September 2011

Beste Vrienden,

Onze liefde en gebeden gaan uit naar iedereen die getroffen werd door de orkaan Irene. We vragen dat iedereen die deze woorden leest, om nu voor een paar minuten Goud-Roze Licht te versturen naar de getroffen gebieden en de wervelwinden van Violette Vlam Tornado op te zetten voor de transmutatie van alle strijd, pijn en lijden hier in de VS en overal in de wereld. We zenden onze gebeden uit naar Moeder Aarde en alle Zielen.

September brengt ons het laatste kwartaal van 2011. Terwijl het Spirituele jaar naar zijn einde loopt in November en het kalenderjaar in December, maken we voorbereidingen om het veelbelovende jaar van 2012 binnen te gaan. De Goddelijke Moeder en de Meesters wensen ons veilig doorheen deze tijd van tumult te loodsen naar een hoger en stabieler plateau van waarop we in het beslissende jaar 2012 bewegen. St. Germain, de Cohan van de Zevende Straal, zal de drijfveer zijn om deze taak te volbrengen. Alhoewel hij geduldig heeft gewacht, is het nu zijn tijd.

St. Germain is de Cohan van de Zevende Straal, de Straal van Transmutatie en Goddelijke Orde. In vorige incarnaties, was hij St. Jozef, de vader van Jezus en Graaf Du St. Germain, een franse edelman. Hij was nauw betrokken bij de samenstelling van de Grondwet van de Verenigde Staten van Amerika en het verankeren van de IK BEN energieën op het Amerikaanse continent. Hij heeft belangrijk materiaal gechanneld via Godfre en Lotus Ray King. Hij is ook gekend als de Meestert Alchemist. Om meer te lezen over St. Germain, klik hier

Aangezien St. Germain 200 jaar geleden in fysieke belichaming is geweest, en de Cohan is van de Zevende Straal die nu van toepassing is, is zijn energie tot op een bepaalde hoogte reeds opgenomen, in de Vijf Elementen en onze 3de Dimensionale realiteit. Dit geeft St. Germain een krachtige en voelbare aanwezigheid. Om deze reden zullen we zeer nauw samenwerken met St. Germain, via de Goddelijke Moeder, terwijl we de kritieke poortopening binnengaan die leidt tot 21/12/2012 en daaraan voorbij.

Nieuwe St. Germain Thuis Studie Cursus

Op verzoek van de Goddelijke Moeder, creëren we een 3-Fasen Thuis Studie Cursusserie met St. Germain, genaamd Alchemy of Instant Manifestation with St. Germain.(Alchemie van Onmiddelijke Manifestatie met St. Germain). Fase Iis momenteel beschikbaar. Om meer te lezen en te registreren, klik hier,

In de nieuwsbrief van deze maand heeft de Goddelijke Moeder een speciale Gronding Meditatie gebracht om ons hechter te verbinden met Moeder Aarde tijdens deze belangrijke en onvoorspelbare periode en St. Germain biedt een nieuw Net van Licht aan met de Engelen van de Violette Vlam, Straal en Licht en de Godin van Overwinning. Dit speciale Lichtnet brengt de energieën van St. Germain’s eigen Paars Licht en de Handtekening-energie van Sanat Kumara, de Planetaire Logos om u in het Licht van de Zevende Straal met al zijn aspecten te cocoonen; als de Mannelijke, Vrouwelijke en Kind-aspecten (als de Engelenkrachten van respectievelijk Violette Vlam, Violette Straal en Violet Licht). De Godin van Overwinning versterkt verder dit Net door aan te bieden om u, St. Germain en Sanat Kumara in haar Licht te houden.

Beoefen deze meditaties elke ochtend als u opstaat en elke avond voor u gaat slapen om de energieën van St. Germain, Sanat Kumara en de Godin van Overwinning dichter bij u te brengen voor bescherming en om u met gemak en gratie doorheen de komende maanden te brengen.

Ik wens u een prachtige maand September en een beslissend kwartaal van 2011.

Nasrin

Andere Noemenswaardige Data in September: Volle Maan valt op 12/9/11 en Nieuwe Maan op 27/9. Poortdagenin September zijn 1/9/11, 9/9/11, 10/9/11, 11/9/11, 18/911, 21/9/2011, 22/9, 27/9 and 29/9.

———————————————————————————————————————————————

Live Evenementen via Conference Call in September

GRATIS Live Poortopening Channeling: Vrijdag, 9/9/2011 om 8:00PM ET (US Miami, NY, Boston tijd). Een nieuw rubriek werd toegevoegd om u deze informatie te helpen delen met anderen.

Om te registreren, klik hier.

 

PTE MS:Herfst Equinox Ceremonie 2011

Vrijdag, 23 Sept., om 7:30 PM ET (US Miami, NY, Boston tijd).

Inschrijving: $59.00 tot middernacht, 9/9 en $79.00 daarna.

U bent uitgenodigd om een Herfst Equinox Ceremonie uit te oefenen met de Goddelijke Moeder, Quan Yin, Heer Boeddha en St. Germain. Samen zullen we het pad plaveien voor het ontvouwen van de Goddelijke Orde, terwijl we het Tijdperk van Waterman binnengaan.

Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

PTE MS:Hoor Uw Ziel Private Group Channeling met Quan Yin en Bodhisattvas van Meededogen

Zondag, 11 Sept., 2011 om 3:00 PM ET (US Miami, NY, Boston tijd).

Inschrijving is $125.00 tot Maandag, 9/9 en $150.00 daarna.

In de ‘Hoor Uw Ziel’ van deze maand biedt de Goddelijke Moeder een vrijsgeleide aan voor Quan Yin om ons uit te nodigen voor een reis naar haar Verblijf van Mededogen om geschenken in ontvangst te nemen voor alles wat we gedaan hebben in dienst van het Licht. We zullen onze eigen Bodhisattvas van mededogen en Engelen-Bewakers toegewezen krijgen om ons te begeleiden op ons pad en we zullen bekrachtigd worden om verder te gaan met onze dienstbaarheid voor het Licht.

Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

———————————————————————————————————————————————

Meditatie

Gronding-Meditatie met Wortels

en Amber Licht vanuit de Kernkristal van Moeder Aarde

Deze Gronding-Meditiatie is van toepassing op dit moment, wanneer zoveel natuurlijke rampen ons teisteren. U kan gehoord hebben of getuige geweest zijn van Orkaan Irene die vele bomen ontworteld heeft. Deze specifieke gronding-meditatie zal ons helpen om de aandacht te vestigen op het stabiliseren van de Aarde en het doen afnemen van natuurlijke rampen terwijl het u tegelijkertijd een diepe gronding met de Aarde biedt. Telkens u deze meditatie beoefent, ontvangt u grote voordelen en u verleent eveneens een heilzame dienst aan Moeder Aarde en alle zielen wiens leven afhangt van de Aarde.

Maak het uzelf gemakkelijk als u kan. Zit met rechte rug en voeten plat op de grond. U kan ook neerliggen als u dat wenst.

 • Neem een zachte, lange diepe adem.
 • Visualiseer de Aarde Kernkristal, in het centrum van Moeder Aarde, die helder Goud-Geel Licht uitstraalt.
 • Visualiseer dat u wortels vanuit de bodem van uw voeten en vanuit uw staartbeen laat komen. Zie deze wortels naar beneden in de Aarde bewegen. Zie ze de Kernkristal van de Aarde omsluiten. Zie deze wortels sterk en lang, alsof het de wortels zijn van een reusachtige eik.
 • Visualiseer nu dat deze reusachtige Wortels een levendig Amber Licht vanuit de Aarde Kernkristal naar boven trekken. Dit is pure Levenskracht- Energie. Amber is de kleur van Levenskracht-Energie vanuit de Kosmos. Trek het Amber Licht naar boven alsof het sap is dat zich in een boomstam naar boven beweegt.
 • Zie dat het Amber Licht de wortels vult en omhoog beweegt doorheen de bodem van uw voeten en omhoog doorheen uw staartbeen.
 • Laat het Amber Licht verder bewegen in uw lichaam. Zie uw hele lichaam en energie-lichamen dit Levendig Amber Licht uitstralen.
 • Voel dat het Amber Licht begint te pulseren.
 • Voel dat de polsslag zich afstemt op uw hartslag.
 • Voel de polsslag van het Levendig Amber Licht in lijn met uw hartslag en de hartslag van Moeder Aarde . Adem en baadt totdat u zich volledig gegrond voelt. Deze oefening zal u ook helpen om u te verbinden met Moeder Aarde en om Overvloed vanuit de Aardebronnen aan te trekken. Al bij al, alles wat we bezitten, alles wat we verlangen komt van de Aarde.

Net van Licht met St. Germain en de Engelen van Violette Vlam, Straal

en Licht en Godin van Overwinning

Net zoals de Gronding-Meditatie, is deze meditatie met St. Germain hoogstnodig tijdens deze turbulente tijden. De aanwezigheid van de Engelbewaarders zullen uw leven gemakkelijker en probleemlozer maken omdat het hun job is om bescherming te bieden en de Vijf Elementen te reinigen. Telkens u deze begeleide meditatie beoefent, zal u de Vijf Elementen verbeteren (Aarde, Water, Vuur, Lucht & Ether), die op hun beurt de levensomstandigheden verbeteren voor alle zielen op Aarde en tevens voor het lichaam van de planeet.

Visualiseer dat u in het centrum van het Net van Licht staat. U staat op het aardoppervlak, naar het noorden gericht.

 • Visualiseer dat St. Germain vóór u staat, een beetje naar rechts. Hij omhult u in zijn Paars Licht.
 • Visualiseer dat Sanat Kumara, de Planetaire Logos, ook vóór u staat, een beetje naar links, en Fuchsia-Roos Licht uitstraalt.
 • Zie dat u ingekapsteld bent in een cocon van Paars aan de binnenkant en Fuchsia-Roos aan de buitenkant. Zie nu het Paars van St. Germain en het Fuchsia-Roos van Sanat Kumara samenvloeien om een Magenta Licht te creëren waar de twee overlappen.
 • Vestig uzelf binnenin deze cocon. Paars aan de binnenkant, Magenta in het midden en Fuchsia-Roos aan de buitenkant.
 • Visualiseer dat de Kosmische Godin van Overwinning gekomen is om 3 aspecten van haarzelf in dit Net te plaatsen. Deze Kosmische Wezens zijn in staat om zichzelf te manifesteren in meer dan één plaats tegelijkertijd. Elk aspect is een manifestatie van hetzelfde geheel.
 • Eén van de aspecten van de Godin van Overwinning staat direct achter u, één direct achter St. Germain en één direct achter Sanat Kumara. Ze houdt haar Scepter van Overwinning in haar linkerhand en haar Toorts van Overwinning in haar rechterhand. Ze straalt Citroen-Geel-Goud, Platinum en tinkleurig Licht.
 • Visualiseer dat er drie cirkels van Engelenwezens zijn die een kring rondom u vormen.
 • De Engelenkrachten van Violette Vlam, het Mannelijke Aspect, vormen de buitenste kring en zij stralen een Diep Violet-Blauw gekleurd Licht uit.
 • De Engelenkrachten van de Violette Straal, het Vrouwlijke Aspect, vormen de middenste kring en zij stralen een Violet-Roos gekleurd Licht uit.
 • De Engelenkrachten van Violet, het Kind Aspect, vormen de binnenste kring en stralen een Lila-gekleurd Licht uit.

Visualiseer nu dat voorbij deze drie ringen de Engelenkrachten van de Godin van Overwinning nog drie cirkels vormen rondom dit Net.

 • In de eerste cirkel houden de Engelenkrachten van Victory de Scepter van Overwinning vast. In de tweede cirkel, houden de Engelenkrachten de Toorts van Overwinning vast en de Engelenkrachten van Overwinning, die de derde cirkel vormen, houden zowel de Scepter en de Toorts van Overwinning vast.

Visualiseer nu dat de Aartsengelen van de Vier Richtingen naar voor komen om hun posities in te nemen rondom dit Net voorbij de 6 cirkels van Engelenkrachten met u, St. Germain, Sanat Kumara en de drie Aspecten van de Godin van Overwinning in het centrum.

 • Aartsengel Uriël staat in het noorden en straalt Geel Licht.
 • Aartsengel Rafaël staat in het oosten en straalt Roos Licht.
 • Aartsengel Michaël staat in het zuiden en straalt Aquamariene-Blauw Licht. Zijn Zwaard van Genade wordt hoog boven zijn hoofd gehouden.
 • Aartsengel Gabriël staat in het westen en straalt Emerald-Groen Licht.

Visualiseer dat de drie Stille Toeschouwers rondom ieder van de Aartsengelen staan in de Vier Richtingen. Eén staat achter elke Aartsengel en één Stille Toeschouwer staat aan elke kant van elke Aartsengel. Deze 12 Stille Toeschouwers zijn grote Kosmische Wezens aangeduidt door de Grote Stille Toeschouwer om ondersteuning en bescherming aan u en dit Net te bieden.

 • Zie nu de Turkooise Blauwe Bubbel van de Grote Stille Toeschouwerhet volledige Net omhullen en het in haar liefde, haar zuiverend en beschermend Licht verzegelen.
 • Adem en baadt in dit Krachtige Net van Licht.

Plaats dit Net elke dag rondom u wanneer u opstaat en elke nacht wanneer u gaat slapen. Vraag de Godin van Overwinning en haar Engelen om over u te waken en u te helpen om te zegevieren in al uw acties. En vraag St. Germain en zijn Engelenkrachten om u te helpen alle negativiteit te transmuteren en vraag Victory en St. Germain om u tijdens droomtijd naar de Hoogste Regionen te brengen en u te onderrichten in de Mysteries. Vraag tenslotte aan de Engelenbewakers om steeds over u te wqken, dag en nacht.

 © Nasrin Safai 2011

Leave a Comment