt en zich nu boven uw hoofd vormt, binnenin de koepel van Turkoois-Blauw Licht. De Grote Stille Waker verzendt haar Turkoois-Blauw Licht naar de wereldbol. De Godin van Overwinning houdt haar Toorts vast en vult haar drievoudig Licht van Citroen-Goud, Platinum en Tin. De Stille Wakers versterken de Energieën van de Grote Stille Waker en de Engelenwakers versterken het zelfs verder en brengen het ook naar de Lagere Gebieden, helemaal naar deze Derde Dimensionale Realiteit.

De Bundel van Fuchsia-Roos Licht van Sanat Kumara omcirkelt nu de hele miniatuur-wereldbol, die boven onze hoofden hangt en het schild vormt zich, terwijl we er getuige van zijn. Samen met de gratie en de zegeningen van de Goddelijke Moeder en alle Grote Kosmische Vrouwelijke Wezens, kunnen de Energieën van Sanat Kumara opnieuw meer aanwezig op de Aarde worden gemaakt. Zijn Licht kan worden ontstoken op de Aarde, omringt door het Goddelijke Vrouwelijke Licht. Laat ons allen vanuit onze harten Sanat Kumara terug uitnodigen en verwelkomen om zijn liefde op ieder van ons en deze planeet te laten neerstromen.

Stel u nu voor dat u uw eigen Scepter van Kracht boven uw hoofd houdt en de Energie van Sanat Kumara vergroot. Stel u voor dat de Goddelijke Moeder en Quan Yin hun Scepter van Kracht boven hun hoofden vasthouden en het Schild van Sanat Kumara versterken. Zeven Aspecten van Victoria vermenigvuldigen de impact van hun Toortsen. Stel u één Aspect van Victoria voor boven deze miniatuur-wereldbol, één onder, één aan de linkerzijde, één aan de rechterzijde, één vóór u, één achter u en één overlicht de wereldbol binnenin en rondom.

De Goddelijke Moeder zegt ons: “Uiteindelijk, wanneer u alles op zijn plaats hebt, zal u een Matrix zien. De kruispunten van de Matrix hebben Fuchsia-Roos Licht opgelicht; zelfs de lijnen zelf hebben het Fuchsia-Roos Licht van de Planetaire Logos. Hoe meer u het zich volledig verlicht voorstelt in uw gedachten, hoe beter de impact. En om het zelfs verder te versterken, zie de volledige wereldbol ondergedompeld in Fuchsia-Roos, badend in het Turkoois-Blauw Licht van de Grote Stille Waker. Denk er aan als een holografisch beeld. Het Turkoois-Blauw Licht dringt door terwijl de Matrix wordt opgelicht met het Fuchsia-Roos Schild van Sanat Kumara. Het hele lichaam van Sanat Kumara is een grote Pilaar van Fuchsia-Roos Licht geworden. De Pilaar verzendt het Fuchsia-Roos Licht omhoog naar de miniatuur-wereldbol en omlaag naar de eigenlijke Kern van de Aarde onder uw voeten.

Iedereen in dit Net van Licht houdt zijn Scepter omhoog en versterkt het Fuchsia-Roos Licht van Sanat Kumara rondom de Matrix en versterkt het pulserende Turkoois-Blauw Licht van de Grote Stille Waker.”

De Goddelijke Moeder verzoekt ons om deze oefening 33 dagen uit te oefenen om deze volledig te verankeren. 33 is het nummer voor manifestatie. Het nummer van de Aarde is 33; het is ook het nummer dat in relatie staat met de Creatieve Kracht. Drie is het nummer van de Creatieve Kracht. De nummers van de Goddelijke Moeder zijn drie en negen.

We hebben nu elke reden om het zelfs langer te doen, en indien mogelijk voor de rest van dit jaar en in het Nieuwe Jaar. Zelfs als we landen in het beste van de Vijfde Dimensionale Poort, zullen we voordeel halen uit deze impact en zal het ons in staat stellen om te dienen op een zelfs nog prachtigere manier. Gelieve ondertussen te beseffen dat het één keer uitoefenen en er zich van bewust worden van zijn aanwezigheid, ook een groot voordeel voor u zal zijn. Gelieve deze Meditatieve Oefening te delen met zoveel mogelijk mensen als u wil. U kan het gratis posten op websites en e-groepen. Dit is een andere manier om dienstbaar te zijn.

Mag u oneindig ontvangen in Licht, liefde en vreugde, deze maand en elke maand.

Zo is het.

© FAGU 2012