December 2012

We moedigen iedereen aan om de Liefde en Heling van de Goddelijke Moeder te verspreiden door deze nieuwsbrief naar iedereen te versturen wanneer u zich hiertoe bewogen voelt. Gelieve te overwegen om dit Licht naar vijf andere mensen te versturen als uw persoonlijke daad van dienstbaarheid.

 

Beste Vrienden,

We zijn aangekomen in de laatste maand van het jaar 2012 en hebben het grote geluk om samen door de 12/12/12 Poortopening te reizen (zie hieronder voor de publieke channeling op die datum) en de hoogverwachte Poortopening naar de Vijfde Dimensionale Octaaf op 21/12/2012; welke ook de Winter Zonnewende is – zie Winter Solstice Ceremony 2012 hieronder.

Voor onze meditatie deze maand biedt de Goddelijke Moeder ons een geschenk aan in de vorm van een Net van Licht waarin we de fluweelachtige Maroon Rode en Gouden Straal van Goddelijke Dienstbaarheid ontvangen om ons Goddelijke Doel, of onze Goddelijke Missie te volbrengen. De Goddelijke Moeder moedigt ons aan om dit geschenk te gebruiken in het voordeel van alle Kinderen van Licht voor wie de toekomst nauw verbonden is met de toekomst van de Aarde en de toekomst van onze bestemming op aarde.

Poortdagen in November: 1/12/12, 2/12/12, 11/12/12, 12/12/12, 18/12/12, 20/12/12, 21/12/12, 22/12/12, 23/12/12, 27/12/12, 29/12/12.

De Volle Maan in december vindt plaats op 28/12. Nieuwe Maan vindt plaats op 13/12

Een Gelukzalige Landing doorheen de 5D Poort van 21/12/2012 en Gelukkige Winter Zonnewende en ingang in Groter Licht.

Met veel liefde,

Nasrin

GratisLive 12/12/2012 Poortopening Channeling zal plaatsvinden op Woensdag 12 December om 7:30 PM ET. Er is geen registratie vereist. 

Gelieve1-213-342-3000 te bellen,  toegangscode 199512#.

NOTAU kan voordeel hebben bij het deelnemen, zelfs na elk evenement !

De audio van de Poortopening Channeling zal worden gepost binnen enkele uren na elk evenement. Klik hier voor audio’s en transcripties van voorbijer Poortopening evenementen.

 

LIVE Evenementen in December

PTE MS: Hear Thy Soul – Connecting with Indigo’s to create Best 5D Reality, Phase 2/Hoor Uw Ziel – Verbinding maken met de Indigo’s om de Beste 5D Realiteit te creëren, Fase 2

Live sessie van Hoor Uw Ziel: Zondag 9 Dec. om 3:00 PM ET. Inschrijving voor deze 1 Lescursus bedraagt $125.00 tot middernacht op Woensdag 5 Dec., en $150.00 daarna.

In de eerste Fase van dit werk met de Goddelijke Moeder en de Godin van Overwinning (Victoria), zetten we Nieuwe Intenties uit en ontvangen we grootse geschenken van Victoria . In Fase 2, zetten we ons werk verder om de energieën binnen te brengen die het binnengaan in de 5D Octaaf Poorten voor de massa’s stabiliseren. We zullen onze eigen aanwezigheid binnenin de meest geschikte lagen van de 5D Octaaf verder stabiliseren, welke gunstig is voor onze toekomst en de toekomst van onze geliefden. Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

PTE MS: Winter Solstice 2012 Ceremony/Winter Zonnewende 2012 Ceremonie

DitLIVE evenement zal plaatsvinden op Vrijdag 12/21/2012 om 7.30 PM ET

Inschrijving voor deze 1 Les cursus is $71.00 tot middernacht op Zondag, 16 Dec. en $88.00 daarna.

Dit zal de laatste Ceremonie van het jaar zijn en misschien wel de belangrijkste van onze levens tot hier toe! Onszelf bekrachtigen om officieel de Vijfde Dimensionale Octaaf binnen te gaan met de Goddelijke Moeder, de Godin van Overwinning en de Grote Stille Waker.

We nodigen u uit om ons te vervoegen bij deze prachtige Poort-ingang Ceremonie voor Winter Zonnewende, op vrijdag 21 december om 7.30 PM, om samen de brug naar de 5D Octaaf te vervolledigen. Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

Herinnering: $5 Boekenverkoop

Gelieve ons verder te ondersteunen door al onze boeken aan te kopen aan speciaal aangeboden prijzen en ze te doneren aan uw lokale bibliotheken of door ze cadeau te doen aan uw geliefden. Het maakt niet uit of ze maar enkele pagina’s lezen of zelfs geen. Wat belangrijk is, is dat u de Goddelijke Energieën en bescherming van de Meesters, Engelen en alle Aspecten van de Goddelijke Moeder bij hen en hun omgeving binnenbrengt. U verspreidt de Goddelijke Energieën waar u deze boeken ook achterlaat; de kantoren van uw psychische therapeuten, tandartsen, yoga center, YMCA, etc.

Wees creatief. U kan een groot verschil maken in deze huidige tijd. We dienen momentum te verwerven om het Licht te versnellen om onze tocht, en masse, naar de Vijfde Dimensionale Energieën in grote mate te helpen vergemakkelijken.  Klik hier om boeken te bestellen. De opbrengst van de Boekenverkoop zal gebruikt worden om de creatie van onze “Indigo’s ontwaak” site te finaliseren, om de Zielen van de Nieuwe Tijd – de Indigo’s – te begeleiden en samen te brengen en om te betalen voor de publicatie van nieuwe boeken van de PTE Mysterie School, verwacht als eboeken tegen het einde van het jaar en in boekvorm tegen de lente van 2013.

 

Speciale Aroma Therapie Producten van Opus Gaia

 

We zijn heel blij om u de speciale aanbiedingen van Opus Gaia te brengen. Alle blends zijn gemaakt onder begeleiding van de Goddelijke Moeder. Sommige blends zijn specifiek gemaakt voor Waves of Bliss en PTE Mysterie School Leden.

 

Opus Gaia Chakra Balancerende Blends zoals gezien op Dr. Oz’s website

YOUBEAUTY.COMhttp://www.youbeauty.com/mind/aromatherapy-works

Boost uw meditatie-beoefening en -bekrachtiging vandaag nog!
http://www.nasrinsafai.com/shop/products/Chakra-Set%252d7%252dPieces%252dRoll%252dOn.html

 

 

Begeleide Meditatie door de Goddelijke Moeder om het Fluweelachtige Maroon Rode met Koper-Gouden Straal van Goddelijke Dienstbaarheid en Goddelijke Missie

 

Overgenomen van de 11/11/12 Poortopening Channeling Dag

Gronding Samenvatting

Visualiseer dat u op de top van Uluru staat. Wees u ervan bewust dat iedereen die deze meditatie leest hier samen met u staat.

 • Voel de rots rondom u pulseren, en terwijl we oplossen en doorheen de Hara Lijn van Uluru bewegen naar het centrum van de aarde, visualiseer dat u in de lucht hangt binnenin de Pilaar van Licht, vóór de Horseshoe watervallen aan de Niagara Watervallen. Breng de energieën van de Niagara Watervallen en het Water Element binnen. Zie de Niagara Watervallen terwijl u naar beneden glijdt naar de kern van Moeder Aarde.

 • Neem een diepe adem en zie het Amber-kleurige Licht rondom u, terwijl u in de Kern van Moeder Aarde staat.

 • Laat het in uw lichaam en uw wezen absorberen en zie het Heilige Altaar vóór u en neem een moment en zet uw intenties uit in dit heilige vuur in de Kern van Moeder Aarde.

 • Zie nu het Amber-kleurige Licht dat zich rondom u bevindt en in u wordt geabsorbeerd en zendt het omhoog doorheen uw Antahkarana Koord helemaal doorheen de Tronen en zie het helemaal naar boven bewegen naar de Troon van Creatie en zich verspreiden zoals de takken en bladeren van een boom.

 • Trek de Kosmische Levenskracht Energie, de Ambere Kosmische Levenskracht Energie terug naar beneden, laat het neerstromen doorheen alle Tronen, en op dat moment doordringt het de Tronen met deze Kosmische Levenskracht Energie.

 • Het beweegt helemaal naar beneden doorheen uw Antahkarana Koord naar uw Kroon Chakra, vult uw lichaam en Wezen, vult de volledige Kern van Moeder Aarde met de Kosmische Levenskracht Energie – en pulseert.

 • Terwijl we de Levenskracht Energie van Moeder Aarde terug omhoog doorheen de Antahkarana Koord verzenden, zullen we spiraalsgewijs doorheen de Pilaar van Licht draaien helemaal doorheen de Tronen naar de Troon van het Absolute.

Zie uzelf vóór het Heilige Vuur aan de Troon van het Absolute staan.

 • Zie de Goddelijke Moeder aan uw rechterzijde Koper-Goud Licht verzenden.

 • De Grote Stille Waker staat aan de ander zijde van het Heilige Altaar, en torent boven iedereen uit, houdt haar Scepter boven deze menigte en Turkoois-Blauw Licht stroomt overal neer.

 • Zie de Godin van Overwinning aan uw linkerkant staan, terwijl ze Goud-Geel Platinum en Tin-gekleurd Licht uitstraalt.

 • Aan uw linkerzijde, de Kosmische Moeder van het Universum – Levendig Roos Licht.

 • Aan uw rechterzijde achter de Goddelijke Moeder, de Kosmische Moeder van de Kosmos met haar Amber-gekleurd Licht.

 • Achter u en achter de Godin van Overwinning, staan de drie Omniversele Moeders. Onze Omniversele Moeder straalt haar Paars-gekleurd Licht, de tweede Omniversele Moeder straalt ijsblauw Aqua-Mariene Blauw Gekleurd Licht uit, de derde Omniversele Moeder, straalt Kleirood en Goud-gekleurd Licht uit.

 • Zie de 144.000 Stille Wakers en 10 Biljoen Engelen-Wakers rondom ons terwijl ze Turkoois-Blauw Licht uitstralen.

 • Zie Maroon Rood overal rondom u. Elk oppervlak rondom u is een Maroon Rood fluweelachtige substantie. Zelfs de Vlammen zijn Maroon Rood en zelfs de onderkant van het Altaar is van hetzelfde Maroon Rood.

 

 

Mijn geliefde Kinderen van Licht, ik ben uw eigen Goddelijke Moeder.

Dit is een belangrijke dag; deze dag is de belangrijkste dag van het jaar tot de Poortopening van 12/12. Daarna zullen we de energieën opbouwen totdat we door de Poort van 21/12 gaan. Ik vraag u om deze ceremonie, die ik zo meteen ga doorgeven in deze ongelooflijke periode, uit te voeren vanaf dit moment en op gelijk welk moment dat u zich bij ons in de toekomst aansluit, terwijl we doorheen deze energieën bewegen en doorheen de Poort van 12/12 en de Poort van 20/12 en 21/12 en dan in het Nieuwe Jaar. Zelfs als u zich pas over tien jaar zou aansluiten, mag u zich aansluiten en uw energieën over tien jaar inzettten. Door uw energieën naar dit huidige moment te versturen – aangezien u de kans hebt om door tijd en ruimte te reizen – sluit u zich aan bij deze prachtige healing ceremonie.


Neem een diepe adem en visualiseer dat de Godin van Overwinning zich naar het Heilige Altaar toe beweegt. Dit vuur zal haar handen niet verbranden omdat het een Hoger Dimensionaal Heilig Vuur is. In de Hogere Dimensies heeft het Vuur het bewustzijn om niet destructief te zijn, maar handhaaft het zijn transmuterende eigenschappen. De Godin van Overwinning neemt sommige Heilige Assen uit de bodem van het Altaar. De Heilige Assen hebben een fluweelachtige Maroon Rode waas over zich. Ze staat recht vóór me (uw eigen Goddelijke Moeder). Ze strekt haar handen uit en ik leg mijn handen op die van haar. Ik voeg mijn Koper-Goud Licht toe en het wordt Maroon Rood vermengt met Goud en het wordt een zalf.

Ik zal de energieën van deze Zalf verbinden met de Zesde Straal. Herinner u dat de kleur die verbonden is aan de Zesde Straal, de Straal van Goddelijke Dienstbaarheid, Maroon Rood met Goud is en dat Lady Nada de Patrones is van deze Straal, de enige Straal waarvan een Vrouwelijke Meester aan het hoofd staat. De kleur van de Zesde Straal en haar energie is vergelijkbaar met de zalf die zich nu in de handen van de Godin van Overwinning bevinden. Ze plaatst haar rechterhand over uw Derde Oog en haar linkerhand achteraan uw hoofd onder de Kroon Chakra ter hoogt van uw Derde Oog. Ze brengt de zalf aan en het voelt verkoelend en kalmerend aan. Voel hoe de krachtige energieën van de Godin van Overwinning uw Derde Oog en de achterkant van uw hoofd baden. U kan zich duizelig voelen. Adem en baadt in de energieën.

Godin Victoria gaat terug naar het Heilige Altaar en keert terug met een dubbele vuistvol. Ik plaats mijn handen over die van haar om de Heilige Assen te baden in Koper-Goud Licht en de assen worden een Maroon Rode Zalf die ze nu over haar Keel Chakra plaatst en aan de achterkant van uw nek waar de Channeling Chakra zich bevindt. Opnieuw volgt er een verkoelend gevoel als ze haar Persoonlijke Handtekening-Energie laat neerstromen op uw Chakra’s.

k vraag ieder van u om u zich alle Kinderen van Licht voor te stellen, al uw geliefden, en alle Indigo Zielen die tegelijkertijd deze zalf ontvangen die u ook ontvangt, rechtstreeks van de Godin van Overwinning. Ik vraag u zich voor te stellen dat ook zij door dit geschenk in staat zijn om de energieën te ontvangen en te absorberen. Stel u voor dat hun wonden daardoor worden genezen. Ik vraag u dat elke ziel waarvan de paden werden gekruist in staat is om deze helende zalf te ontvangen en te absorberen?

Het wordt geabsorbeerd in uw Fysieke-Lichaam-Cocon, Etherische-Lichaam-Cocon, Emotionele-Lichaam-Cocon, Mentale-Lichaam-Cocon en Spirituele-Lichaam-Cocon. Dan keert de kleur van het gebied, waarop de zalf werd aangebracht; terug naar de kleur van de huid, terwijl de energie in uw Vijf-Lichamen-Systeem wordt geabsorbeerd en verder beweegt in uw Lichtlichaam.

Het belang van dit fluweelachtige Rode Licht is dat het uw eigen Goddelijke Doel in zich draagt. Terwijl de zalf wordt aangebracht op uw Chakra’s en het in uw Energie-Lichamen beweegt en uw Lichtlichaam doet oplichten,wordt u opnieuw in lijn gebracht met uw Goddelijke Missie. Denk aan uw geliefden en de Kinderen van Licht, telkens u deze oefening uitvoert. Ook zij worden in lijn gebracht met hun Goddelijke Missie. Dit betekent dat als ze spirituele leraren nodig hebben, wereldse begeleiding, financiële ondersteuning, mentale, emotionele of fysieke ondersteuning, het universum verplicht is om het tot bij hen en bij u te brengen en dan via u naar alle anderen. Beschouw uzelf als het archetype dat in staat is om de heling naar alle leden van de groep over te brengen, voor wie u dat beeld vertegenwoordigt en voor wie u handelt en de substantie ontvangt.

De Godin van Overwinning baadt nu de voorkant en achterkant van uw Kosmische Hart. Ik heb de zalf gezegend en op uw Kosmische Hart gewreven. Het werd volledig in uw lichaam geabsorbeerd en beweegt doorheen uw Vijf-Lichamen-Systeem, baadt het en plaats er een cocon rondom; dan dringt het uw Lichtlichaam binnen en doet het oplichten. De Godin van Overwinning plaatst nu de Zalf op uw Persoonlijke Hart Chakra, en deze dringt verder door vanuit deze Chakra in uw Fysieke Lichaam, het Vijf-Lichamen-Systeem en van daaruit in uw Lichtlichaam. Adem en Baadt.

De Godin van Overwinning plaatst nu de zalf over de voor- en achterkant van uw Zetel van de Ziel Chakra. Adem en baadt en absorbeer het, laat het in uw Vijf-Lichamen-Systeem toe, laat het toe om uw Lichtlichaam te doen oplichten.

De Godin van Overwinning brengt de volgende hoop Maroon Rood fluweelachtig Zalf, gezegend door uw eigen Goddelijke Moeder en plaatst deze over uw Zonnevlecht, aan de voor- en achterkant van uw lichaam. Het wordt doorheen uw navel geabsorbeerd en doorheen het overeenkomstige punt aan uw rug; en het verwijdert de onzuiverheden, de angsten, de pijn, het gevoel van machteloosheid. Het brengt heling voor het hele gebied, welke uw Krachtcentrum is en het breidt zich uit naar uw Vijf-Lichamen-Systeem en beweegt verder om uw Lichtlichaam te doen oplichten.

Godin Victoria plaatst de zalf nu over uw Heiligbeen Chakra, voor- en achterkant. Deze wordt geabsorbeerd, dringt verder door in uw Vijf-Lichamen-Systeem en doet uw Lichtlichaam oplichten.

Voor de Wortel Chakra, zal ze de zalf plaatsen aan de voor- en achterkant en onderkant, tussen de dijen rechtstreeks op de plaats die wordt beschouwd als uw Wortel Chakra. Het wordt geabsorbeerd, getransfereerd doorheen het Vijf-Lichamen-Systeem en licht uw Lichtlichaam op. Daarna wrijft ze de zalf aan de voor- en achterkant van elke dij, knie, kuit, enkel, en aan de boven- en onderkant van elke voet. U kan de verkoelende ervaring voelen; laat de energieën ook toe om in uw Aardekorst Chakra te worden geabsorbeerd en laat uw Hara-lijn neerstromen in de Kern-Kristal van Moeder Aarde. Adem en Baadt.

Voel de Kern-Kristal kloppen; eerst wordt de kleur Levendig Maroon Rood vermengt met Goud. Daarna breidt de pulserende golf van dit Maroon Rood met Koper-Goud zich uit van de Kern-Kristal naar de oppervlakte van de Aarde en in het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aade en vervolgens wordt het Lichtlichaam van de Aarde opgelicht.

Stel u voor dat elke ziel van de Indigo-lijn – degenen die werden geboren vanaf 1972 tot op vandaag – het Licht ontvangen, absorberen, verteren, verwerken en doen oplichten.

De Zesde Straal van Lady Nada is Maroon Rood met Goud; voeg Koper-Goud toe om dichtbij de Energieën van de Goddelijke Moeder te trillen en omhels zo de Zesde Straal van Goddelijke Dienstbaarheid.

Met deze ceremonie, dit net, helpt u het proces van ontwaken en begeleiden van de Indigo Zielen en alle verwante zielen. U bent de pioneers, de gidsen, de bewakers van die Indigo Zielen. Het is uw job, uw verantwoordelijkheid, uw contract, om de Indigo Zielen te begeleiden en te bewaken. In september 2012 deden we een ceremonie voor het doen ontwaken van de Indigo Zielen. Het proces van ontwaking was succesvol, nu is het tijd voor ons om hen te helpen hun Goddelijke Missie te omhelzen. Tijdens het proces van ontwaking worden ze geconfronteerd met hun angsten, de duisternis, zij worden zich bewust van dingen waarvan ze zich voorheen niet bewust waren. Door hen deze zalf aan te bieden die de Energieën van Goddelijke Dienstbaarheid in zich dragen, de Kracht van de Godin van Overwinning, en de Liefde van de Goddelijke Moeder, omhullen we hen in bescherming en begeleiden we hen om hun Goddelijke Missie te volbrengen.

Ik vraag u om deze oefening dagelijks te herhalen voor ten minste 9 dagen en bij voorkeur 33 dagen. Na negen dagen dient u de zegening en de plaatsing van de zalf op de chakra’s door de Godin van Overwinning en de Goddelijke Moeder niet meer te visualiseren omdat het zich daar al bevindt, uw Vijf-Lichamen-Systeem zal al verlicht zijn en uw Lichtlichaam volledig opgelicht door de impact van dit Maroon Rode Licht, het Licht van Goddelijke Dienstbaarheid.

Al wat u dan dient te doen is het verder laten doordringen in uw Lichaam, uw Vijf-Lichamen-Systeem, Lichtlichaam en het dan naar de Kern van de Aarde verzenden en de Aarde laten pulseren, het verzenden naar het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aarde en het Vijf-Lichamen-Systeem laten oplichten van elke Indigo Ziel, elke nieuwgeboren ziel, elke ziel die relevant is voor dit werk. Elke ziel die al ontwaakt is of ontwaakt, is relevant.

Het is perfect voor u om te bidden voor het ontwaken van de zielen die nog niet ontwaakt zijn. Het Maroon Rood met Koper-Goud Licht dat de Straal van Goddelijke Dienstbaarheid belichaamt is de perfecte belichaming van het Goddelijke Licht, het Licht van Goddelijke Dienstbaarheid, en zeer toepasselijk voor deze periode waarin we bewegen naar de energieën van12/12 en verder doorheen de Poort van de Vijfde Dimensionale Octaaf op 20/12 tot 22/12.

We hebben nog veel werk, maar denk eraan dat we samen al heel veel hebben bereikt.

 Ik hou ieder van u in mijn eigen hart en dank u voor alles wat u doet.

 Ik ben uw eigen Goddelijke Moeder, met veel liefde. Zo is het.

© FAGU 2012