September 2012

We moedigen iedereen aan om de liefde en heling van de Goddelijke Moeder aan iedereeen te verspreiden door deze nieuwsbrief door te geven waar en wanneer u zich ook bewogen voelt om dit te doen. Gelieve in overweging te nemen om dit Licht aan vijf andere mensen door te geven als uw persoonlijke dienstbaarheid.

 

Beste Vrienden,

Welkom in september 2012. We zullen de Equinox samen met de Goddelijke Moeder en alle Goddelijke Wezens vieren in een Ceremonie om de Herfst in het Noordelijke Halfrond te verwelkomen en de komst van de Lente in het Zuidelijke Halfrond (gelieve de details van de Equinox ceremonie hieronder te bekijken).

Voor onze meditatie deze maand hebben wij een prachtig Net van Licht. Dit Net werd ons aangeboden tijdens de 8/8 Poortopening Channeling als een geschenk voor ‘thanksgiving’ voor alles wat we in samenhorigheid ontvangen, van onze eigen Jim Foster. Ik hoop dat u ervan geniet en dit deelt met uw geliefden. Het is een eenvoudig en zeer krachtig Net van Licht dat zelfs aan jongere generaties kan worden aangeleerd, met inbegrip van jongeren en kinderen. Het houdt een visualisatie van de Goddelijke Moeder in, die binnenin een lotus zit in elk van de Chakra’s van het lichaam. Via deze meditatie, biedt de Goddelijke Moeder ons haar liefde en bescherming aan en versterkt ze ons succes in al onze ondernemingen.

We zijn ondertussen al teruggekeerd naar onze maandelijkse live groep-channeling serie van Hear Thy Soul/Hoor uw Ziel. Deze maand vieren we de Tweede Fase van deze nieuwe serie met de Goddelijke Moeder en de Godin van Overwinning (gelieve hieronder de details te bekijken).

Ons Poortopening Channeling Evenement zal plaatsvinden op zondag 9/9/12 om 3:00 PM ET. Voor details, zie hieronder.

We hebben ook een nieuwe Juwelen-lijn gelanceerd genaamd, Fun Intentional Jewelry. Gelieve hier te klikken om meer te lezen; Gift Store.

Happy Equinox en Veel zegeningen aan iedereen,

Nasrin

 

Poortdagen in Juli: 1/9/12, 2/9/12, 9/9/12, 10/9/12, 11/9/12, 12/9/12, 18/9/12, 20/9/12, 21/9/12, 22/9/12, 27/9/12, 29/9/12.

Volle Maan in Sept vindt plaats op Zondag 30/9. Nieuwe Maanvindt plaats op 16/9.

Gratis Live 9/9/2012Poortopening Channeling vindt plaats op zondag 9 September 2012 om 3:00 PM ET.

 

Inschrijving is niet vereist.  Gelieve 001-212-342-3000 te bellen en de toegangscode 199512# te gebruiken.

 

NOTA: U dient niet aanwezig te zijn op het moment van het Live evenement om voordeel te halen uit de Live Cursus! De audio van elke Poortopening Channeling zal binnen de 24 uur na het evenement gepubliceerd worden. Klik hier om te luisteren en naar de pagina te gaan met de audio’s en beschrijving van de laatste Poortopening evenementen.

 

LIVE Evenementen in September
PTE MS: Hear Thy Soul – Activating our Scepters with Victory’s Flame, PH II / Hoor Uw Ziel – Activatie van onze Scepters met de Vlam van Victoria, Fase II

Deze Live sessie vindt plaats op 16 Sept. om 3:00 PM ET.Inschrijving voor deze 1 Lescursus bedraagt $125.00 tot middernacht op Zondag, 9 Sept. en $150.00 daarna.

Gelieve Fase I te volgen vooraleer in te schrijven voor Fase II. Om meer te lezen en te registreren voor PTE MS: Activating our Scepters with Victory’s Flame Phase I, klik hier.

In Fase I introduceert de Goddelijke Moeder de Transmuterende Vlam van Overwinning en biedt ons een Net van Licht aan om te gebruiken voor onze versnelling. In Fase II bouwt de Goddelijke Moeder verder op de energieën om het Vijf-Lichamen-Systeem en hbet Licht-Lichaam in hogere mate en om onze individuele Scepter van Kracht te introduceren en etsen met de Kwaliteiten van de Transmuterende Vlam van Overwinning.

Om meer te lezen over deze ongelooflijke gelegenheid en om te registreren, klik hier.

 

PTE MS: Fall Equinox 2012 Ceremony / Herfst 2012 Equinox Ceremonie

Deze Live sessie vindt plaats op Zaterdag, 22 Sept. om 3:00 PM ET. Inschrijving voor deze 1 Les cursus bedraagt $71.00 tot middernacht op Zondag, 9 Sept. en $88.00 daarna.

Sluit u aan bij de Goddelijke Moeder en de Kosmische Raad van het Goddelijke Vrouwelijke met het vieren van deze belangrijke Poortdag die ons naar de Poortdag van 21/12/2012. Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

Herinnering: Goddess Victory & Earth’s Council of Divine Feminine Series / Godin Victoria & de Aardse Raad van het Goddelijke Vrouwelijke Serie

Doel van de Serie: Het doel van deze serie is om de Aardse Godinnen hun krachtobjecten te laten brengen vóór de Godin van Overwinning. Door hun Krachtobjecten aan te bieden, kan ze de potentie die beschikbaar is in de verscheidene Krachtobjecten van de Godinnen, doordrongen met hun eigen Energieën van Overwinning, aanwenden om de Aarde en de Mensheid te helpen.

 

PTE MS: Durga & Victory; Charging Durga’s Discus with Victory’s Power / Durga & Victoria; Opladen van de Discus van Durga met de Krachten van Victoria

Inschrijving voor deze 1 Les cursus bedraagt $71.00.Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

PTE MS: Lakshmi & Victory; Uniting Victory and Abundance.

Inschrijving voor deze 1 Les cursus is $71.00. Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

Speciale Aroma Therapie Producten van Opus Gaia 

We zijn blij om u een speciale aanbieding te brengen van Opus Gaia. Alle blends zijn gemaakt onder begeleiding van de Goddelijke Moeder. Sommige blends zijn specifiek gemaakt voor Waves of Bliss en PTE Mysterie School Leden.


Opus Gaia Chakra Balancing Blends zoals gezien bij Dr. Oz’s website
YOUBEAUTY.COMhttp://www.youbeauty.com/mind/aromatherapy-works

Boost uw meditatie-beoefening en bekrachtiging vandaag nog !
http://www.nasrinsafai.com/shop/products/Chakra-Set%252d7%252dPieces%252dRoll%252dOn.html

 

De Goddelijke Moeder plaatst haar Koper-Gouden Lotus in elke Chakra

Genomen uit de 8/8/12 Poortopening Channeling

© FAGU 2012

Hallo iedereen dit is Jim. Ik dank ieder van u om bij ons en de Goddelijke Moeder aanwezig te zijn en te focussen op het verankeren van de Goddelijke Vrouwelijke Energieën op Aarde. Dit evenement is zeer belangrijk. Velen van u spelen in dit leven een grote rol in deze evenementen op het einde van deze 13.000 jaar cyclus, wanneer de nieuwe cyclus van de heerschappij van het Goddelijke Vrouwelijke begint. Dit is het einde van de voltooiing van onze Goddelijke Missie die zich over vele duizenden jaren heeft uitgestrekt en vele honderden levens.

De volgende 13.000 jaar cyclus zal die van de Goddelijke Vrouwelijke Energieën zijn die de Vijf Elementen, de Aarde en de Mensheid zullen zuiveren en reinigen en ons in staat stellen om onszelf in de Vijfde Dimensionale Octaaf te verankeren en te vestigen, zodat we het Nieuwe Tijdperk binnengaan. De cursus aangeboden door onze Pad van Verlichting Mysterie School en de Meditatie-Oefeningen aangeboden via onze Waves of Bliss Website, stellen ons in staat om de Energieën van het Vrouwelijke te erkennen, ontvangen en aanvaarden en deze energieën volledig op Aarde en binnenin de Vijf Elementen te verankeren, hetgeen de hele Creatie ten goede komt.

Wanneer u met de volgende meditatie-oefening begint, gelieve uw intenties te versturen dat de Goddelijke Moeder er deze maand in slaagt alles te volbrengen wat ze wenst via ieder van ons en dat haar intenties haar verwachtingen en onze beperkingen overstijgen.

 

Gronding Meditatie

Neem een diepe adem en bereidt u voor, voor onze gronding-meditatie. We zullen Uluru en de Niagara Watervallen gebruiken voor onze gronding-oefening, met de bedoeling het Element Aarde, vertegenwoordigd door Uluru, en het Element Water, vertegenwoordigd door de Horseshoe Watervallen en de Niagara Watervallen, te integreren.

Visualiseer dat u op de top van Uluru staat, de grote rode rots, in Centraal-Australië. Voel de hartslag van de Ulura en Moeder Aarde en pauzeer voor een moment om de energieën te absorberen. Stel u nu voor dat u tegelijkertijd in de lucht over de Horseshoe Watervallen hangt en de mist voelt terwijl het water neerstroomt in de rivier eronder. Voel, tegelijkertijd de energie van de watervallen die het Water-Element brengen en de rode rots Uluru onder uw voeten die het Aarde-Element vertegenwoordigt.

Zie uzelf verbonden worden met deze plaatsen, met beide Elementen, en stel u voor dat u onder uw voeten de Pilaar van Licht, uw Hara-lijn (een zuil van Licht die onderaan uw voeten begint en u verbindt met de Aardekern) zich uitstrekt tot in de Aardekern. U kan het Heilige Vuur visualiseren dat zich in de Aardekern bevindt en de Rode Levenskracht-Energie van Moeder Aarde zien die zich vermengt met het Goud van de Kernkristal en zo een Amber-kleurig Licht vormt. Trek dat Amber-kleurig Licht naar boven doorheen uw Hara-lijn – tot aan uw lichaam. Laat het uw Chakra’s vullen, uw hele lichaam en uw Energie-lichamen vullen en laat het zelfs Uluru en de Niagara Watervallen vullen met het Amber-kleurige Licht.

We zullen het Amber-kleurige Licht doorheen de Antahkarana Koord verzenden (een zuil van Licht die u verbindt met de Hogere Gebieden en Tronen, en zich uitstrekt tot aan de Troon van de Goddelijke Moeder en de Poel van Creatie). Stel u voor dat het Ambere Licht zich uitstrekt vanaf uw Kroon-Chakra, bovenaan uw hoofd, helemaal doorheen de Tronen en in de Poel van Creatie waar het zich verspreidt. We trekken de Amber-kleurige Kosmische Levenskracht-Energie vanuit de Poel van Creatie terug naar beneden doorheen de Antahkarana Koord. Zie het Amber-kleurige Licht neerstromen doorheen de Tronen, de Tronen verlevendigen en vullen terwijl het verder naar beneden stroomt in uw lichaam, doorheen uw Kroon-Chakra, Uluru en de Horseshoe Watervallen vullen, helemaal tot in de Aardekern.

U bent de katalysator die de Levenskracht-Energie, de Ambere Levenskracht-Energie van Moeder Aarde beweegt naar omhoog en de Kosmische Levenskracht-Energie van de Kosmos beweegt naar beneden en verankert met het Kernkristal, het hart van Moeder Aarde. Het Element Aarde via Uluru, het Element Water via de Horseshoe Watervallen, het Element Vuur via het Heilige Vuur in de Aardekern, de Lucht rondom ons en de Ether zijn allen vertegenwoordigd. Voel uzelf verankerd met Moeder Aarde en verbonden met de Kosmische Levenskracht Energie, terwijl deze neerstroomt, terwijl de Levenskracht-Energie van Moeder Aarde naar omhoog beweegt.

Natuur & het Goddelijke Vrouwelijke

Stel u nu voor dat u opnieuw op uw favoriete plaats zit in de wei of bij een meer, rivier of de oceaan. Stel u voor dat u zich met de natuur verbonden voelt, verbonden met Moeder Aarde, verbonden met het Goddelijke Vrouwelijke dat zichzelf uitdrukt via de natuur.

Stel u nu voor dat u met gekruiste benen zit en visualiseer dat de Goddelijke Moeder recht vóór u zit met gekruiste benen. Ze zit op een lotus. Ze straalt haar eigen handtekening-energie, het Koper-Goud Licht uit en de lotus straalt eveneens Koper-Goud Licht uit. Ze zit recht vóór u en jullie knieën raken elkaar. Ze kijkt in uw ogen, glimlacht en laat haar Koper-Goud Licht en haar liefde over u neerstromen. Neem een moment en verbindt u met de Goddelijke Moeder, druk uw liefde en dankbaarheid uit voor alles wat ze al voor u, uw geliefden, de Aarde en de Mensheid heeft gedaan.

Zie nu uw eigen Godin van Overwinning recht achter u staan met haar Scepter van Overwinning in haar handen en haar Toorts van Overwinning boven uw hoofd en het hoofd van de Goddelijke Moeder. Citroen-Geel, Tin- en Plantinum-gekleurde Lichten stromen op u neer. Adem en absorbeer de liefde.

Zie nu de Grote Stille Waker in haar Turkoois-gekleurde gewaden staan, met haar enorme Scepter van Kracht in haar beide handen en boven u en de Goddelijke Moeder. Ze laat het Turkoois-Blauw Licht stromen vanuit haar Scepter naar uw Achtste Chakra, ongeveer 25 cm boven uw Kroon-Chakra. Ze laat ook het Turkoois-Blauw-gekleurde Licht naar uw Aardekorst-Chakra stromen, de chakra net onder uw voeten, in de aardekorst – ongeveer 25 cm onder de grond. Zie een Zevenpuntige Ster die zich over elk van deze twee Chakra’s bevindt. Dit Turkoois-Blauw Licht vult nu al uw Chakra’s tussen de 8ste de Aardekorst-Chakra en creëert een grote Cocon van Turkoois-Blauw-gekleurd Licht rondom u. Dit is een Cocon van Bescherming, Onbevreesdheid en Goddelijke Kracht – een geschenk van uw eigen Grote Stille Waker voor ieder van u.

U zit in het midden van deze wei met uw eigen geliefde Goddelijke Moeder recht vóór u, binnenin de Cocon van Turkoois-Blauw, met Victoria die haar Toorts en Scepter boven uw hoofd houdt. Adem en baadt in deze energieën.

De Goddelijke Moeder zit op haar Lotus in elke Chakra

De Goddelijke Moeder begint nu haar Koper-Goud Licht vanuit elk van haar Chakra’s naar de uwe te verzenden. Vanuit haar Achtste Chakra boven haar hoofd verzendt ze Koper-Goud Licht naar uw Achtste Chakra. Een miniatuur-beeld van de Goddelijke Moeder, gezeten op de lotus begint zich volledig te vormen binnenin uw chakra. Het Koper-Goud Licht begint te pulseren en verspreidt zich in uw 8ste Chakra. Adem en baadt in de energieën.

Dit beeld herhaalt zich in elke chakra van uw lichaam. Stel u nu voor dat uw Kroon-Chakra het beeld pulseert, van de Goddelijke Moeder die binnenin zit. Adem en baadt.

Het Derde-Oog-Chakra in het voorhoofd van de Goddelijke Moeder verzendt nu Koper-Goud Licht naar uw Derde-Oog-Chakra. Een miniatuur-aspect van de Goddelijke Moeder is gezeten op een Lotus in uw Derde-Oog-Chakra, ontvangt het Koper-Goud Licht, versterkt en pulseert het in uw Derde-Oog. Adem en baadt.

Zie de straal van Koper-Goud Licht zich nu verspreiden naar uw Keel-Chakra en zie de Goddelijke Moeder, gezeten op een Lotus, binnenin uw Keel-Chakra, het Koper-Goud Licht versterken en pulseren op het ritme van de andere Chakra’s.

Nu begint zich vanuit de Kosmische-Hart-Chakra van de Goddelijke Moeder – die zich tussen de Persoonlijke Hart-Chakra en Keel-Chakra in het centrum van uw borst bevindt – een straal van Koper-Goud Licht te verspreiden. Zie de Goddelijke Moeder, gezeten in uw eigen Kosmische-Hart-Chakra bovenop de Lotus, pulseren met haar Koper-Goud Licht. Adem en baadt.

De Persoonlijke-Hart-Chakra, rechtstreeks tussen de twee tepels in het centrum van uw borst, wordt gevuld met Koper-Goud Licht. De Goddelijke Moeder, gezeten op haar Lotus, versterkt het Koper-Goud Licht. Adem en baadt.

De Zetel-van-de-Ziel-Chakra, rechtstreeks tussen uw Persoonlijke-Hart-Chakra en uw navel, wordt gevuld met het Koper-Goud Licht en de Goddelijke Moeder zit op de Lotus en ontvangt en versterkt het Koper-Goud Licht binnenin de Zetel-van-de-Ziel-Chakra en pulseert het vervolgens op het ritme van de andere Chakra’s. Adem en baadt.

Zie de Zonnevlecht-Chakra zich vullen, zie de Goddelijke Moeder op haar Lotus in de Zonnevlecht en zie dat deze Chakra zich zelfs verder uitstrekt dan de andere. Deze Zetel van Kracht voor onze Derde Dimensionale Realiteit, vult zich zelfs meer met de Energieën van de Goddelijke Moeder zodat, Niet mijn wil, maar de Wil van het Goddelijke Vrouwelijke, steeds door uw acties wordt uitgedrukt. Adem en baadt.

Het Heiligbeen-Chakra wordt gevuld met het Koper-Goud Licht en de Goddelijke Moeder zit op haar Lotus, herbekrachtigd en versterkt dit Licht. Adem en baadt.

Zie uw Wortel-Chakra en zie de Goddelijke Moeder op haar Lotus zitten. Koper-Goud Licht vult uw Wortel-Chakra, laat deze zich uitbreiden en pulseren op het ritme van de andere Chakra’s. Zie dat het Koper-Goud Licht zich heeft uitgestrekt om een Cocon rondom u en de Goddelijke Moeder te creëren binnenin de Cocon van de Grote Stille Waker. De Turkoois-Blauwe Cocon houdt u en de Goddelijke Moeder en uw Energie-Lichamen binnenin zich. Adem en baadt.

Zie de Aardekorst-Chakra, 25 cm onder het Aardoppervlak, gevuld worden met Koper-Goud Licht en de Goddelijke Moeder zit in uw Aardekorst-Chakra op haar Lotus, versterkt de energie terwijl deze neerstroomt en uw Hara-Lijn vult; helemaal naar beneden tot in de Aardekern stroomt het Koper-Goud Licht. Adem en baadt.

Voel het Koper-Goud Licht van de Goddelijke Moeder uw Lichaam, uw Energie-Lichamen, Antahkarana Koord, en uw Hara-Lijn verzadigen, helemaal naar beneden tot in de Aardekern. Zit helemaal in de omhelzing van de Goddelijke Moeder, helemaal in de liefde van de Goddelijke Moeder.

Laat ons onze intenties uitspreken dat de wensen van de Goddelijke Moeder, de intenties van de Goddelijke Moeder, de verlangens van de Goddelijke Moeder voor hetgeen we in haar naam hebben volbracht vanaf nu wordt overschreden voorbij wat mogelijk is, voorbij alle potentieel, voorbij alle verwachtingen, voorbij alle beperkingen. Dat ze succesvol is met wat ze voor ons wil volbracht zien, voor de Aarde, voor de Mensheid, en voor deze Hiërarchie, voorbij verwachting, voorbij beperking.

Laat ons de intenties uitzetten dat alle intenties van de Godin van Overwinning voor hetgeen we zullen volbrengen in haar naam vanaf dit moment zal volbracht zijn voorbij verwachting en beperking en alles wat de Grote Stille Waker en al haar intenties die ze heeft uitgezet voor ons, de Aarde en de mensheid en voor onze eigen Goddelijke Moeder voorbij verwachting en beperking worden overschreden. Neem nu een moment om uw eigen en globale intenties uit te zetten.

Laat ons samen onze intenties uitzetten om de energieën van het Goddelijke Vrouwelijke te erkennen, verankeren, versterken en uit te zenden, onze eigen trilling te verhogen, en de levens van iedereen rond ons te beïnvloeden. We zullen de Energieën van het Goddelijke Vrouwelijke verankeren binnenin onze geliefde Moeder Aarde, in naam van de mensheid en in naam van Godin Gaia, de godin van de Aarde.

Voeg de Goddelijke Moeder en de Energieën van het Goddelijke Vrouwelijke toe aan uw Ochtend-routine

Ik stel nu voor dat u elke ochtend aan dit Net van Licht denkt. U kan het doen als u opstaat of terwijl u een douche neemt. Het Net uitzetten in de douche terwijl u uw fysieke lichaam reinigt met lopend water is krachtig en heilzaam. Nodig daarom, terwijl u in de douche staat, de Goddelijke Moeder uit in elk van uw Chakra’s en vul uw Antahkarana Koord en Hara-Lijn met het Koper-Goud Licht van de Goddelijke Moeder. Vul uw lichaam en Energie-Lichamen met de Liefde en het Licht van de Goddelijke Moeder en biedt de dag aan aan de Goddelijke Moeder.

Vraag de Goddelijke Moeder, om haar liefde en zegening en vraag dat ze op elk moment bij u is, en dat haar verbinding met u op elk moment gevoeld wordt. Vraag dat elke gedachte, woord en daad wordt overlicht door de Goddelijke Moeder; dat de Goddelijke Moeder de woorden door uw mond spreekt; dat de Goddelijke Moeder elke actie voor u uitvoert. Vraag dat elke gedachte, woord en daad volledig in lijn is met de Wil van het Goddelijke Vrouwelijke. Vraag dat u wordt verzadigd met de Energieën van de Goddelijke Moeder, dat de Energieën van Overwinning op elk moment over u neerstromen, en dat de Turkoois-Blauwe Cocon van de Grote Stille Waker met de Energieën van Bescherming, Onbevreesdheid en Goddelijke Kracht voor u wordt versterkt. Start elke dag met in de Energieën van het Goddelijke Vrouwelijke te baden, via deze Wezens.

Ik dank u voor al het werk dat u doet in naam van de Aarde en de mensheid en in naam van de Goddelijke Moeder, de Godin van Overwinning, de Grote Stille Waker en alle Godinnen die naar voor zijn gekomen in uw naam.

Zo is het, het is Volbracht, Amen

 

© FAGU 2012