Februari 2012

Beste Vrienden,

Welkom bij de Energieën van Februari 2012, een mijlpaal Jaar, welke ook een schrikkeljaar is. Dit betekent dat er een Poortdag meer is in deze maand en één meer in dit jaar.

Gelukkig Chinees Nieuwjaar: Op 23 januari, gingen we het chinese Nieuwjaar binnen. Dit is het jaar van de Draak, specifiek, het jaar van de Waterdraak. De Waterdraak werkt met het Element Water i.p.v. Vuur, het is dus een zachtere energie. Zoals je weet, is de Draak het totemdier van Quan Yin, de Godin van Mededogen. Dit valt goed samen met de samenwerking van de Goddelijke Moeder met Quan Yin, de Godin van Mededogen.

De Goddelijke Moeder wijst erop dat de Kwaliteiten van Mededogen die vandaag aanwezig zijn, werden corrupt gemaakt, wat leidt tot grote verstoorde werking en misverstanden tussen individuen, groepen, instellingen, en landen. Om dit te veranderen, brengt de Goddelijke Moeder Quan Yin, de Moeder van Mededogen, en biedt ons meerdere lagen van de pure Kwaliteit van Mededogen, herbekrachtigd door de Komsische Godinnen. Dit is een waardevol geschenk voor ons, de Aarde en de Mensheid.

Deze maand hervatten we onze gratis LIVE Poortopening Channeling sessies op 2 feb. We bieden ook onze maandelijkse Live Hear Thy Soul (Hoor uw Ziel) sessie aan. Het evenement van deze maand is Hear Thy Soul, Quan Yin’s Jade Palace, Phase II. Opnieuw neemt de Goddelijke Moeder ons naar het Jade Paleis om de volgende stap te nemen in ons zeer intense en impactvolle werk om de Energieën en Kwaliteiten van Mededogen van Quan Yin te ontvangen en te verankeren, versterkt door de aanwezigheid van de Kosmische Godinnen. Phase II of the Home Study Course, Gifts from Divine Mother, is klaar en u mag hier beneden inschrijven. Dit is een verbazingwekkende serie waarin de Goddelijke Moeder ons belangrijke geschenken aanbiedt die ons zullen assisteren bij het in vreugde, gemak en gratie dienen van het Goddelijke Vrouwelijke met de minst mogelijke strijd.

 

Ook in de Nieuwsbrief van deze maand:

We verlengen onze jaarlijkse December Halve Prijs Verkoop. Alle cursussen gecreëerd vóór september 2011, zullen aan halve prijs zijn tot 22 februari 2012. Om meer te lezen en cursussen aan te kopen aan halve prijs, klik hier.

Op aanvraag van de Goddelijke Moeder verlengen we de verminderde prijs voor PTEMS:Stabilizing the Five BodySystem of Earth (Stabiliseren van het Vijf-Lichamen-Systemen van de Aarde). Dit een zeer belangrijke cursus. Als u naar een manier zoekt om werkelijk een verschil te maken, is dit uw kans. Gelieve te overwegen om uzelf aan te bieden voor deze kritiek belangrijke dienst. Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

PTE MS:Alchemy of Divine Power with Divine Mother, PH I, Empowering the Solar Plexus (Alchemie van Goddelijke Kracht met de Goddelijke Moeder, Fase I, Bekrachtigen van de Zonnevlecht) wordt beëindigd in Februari. We bevelen deze tijdelijke cursus ten zeerste aan. Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

PoortDagen in Februari: 2/2/12, 3/2/12, 10/2/12, 11/2/12, 12/2/12, 20/2/12, 21/2/12, 22/2/12 & 23/2/12 & 29/2/12.

Volle Maan is op 7/2 en Nieuwe Maan is op 21/2.

We wensen u een wonderbaarlijke maand februari gevuld met Energieën van Mededogen en Overwinning.


Zegeningen voor ieder van u,

Nasrin

——————————————————————————————————————————————–

Live PTE Mysterie School Evenementen in Februari

NOTA i.v.m. LIVE evenementen:

In LivePTE MSCursussen,via conference call, wordt u de gelegenheid aangeboden om deel uit te maken van de oorspronkelijke Groepsenergie die de gechannelde boodschappen brengt en verankert van de Goddelijke Moeder of de Meesters voor dat specifieke onderwerp of cursus. Echter, als u niet beschikbaar bent op het specifieke tijdstip dat het live evenement plaatsvindt, kan u nog steeds deelnemen door naar de opgenomen audio te luisteren die kort na de afronding van elke sessie beschikbaar wordt. Gelieve er rekening mee te houden dat, eens u de beslissing hebt genomen om in te schrijven voor dit evenement, de Goddelijke Moeder en de Meesters met uw handtekening-energie zullen werken, als deel van de initiële verankering. Als u ingeschreven hebt, werd u uitgenodigd en maakt u deel uit van de oorspronkelijke groepsenergie, ongeacht het tijdstip dat u naar de Meditaties luistert of ze uitoefent.

Alle Live Cursussen worden Home Study Courses (Thuis-Studie-Cursussen)en zijn deel van de PTE MS Curriculum, eens de live sessies afgerond zijn.


Februari Poortopening Channeling Evenementen

Datum: Donderdag 2/2 om 7:30 PM ET. Om te registreren, klik hier.

U dient niet aanwezig te zijn op het moment van het live evenement om voordeel te halen uit de Live Cursussen.

 

 

PTE MS: Hear Thy Soul; Quan Yin’s (Kwan Yin) Jade Palace, Phase II (Hoor Uw Ziel; Jade Paleis van Quan Yin, Fase II)

Zondag, 12 Februari, 2012, om 3:00 PM ET

Inschrijving: $125.00 tot middernacht, 9/2 en $150.00 daarna.

Deze cursus maakt deel uit van de ‘Hear Thy Soul Series’.  Om meer te lezen en te registreren voor de essentiële eerste cursus in deze serie Hear Thy Soul, Receive its Guidance, klik hier.

Het is ook vereist dat u HTS Quan Yin’s Jade Palace, Fase I volgt vóór Fase II. Om meer te lezen en te registreren voor Fase I, klik hier.

In Fase II van HTS Quan Yin’s Jade Palace zullen we verdergaan met ons werk binnenin het Verblijf van Quan Yin aan het Jade Paleis. We zullen een ceremonie uitoefenen, heling ontvangen, ons Vijf-Lichamen-Systeem hercalibreren en ons 5de Dimensionale Licht-Lichaam verlichten.

Dit alles om bij te blijven met de plannen van de Goddelijke Moeder en de Meesters om doorheen de 5de Dimensionale Poort te bewegen die voorspeld werd om plaats te vinden tegen 21/12/2012. We plaveien het pad voor anderen om te volgen doorheen deze poortopeningen, door het volledig etsen van het Goddelijke Model, doordrongen met onze Handtekening-Energie, in de 5de Dimensionale Octaven.

Sluit u aan bij ons in ceremonie aan het Jade Paleis van Quan Yin om uzelf, de Aarde en de Mensheide te helpen voorbereiden voor dit veelbelovende evenement.

Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

 

New PTE Thuis Studie Cursus:

PTE MS: Gifts from Divine Mother Phase II (Geschenken van de Goddelijke Moeder Fase II)

Inschrijving voor deze 4-lessen cursus: $99.00.

Gelieve notitie te nemen: U dient  PTE MS: Gifts from Divine Mother, Phase I  te nemen voordat u begint met Fase II. Fase I Inschrijving is $99.00Om te registreren voor Fase I, klik hier.

Dit is een PTE MS Thuis-Studie-Cursus Serie, dus zijn er geen Live Sessies. U kan deze cursus volgen vanuit het comfort van uw woning aan uw eigen tempo. We raden echter aan om de instructies aan het begin van elke les te volgen.

In Fase II nodigt de Goddelijke Moeder ons uit naar verborgen kamers in de Troon van het Absolute. In deze speciale heling-kamer en in de aanwezigheid van de Goddelijke Moeder, de Kosmische Moeder van het Universum, de Kosmische Moeder van de Kosmos, de Godin van Overwinning en de Grote Stille Waker, zullen we een nieuw niveau van heling ontvangen voor ons volledige Vijf-Lichamen-Systeem. Terwijl we deze intense heling ontvangen, zullen we onze persoonlijke en Globale intenties met de energieën van deze Grote Wezens verweven. We zullen ook geschenken ontvangen van de Grote Stille Waker voor alles wat we gedaan hebben namens de Goddelijke Moeder en het Vrouwelijke Goddelijke. Laat deze uitnodiging door de Goddelijke Moeder, om naar de verborgen kamers achter haar Troon te gaan, niet voorbij gaan
Om meer te lezen en te registreren voor Fase II, klik hier.

 

 

 

 PTE MS: Alchemy of Divine Power with Divine Mother; Empowering the Solar Plexus (Alchemy van Goddelijke Kracht met de Goddelijke Moeder; Bekrachtigen van de Zonnevlecht)

Nieuwe LIVE Serie, via conference call.

In januari zal de Goddelijke Moeder beginnen met een fenomenale NIEUWE serie die de ruggegraat van ons werk is met de Goddelijke Moeder tijdens het kritieke jaar 2012. In deze serie zal de Goddelijke Moeder de Alchemische Potenties van haar Vloeibare Licht naar voor brengen om te helen, te herstellen en te bekrachtigen, zoals ze oorspronkelijk de bedoeling had in het Goddelijke Plan voor ieder van ons die deel uitmaakt van de voorhoede voor haar werk op Aarde. Ze heeft de aankondiging van deze cursus op een vroeg tijdstip verzocht om ieder van u, die wordt aangetrokken, toe te staan om haar heling te ontvangen vanaf het moment dat u afstemd op deze energie en intenties uitstuurt om deel te nemen.

Deze nieuwe Serie zal gegeven worden op 4 opeenvolgende Zondagen: 15, 22, 29 januari en 5 februari. Alle sessie zullen plaatsvinden om 3:00PM ET
Inschrijving voor deze 4 sessies bedraagt: $333.00.
Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

 

PTE MS:Stabilizing the 5 Body System of Earth with Divine Mother (Stabiliseren van het 5-Lichamen-Systeem van de Aarde met de Goddelijke Moeder)

Dit is een 7 sessie Thuis Studie Cursus. Er zullen geen live evenementen zijn voor deze cursus.
U mag dit cursusmateriaal online raadplegen naar eigen believen.

Inschrijving (Halve prijs): $99.00 en $198.00 TBA daarna.

Het jaar 2011 was vol van Natuurlijke en Mens-gemaakte rampen. Het is gemakkelijk om de effecten van deze evenementen op het Fysieke Lichaam van de Aarde te zien in de vorm van overstromingen, aardbevingen, tsunamies, bosbranden, tornado’s, orkanen, en de door oorlog verscheurde en getekende landen waar gevechten woeden. Al deze gebeurtenissen laten littekens en markeringen van trauma na over het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aarde. In deze cursus biedt de Goddelijke Moeder ons een verklaring voor de werking van het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aarde en de middelen om haar te helen.

De Goddelijke Moeder en de Grote Wezens zijn in staat om deze heling aan de Aarde aan te bieden vanuit de Hogere Gebieden, echter, zij hebben ons nodig met Handtekening-Energieën die verstrikt zitten in de Derde Dimensie om de Heling-energieën naar beneden te halen en ze te verankeren en deze heling in onze Derde Dimensionale Gebieden toe te dienen.
Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

——————————————————————————————————————————————–

Introductie Opus Gaia

We nodigen iedereen uit om de nieuwe site van Opus Gaia te bezoeken

www.OpusGaia.com

Onze eigenAdora Winquist, een Teamlid bij Waves of Bliss en PTE Mystery school heeft Opus Gaia™ opgericht, het Moederbedrijf van alle Rhiamon Energy Essentials™  Aromatherapy  Oliën en Synergistic Blends en Trinity Spa Essentials™ Cosmetica, Massage Oliën en vele andere Spa gerelateerde producten.

We zijn verheugd om de speciale aanbiedingen van Opus Gaia aan te kunnen bieden. Sommige blends zijn specifiek gemaakt voor Waves of Bliss en PTE Mystery School leden.

Shop bij Opus Gaia.com en geniet van alle nieuwjaar specials.

——————————————————————————————————————————————–

Meditatie

Verankeren van de Energieën van Mededogen

 

Mijn kinderen van Licht, Ik ben uw eigen Goddelijke Moeder.

 

Visualiseer uzelf vóór de Goddelijke Moeder staan aan het Altaar van de Heilige Vlammen. Toon uw respect voor het Altaar en spreek uw intenties uit. Biedt giften aan van bloemen, parfum, specerijen, oliën en andere heilige giften voor het Altaar, ten voordele van al uw geliefden en uzelf.

 

Ik heb u uitgenodigd aan dit Heilige Altaar om u de Energieën van Mededogen aan te bieden, een Kwaliteit waar de Aarde en de Mensheid mee dient te werken tijdens dit jaar 2012 en op dit specifieke kruispunt, waarop Quan Yin wordt uitgenodigd om met u te werken en Mededogen op Aarde te herinstalleren. Dit jaar, op 23 jan., viert de wereld het Oosterse Nieuwe Jaar. Het Symbool van dit Nieuwe Jaar is de Draak, welke het Heilige Dier is van Quan Yin, haar rijdier. Ik vraag daarom aan Lady Quan Yin, de Godin van Mededogen, om voor ons te komen staan aan dit Altaar.

 

We zullen beginnen met giften aan te bieden aan het Heilige Altaar om de Vlammen van mijn Altaar te doordringen met verscheidene aspecten van de Kwaliteit van Mededogen.

Ik zal deze cermonie beginnen. Merk op dat mijn hele lichaam gevuld is geworden met Koper-Goud Licht, welke mijn Handtekening-Energie is. U kijkt nu naar mijn volledig verlichte Licht-Lichaam. Ik zal bundels van Licht vanuit mijn Licht-Lichaam halen en deze aanbieden aan het Heilige Vuur in het Altaar. Ik zal een Mantra beginnen zingen, een incantatie om het Vuur van het Altaar te laten doordringen met mijn eigen Koper-Goud Licht om het Altaar voor te bereiden om de Energieën van Mededogen te ontvangen.

Er is een negatieve Kwaliteit aanwezig bij de huidige Mensheid, welke zal verwijderd worden door dit specifieke Koper-Goud Licht van Mededogen. Deze negatieve Kwaliteit is er de oorzaak van dat u denkt en uitstraalt: ‘Ik ben beter dan u. Wat u ook doet, ik kan het beter. Zelfs als ik het niet beter kan, ben ik nog steeds beter dan u. Dit negatieve gevoel van superioriteit mist Mededogen. Het komt van een plaats waar Mededogen geen plaats heeft om te verblijven. Het komt van een plaats van zo’n diepe onzekerheid dat het de mensheid egoïstisch maakt.

De eerste Laag van Mededogen verwijdert de onzekerheid.

 

De eerst Laag van Mededogen, die ik u aanbied, is er één die de onzekerheid verwijdert. Individuele zielen, wanneer ze verlating en angst ondervinden, gaan naar een plaats waar zij zich eenzaam voelen en ze zijn dan alleen – dat ze niet goed genoeg zijn. En dan zal het ego dit compenseren met ‘Ik ben niet goed genoeg’ met ‘Wel ik ben toch beter dan u. Wat u kan, kan ik ook, alleen beter. Wie u ook bent, u kan iemand zijn, maar ik ben beter dan u.’

 

Die angst om te worden afgekeurd – die angst om zich afgescheiden te voelen, zo afgescheiden dat het ego de onzekerheid dient te compenseren door u verder te voeden met:‘het maakt niet uit hoe eenzaam, hoe afgescheiden, hoe verschillend u bent, u bent zonder twijfel beter dan de anderen.’ Dient te worden vervangen met ‘we zitten allemaal in hetzelfde schuitje en we zullen samen zegevieren door elkaar te behandelen als gelijken en elkaar te dienen door te delen.’

Nu zal ik beginnen met het naar voor brengen van de eerste Laag van Mededogen; Mededogen dat de mensheid in staat zal stellen om een ander te zien met een open hart; om een ander te zien als gelijke.

Dit Licht, is Goud en Roze – een Vurig Goud dat Roze uitstraalt. Ik haal de bundels van dit Vurig Goud-Roze Licht uit mijn Licht-Lichaam en giet het in het Heilige Vuur aan het Altaar. De Vuurtongen springen omhoog en dansen, absorberen het Licht. Zie het Vuur volledig doordrongen met deze energieën.

 

Deze Laag van Mededogen zal de terugkeer van Eenheid met zich meebrengen – Terugkeer naar Eenheid – Terugkeer naar Gelijkheid – het niveau van Gelijkheid dat kinderen, vooral de kinderen van de Nieuwe Tijd, voelen; en sommige van de jong volwassenen hebben het met zich mee genomen naar volwassenheid en zijn het niet vergeten. Dat is wat we willen. Dit is de reden dat het zo belangrijk is om de terugkeer van deze lagen van Mededogen te brengen.

 

De Tweede laag van Mededogen, Bekrachtigd met Onbevreesdheid

 

De volgende Laag van Licht is Mededogen, Bekrachtigd met Onbevreesdheid. Zie dit als eenAquamariene-Blauw Licht ondergedompeld in stromen van fijne Gouden draden. Ik zal dit in het Heilige Vuur gieten. Zie dit Aquamariene-Blauw vermengt met Gouden Bedradingen in het Heilige Altaar en zie de Vuurtongen die hoog reiken en het Licht absorberen.

 

Deze laag van de energie van Mededogen brengt Onbevreesdheid. Waarom hebt u momenteel Onbevreesdheid nodig ? Omdat, soms, om het hart te openen en aan iemand te geven, u de angst hebt dat ‘als u aan iemand geeft – Als u dit geheim deelt met iemand – als u mijn recept doorvertelt, of het nu mijn recept is voor dit koekje of mijn recept voor deze software die ik aan het schrijven ben of mijn recept voor dit gadget dat ik aan het maken ben – dan zou het delen met iemand anders betekenen dat ik minder ben. Het betekent dat ze het van mij zullen stelen.’

 

Het is waar dat mensen informatie, technologie, identiteit, het hele spectrum stelen ! Deze laag van Aquamariene-Blauw en Goud Licht van Mededogen heeft het vermogen om dat negatieve gedrag van het nemen, stelen en misbruiken van anderen te ontwortelen door bij iedereen de ervaring van onbevreesdheid toe te laten – On-bevreesd-heid in het delen van Mededogen – On-bevreesd-heid in het uitdrukken van de waarheid en niet het bewaren van geheimen. Soms bewaart u geheimen om uzelf te beschermen, om uw geliefden te beschermen maar die geheimen worden de oorzaak van de zorg en de angst. Onbevreesdheid in de wetenschap dat zelfs wanneer iemand u onrechtvaardig behandelt, uw goedheid zal worden beloond met dezelfde maat als hun onrechtvaardigheid.

 

De eerste laag van Mededogen die we brachten helpt de mensheid om gelijkheid te ervaren – opent iemands hart en ziet iedereen als zichzelf. De tweede Kwaliteit die we brachten, verwijdert angst en onzekerheden. Eens verwijdert, zal u van die gelijkheid genieten en deze ervaren en de bronnen samen delen. De gever en de ontvanger halen er beiden evenveel voordeel uit. In feite, haalt de gever er meer voordeel uit dan de ontvanger omdat de daad van geven dat wat u geeft honderdmaal, duizendmaal, tienduizendmaal en meer versterkt. Het breidt de mogelijkheid uit om te ontvangen van het Universum. M.a.w., het Universum raakt verstrikt in het web van uw geven – in het web van uw genade – in het web van uw mededogen.

 

De Derde Laag, Mededogen die zegevierend is

 

De Derde Laag van Mededogen is die welke de Godin van Overwinning aangeboden heeft aan de Aarde en de Mensheid en dat is Mededogen dat zegevierend is. Mededogen dat niet komt van, ‘Ik ben zo in elkaar geslagen dat ik nu mededogen heb met alle underdogs’, eigenlijk het tegenovergestelde, het is het niveau van Mededogen dat Zegevierend is omdat het bekrachtigd is om meer te doen,Godin van Overwinning om meer te zijn, om meer te verwerven. Dit is Mededogen Bekrachtigd met Overwinning. Zie de  vóór het Altaar staan en Bundels van Licht in tinkleurig, Citroen-Goud, Platinum ondergedompeld in Goud en Koper-Goud van de Goddelijke Moeder. Dit Licht van Overwinning geeft u de instinctieve wijsheid om te weten wat te doen op elk gegeven moment en om te zegevieren. Het brengt u het Trillende Krachtveld van Overwinning, doordrongen met het eigen Goud en Koper-Goud van de Goddelijke Moeder. We zullen het aan het Heilige Vuur aanbieden.

 

Volledig spectrum van Energieën van Mededogen van Quan Yin

 

Zie nu dat Quan Yin over het Altaar staat. Haar hele lichaam straalt een Dusty-Roos Licht uit. Dit is haar Licht-Lichaam, doordrongen met het Licht van Mededogen. Als de Moeder van Mededogen, draagt ze het Dusty-Roos Licht. Bundels van Licht stromen vanuit haar Licht-Lichaam – fijne draden van Licht die doordrongen zijn met de energieën van Mededogen – dit volledige spectrum van Mededogen welke een Dusty-Roze kleur is.

 

Zie nu dat dit Dusty-Roos vanuit het eigen Licht-Lichaam van Quan Yin komt en overlicht al het andere dat we in het Heilige Altaar hebben gegoten. Deze energieën etsen hun aanwezigheid in elk deeltje van het Vuur in ons Heilige Vuur. U zal de drager worden van al deze lagen van Licht van Mededogen.

 

Het absorberen door het Heilige Vuur met alle Kwaliteiten van Mededogen

 

Kijk in het Heilige Vuur en u zal zien dat het Koper-Goud en het Goud uitstraalt vanuit alle deeltjes met die drie lagen van Mededogen:

 

  • Mededogen dat Gelijkheid brengt; in Vurig Goud-Roze,

  • Mededogen dat Onbevreesdheid brengt; in Aquamariene Blauw met Gouden bedrading,

  • Mededogen dat Overwinning brengt, in Platinum, Citroen-Goud en Tin vermengt met Koper-Gouden bedrading, doordrongen met het Volledige Spectrum van Mededogen welke de gift is van Quan Yin in het Dusty-Roze en verder doordrongen door het Goud en Koper-Goud van de Goddelijke Moeder,

Ik zal een groot dubbel handvol nemen van de substantie van dit Vuur aan het Heilige Altaar. Ik zal het over uw lichaam gieten. Ik zal het toelaten om in uw lichaam te worden geabsorbeerd, eerst via uw Kruinchakra. Dan zal ik handenvol van dit Heilige Vuur, welke heling en vertroosting is, op elk deel van uw lichaam wrijven. Ik nodig Lady Quan Yin en Lady Victory uit om me te vergezellen in het bedekken van uw volledige lichaam met het Heilige Vuur.

 

Uw lichaam begint dit genezende vuur te absorberen. U begint te stralen met het Goud-Koper Licht dat het spectrum van kleuren voor de Kwaliteit van Mededogen uitstraalt. Voel het Dusty-Roze. Voel het Goud-Roze. Voel het Aquamariene-Blauw. Voel de Energieën van Overwinning, ondergedompeld in Platinum-Citroen Goud-Tin. Tenslotte, voel het Koper-Goud Licht van de Goddelijke Moeder om al de Lichten samen te verzegelen. Adem en baadt in de energieën. Pauzeer om het Licht volledig te absorberen.

 

Laat de Energieën in elke cel doordringen – elk deel van uw wezen; geëtst in het DNA en dan verspreidt van binnenin u, de wereld in. Het begint in de omgeving rondom u door te dringen en verspreidt zich snel naar overal. Het helpt het Collectieve Bewustzijn van de Mensheid. Het helpt de Aarde en alle soorten; waarachtig Mededogen voor allen.

 

Wat we samen hebben bereikt in deze ceremonie zal een onmetelijke impact hebben in de jaren, decennia, eeuwen en milenia die zullen komen. We bevinden ons nu op dit kruispunt omdat u in staat bent om deze Energieën te verankeren omdat u deze Energieën aanroept. De verscheidene Aspecten van de Vlam van Mededogen hebben hun aanwezigheid geëtst in uw DNA-structuur. Ik wil dat u een moment neemt en een laatste gift maakt aan het Altaar en vraagt om een wijs verlangen om aan u te worden gegeven in ruil voor wat u heeft gedaan in dienstbaarheid en via deze oefening. Pauzeer en bidt voor uw geliefden, voor de Aarde, de Mensheid, voor wat u wenst dat zich manifesteert voor dit jaar en voor de decennia die vóór u liggen. Ik vraag u vriendelijk om deze oefening 33 dagen lang te herhalen, indien mogelijk, om het volledig te verankeren en haar aanwezigheid op Aarde en in het Collectieve Bewustzijn van de Mensheid te versterken.

 

Dat u een duizendvoud mag ontvangen voor alle dienstbaarheid die u aanbiedt. Ik giet mijn liefdevolle Mededogen over u uit voor eeuwig en met dankbaarheid.

Ik ben uw eigen Goddelijke Moeder.

Zo is het.

 DIMO120102

© FAGU 2012