Augustus 2012

We moedigen iedereen aan om de liefde en healing van de Goddelijke Moeder naar iedereen te verspreiden door het distribueren van deze nieuwsbrief telkens u zich geroepen voelt om dit te doen. Zie het als uw verantwoordelijkheid en persoonlijke dienstbaarheid om dit Licht te verspreiden naar vijf andere mensen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste Vrienden,

Augustus is de maand van Overvloed. Dit jaar valt de maand augusuts samen met Shravana en wordt ook beschouwd als de maand van Overvloed in de Indiaanse Maankalender. De maand van Shravana is heilig en speciaal voor de Goddelijke Moeder in haar Aspect als Lakshmi, de Godin van Materiële Bezittingen en Spirituele Overvloed. Om meer te lezen over Shravana, zie hieronder.

Onze meditatieve oefening voor deze maand heeft drie componenten; 1) een gronding-meditatie met alle Aardse en Kosmische Godinnen, 2) een healing van de 5 Elementen om Overvloed toe te laten, en 3) een persoonlijke Healing waarmee de Goddelijke Moeder al onze Chakra’s met een Gouden Lotus reinigt om alle onzuiverheden te verwijderen en gezondheid, geluk en voorspoed te brengen. De Gouden Lotus Healing bevindt zich aan het einde van deze lange meditatie. Gelieve dit deel van de meditatie niet over te slaan, aangezien het rechtstreeks verband houdt met uw persoonlijke gezondheid en welzijn.

In deze maand hebben we ook de eerste 2 cursussen van een fantastische NIEUWE REEKS van de Goddelijke Moeder, getiteld: De Godin van Overwinning & de Aardse Raad van het Goddelijke Vrouwelijke Series. De eerst cursus in deze serie is met Victoria en Durga en de tweede is met Victoria en Lakshmi. In de Durga cursus, brengt ze geschenken van bekrachtiging, vooral haar discus, die obstakels en karmische verwikkelingen van ons pad verwijderd. In de Lakshmi cursus, vieren we haar en ontvangen we haar geschenken van Overvloed; spirituele, materiële en alles daartussen.

We hebben ook een Project Ontwaking cursus deze maand. De Goddelijke Moeder biedt het Model van Ontwaking aan ons aan om Massa-ontwaking voort te brengen.

Zie hieronder voor een omschrijving van elk van deze cursussen.

Ons Poortopening Channeling Evenement zal op woensdag 8/8/12 plaatsvinden om 7:30 PM ET. Zie details hieronder.

We hebben ook een nieuwe Juwelen-lijn gelanceerd, genaamd Fun Intentional Jewlery. Klik hier om er meer over te lezenhttp://www.nasrinsafai.com/shop/categories/Fun-Intentional-Jewelry-/

 

Poortdagen in Juli: 1/8/12, 2/8/12, 8/8/12, 10/8/12, 11/8/12, 12/8/12, 18/8/12, 20/8/12, 21/8/12, 22/8/12, 28/8/12.

Er zijn 2 Volle Manen in Augustus; op 2/8 and 31/8. Nieuwe Maan is op 17/8.

Mogen de overvloedige liefde en gunsten van de Goddelijke Moeder uw harten, uw leven en de levens van uw geliefden vullen. Dank u voor alles wat u doet in dienstbaarheid voor het Goddelijke.

Zegeningen,

Nasrin

 

Ter ere van de Goddelijke Moeder en Godin Lakshmi in haar heilige maand van Shravana

De maand van Shravana is heilig en speciaal voor de Goddelijke Moeder in haar Aspect als Lakshmi, Godin van Materiële Bezittingen en Spirituële Overvloed. Dit jaar, valt de maan-maand van Shravana laat in juli en augustus. De Goddelijke Moeder heeft ons de cursus getiteld, Laksmi en Victoria; Verenigt Victoria en Overvloed, om de komende evenementen in juli en augustus krachtiger en specialer. De belangrijke dagen van viering zijn 27 en 28 juli, Lakshmi Dayor Sri Vara Lakshmi, waarop ze alle gunsten toekent. De The 1ste en 2de augustus valt op volle maan, een bijzondere tijd om een ceremonie voor Godin Lakshmi uit te voeren.

2 en 3 augustus is Rakhi Purnima, wanneer we bescherming bij de Goddelijke Moeder zoeken en onze toewijding aanbieden voor een heel jaar.

8 augustus of 8/8 is de meest bijzondere dag van het jaar voor het manifesteren van financiële overvloed; aangezien 8 een universeel nummer voor voorspoed is.

 

12 en 16 augustus, welke de Harmonische Convergentie is, zijn andere belangrijke dagen.

 

Deze email biedt de Lakshmi cursus aan aan de kern-groepsleden om u in staat te stellen om voordeel te halen uit de hoge energie-dagen om de oefening uit te voeren. Deze cursus zal ook in de Augustus Nieuwsbrief inbegrepen zijn en in de PTE Curriculum pagina op de hoofd-site.

 

Om te registreren, kik op de cursus titel:* V:E007:1207 Lakshmi and Victory; Uniting Victory and Abundance

 

Nota: Een altaar maken voor Lakshmi en kaarsen, bloemen (vooaral roos en rood-gekleurde bloemen) aanbieden tijdens deze speciale dagen en de Khagda Mala, de Duizend Namen van de Goddelijke Moeder en de 108 namen van Lakshmi chanten terwijl u de oefeningen in deze cursus uitvoert, is zeer zeker gunstig.

 

Voor een uitgebreide uitleg over Shravana en een print out van de 108 namen, ga naar:http://www.karunamayi.org/News/ShravanMonth2012.shtml.

GRATIS Live8/8/2012Poortopening Channeling zal plaatsvinden op Woensdag, 8 Augustus, 2012 om 7:30 PM ET (.

 

Er is geen inschrijving vereist.Gelieve 001-212-342-3000 te bellen en toegangscode 199512# te gebruiken.

NOTA: U dient niet beschikbaar te zijn op het moment van het live evenement om voordeel te halen uit de Live Cursussen! De audio voor elke Poortopening Channeling zal binnen de 24 uren, na elke evenement, gepubliceerd worden. Klik hier om te luisteren. Ga naar de pagina met de audio’s en de kopie van de voorgaande Poortopening evenementen.

 

 In deze moeilijke tijden helpt elk klein beetje. Klik hier om te Doneren aan onze Charitable Foundation.

 

Nieuwe PTE  Thuis-Studie-Cursussen in Augustus

Nota: PTE MS Thuis-Studie Cursussen hebben geen Live Sessies. U kan deze cursussen volgen vanuit het comfort van uw eigen woning op uw eigen tempo. Wij raden echter aan dat u de instructies volgt die gegeven worden in de introductie van elke cursus.

PTE MS: Project Awakening; Template of Awakening/Project Ontwaking; Model van Ontwaking

 

Inschrijving voor deze 1 Les cursus is $98.00 tot middernacht op Woensdag, 12 Augustus en $150.00 daarna.

We komen in de energieën waar massa-ontwaking van de zielen, vooral de Kinderen van de Nieuwe Tijd, een realiteit dient te worden in de Derde Dimensionale Gebieden. Dit is de reden dat we deze cursus Project Ontwaking hebben genoemd, omdat het idee is om ieder van u te vullen met verlichting van het Licht en het Model van Ontwaking en dat alles wat door u wordt ontvangen, verspreid zal worden in het Planetaire Net en geactiveerd wordt in het Net-Systeem van de Aarde. Op deze manier zal de impact van wat u doet versterkt worden en het proces van ontwaken helpen versnellen. Om meer te lezen over deze ongelooflijke kans en om te registreren,  klik hier.

De Godin van Overwinning & de Aardse Raad van het Goddelijke Vrouwelijke Serie

Doel van de Serie: Het doel van deze serie is om de Aardse Godinnen hun eigen krachtobjecten voor de Godin van Overwinning te laten brengen; hun krachtobjecten te laten doordringen met de Kracht van Victoria. Door het aanbieden van hun Krachtobjecten aan de Godin van Overwinning, kan ze de beschikbare potentie gebruiken in verscheidene Godin Krachtobjecten, doordrongen met haar eigen Energieën van Overwinning, om de Aarde en de mensheid te helpen.

Bekijk de eerste en tweede cursus in deze ongelooflijke serie:

PTE MS: Durga & Victory; Charging Durga’s Discus with Victory’s Power/Durga & Victoria; het opladen van de Discus van Durga met de Kracht van Victoria

Inschrijving voor deze 1 Les-cursus is $71.00.

Godin Durga komt naar voor in deze eerste cursus van de serie om haar Discus aan de Godin van Overwinning aan te bieden, zodat de krachten van de Discus, om de Aarde en de Mensheid te assisteren, exponentiëel worden verhoogd. Vergezel ons wanneer de Godin van Overwinning ons de kans biedt om onszelf, onze geliefden, de Aarde en de Mensheid te helpen door het omhelzen van de Kracht van de Discus van Durga, doordrongen met de Energie van Overwinning. Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

PTE MS: Lakshmi & Victory; Uniting Victory and Abundance/Lakshmi & Victoria; het Verenigen van Overwinning en Overvloed

Inschrijving voor deze 1 Les-cursus is $53.00 tot middernacht op Woensdag, 12 Augustus en $71.00 daarna.

Cursus Omschrijving: Lakshmi heeft verzocht om naar voor te komen en te werken met de Godin van Overwinning en de Goddelijke Moeder om haar speciale Kwaliteiten en Krachten van Overvloed naar Victoria te brengen voor versterking en voor de Aarde en de Mensheid. Maar eerst moeten deze Kwaliteiten naar u gebracht worden. Deze perfectie die Godin Lakshmi verlangt aan te bieden aan de Godin van Overwinning, moet eerst worden belichaamd door ieder van u. Vergezel ons om deze prachtige geschenken te ontvangen terwijl u deze grote dienst aan allen uitoefent. Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

Introductie tot Opus Gaia 

We zijn verheugd om de speciale aanbiedingen van OpusGaiaaan te kunnen bieden. Alle blends zijn specifiek gemaakt onder begeleiding van de Goddelijke Moeder. Sommige blends zijn speciaal voor Waves of Bliss en PTE Mystery Schoolleden gemaakt.

Opus Gaia Chakra Balancing Blends zoals gezien op Dr. Oz’s website YOUBEAUTY.COM http://www.youbeauty.com/mind/aromatherapy-works

Boost uw meditatie beoefening en bekrachtiging vandaag nog !
http://www.nasrinsafai.com/shop/products/Chakra-Set%252d7%252dPieces%252dRoll%252dOn.html

 

Model van Perfectie voor de Vijf Elementen & het Helen van de Aarde en ons eigen Vijf-Lichamen-Systeem met de Lotus van de Goddelijke Moeder

 

 

Overgenomen van de 7/7/12 Poortopening Channeling met de Goddelijke Moeder

 

Gronding Meditatie met Uluru en de Niagara Falls

 

Als u vertrouwd bent met de Gronding Meditatie, gelieve dan naar beneden te scrollen naar de Gronding Samenvatting gevolgd door de Lezing van de Goddelijke Moeder.

 

Visualiseer dat u op de top van Uluru of Ayres Rock staat, een zeer heilige plaats in Centraal-Australië. Het is een enorme rotsformatie met een platte top. Stel u voor dat u op de top staat en deze enorme rots voelt waarvan het hart op het zelfde ritme klopt als onze eigen Moeder Aarde. Visualiseer tegelijkertijd dat u de Paardenhoef-achtige Watervallen of Niagara Falls/Watervallen ziet. Stel u voor dat u ook in de openlucht zweeft over de Niagara Watervallen en de mist in uw gezicht terwijl het water neerstroomt en verhit in de mist.

 

Wanneer we onze gronding-meditatie beginnen, hebben we het Aarde-Element in Uluru en hebben we het Water-Element met de Niagara Watervallen vóór ons. Visualiseer uw eigen Hara-lijn, een bundel van Licht die zich uitstrekt vanaf de onderkant van uw voeten en uw staartbeen naar beneden, helemaal naar het centrum van Moeder Aarde. Visualiseer een Pilaar van Licht die zich uitstrekt naar beneden en wanneer deze de Kern-Kristal in het centrum van Moeder Aarde bereikt, zie dan het Gouden Licht van de Kern-Kristal en de Rode Levenskracht-Energie van Moeder Aarde zich vermengen, wat een Amber-kleurig Licht creëert; de Amber-kleurige Levenskracht-Energie van Moeder Aarde beweegt naar omhoog doorheen uw Hara-lijn, omhoog via de onderkant van uw voeten, omhoog doorheen uw benen, het vult uw lichaam op het moment dat het doorheen uw staartbeen beweegt, doorheen al uw Chakra’s. Deze Amber-kleurige Levenskracht-Energie reinigt en zuivert uw Chakra’s en vult uw Vijf-Lichamen-Systeem. Wanneer het uw Kruin-Chakra bereikt, zie het zich dan omhoog uitstrekken doorheen de Antahkarana-koord zoals de stam van een boom en verspreid zoals takken en bladeren, in de Poel van Creatie

 

We trekken de Amber-kleurige Kosmische Levenskracht-Energie vanuit de Poel van Creatie en laten het als een waterval neerstromen via de Antahkarana Koord, binnenin de boomstam, naar uw Kruin-Chakra en in uw lichaam. Voel de Kosmische Levenskracht-Energie nu door elke Chakra bewegen, doorheen uw Vijf-lichamen-Systeem, naar beneden via de onderkant van uw voeten doorheen de Hara-Lijn, helemaal tot in het centrum van de Aarde. U hebt de Levenskracht-Energie van Moeder Aarde verbonden met de Kosmische Levenskracht-Energie vanuit de Poel van Creatie.

 

Beide stromen vloeien verder doorheen u en reinigen en zuiveren uw lichaam, terwijl u één bent met Uluru en één met de wateren van de Niagara Falls. Neem een diepe adem.

 

Gronding Samenvatting

 

 

  • Visualiseer dat u op de top van Uluru staat.
  • Visualiseer u tegelijkertijd dat u in de openlucht zweeft boven de Paardenhoef-achtige Watervallen van de Niagara Falls.
  • Visualiseer uw eigen Hara-lijn die zich uitstrekt naar beneden, vanaf de onderkant van uw voeten en uw staartbeen naar de Kern-Kristal in het centrum van Moeder Aarde.
  • Zie de Amber-kleurige Levenskracht-Energie van Moeder Aarde omhoog bewegen, doorheen uw Hara-lijn, doorheen de onderkant van uw voeten, doorheen uw benen, vult het uw lichaam, reinigt en zuivert uw Chakra’s en vult uw Vijf-Lichamen-Systeem.
  • Deze bereikt uw Kruin-Chakra en strekt zich uit doorheen de Antahkarana Koord naar de Poel van Creatie en verspreidt zich zoals takken en bladeren, in de Poel van Creatie.
  • Trek de Amber-kleurige Kosmische Levenskracht-Energie vanuit de Poel van Creatie en laat deze zoals een waterval neerstromen doorheen uw Antahkarana-Koord naar uw Kruin-Chakra en in uw lichaam, doorheen elke Chakra & uw Vijf-Lichamen-Systeem; doorheen de onderkant van uw voeten in de Hara-lijn, helemaal naar het centrum van de Aarde.

 

Neem een diepe adem.

 

Kern-Kristal van de Aarde & Net van Licht

 

Stel u nu voor dat u naar beneden glijdt naar de Kern-Kristal van de Aarde en u vóór het Heilige Vuur staat in het centrum van Moeder Aarde. In de verte ziet u de Troon van de Goddelijke Moeder. Visualiseer nu dat de Goddelijke Moeder recht vóór u staat in haar ceremoniële gewaden. Koper-Goud Licht straalt vanuit haar lichaam. Ze laat Koper-Goud Licht over u neerstromen. Ze laat haar liefde over u neerstromen en ze heeft een kroon op haar hoofd. Neem een moment en voel de liefde vanuit de Goddelijke Moeder stromen.

 

Grote Stille Waker: De Goddelijke Moeder neemt uw rechterhand en staat aan uw rechterzijde. Zie de Grote Stille Waker vóór u staan, een enorm Kosmisch Wezen dat Turkoois-Blauw Licht vanuit haar Persoonlijke/Kosmische Hart uitstraalt naar uw Persoonlijke/Kosmische Hart. Zie vanuit een enorme Scepter van Kracht Turkoois-Blauw Licht stralen naar uw Achtste Chakra, 25 cm boven uw Kruin-Chakra, en naar uw Aardekorst-Chakra, 25 cm onder de voeten. Visualiseer een Zevenpuntige Ster binnenin elk van deze twee Chakra’s die ronddraaien en het Turkoois-Blauw Licht ontvangen van de Grote Stille Waker, die het laat neerstromen in een kolom van Turkoois-Blauw Licht die zich uitstrekt doorheen uw lichaam, doorheen al uw Chakra’s, tussen de twee Sterren. Door het reinigen en zuiveren van uw Chakra’s creëert het een Bubbel, een cocon van Turkoois-Blauw Licht rond u. Dit is het geschenk van de Grote Stille Waker, de energieën van Bescherming, onbevreesdheid en Goddelijke Kracht.

 

Quan Yin en de Energieën van Mededogen: Quan Yin komt nu aan uw linkerzijde staan en houdt uw linkerhand vast. Ze is gekleed in haar witte gewaden van witte parels en straalt Puur Wit Licht naar u. We zullen nu rondom ons de lagen van de Energieën van Mededogen vormen. Als de Patrones van Mededogen, laat Quan Yin de Bandwijdte van mededogen over ons neerstromen die in verschillende lagen rondom ons vorm aanneemt. De eerst laag, dichtst bij uw lichaam, is een Dusty-Roze kleur, de volgende laag is Levendig Roos, de volgende laag is Fuchsia-Roos, de volgende is Goud-Roos. Zie vervolgens de Amber-kleurige Levenskracht-Energie, die constant vanuit Moeder Aarde doorheen ons beweegt en de Kosmische Amber Levenskracht-Energie die neerstroomt zoals een waterval, en een cocon rondom deze lagen van Mededogen creëert. Plaats elke ochtend voor u uw dag start deze lagen rondom u. Wees u ervan bewust dat alles wat u aanraakt, alles wat u zegt, alles wat u denkt, alles wat u doet zal doordrenkt worden met de Energieën van Mededogen en vraag Quan Yin om bij u te zijn om zeker te maken dat alles wat u doet wordt doordrongen met deze lagen, de volledige Bandwijdte van Mededogen.

 

Breng nu uw aandacht terug naar de cocon van Turkoois-Blauw Licht, de Goddelijke Moeder houdt uw rechterhand vast, Quan Yin aan uw linkerzijde en de Grote Stille Waker vóór u, vanuit haar Scepter stroomt Turqoois-Blauw Licht in uw Achtste Chakra boven uw hoofd en uw Aardekorst-Chakra onder uw voeten. Haar Kosmische Hart straalt Turkoois-Blauw Licht naar uw Kosmische Hart.

 

Godin van Overwinning: Godin van Overwinning komt vóór u staan met Aspecten van haarzelf in de Zeven Richtingen, de vier Richtingen, plus boven, onder en binnenin u. De Godin van Overwinning verzendt haar drielagige Licht van Overwinning voor alle Zeven Aspecten naar u in de kleuren van Citroen-geel met strepen van Tin en Platina-gekleurd Licht en verzendt een Aspect om vóór u te staan, één achter u, één aan uw rechterzijde, één aan uw linkerzijde, één boven u, één onder u en één binnenin u – die u overlicht.

 

144,000 Stille Wakers: Nu roepen we de 144,000 Stille Wakers om naar voor te komen en in cirkel-na-cirkel rond ons te komen staan. Ieder van deze Stille Wakers houdt zijn Scepter omhoog die Turkoois-Blauw Licht uitstraalt en versterkt wat de Grote Stille Waker verzendt in de Cocon rondom u.

 

10 Billion Engelenwakers: We roepen 10 Billioen Engelenwakers, op om schouder-aan-schouder te staan en zo een enorme cocon te creëren, een bubbel van Turkoois-Blauw die de Energieën van de Grote Stille Waker verder versterkt. Om de Energieën van de Grote Stille Waker te kunnen neertransformeren, heeft ze de Stille Wakers de Stille Wakers voortgebracht om één niveau omlaag te stappen en de Engelen-Wakers om naar het volgende niveau omlaag te stappen, zodat deze Energieën meer tastbaar zijn voor de Derde Dimensie, de Aarde en de mensheid. Neem een diepe adem terwijl we in dit Net van Licht staan.

 

Divine Mother De Goddelijke Moeder wenst dat we onszelf, elke ochtend wanneer we wakker worden, in dit Net plaatsen en het in de loop van de dag herbekrachtigen, zoveel als mogelijk. We zullen ons nu, samen met deze hele entourage, verplaatsen om rond het Heilige Altaar te staan, het Heilige Altaar in het centrum, in de kern van Moeder Aarde. Visualiseer dat u aan de rand van het Altaar staat, de Goddelijke Moeder aan uw rechterzijde, Quan Yin aan uw linkerzijde, de Grote Stille Waker recht tegenover u, de Zeven Aspecten van Overwinning rondom u, 144.000 Stille Wakers en 10 Biljoen Engelen-Wakers in cirkels rondom ons.

 

Kosmische Godinnen van het Goddelijke Vrouwelijke

 

Kosmisch Wezen Venus: We gaan Godin, Kosmisch Wezen Venus oproepen om naar voor te komen en bij ons te komen staan rond het Heilige Altaar. Zie dat het Kosmische Wezen Venus naar voor komt in Kobalt-Blauwe kleuren en Kobalt-Blauw naar het vuur straalt. Ze komt in het ceremoniële gewaden, zeer vorstelijk.

Lady Veyga: We aanroepen Lady Vega, Zie dat Lady Vega naar voor komt in haar groene kleuren, van Citroen Groen, Licht Groen, helemaal tot Jade Groen met Emerald Groen in he midden, prachtig gekleed in haar gewaden.

Kosmische Moeder van het Universum: De Kosmische Moeder van het Universum in haar Levendig Roos Licht.

De Kosmische Moeder van de Kosmos: De Kosmische Moeder van de Kosmos in haar Amber-kleurig Licht.

 

Al deze Kosmische Wezens werden opgeroepen door de Goddelijke Moeder, maar zij zijn helemaal uit eigen vrije wil gekomen om de Goddelijke Moeder te helpen, om de Aarde en de Mensheid te helpen en om de Energieën van het Goddelijke Vrouwelijke te brengen; om ons voor te bereiden onze eigen Goddelijkheid te omhelzen en een leven van vrede en harmonie te beginnen.

Deze energieën zijn sinds duizenden jaren niet ontwaakt geweest.

 

De Goddelijke Moeder heeft uitgenodigd, en deze Kosmische Wezens hebben toegestemd om te komen en aan onze kant en aan de kant van de Goddelijke Moeder te gaan staan, om het Goddelijke Vrouwelijke te brengen (in de loop van de laatste paar jaren) en volledig de Pure kwaliteiten en de Energieën van het Goddelijke Vrouwelijke te belichamen, weg van corruptie, weg van alle negativiteit en lager trillende energieën die al zo lang de vrije loop hadden met de Aarde en de mensheid.

 

Aardse Godinnen van het Goddelijke Vrouwelijke

 

Nu aanroepen we de Godinnen die dichter met de Aarde en de mensheid samenwerken, en vragen hen om nu naar voor te komen en te worden overlicht, om te worden versterkt, en hun energieën te laten vergroten door deze Kosmische Wezens. We roepen nu op:

 

Moeder Maria,

Godin Pele,

Godin Hecate,

Godin Athena,

Lady Nada,

Godin Aphrodite,

Godin Saraswati,

Godin Lakshmi,

Godin Durga,

Godin Kali,

Godin Gaia.

 

We verzenden onze liefde en dankbaarheid naar ieder van hen en we nodigen hen uit in deze cirkel. Zie ieder van deze Godinnen terwijl we naar voor stappen, zie ook menigten en menigten Engelenwezens die vanuit alle richtingen komen om het Goddelijke Vrouwelijke, de Goddelijke Moeder en deze Kosmische Wezens te ondersteunen die zichzelf hebben aangeboden als grote opoffering om aan onze zijde te komen staan, en als ondersteuning van de Godinnen die te maken hebben met de Aarde en als ondersteuning van de Aarde en de mensheid.

 

Sanat Kumara: We nodigen nu Sanat Kumara, de Planetaire Logos uit. Gekleed in zijn Fuchsia-Roze Ceremoniële gewaden, staat hij naast de Grote Stille Waker. De Energieën van het Goddelijke Vrouwelijke zullen de Aarde zuiveren, om de Aarde en de mensheid te versnellen zodat Sanat Kumara zijn Energie dichter naar de Aarde kan brengen. Laat de mensen van de Aarde uitreiken naar de Planetaire Logos om terug te komen.

 

Zet uw intenties uit, terwijl we aan het Heilige Altaar staan, zeg uw gebeden, dank ieder van deze Wezens die naar voor gekomen zijn in dienstbaarheid voor de Aarde, de mensheid, de Goddelijke Moeder en het Goddelijke Vrouwelijke.

 

 

Model van Perfectie voor de Vijf Elementen & Heling van Ons Vijf-Lichamen-Systeem & dat van de Aarde met de Lotus van de Goddelijke Moeder

 

Mijn kinderen van Licht, Ik ben uw eigen Goddelijke Moeder.

Neem een diepe adem en visualiseer dat elk Wezen die in uw naam werd opgeroepen nu haar Handtekening-Energie aanbiedt aan dit Heilige Altaar vóór ons. Visualiseer ook dat een miniatuur aspect van de planeet boven ons allemaal hangt. Al de Godinnen bieden hun specifieke Handtekening-Energie en hun specifieke Kwaliteit aan.

 

Bijvoorbeeld, Quan Yin brengt Mededogen, Moeder Maria brengt Goddelijke Liefde, Groot Kosmisch Wezen Venus brengt Goddelijke Bekrachtiging, de Godin van Overwinning brengt haar Kwaliteit van Overwinning, en de Grote Stille Waker brengt haar Bescherming, Onbevreesdheid en Kosmische Bekrachtiging, enz., enz.

Ieder van hen verstuurt ook haar Handtekening-Licht. De Grote Stille Waker, haar Turkoois, Kosmisch Wezen Venus, haar Kobalt-Blauw, en de Godin van Overwinning, haar Drievoudig Licht van Platinum, Tin en Citroen-Goud. Alle Godinnen hebben hun eigen individuele Handtekening-Energieën. Zij herinneren zich wat hun Handtekening-Energie is, dat is perfect, zij weten het. In feite, waar ze ook gaan, worden ze gevolgd door die trilling, door dat Licht. Het gaat aan hen vooraf en omhelst alles.

 

Ik wil dat u op het vuur focust, terwijl iedereen opeenvolgend haar Handtekening-Energie en de Kwaliteit, die zij op Aarde en in naam van de Aarde vasthouden, verzendt. Het miniatuur-aspect dat zich boven ons uitstrekt, ontvangt de meervoudige impact van wat er in het vuur wordt gezonden. De vuurtongen stijgen hoog en baden het miniatuur-aspect van de planeet Aarde in hun Vurig-GoudLicht. We focussen ook specifiek op het zuiverenvan de Vijf Elementen.

 

Perfecte Model voor het Element Aarde

 

We roepen de Engelenkrachten en alle Elementale Wezens op die verantwoodelijk zijn voor het Element Aarde en vragen hen om hun eigen Handtekening-Energie mee te brengen en we roepen het Model van Perfectie voor het Element Aarde op, het Model voor de Terugkeer van Perfectie voor het Element Aarde. We vragen de Grote Stille Waker om het hoogste aspect van de Kosmische Bron voor het Element Aarde te brengen. We vragen de Godin van Overwinning om het Zegevierend te maken. We vragen ieder van de Godinnen, Kosmische en Aardse, om hun eigen Handtekening-Energie toe te voegen voor het zuiveren en reinigen van het Element Aarde.

 

Zie dat het Net rondom de Aarde de Perfectie absorbeert uit het Model dat het oude Model met het nieuwe Perfecte Model voor het Element Aarde vervangt. We zullen dezelfde sequentie herhalen voor alle Vijf Elementen. Terwijl de Engelenkrachten van het Element Aardehet Model brengen en de energie van het Perfecte Model van de Aarde toepassen op het Net van de Aarde, waardoor de Kruispunten van het Net worden verlicht, zullen we verdergaan naar het Element Water.

 

Perfecte Model voor het Element Water

 

We nodigen de Engelenkrachten uit die verantwoordelijk zijn voor het Element Water en de Elementale Wezens die werken met het Element Water. We vragen de Grote Stille Waker om het Perfecte Model van het Element Water vanuit haar Kosmische Bron voort te brengen en we vragen Godin Gaia om ervoor te zorgen dat de planeet, die boven onze hoofden hangt, volledig het Gezuiverde en Perfecte Model ontvangt, waardoor het Element Aarde en het Element Water gezuiverd en gereinigd wordt. Adem en baadt en zie een enorm Aspect van Godin Gaia boven de Aardbol, die boven ons hangt, uittorenen en zie dat Elementale Wezens en Engelenkrachten samendrommen rondom de Aarde en de zegening van Gaia ontvangen terwijl zij het Perfecte Model toepassen op het miniatuur-aspect van de Aarde.

 

Alles wat we doen voor dit miniatuur-aspect gebeurt op hetzelfde moment voor de eigenlijke Aarde onder onze voeten. Opnieuw voegt ieder Kosmische Wezen, iedere Aarde-Godin, inculsief Sanat Kumara, de Planetaire Logos, en Godin Gaia hun Handtekening-Energie, hun eigen Licht en de Kwaliteit toe die ze naar de Aarde brengen.

 

De Planetaire Logos brengt het bewustzijn van de Perfecte Aarde. Zijn job is om de trilling van de Aarde te verschuiven, zodat het bewustzijn van alle zielen wordt verhoogd tot de Perfectie van haar potentieel. Alles wat bestaat in alle Dimensies en in alle Realiteiten heeft een Perfect Model. Dus wanneer het wordt aangetast, halen we Perfecte Model op en vervangen we het aangetaste Model met het Perfecte Model. Is het nu zo simpel en gemakkelijk ? In theorie wel. In de praktijk ook. Het enige obstakel is tijd.

 

Wanneer we in de Derde Dimensionale Realiteit leven waarin tijd zodanig werd vertraagd, dat de densiteit deze beinvloed, zoals dit het geval was in de afgelopen duizend jaren, wordt het vervangen van het Oude Model met het Nieuwe Model een evenement dat niet spontaan plaatsvindt. Alhoewel we het kunnen versnellen in een exponentiële graad en we de nieuwe groeven voor het Perfecte Model onmiddellijk kunnen etsen. Wanneer we deze intenties uitsturen, wordt het eigenlijke “idee van Perfectie” volledig en onmiddellijk geëtst in de stof van de Realiteit.

Hoelang het duurt om volledig actief te worden hangt af van hoeveel nadruk erop wordt gelegd. Dat betekent, hoeveel mensen erop focussen dat het realiteit wordt, en hoeveel keer elke dag, elke nacht, elke week, elke maand, elk jaar deze oefening wordt herhaald totdat het permanent wordt. Net zoals het vele jaren in beslag heeft genomen voor de Vijf Elementen om aangetast te worden, heeft het de potentie om vele duizenden jaren nodig te hebben om Perfect te worden. Alhoewel we elke mogelijke ingekorte weg om de impact exponentieel te versterken nemen, zodat het in plaats van een paar duizend jaren in beslag zal nemen voor de terugkeer van perfectie, het een paar jaren, een paar maanden, een paar weken, zelfs een paar dagen zal duren.

 

Bosbranden & Vergiftigd Water beheersen

 

Wanneer een aantal mensen focussen op een hoger perspectief en het Element Aarde, Water, Lucht of zelfs Vuur, kunnen er veranderingen plaatsvinden. Vergiftigd water zuiveren door focus van mensen die voor gedachten van Licht, liefde, zegening en genade kiezen. Branden kunnen worden beheerst wanneer je er de Violette Vlam van Transmutatie naar stuurt en het hogere perspectief van het Element Vuur oproept en vraagt dat het zich beheerst en onschadelijk wordt. U kan de Godin van Overwinning aanroepen om naar voor te komen en te helpen met de beheersing ervan. Dit zijn manieren waarop u kan helpen.

 

Deze oefening is ook perfect van toepassing in aardbevingszones. Dus wanneer u de behoefte voelt om Licht te verzenden naar specifieke aardbevingszones, roep dan de Grote Stille Waker, de Godin van Overwinning, de Violette Vlam van Transmutatie op en breng het Element Aarde naar voor. Roep het Element Aarde op en zeg tot het Element Aarde dat u hulp hebt. Roep Godin Gaia op en vraag haar om supervisie en vraag dan de Grote Stille Waker om bescherming, vraag de Godin van Overwinning om de Aarde zegevierend te maken in haar inspanning om te evolueren en zich te ontdoen van haar onzuiverheden in de gebieden waar vooruitgang en zuivering nodig is om de trilling van de Aarde te verhogen. Zo simpel is het.

 

Breng nu uw aandacht terug naar de twee Elementen:

De Elementen Aarde en het Perfecte Model van de Aarde, het Element Water en het Perfecte Model van Water. Breng uw aandacht naar de aanwezigheid van de Engelenkrachten en de Elementalen voor het Element Aarde en het Element Water. Breng uw aandacht naar Godin Gaia die het etsen van het Perfecte Model in de Kruispunten van het Net overziet en bekrachtigd.

 

Perfecte Model voor het Element Vuur

 

Ik roep nu de Engelenkrachten en de Elementalen op voor het Element Vuur. We vragen Godin Gaia opnieuw om het te zegenen en we roepen het Perfecte Model op voor het Element Vuur. We roepen specifiek de aanwezigheid van de Grote Stille Waker op om Bescherming te versturen zodat het Element Vuur in staat is om alles te transmuteren wat dient te worden getransmuteerd om de trilling te verhogen van het Element Vuur door het etsen van het weefsel van het Perfecte Model voor het Element Vuur in plaats van het corrupte. Het Perfecte Model zal de bosbranden vermijden, het zal vermijden dat het vuur fout loopt. We aanroepen de Engelenkrachten en de Elementalen. Het is de job van deze Engelenkrachten en de Elementalen om constant over het Element Vuur te waken.

 

Wanneer u hoort over de bosbranden, wanneer u hoort over razende branden, aanroep de Elementalen voor het Element Vuur, aanroep het Perfecte Model door uw Scepter van Kracht boven uw hoofd te houden en te knielen voor de Grote Stille Waker en de Godin van Overwinning en vraag de Grote Stille Waker om haar Kosmische Bescherming te brengen, vraag de Godin van Overwinning om haar Toorts van Overwinning, haar Kwaliteit van Overwinning te brengen en zo het etsen van het Model van Perfectie voor het Element Vuur een realiteit te maken en de behoefte te vervangen voor al deze bosbranden die alle andere gebieden vervuilen, alle andere Elementen, terwijl het decennia zal duren vooraleer het karma dat werd vrijgegeven kan worden vervangen door mooie natuur, mooie flora en fauna en het heropbouwen van de huizen van de mensen samen met de verwijdering van de shock en het verdriet uit de harten van diegenen die hun leven verliezen, uit de harten van diegenen die triest blijven en rouwen voor hun verliezen van mensen, plaatsen en dingen. Voor iemand die zijn omgeving verliest, zijn thuis, zijn werk is het een grote shock. Het verliezen van een prachtig woud en de natuur is een grote shock voor de Aarde, voor Godin Gaia.

 

We aanroepen specifiek de Grote Stille Waker om haar Kosmische Licht te verzenden en de bosbranden te bedaren, de mensen, plaatsen en dingen te beschermen. We aanroepen specifiek aan de Godin van Overwinning vragen haar om haar Energieën en Kwaliteiten van Overwinning om de trilling van deze Basiselementen te verhogen en de corruptie te verwijderen, de corruptie transmuteren vooraleer het zo overheersend wordt dat het wouden en huizen van mensen overneemt, zo overheersend wordt dat het giftig water wordt, giftig land. We vragen specifiek aan de Godin van Overwinning en de Grote Stille Waker om hun hulp. We vragen specifiek om alle Aspecten van het Goddelijke Vrouwelijke, de Aarde-Godinnen, de Kosmische Godinnen en we vragen specifiek om Sanat Kumara, wiens bewustzijn de planeet, en alles wat op de planaat gebeurt, beschermd en afschermd. We vragen Sanat Kumara om zijn Bescherming te brengen, de Bescherming die iedere Logos aanbiedt aan zijn planeet.

 

Het hart van Sanat Kumara is gebroken omwille van alles wat zich in de laatste paar duizenden jaren heeft afgespeeld, zijn verbanning van de planeet die hem zo nauw aan zijn hart ligt. We aanroepen hem om terug te komen, te redden en te vergeven en om zijn bewustzijn toe te laten de planeet opnieuw af te schermen en de trilling van de Vijf Elementen te verhogen.

 

Het Perfecte Model voor de Elementen Lucht en Ether

 

Terwijl de Engelenkrachten en de Elementalen voor het Element Vuur, Water en Aarde het Perfecte Model herstellen en de Grote Stille Waker en de Godin van Overwinning en alle Kosmische en Aardse Godinnen hun eigen Kwaliteiten toevoegen, roepen we de Engelenkrachten en de Elementalenvoor het Element Lucht op. We roepen het Perfecte Model op door te knielen vóór de Grote Stille Waker en vragen dat ze de Kosmische Perfectie vanuit de Kosmische Bron wil verzenden om het Element Lucht te zuiveren.
Tenslotte, roepen we het Perfecte Model voor het Element Ether op en de Engelenkrachten en de Elementalen die verantwoordelijk zijn voor het Element Ether.

 

Opnieuw knielen we vóór de Grote Stille Waker en vragen we dat alle onvolmaaktheden en corruptie in het Element Ether worden vrijgegeven. We vragen de Grote Stille Waker om vanuit haar Kosmische Bron het Perfecte Model te brengen en de Godin van Overwinning maakt het Zegevierend en versneld het proces van het toedienen van de Perfectie.

Breng uw aandacht bij Godin Gaia terwijl ze haar eigen liefde laat neerstromen op de Engelenkrachten en de Elementalen en ervoor zorgt dat het Perfecte Model geëtst wordt in de Kruispunten van het Net dat boven dit Heilige Vuur hangt. Alle Vijf Elementen zijn nu vertegenwoordigd in hun Perfectie. U zou een overvloed aan gekleurde lichten moeten zien die uitstralen vanuit het Net. Dit is wat zou moeten worden gegrift in uw geestesoog. Wat belangrijk is, nu we de zuivering gedaan hebben, is voor u om de Aarde altijd te herinneren met het Net op zijn plaats en met de Kruispunten van het Net die verlicht zijn met een overvloed aan Licht, met de Godin van Overwinning die haar Toorts van Overwinning vasthoudt om heel de planeet te verlichten, met de Grote Stille Waker die haar Scepter vasthoudt en Turkoois Blauw Licht laat neerstromen om de hele planeet en de Vijf Elementen, het bewustzijn van alle zielen te beschermen en tijd zelf te versnellen, terwijl alle Aardse en Kosmische Godinnen en alle Aspecten van het Goddelijke Vrouwelijke hun eigen Licht verzenden, hun eigen Liefde, hun eigen Specifieke Kwaliteiten, hun eigen specifieke Handtekening-Energie. Deze overvloed van Licht pulseert en vibreert.

 

Hemelse muziek galmt door de lucht en de Engelenkrachten en de Elementalen zingen en dansen en stellen het etsen van het Perfecte Model en de verwijdering van de onvolmaaktheden in werking. Als elk Elementaal en elke Engelenkracht voor elk van de Vijf Element wordt opgeroepen om aan de slag te gaan met het in werking stellen van de Perfectie en het verwijderen van de onvolmaaktheden, zou er geen behoefte zijn aan aardbevingen, bosbranden, vergiftigd water en vervuilde lucht. Visualiseer de Vijf Modellen volledig geëtst in het grote Net van de Aarde.

 

De Gouden Lotus van de Goddelijke Moeder

 

Visualiseer nu dat uw eigen Goddelijke Moeder aan de rand staat van het Heilige Vuur. Ik hou een grote Lotus in mijn hand. Ik zal deze Lotus in het vuur dompelen. Deze zal veranderen in een Koper-Gouden Lotus. Ik zal deze over elke Chakra van uw lichaam wrijven om de Vijf Elementen in uw lichaam in evenwicht te brengen.

 

Ik zal beginnen met deze Lotus op de top van uw hoofd te wrijven over uw Kruin-Chakra, op de Lotus die bovenop uw hoofd zit en de Duizend-Bladerige-Lotus noemt. De Duizend-Bladerige-Lotus zal zich openen waneer een mens Verlichting bereikt. Ik zal uw Duizend-Bladerige-Lotus vullen met het Gouden Licht dat vanuit deze Gouden Lotus in mijn handen straalt. Ik zal deze over uw Derde Oog wrijven; ik zal deze over uw Keel-Chakra wrijven en over de achterkant van uw nek – uw Channeling-Chakra. Ik zal deze over uw borst wrijven van schouder naar schouder, van voor naar achter, zodat uw Kosmische/Persoonlijke Hart-Chakra’s erin baden; uw longen en alles binnenin uw borst wordt verlicht met dit Koper-Goud Licht. Ik zal deze over uw Zonnevlecht wrijven, vooraan en achteraan.

Tussen uw Zonnevlecht en de Persoonlijke Hart-Chakra bevindt zich de Zetel-van-de-Ziel-Chakra. Het is de Chakra waarover nog niet gesproken wordt omdat het over de laatste duizenden jaren inactief was. Ik wrijf deze Lotus specifiek over deze Chakra, vooraan en achteraan, omdat ik uw Zetel-van-de-Ziel-Chakra dien te verlichten zodat uw Ziel met uw Persoonlijkheidsaspecten kan communiceren; om uw Ziel te helpen om datgene te volbrengen waarvoor u naar de Aarde bent gekomen – uw Goddelijke Missie.

 

Uw hele borstkast wordt nu verlicht, inclusief uw Zonnevlecht, uw Heiligbeen-Chakra, vooraan en achrteraan, uw Wortel-Chakra, vooraan en achteraan en onderaan. Uw Wortel-Chakra laat energie als door een trechter in drie richtingen stromen, naar voor, naar achter en naar beneden naar de Aarde. Ik zal de Lotus in alle drie deze gebieden wrijven om alle drie de kanalen van uw Wortel-Chakra te openen. Ik zal dan verdergaan met deze aan de voor- en achterkant van uw knieën te wrijven – uw knieën hebben de ondersteuning nodig – en de boven- en onderkant van uw voeten. Dan zal ik deze naar uw Aardekorst-Chakra richten. De Aardekorst-Chakra verbindt u met de Aardekern waar pure energieën u kunnen voeden.

 

Hou uw Aardekorst-Chakra zuiver en verbindt deze met uw Hara-Lijn naar het centrum van de Aarde en trek energie vanuit de Kern-Kristal, vanuit het Heilige Vuur dat altijd brand in dit Altaar binnenin de Kern-Kristal. Denk er steeds aan dat dit beeld gegrond en gezond blijvt. U helpt de Aarde ook om de Perfectie in haar Realiteit te trekken, en de Realiteit van Perfectie in haar lichaam te etsen en haar te helen. Zie de overvloed van Licht pulseren vanuit het centrum van de Aarde in de Aardekorst van de Aarde, in de atmosfeer van de Aarde, en visualiseer dat het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aarde dit Licht ontvangt, absorbeert en naar buiten uitstraalt en verzendt.

 

Samenvatting

 

Visualiseer alle Kosmische Wezens van Licht hun Licht verzenden naar het vuur dat opspringt, de Engelenkrachten en de Elementalen van de Vijf Elementen hebben hun eigen Perfecte Aspect van dat Element in het Net gegrift, met de hulp van Victoria en de Grote Stille Waker. Visualiseer dat ik uw Chakra’s heb gezuiverd van de bovenkant van uw hoofd tot aan de onderkant van uw voeten met deze Gouden Lotus. Dat uw Hara-lijn rechtstreeks verbonden is en de Vijf Elementen binnenin uw Vijf-Lichamen-Systeem volledig gezuiverd werden. Zie steeds een miniatuur-aspect van de Aarde in uw geestesoog pulseren met een overvloed aan Lichten die de Handtekening-Energie en de Kwaliteiten van alle Aardse en Kosmische Aspecten van het Goddelijke Vrouwelijke dragen.

 

Doe deze oefening minimum 33 dagen.

 

Ik hou ieder van u met veel vreugde in mijn eigen hart, met veel liefde en met veel, veel dankbaarheid. IK BEN uw eigen Goddelijke Moeder. Zo is het.

 

© FAGU 2012