April 2012

We moedigen iedereen aan om de liefde en heling van de Goddelijke Moeder te verspreiden aan allen door deze nieuwsbrief te verspreiden wanneer u aanvoelt om dit te doen. Zie het als uw verantwoordelijkheid om dit Licht te verspreiden naar vijf andere mensen en als uw persoonlijke daad van dienstbaarheid.

 

Beste Vrienden,

Welkom in april, de 4de maand van 2012. Vier is het nummer voor de Grote Stille Waker en de meditatie van deze maand brengt de Energieën van de Grote Stille Waker, via het symbool van het Oog van God, om de Indigo-Kinderen te assisteren. Ook gekend als de Kinderen van de Nieuwe Tijd, de Indigo-kinderen zijn die zielen, geboren vanaf ruwweg 1972 tot op vandaag. Deze Zielen zijn hier om de Aarde weg te voeren van kwaadheid, pijn, oorlog en lijden naar de Energieën van Mededogen en het Vrouwelijke Goddelijke. Deze meditatie van de Goddelijke Moeder geeft ons allen een kans om deze Indigo-Zielen te assisteren om succesvol te zijn in het volbrengen van hun kritische Goddelijke Missie.

 

In de Hear Thy Soul sessievan deze maand zullen we terugkeren naar het Jade Paleis van Quan Yin om verder te gaan met het verankeren van de Energieën van het Goddelijke Vrouwelijke, Mededogen en Overwinning in de 5de Dimensionale Octaaf.

Mis ook deGifts from Divine Mother Phase III Thuis Studie Cursus niet. Met veel liefde brengt de Goddelijke Moeder ons fase III van de buitengewone helende en verzorgende Giftssessie om onze lichamen, emoties en geest te verjongen, te herstellen en te herladen. In deze serie is het uw beurt om de grootse geschenken van de Goddelijke Moeder voor alles wat u doet in dienstbaarheid voor haar en iedereen. Gelieve van de gelegenheid gebruik te maken om te baden in de liefde van de Goddelijke Moeder.

Ik wens u een voorspoedige maand April met gemak en gratie. Grootse Zegeningen voor ieder van u,

 

Nasrin

 

Poortdagen in Maart : 4/1/12, 4/2/12, 4/312, /4/12, 4/5/12, 4/10/12, 4/11/12, 4/12/12 & 4/13/12, 4/20/12, 4/21/12, 4/22/12 & 4/30/12.

 

Volle Maan is op 6/4 en Nieuwe Maan is op 21/4.

 

 

LIVEPTEMysterie School Evenementen in April

GRATIS Live Poortopening ChannelingEvenement zal plaatsbinden op Woensdag, 4 April , 2012 om 7:30 PM ET. ((EDT) – Tijd in Boston, New York, Verenigde Staten)Om te registreren, klik hier.

 

NOTA i.v.m. LIVE evenementen:

In LivePTE MSCursussen,via conference call, wordt u de gelegenheid aangeboden om deel uit te maken van de oorspronkelijke Groepsenergie die de gechannelde boodschappen brengt en verankert van de Goddelijke Moeder of de Meesters voor dat specifieke onderwerp of cursus. Echter, als u niet beschikbaar bent op het specifieke tijdstip dat het live evenement plaatsvindt, kan u nog steeds deelnemen door naar de opgenomen audio te luisteren die kort na de afronding van elke sessie beschikbaar wordt. Gelieve er rekening mee te houden dat, eens u de beslissing hebt genomen om in te schrijven voor dit evenement, de Goddelijke Moeder en de Meesters met uw handtekening-energie zullen werken, als deel van de initiële verankering. Als u ingeschreven hebt, werd u uitgenodigd en maakt u deel uit van de oorspronkelijke groepsenergie, ongeacht het tijdstip dat u naar de Meditaties luistert of ze uitoefent.

Alle Live Cursussen worden Home Study Courses (Thuis-Studie-Cursussen) en zijn deel van dePTE MS Curriculum, eens de live sessies afgerond zijn.

 

 

 

PTEMS: Hear Thy Soul; Quan Yin’s Jade Palace Phase IV

 

Een LIVE (via Conf. Call) 1 Sessie Evenement, zondag 15 april 2012 om 3:00 PM ET (Tijd in Boston, New York, Verenigde Staten)

Inschrijving: $125.00 tot middernacht, zaterdag 7 april en $150.00 daarna.

Deze cursus maakt deel uit van lopendeHear Thy Soul Series. Om meer te lezen en te registreren voor de essentiële eerste cursus in deze serie, PTEMS:Hear Thy Soul, Receive its Guidance,klik hier.

Andere Voorlopers:

PTEMS: Hear Thy Soul, Quan Yin’s Jade Palace Phase I.Om meer te lezen en te registreren voor Fase I, klik hier.

PTEMS: Hear Thy Soul, Quan Yin’s Jade Palace Phase II. Om meer te lezen en te registreren voor Fase II, klik hier.

PTE MS: Hear Thy Soul, Quan Yin’s Jade Palace Phase III.Om meer te lezen en te registreren voor Fase III, klik hier.

 

In Fase IV van HTS Jade Paleis van Quan Yin, zullen we ons werk verderzetten met Quan Yin, de Godin van Overwinnig en de Grote Stille Waker. We hebben reeds gewerkt met Quan Yin, de Godin van Overwinnig en de Grote Stille Waker en zullen nu de volgende stap ondernemen in het plan van de Goddelijke Moeder voor het vestigen van de 5de Dimensionale Octaaf in de Energieën van het Goddelijke Vrouwelijke, doordrongen met de energieën van Overwinning. Mis dit historische evenement niet. Om te registreren voor Hear Thy Soul Quan Yin’s Jade Palace Phase IV, klik hier.

 

PTEMS Home Study Courses in March

Nota: PTE MS Home Study Courses hebben geen Live Sessies. U kan deze cursussen volgen vanuit het comfort van uw eigen woning en aan uw eigen tempo, echter we raden aan dat u de instructies volgt die meegegeven worden aan het begin van elke cursus.

 

PTE MS: Gifts from Divine Mother, Phase III

 


Inschrijving voor deze
4 Lessen cursus is $99.00. Klik hier om te registreren.

 

Gelieve te Noteren: Vooraleer deze cursus te volgen, dient u deze te nemen:

 

Cursus Omschrijving voor Fase III

 

De Goddelijke Moeder gaat verder met ons haar liefde en voeding aan te bieden door ons naar haar innerlijke kamers te escorteren om diepe niveaus van heling te ontvangen. Deze tijden en de energieën die naar boven komen, wereldwijd, plaatsen ons lichaam, onze geest en emotie onder constante stress. De Goddelijke Moeder wenst ons te revitaliseren via haar Gifts/Geschenken Serie. Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

HERINNERING: 

Op vraag van de Goddelijke Moeder, verlengen we de verminderde prijs voor PTE MS: Stabilizing the Five Body System of Earth/Stabiliseren van het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aarde. Dit is een zeer belangrijke cursus. Als u een manier zoekt om echt een verschil te maken, is dit uw kans. Gelieve te overwegen om uzelf aan te bieden voor deze uiterst belangrijke dienstbaarheid.

PTE MS:Stabilizing the 5 Body System of Earth with Divine Mother/Stabiliseren van het 5-Lichamen-Systeem van de Aarde met de Goddelijke Moeder

Dit is een 7 sessie Thuis Studie Cursus. Er zullen geen live evenementen zijn voor deze cursus.
U mag dit cursusmateriaal online raadplegen naar eigen believen.

Inschrijving (Halve prijs): $99.00 en $198.00 TBA daarna.

Het jaar 2011 was vol van Natuurlijke en Mens-gemaakte rampen. Het is gemakkelijk om de effecten van deze evenementen op het Fysieke Lichaam van de Aarde te zien in de vorm van overstromingen, aardbevingen, tsunamies, bosbranden, tornado’s, orkanen, en de door oorlog verscheurde en getekende landen waar gevechten woeden. Al deze gebeurtenissen laten littekens en markeringen van trauma na over het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aarde. In deze cursus biedt de Goddelijke Moeder ons een verklaring voor de werking van het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aarde en de middelen om haar te helen.

De Goddelijke Moeder en de Grote Wezens zijn in staat om deze heling aan de Aarde aan te bieden vanuit de Hogere Gebieden, echter, zij hebben ons nodig met Handtekening-Energieën die verstrikt zitten in de Derde Dimensie om de Heling-energieën naar beneden te halen en ze te verankeren en deze heling in onze Derde Dimensionale Gebieden toe te dienen.
Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

——————————————————————————————————————————————–

Introduction to Opus Gaia

We nodigen iedereen uit om de nieuwe site van Opus Gaia te bezoeken

www.OpusGaia.com

Onze eigenAdora Winquist, een Teamlid bij Waves of Bliss en PTE Mystery school heeft Opus Gaia™ opgericht, het Moederbedrijf van alle Rhiamon Energy Essentials™  Aromatherapy  Oliën en Synergistic Blends en Trinity Spa Essentials™ Cosmetica, Massage Oliën en vele andere Spa gerelateerde producten.

We zijn verheugd om de speciale aanbiedingen van Opus Gaia aan te kunnen bieden. Sommige blends zijn specifiek gemaakt voor Waves of Bliss en PTE Mystery School leden.

 

Bezoek OpusGaia.com en geniet van haar prachtige producten.

——————————————————————————————————————————————–

 

Oog van God Net van Licht

Om de Indigo Kinderen van de Nieuwe Tijd te Helen & te laten Ontwaken

Mijn kinderen van Licht, ik ben uw eigen Goddelijke Moeder,

 

Zie uzelf bij de Goddelijke Moeder staan, vóór het Heilige Altaar, binnenin de Kernkristal in het Energetische Centrum van de Aarde.

 

We verzamelen in de Kern van de Aarde omdat alles wat we doen voor de Aarde is bestemd. De Vijf Elementen van de Aarde dienen volledig te worden geactiveerd en dienen u te ondersteunen. De Kernkristal van de Aarde verzendt Licht en Levenskracht naar het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aarde, het Auraveld van de Aarde, de atmosfeer van de Aarde en alle Zielen. Heling bieden aan deze kern zal zich verspreiden doorheen de Aarde, naar de oppervlakte en naar iedereen.

 

Ik aanroep nu alle aspecten van het Goddelijke Vrouwelijke, de Engelenkrachten, de Engelenwakers, de Kosmische Beschermers, de Elohim, de Grote Stille Waker, de Godin van Overwinning, de Godin van Wijsheid, de Godin van Vrijheid, de Godin van Overvloed en de Godin van Kracht om de impact te versterken van dit Net van Licht, dat we op het punt staan te installeren rondom de Aarde, in het voordeel van de Kinderen van de Nieuwe Tijd.

 

Samen, verzoeken we dit gevolg van Wezens om u te helpen met het dienen van de Kinderen van de Nieuwe Tijd zodat zij de wereld kunnen veranderen. We bieden heling aan voor alle generaties zielen die een verschil zullen maken in het leven op Aarde, die een nieuwe Realiteit zullen creëren op Aarde, een nieuwe Realiteit waarin vervuiling en besmetting en vernietiging geen plaats hebben. Samen, zullen we het Quotient van Licht verhogen in het voordeel van alle zielen, vooral de zielen van de Kinderen van de Nieuwe Tijd, algemeen bekend als de Indigo’s.

 

Onze focus ligt op de Indigo Kinderen (geboren 1972-1982), Sterrekinderen (geboren 1982-1992), Kristalkinderen (geboren 1992-2002) en Kinderen van Puur Licht (geboren 2002-2012 ), en tenslotte de kinderen geboren na 2012 .

 

Er zijn vele Zielen klaar om hier te arriveren maar hun tijd is nog niet gekomen. De planeet dient zichzelf meer te reinigen voordat zij hun Puur Licht kunnen brengen. U zal de reiniging doen omdat u spiritueel ontwaakt bent en de belangrijkheid verstaat van dit evenement en u draagt de liefde in uw hart om een verschil te maken in uw eigen levens en in de levens van deze Zielen.

 

Visualiseer dat we een Magnetisch Krachtveld creëren om ieder van de Indigo Zielen van overal in de wereld te doen ontwaken en te begeleiden om deze heling te ontvangen – iedereen geboren sinds 1972 tot op heden en in de toekomst. Iedereen wordt uitgenodigd om te ontvangen, het pad te plaveien, de weg te banen en de wereld te veranderen. Iedereen is welkom. Iedereen wordt opgeroepen om deel te nemen, te ontvangen en de impact te versterken.

 

Stel u voor dat ieder van deze zielen zich in een ontvankelijke staat bevindt, waar ze zich op de wereld ook bevinden. Stel u voor dat ieder van u/hen uw/hun Engelenbeshermers, Engelenwakers en Stille Wakers rondom zich hebben cirkelen en de impact versterken.

 

Ik aanroep Lady Quan Yin. Quan Yin is de Beschermer van de Violette Vlam van Transmutatie geweest voor de afgelopen 14.000 jaar. Ze heeft het overgedragen aan St. Germain zodat ze met de Indigo Kinderen kan werken en de Energieën van Mededogen kan terugbrengen naar de Aarde – om de lagen van Mededogen te herstellen die werden teruggetrokken, die werden gedegenereerd in de loop van de afgelopen eeuwen. Quan Yin heeft nu de leiding over de terugkeer van deze lagen van de Energieën van Mededogen. Op dit moment hebben we een concentratie van dit Licht nodig om doorheen de zwaardere energieën te penetreren waarin de Aarde is ondergedompeld. Dit is van toepassing op ieder van u die de weg banen – of u nu ouder bent dan de Indigo’s of indien u de Indigo’s, de Sterrekinderen, de Kristalkinderen of de ouders en grootouders bent van de Kinderen van Puur Licht momenteel geboren of nog niet geboren.

Adem en baadt en zet uw intenties uit terwijl Uw Quotient van Licht wordt verhoogd.

 

Het verankeren van het Violette Licht van Transmutatie en Goddelijke Orde: Stel u nu voor dat Quan Yin een driehoek vormt met u en de Goddelijke Moeder. Ze laat het Violette Licht neerstromen in deze driehoek die ik zal versterken en naar u transfereren. Zie dat u het Violette Licht ontvangt, absorbeert en verankert. Zie dat het in de Kernkristal van Moeder Aarde stroomt. Zie het Paarse Licht van Goddelijke Orde overal rondom u.

 

De Levendige Roze Levenskracht Energie: Aanroep nu de Goddelijke Moeder van het Universum, wiens Handtekening-Energie het Levendige Roze is. Levendig Roos voorziet zuivere Levendige Levenskracht die ons kan helpen om onze Realiteit te veranderen. Zie de Moeder van het Universum haar Levendige Roze Licht verzenden dat ons kan helpen om onze Realiteit te veranderen. Zie de Moeder van het Universum haar Levendige Roze Licht verzenden in de driehoek. Een laag van Levendig Roos wordt gevormd rondom de Violette Driehoek. Het wordt versterkt door de aanwezigheid van de Goddelijk Vrouwelijke Engelen van de Goddelijke Moeder, de Grote Stille Waker, de Stille Wakers, de Engelenwakers, de Elohim, de Hemelse Beschermers, de Kosmische Beschermers. Absorbeer het in u lichaam en visualiseer dat alle Zielen van de Nieuwe Tijd dit eveneens in hun lichamen absorberen. Laat het worden versterkt door alle grootse Wezens die u bijstaan om de impact te beschermen en te bewaken.

 

Turquoois Blauw Licht van Bescherming van de Grote Stille Waker: Aanroep nu de Grote Stille Waker om met haar Handtekening-Energie van Turkoois-Blauw Licht te komen. Visualiseer dat ze dit Licht uitstraalt. Een derde laag van Turkoois Blauw Licht wordt rondom de driehoek gevormd die nu bestaat uit Violet, Levendig Roos en Turkoois-Blauw Licht. Visualiseer alle drie lagen van Licht die in uw Vijf-Lichamen-Systeem stromen en het Vijf-Lichamen-Systeem van alle Indigo Zielen – de Kinderen van de Nieuwe Tijd. Zie dat het volledige Lichtlichaam van iedereen nu volledig actief wordt. Neem een diepe adem en pauzeer voor een moment om de energieën te absorberen en te verankeren.

 

Net van Licht:Ik vraag u nu om een Wereldbol te zien die boven het Heilige Vuur van het Altaar hangt. Deze Wereldbol is een miniatuur van de planeet. We zullen een Net van Licht creëren dat de drie lagen van Violet, Levendig Roos en Turquoois-Blauw Licht rondom deze Wereldbol draagt. Dit zal het Net van Licht zijn dat de Matrix van de Aarde verlicht.

 

Visualiseer punten van Paars Licht rondom de hele Wereldbol, die de Goddelijke Orde verankeren in de Harten van alle Zielen; punten van Levendig Roos die Goddelijk Levenskracht verankeren; en stromen van Turkoois-Blauw-Licht van de Grote Stille Waker die alle Indigo Zielen en de hele Matrix van de Aarde overlichten, inbedden, insluiten – dit brengt Bescherming, onbevreesdheid en Goddelijke Kracht – om de Goddelijke Orde te herstellen.

 

Oog van God; Grote Stille Waker: Zie dan tenslotte een gigantisch Oog dat zich boven de Wereldbol vormt. De pupil is gemaakt van diep Violet Licht – het Licht van Goddelijke Orde. De Iris is gemaakt van Levendig Roos Licht; de Levendige Levenskracht en het Wit van het oog is niet wit maar Turkoois-Blauw; om Goddelijke Kracht, Goddelijke Orde, Bescherming en Onbevreesdheid tot allen te brengen. Het Symbool van het enorme Oog, ook gekend als het Oog van God, is een aspect van de Grote Stille Waker die de Ultieme Waker, de Ultieme Kosmische Moeder is die overal over haar kinderen waakt. (Om een kosmisch beeld van dit oog te zien en meer te lezen over de Grote Stille Waker, klik hier)

 

Visualiseer dat pijlen van Violet, Levendig Roos en Turkoois-Blauw Licht vanuit het Oog van God symbool vertrekken, de hele Matrix penetreren en alle Zielen bereiken. Het Licht en de Kwaliteiten dat zij dragen stralen doorheen de Aarde, doorheen het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aarde, doorheen de Vijf Elementen van de Aarde en in de substantie en de fysieke lichamen van de mensen, plaatsen en dingen overal. Dit Symbool zal permanent boven de Wereldbol blijven. Zie dat de Matrix van de Aarde voortdurend het verlichte Licht absorbeert van het Oog van God Net van Licht en verlicht wordt met haar Helende Licht. Dit Helende Licht is beschikbaar vanaf dit moment, voor allen om te worden ontvangen, te ontwaken en te worden geheeld.

 

Stel u voor dat Zielen die Energie ontvangen in alle landen, steden, gemeenten, dorpen en gehuchten van over heel de Wereld. Zie uzelf en elk van deze Zielen van de Nieuwe Tijd als lege vaten die dit Licht ontvangen en absorberen. Het Licht van het Oog van God beweegt doorheen het Fysieke Lichaam van iedereen en dringt door tot in elke laag van hun Vijf-Lichamen-Systeem. Het activeert het Lichtlichaam. Het triggert het reinigen van het Vijf-Lichamen-Systeem en de versterking van het Licht binnenin het Lichtlichaam van iedereen.

 

Verzendt deze energieën naar elke bijeenkomst, vooral bijeenkomsten van jonge mensen – naar elk gebied waar mensen samenkomen in vreugde en geluk of in conflict en oorlog – waar jonge generaties vrijheid schrijven in de tijd en ruimte met hun eigen bloed, met hun eigen Levenskracht. Verzendt dit Net van Licht naar alle gebieden over de hele wereld.

 

Zie lichamen van water gevuld met dit Licht. Denk aan alle edelstenen en mineralen en vul ze met het Licht van het Oog van God. Zendt dit Licht in de Aarde, rond de Aarde, in de atmosfeer. Zie huizen, bomen, planten, mensen, dieren, vogels, wezens van de zee, alle levende wezens, dit licht ontvangen. Zendt het naar de Mineralen en Kristallen. Zelfs rotsen zijn ontvankelijk voor dit Licht. Zendt het rond u naar de Lucht. Met elke adem die u neemt, adem dit Licht in en adem het uit en denk er aan; stuur de inentie uit dat het wordt versterkt.

 

Dit is hoe u uw Moeder dient. Dit is hoe u het Goddelijke Vrouwelijke dient.Dit is hoe u uzelf dient. Dit is hoe u een geleider wordt van het Hoogste Licht. Dit is hoe u uw Vijfde Dimensionale Leven kan leven; hoe u een andere Realiteit kan leven dan conflict, dan rampen, dan oorlog. U zal deze wereld en alle Zielen leiden om een “Hemel op Aarde” te leven. U wordt omhelst door Hemelse Liefde en bent de toortsdragers voor de Kinderen van de Nieuwe Tijd.

 

Ik ben uw eigen Goddelijke Moeder. Ik hou van u. Ik hou u in mijn hart. Zo is het.

 

© FAGU 2012