Januari 2012

Beste Vrienden,

Welkom in het jaar 2012. Dit jaar werd decennia lang of zelfs eeuwen lang verwacht, wereldwijd, in bijna alle culturen. En door haar gratie gaan we het binnen op de sleep van onze geliefde Goddelijke Moeder. Ze heeft ons binnengehaald en ons in haar liefdevolle omhelzing gehouden terwijl we over deze drempel 2012 binnengaan. Wat kunnen we nog meer verlangen ? Alle bezorgdheid die velen op Aarde ervaren, terwijl we 2012 binnengaan werd bij ons verwijderd door de Goddelijke Moeder en vervangen door liefde, mededogen en volle verwachting voor de wonderen die voor ons liggen in het komende jaar en decennia.

Om dit jaar te beginnen, geeft de Goddelijke Moeder ons een speciaal Net van Licht. Dit Persoonlijke Net van Licht voor 2012 en daarna roept de aanwezigheid op van de Goddelijke Moeder, Quan Yin, de Godin van Overwinning, de Grote Stille Waker, Stille Wakers en Engelenwakers. Quan Yin werd een vrijgeleide gegeven om nieuwe verhoogde energieën van Mededogen te brengen die in dit Net zullen worden opgenomen samen met het Krachtige Goddelijke Vrouwelijke Licht van de Grote Stille Waker. De Goddelijke Moeder raadt aan om dit Net van Licht uit te oefenen doorheen het jaar 2012 en daarna.

We verlengen ons jaarlijkse december Halve Prijs aanbod.Alle cursussen gecreëerd vóór September, 2011, blijven aan halve prijs tot 16/12/11. Om meer te lezen en cursussen aan te kopen aan halve prijs, klik hier.

Op vraag van de Goddelijke Moeder, verlengen we de verminderde prijzen voor PTE MS: Stabilizing the Five Body System of Earth (Stabilizeren van het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aarde). Dit is een zeer belangrijke cursus. Als u een manier zoekt om werkelijk een verschil te maken, is dit uw kans. Gelieve te overwegen om uzelf aan te bieden voor deze kritieke belangrijke dienst. Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

Poortdagen in Januari: 1/1/12, 2/1/12, 3/1/12, 10/1/12, 11/1/12, 12/1/12, 20/1/12, 21/1/12, 22/1/12 & 23/1/12.

Syrische Poort: Van 9/1 tot 19/1 gaan we door een 11-dagen Poort waar de Syrische/Egyptische Energieën van Godin Isis en Thoth geopend zijn voor de Aarde en iedereen die erop afstemd. Aanroep Isis en Thoth voor begeleiding en assistentie tijdens deze 11 dagen; voor persoonlijke en globale groei en voor vrede op Aarde.

Volle Maan is op 9/1 en Nieuwe Maan is op 23/1.

Ieder van ons bij Waves of Bliss en PTE Mystery School zenden onze gebeden en zegeningen naar de Goddelijke Moeder en elkaar voor de grootste verwezelijkingen in dienstbaarheid voor het Licht en het Goddelijke Vrouwelijke in 2012.

Zegeningen voor iedereen,

Nasrin

——————————————————————————————————————————————–

Live PTE Mystery School Evenementen in Januari

NOTA i.v.m. LIVE evenementen:

In Live PTE MSCursussen, via conference call, wordt u de gelegenheid aangeboden om deel uit te maken van de oorspronkelijke Groepsenergie die de gechannelde boodschappen brengt en verankert van de Goddelijke Moeder of de Meesters voor dat specifieke onderwerp of cursus. Echter, als u niet beschikbaar bent op het specifieke tijdstip dat het live evenement plaatsvindt, kan u nog steeds deelnemen door naar de opgenomen audio te luisteren die kort na de afronding van elke sessie beschikbaar wordt. Gelieve er rekening mee te houden dat, eens u de beslissing hebt genomen om in te schrijven voor dit evenement, de Goddelijke Moeder en de Meesters met uw handtekening-energie zullen werken, als deel van de initiële verankering. Als u ingeschreven hebt, werd u uitgenodigd en maakt u deel uit van de oorspronkelijke groepsenergie, ongeacht het tijdstip dat u naar de Meditaties luistert of ze uitoefent.

Alle Live Cursussen worden Home Study Courses (Thuis-Studie-Cursussen)en zijn deel van de PTE MS Curriculum, eens de live sessies afgerond zijn.

Er zal GEEN Poortopening Channeling Evenement zijn in januari.
De volgende GRATIS Live Poortopening Channeling Event zal plaatsvinden in Februari.

Datum: Donderdag 2/2 om 7:30 PM ET. Om te registreren, klik hier.

U dient niet aanwezig te zijn op het tijdstip van het live evenement om voordeel te halen uit de Live Cursussen.

 

 

PTE MS:Hear Thy Soul; Quan Yin’s (Kwan Yin) Jade Palace (Hoor Uw Ziel; Jade Paleis van Quan Yin)

Zondag, 8 Januari, 2012, om 3:00 PM ET

Inschrijving: $125.00 tot middernacht, 6/1 en $150.00 daarna.

Deze cursus maakt deel uit van de “Hear Thy Soul Series”. Om meer te lezen en te registreren voor de essentiële eerste cursus in deze serie, Hear Thy Soul, Receive its Guidance, klik hier.

Onze eerste taak van het jaar 2012 is om het 5deDimensionale verblijf van Quan Yin te doordringen met de energieën van het Goddelijke Vrouwelijke.
De Goddelijke Moeder en de Grote Stille Waker zullen ons begeleiden om een Net van Licht op te zetten binnenin de Tempel van Meededogen van Quan Yin. Dit zal een Model worden om doorheen het jaar 2012 te bewegen en te volbrengen waarvoor we hier zijn, namens de Aarde, de Mensheid en onze individuele Zielemissie. De Goddelijke Moeder legde uit in onze December 2011 Hear Thy Soul sessie dat de aanwezigheid van het Goddelijke Vrouwelijke in de
5deDimensionale Octaaf van het grootste belang is:

Het Goddelijke Vrouwelijke is de toekomst van de Aarde. De Creatieve Kracht van het Goddelijke Vrouwelijke is wat de Aarde ondersteunt. Dat niveau van ondersteuning zal de Aarde versnellen op haar reis naar groter Licht en jullie zullen de voorhoede zijn. Jullie zullen degenen zijn die de toorts dragen en de te volgen weg voor de Aarde en de Mensheid tonen.

Met dit in gedachten, zullen we het Model van het Goddelijke Vrouwelijke oproepen naar de 5de Dimensionale octaaf aan de Heilige Altaars van de Tempel van Quan Yin in haar Jade Paleis.

Met de begeleiding van de Goddelijke Moeder, zullen we het Model opzetten dat de energieën van het Goddelijke Vrouwelijke zal verweven in het tapijt van onze toekomst, onze 5de Dimensionale toekomst. Vergezel ons om 2012 te beginnen vanaf dit verhoogde niveau van Licht en dienstbaarheid.

Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

PTE MS:Alchemy of Divine Power with Divine Mother; Empowering the Solar Plexus (Alchemy van Goddelijke Kracht met de Goddelijke Moeder; Bekrachtigen van de Zonnevlecht)

Nieuwe LIVE Serie, via conference call.

In januari zal de Goddelijke Moeder beginnen met een fenomenale NIEUWE serie die de ruggegraat van ons werk is met de Goddelijke Moeder tijdens het kritieke jaar 2012. In deze serie zal de Goddelijke Moeder de Alchemische Potenties van haar Vloeibare Licht naar voor brengen om te helen, te herstellen en te bekrachtigen, zoals ze oorspronkelijk de bedoeling had in het Goddelijke Plan voor ieder van ons die deel uitmaakt van de voorhoede voor haar werk op Aarde. Ze heeft de aankondiging van deze cursus op een vroeg tijdstip verzocht om ieder van u, die wordt aangetrokken, toe te staan om haar heling te ontvangen vanaf het moment dat u afstemd op deze energie en intenties uitstuurt om deel te nemen.

Deze nieuwe Serie zal gegeven worden op 4 opeenvolgende Zondagen: 15, 22, 29 januari en 5 februari. Alle sessie zullen plaatsvinden om 3:00PM ET
Inschrijving voor deze 4 sessies bedraagt: $288.00 tot middernacht, 9 january 2012 en $333.00 daarna.

Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

PTE MS:Stabilizing the 5 Body System of Earth with Divine Mother (Stabiliseren van het 5-Lichamen-Systeem van de Aarde met de Goddelijke Moeder)

Dit is een 7 sessie Thuis Studie Cursus. Er zullen geen live evenementen zijn voor deze cursus.
U mag dit cursusmateriaal online raadplegen naar eigen believen.

Inschrijving (Halve prijs): $99.00 en $198.00 TBA daarna.

Het jaar 2011 was vol van Natuurlijke en Mens-gemaakte rampen. Het is gemakkelijk om de effecten van deze evenementen op het Fysieke Lichaam van de Aarde te zien in de vorm van overstromingen, aardbevingen, tsunamies, bosbranden, tornado’s, orkanen, en de door oorlog verscheurde en getekende landen waar gevechten woeden. Al deze gebeurtenissen laten littekens en markeringen van trauma na over het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aarde. In deze cursus biedt de Goddelijke Moeder ons een verklaring voor de werking van het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aarde en de middelen om haar te helen.

De Goddelijke Moeder en de Grote Wezens zijn in staat om deze heling aan de Aarde aan te bieden vanuit de Hogere Gebieden, echter, zij hebben ons nodig met Handtekening-Energieën die verstrikt zitten in de Derde Dimensie om de Heling-energieën naar beneden te halen en ze te verankeren en deze heling in onze Derde Dimensionale Gebieden toe te dienen.
Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

——————————————————————————————————————————————–

Introductie Opus Gaia

We nodigen iedereen uit om de nieuwe site van Opus Gaia te bezoeken www.OpusGaia.com

Onze eigen Adora Winquist, een Teamlid bij Waves of Bliss en PTE Mystery school heeft Opus Gaia™ opgericht, het Moederbedrijf van alle Rhiamon Energy Essentials™  Aromatherapy  Oliën en Synergistic Blends en Trinity Spa Essentials™ Cosmetica, Massage Oliën en vele andere Spa gerelateerde producten.

We zijn verheugd om de speciale aanbiedingen van Opus Gaia aan te kunnen bieden. Sommige blends zijn specifiek gemaakt voor Waves of Bliss en PTE Mystery School leden.

Shop bij Opus Gaia.com en geniet van alle nieuwjaar specials.

——————————————————————————————————————————————–

Meditatie

Persoonlijk Net van Licht voor 2012 en daarna

met de Goddelijke Moeder, Quan Yin, Godin van Overwinning,

Grote Stille Waker, Stille Wakers, and Engelen-Wakers

Fragment uit de 12/12/11 Poortwegopening Channeling; Goddelijke Moeder gechanneld door Nasrin Safai op 12 december, 2011.

Voor uw gemak, hebben we een stap voor stap samenvatting gemaakt van het Net op het einde van de tekst. De Goddelijke Moeder raad aan dat we dit Net van Licht uitoefenen doorheen het jaar 2012 en daarna.

Mijn kinderen van Licht, ik ben uw eigen Goddelijke Moeder.

 

Visualiseer dat u in de centrale Kern van Moeder Aarde staat – binnenin de Kristallijne Structuur. Adem het Amber Licht – het Gouden Amber Licht dat zich in het centrum van de Aarde bevindt. Voel dat uw geliefde godheden en geliefde Spirituele Meesters uw handen vasthouden. U kan hun gezichten zien. U kan hun aanwezigheid voelen. Hou dit beeld vast in het oog van uw gedachten.

Ik zal een Net opzetten en u vertellen wat u mag verwachten in 2012 en in het decennia dat met 2012 begint. Het is belangrijk dat u op voorhand weet wat u mag verwachten. Door u dit Net te geven, help ik u om uzelf te versnellen, karma en karmische verwikkelingen te verwijderen en extra begeleiding en bijstand te ontvangen.

 

Opzetten van het Net van Licht

 

Stel u voor dat u samen met de Goddelijke Moeder in het centrum van een cirkel staat. Ik roep de Grote Stille Waker op, die heel dit Zonnestelsel heeft gecreëerd. Zij is het belangrijkste Kosmische Wezen in onze Hiërarchie. Stel u voor dat de grote Stille Waker recht vóór u staat en haar Turkoois-Blauw Licht in uw Kosmische Hart, Persoonlijke Hart Chakra’s verstuurt.

 

De Grote Stille Waker plaatst een enorme Turkoois-Blauwe Cocon van Licht die voortdurend aangevuld wordt door twee Zeven-Puntige Sterren die zich boven uw hoofd en onder uw voeten bevinden. Eén Zevenpuntige Ster bevindt zich boven uw hoofd en één onder uw voeten. Deze twee mooie heldere Sterren vullen het Turkoois-Blauwe Licht steeds aan. Zie een Bubbel of Cocon van Turkoois-Blauw Licht zich vormen rondom uw lichaam. Het begint bij de Zevenpuntige Ster, ongeveer 30cm boven uw hoofd, en wikkelt zich rond uw lichaam en eindigt ongeveer 30cm onder uw voeten met een andere Zevenpuntige Ster. De hele Turkoois-Blauwe Cocon straalt Turkoois-Blauw Licht uit en vormt zich rondom u, terwijl het Licht ontvangt vanuit het Kosmische Hart van de Grote Stille Waker. Het Kosmische Hart bevindt zich rechtstreeks boven de Thymus klier. Deze bevindt zich tussen uw Keelchakra en Persoonlijke Hartchakra in het midden van uw borst.

 

Zie uzelf heel de tijd, gedurende het hele jaar, binnenin deze Turkoois-Blauwe Cocon en de twee Zevenpuntige Sterren. Dit is niet iets dat u zal doen gedurende zeven dagen of negen dagen, twintig dagen, dertig dagen en vervolgens vergeet. Dit is iets dat u voor de rest van uw leven zal doen en misschien zelfs in uw toekomstige levens. Iets dat u met zich mee zal nemen in de toekomst. Iets dat u met zich mee zal nemen in parallelle realiteiten, alternatieve realiteiten – wat u ook creëert. We willen dat het zodanig in uw psyche wordt geëtst dat zelfs wanneer u slaapt, u zichzelf in deze cocon ziet.

 

Wat is het belang van deze cocon ? Het beschermt u. Het verwijdert karma en karmische verwikkelingen. Het verhoogt uw trillingsveld. M.a.w., het verhoogt uw Licht – uw quotient van Licht. Het bevrijdt u van lekkage en ledeging. Het bevrijdt u van het leegmaken van uw levenskracht. Het is als een bindende substantie die uw eigen Licht en energie binninin u verbindt en voorkomt dat het naar buiten toe lekt, voorkomt dat het uit u wegvloeit. Wanneer u naar plaatsen gaat van laag-trillende krachtvelden, plaatsen waar de energie donker is – de energie vaag is – de energie kleverig en zoet is; dat is het moment waarop u deze Cocon wil herbekrachtigen en u de Grote Stille Waker wil oproepen; wanneer u onderhevig bent aan energieën van roddel, liegen, bedriegen, misleiding, afgunst, jaloezie, kwaadheid, trots, onwetendheid, falen en vooral wanneer u wordt blootgesteld aan angst – of het nu uw eigen angst of twijfel is of angst en twijfel die u heeft opgepikt van iemand anders. En er wordt veel angst en twijfel opgepikt van vele anderen op dit huidige moment dat verscheidene planetaire lichamen de Planeet Aarde blootstellen, bombarderen met energieën en de Aarde en alle Zielen deze energieën doen ervaren en vrijgeven. Dus wanneer dit wordt vrijgegeven, wat gebeurt er dan ? Het bevindt zich nog steeds in onze atmosfeer. Het duurt een tijd voor deze types van lagere energie om te worden vrijgeven in de atmosfeer en dan te worden geabsorbeerd.

 

Uw Energie reinigen met behulp van de Natuur

 

Dit is de reden waarom naast stromend water wandelen exteem heilzaam is. In de bossen wandelen is extreem voordelig. Op dezelfde manier dat een boom de koolstof absorbeert en zuurstof uitademt in de atmosfeer, ademen ze ook negativiteit in en geven ze vrij – lagere trillingen, angst en al die kwaliteiten die ik hiervoor heb opgenoemd – angst, jaloezie, afgunst, mentale – emotionele rotzooi. Dus, in dit jaar en elk jaar daarna, telkens u zichzelf beladen voelt – telkens u voelt dat uw lichaam, uw energieveld beladen is met teveel rotzooi, teveel zwaarte, teveel roddel, teveel angst – ga dan bij stromend water wandelen. De zoute wateren van de oceaan zijn extreem heilzaam om uw auraveld te reinigen, om uw Vijf-Lichamen-Systeem te reinigen, om deze energieën van rond u te verwijderen, binnenin u en buiten u.

 

Een zoetwaterstroom is evengoed. Er kan iets gezegd worden over zout water en iets over zoet water. Er bestaat een niveau van verzorging dat u ontvangt uit uw bezoek aan een rivier, een beek, een meer. Zoet water brengt een niveau van verzorging met zich mee. Het is levenskracht. Het versterkt die kwaliteiten die ontbreken en het reinigt uw energie. Terwijl het zoute water letterlijk alle onzuiverheden loswrijft, wast het zoete water deze weg met veel zachtheid.

 

Ga dan in de bossen wandelen of zitten – als u niet te veel van wandelen houdt, zoek dan een zuiver plekje op of een bosachtig gebied en zet u om te mediteren. Het hoeft geen kilometer-groot bos te zijn. Het kunnen zes tot tien prachtige bomen zijn – zelfs één enkele boom die veel levenskracht heeft en u aantrekt – uw favoriete boom is goed genoeg.

 

Dan als u uw energie reinigt, hernieuw dit Net van Licht met de Grote Stille Waker. Visualiseer de Cocon met een Zevenpuntige Ster bovenaan die en helder, helder, helder Turkoois Licht brengt. Een Zevenpuntige Ster onderaan die hetzelfde Turkoois Blauw Licht uitstraalt. U zal uw eigen energie verhogen en ook de omgeving zuiveren. U zal de aardebodem en de atmosfeer zuiveren waar u ook gaat.

 

Godin van Overwinning

 

Aan dit Net voeg ik de Energieën van Overwinning toe. Neem de Godin van Overwinning (Victory) met u mee overal waar u gaat. Laat Victory vóór u uit wandelen, achter u wandelen, links van u wandelen, rechts van u wandelen, boven u wandelen, onder u wandelen, binnin u wandelen. Laat het Licht van Victory in uw hart resoneren. Laat de energie van Victory een Bubbel van Licht creëren die u overwinning brengt in alles wat u doet.

 

Aanroep de Engelen van de Vier Richtingen (Michaël, Rafaël, Uriël en Gabriël) en zie ze alle vier binnenin de overlichtende aanwezigheid van de Godin van Overwinning. Plaats dan een aspect van Victory vóór u, een aspect van Victory links van u, een aspect rechts van u, een aspect achter u, één boven u, één onder u, één binnenin u en zie dat elk aspect alle vier Engelen van de Vier Richtingen draagt.

 

Lady Quan Yin (Kwan Yin) & De Goddelijke Moeder

 

Ik zou willen verzoeken dat u Lady Quan Yin oproept om met u te wandelen doorheen het jaar 2012 en daarna. Quan Yin heeft een vrijgeleide ontvangen om de energieën van Mededogen in twee vormen te brengen; een zeer Specifieke golflengte van Mededogen en een algemeen spectrum van Mededogen. Het Specifieke aspect is voor het Collectieve Bewustzijn van de Mensheid,

a) hun gevoelens van trots los te laten – dat ‘ik beter ben dan u’ en om

b) Het gevoel kwijt te geraken dat ze alleen zijn en ontkracht, dat ze afgescheiden zijn en verworpen en verlaten.

De golflengte van Mededogen zal al deze angsten uitzuiveren. Het Algemene Spectrum wordt gedragen door al de Boeddha’s, mannelijk en vrouwelijk, en Bodhisattvas, mannelijk en vrouwelijk, en is een Stoffig Rooskleurig Licht.

 

Vraag Quan Yin om u constant dat Stoffig Roze Spectrum van Mededogen te versturen alsook alle lagen van Mededogen die relevant zijn voor wat u nodig hebt op elk moment.

 

Zeg, ‘Ik vraag Quan Yin om mijn linkerhand vast te houden en ik vraag de Goddelijke Moeder om mijn rechterhand vast te houden.’

 

Dit is uw basisnet voor het jaar 2012. Laat de Goddelijke Moeder uw rechterhand vasthouden, Quan Yin uw linkerhand en zie de Godin van Overwinning bij u wandelen in de Zeven Richtingen – zoals de inheemse bevolking en aboriginals geloven in de Zeven Richtingen, niet slechts vier. Boven, beneden en binnenin zijn de drie die toegevoegd worden aan vóór en achter, links en rechts (of de Vier Richtingen).

 

Als u van Godin Hecate, Godin Athene, Godin Venus, de Godin van Vrijheid of Glorie of gelijk welke andere Spirituele Leraar, Meester of Avatar houdt – roep hen eveneens op.

 

Stille Wakers & Engelenwakers

 

Om uw Net zelfs nog krachtiger te maken, nodig de Stille Wakers en de Engelenwakers uit. Stille Wakers dragen het geschenk van de Grote Stille Waker. Zij transformeren de energie neer zodanig dat het naar u wordt gebracht in kleine hoeveelheden omdat de Grote Stille Waker een enorm Wezen is.

 

De Engelenwakers vergroten de kracht van het Turkoois Blauw Licht en bezorgen u bescherming. Visualiseer cirkels rond cirkels. Ieder van u kan een honderdduizend Engelenwakers oproepen. U kan een biljoen Engelenwakers oproepen en elke keer dat u deze schare Engelenwakers oproept, doet u uzelf en uw geliefden een gunst, doet u de wereld een gunst omdat deze Engelenwakers een taak dient gegeven te worden. Zij dienen tot dienstbaarheid te worden opgeroepen als bewakers van de mensheid. Zij werden gecreëerd voor uw voordeel, maar ze dienen door u opgeroepen te worden vooraleer ze u kunnen beginnen dienen. Zij dienen over u te waken en alles te bewaken, vanaf het kleinste deeltje van subatomaire materie tot de hele planeet en haar Vijf-Lichamen-Systeem tot het hele zonnestelsel en de hele Galaxy.

Waarom is het belangrijk dat u deze netten draagt en zoveel miljoenen en biljoenen Engelenwakers? Omdat we doorheen een belangrijke tijd in de geschiedenis van de Aarde bewegen en wat u doet in de komende decennia heeft een impact op de volgende duizenden jaren. Waar we momenteel staan op het kruispunt om door de Poortopeningen van 2012 te gaan, zorgt voor een platform. Tegen de tijd dat we eind 2012 bereiken, zal u voor uzelf een platform gebouwd hebben. Hoe hoger dit platform, hoe sterker het fundament voor dit platform, hoe groter de sprong die u kan maken via deze Poortopening in de Hogere Dimensionale Octaven – aspecten van uw ziel ophalen, momentum bereiken en dienstbaar zijn, volbrengen in dit leven waarvoor u gekomen bent, en de mogelijkheid om meer te doen in naam van uw Zielelijn van Licht, in naam van uw Leraars en Meesters, in naam van de Goddelijke Moeder.

 

Ik vraag u vanuit de bodem van mijn hart om mij toe te staan u lief te hebben, mij toe te staan u te begeleiden, mij toe te staan uw Moeder te zijn, mij toe te staan om intiem met u te zijn. Laat me uw rechterhand vasthouden. Laat Quan Yin uw linkerhand vasthouden. Laat Victory naast u wandelen. Laat de Grote Stille Waker over u waken, u begeleiden, u beschermen en verheffen. Draag dit Net van Licht met u mee. Wakers verlichten het pad voor u, voor uw geliefden en voor allen die nog dienen te ontwaken en voor alle generaties die de Aarde zullen erven. De verdienste die u zal ophalen – door dit niveau van Licht achter te laten – zal u dragen doorheen vele levens die nog komen.

 

De zaden die u zaait doorheen het jaar 2012, doorheen het decennium van 2020 en 2022 en de decennia die volgen, versnellen uw hele Zielelijn en vervullen uw Goddelijke Missie. Niets geeft me groter plezier dan met u te wandelen doorheen het volbrengen van uw Goddelijke Missie, de Goddelijke Missie van uw Zielelijn en dan meer – meer dan u ooit kan dromen en meer dan u werd toegewezen. Dit is mijn besluit voor dit jaar – om u meer te helpen verwerven dan wat u dacht te kunnen verwerven – om u boven en voorbij de limiet te helpen bereiken, zeker boven en voorbij uw eigen verwachting.

Wanneer u uw wil in lijn brengt met die van de Goddelijke Moeder, dan zal uw eigen Zielemissie en de Zielemissie van uw hele spirituele familie, uw Zielelijn worden volbracht omdat u het Goddelijke Vrouwelijke dient en het Goddelijke Vrouwelijke is de toekomst voor de Aarde. De Creatieve Kracht van het Goddelijke Vrouwelijke is wat de Aarde onderhoudt. Dat niveau van onderhoud zal de Aarde versnellen op haar reis naar groter Licht en jullie zullen de voorhoede zijn. Jullie zullen degenen zijn die de toorts dragen en de te volgen weg voor de Aarde en de Mensheid tonen.

Ik hou u in mijn eigen hart met veel liefde en dankbaarheid. Ik draag u doorheen het hoogste en helderste Licht. Ik ben uw eigen Goddelijke Moeder.

Zo is het. Het is volbracht. Amen.

 

Samenvatting van de stappen voor het opzetten van het Net van Licht voor “2012 en daarna”

 

  • Visualiseer dat u in het centrum staat van een cirkel met de Goddelijke Moeder. Ze straalt Koper-Goud Licht naar u uit.
  • Zie dat de Grote Stille Waker vóór u staat en haar Turkoois-Blauw Licht in uw Kosmische Hart, Persoonlijke Hart Chakra’s straalt.
  • Visualiseer dat een Turkoois-Blauwe Zevenpuntige Ster oplicht in uw 8ste Chakra (net boven uw hoofd) en een andere Turkoois-Blauwe Zevenpuntige Ster oplicht in uw Aarde Korst Chakra (net beneden uw voeten).

  • Visualiseer dat een enorme Turkoois-Blauwe Cocon van Licht rond u wordt gevormd door de Grote Stille Waker. Deze wordt continue geregenereerd door de twee Zevenpuntige Sterren en het Kosmische Hart van de Grote Stille Waker.
  • Aanroep de Godin van Overwinning (Victory) en plaats een Aspect van Victory in de Zeven Richtingen rondom u; vóóru, achter u, boven u, onder u, aan uw linkerzijde en aan uw rechterzijde. U kan zich ook voorstellen dat elk aspect alle vier Engelen van de Vier Richtingen draagt.
  • Zie dat Quan Yin uw linkerhand vasthoudt en de Goddelijke Moeder uw rechterhand. Vraag Quan Yin om u continue dat Stofferig-Roze spectrum van Mededogen te versturen, alsook alle lagen van Mededogen die relevant zijn voor wat u nodig hebt op elk gegeven moment.
  • Nodig nu de Stille Wakersuit en duizenden en duizenden Wakers, die Turkoois-Blauw Licht uitstralen. Visualiseer dat cirkel na cirkel van Stille Wakers en Engelenwakers zich rondom onze cirkel vormen.
  • Zie, als laatste, een Turkoois-Blauwe Bubbel die rondom dit Net wordt geplaatst door de Grote Stille Waker om dit Net te verzegelen.

 

De Goddelijke Moeder raad aan dat we dit Net van Licht dagelijks uitoefenen doorheen het jaar 2012 en daarna.

© Nasrin Safai 2011