Oktober 2011

Beste Vrienden,

Ik bied mijn liefde en dankbaarheid aan, aan Moeder Aarde, Godin Gaia en u allen voor uw grote liefde, geduld en geesteskracht tijdens deze belangrijke tijden van Aardse transitie naar het Licht toe. De Aarde blijft door turbulente tijden gaan, terwijl ze zichzelf meer en meer bevrijdt van onzuiverheden. Deze maand brengen we dringend werk onder de aandacht dat de Goddelijke Moeder en de Meesters naar voor hebben gebracht.

Deze maand bieden we 2 verschillende cursussen aan die handelen over de Stille Waarnemers en de Engelen-Waarnemers. Eén is een Thuis-Studie-Cursus Creation of Angelic Watchers with Melchizedek and Divine Mother (Creatie van de Engelen-Waarnemers met Melchizedek en de Goddelijke Moeder) en de andere is een Live cursus genaamd Silent Watchers at the Throne of Ellah (Stille Waarnemers aan de Troon van Ellah).

Het is zeer aanbevolen dat u de Thuis-Studie-Cursus Creation of Angelic Silent Watchers with Melchizedek and Divine Mother volgt, vóór de Live cursus, Silent Watchers at the Throne of Ellah, op 21/10 omdat, via de eerste cursus, u deelneemt in de creatie van de Stille Waarnemers en de Engelen-Waarnemers en in de tweede, neemt u deel aan het installeren van deze Waarnemers aan de Troon van Ellah.

De recente aardbevingen en orkanen hebben de noodzaak naar voor gebracht om het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aarde te stabiliseren. We werden tot actie aangezet door de Goddelijke Moeder en de Meesters om een grote dienstbaarheid te verlenen in het helpen stabiliseren van het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aarde. Gelieve extra aandacht te hebben voor de notities hieronder voor een zeer speciale cursus:Stabilizing the 5 Body System of Earth with Divine Mother (het Stabiliseren van het 5-Lichamen-Systeem van de Aarde met de Goddelijke Moeder).

Ook deze maand werken we verder met,St. Germain die zijn energie naar voor brengt. De meditatie van deze maand is er één van krachtige en tijdelijke aard, waarin St. Germain met uw Vlam van God-Eenheid en de Sferen van Herinnering en Verlichting werkt. St. Germain neemt u ook mee naar de Troon van de Goddelijke Moeder om het Zaad van Perfectie te ontvangen. Dit zijn grote hulpmiddelen voor het dagelijkse leven en als toevoeging bij de Alchemy of Instant Manifestation Home Study Series


Alchemy of Instant Manifestation with St. Germain Phase II
(Alchemie van Onmiddellijke Manifestatie met St. Germain Fase II), die werd aangeboden in September, is nog steeds beschikbaar aan een verlaagde prijs, zodat u de impact van de Alchemie Series kan vergroten met de Meditatie van deze maand. Deze serie dient in de juiste volgorde gevolgd te worden, dus gelieve de link hieronder aan te klikken als u Fase I wenst te volgen. We bieden Fase I tijdelijk aan voor een verlaagde prijs.

Andere noemenswaardige data in oktober zijn:

10/1/11, 10/2/2011, 10/10/11, 10/11/11, 10/12/11, 10/18/11, 10/20/2011, 10/21/11, 10/22/2011, 10/30/2011 and 10/31/2011.

Halloween is op Maandag, 31 Oktober. Dit is de dag van onze Geliefde Hecate en het feest van Sowen. Gelieve Godin Hecateop deze dag te herinneren door een kaars in haar eer te laten branden en door haar een geschenk te brengen in haar favoriete kleur, rood. Een rode roos is altijd een goed idee. We zenden onze liefde en onze zegening naar Godin Hecate voor alles wat ze doet en reeds gedaan heeft in onze naam en in naam van de Goddelijke Moeder en Moeder Aarde.

Volle Maan: Woensdag, 12 Oktober is het Volle Maan met zeer prominente en impactvolle energieën.Godin Venus, Godin Hecate en Godin Selene (Selena) zijn betrokken bij deze fase van de maan. Roep alle drie Godinnen op om zowel uw persoonlijke als globale intenties te helpen manifesteren.

Nieuwe Maan:Woesdag, 26 Oktober is het Nieuwe Maan, een periode om nieuwe projecten, plannen en programma’s te starten. Vraag gedurende de periode van de Nieuwe Maan aan het Grote Kosmische Wezen Venus, de brenger van goed, geluk om u te assisteren met deze intenties en u te helpen om uw Goddelijke Missie te vervullen.

Ik wens u een fantastisch en prachtig herfstseizoen en oktobermaand,
Met veel liefde,
Nasrin

—————————————————————————————————————————————–

Nieuwe Live Evenementen in Oktober

Nota over de Live Evenementen:

In Live PTE MS Cursussen, via conference call, wordt u de kans geboden om deel uit te maken van de initiële Groepsenergie die de gechannelede boodschappen, van de Goddelijke Moeder of de Meesters voor een specifiek onderwerp of cursus, brengt en verankert. Als u echter niet beschikbaar bent op het moment dat het live evenement plaatsvindt, kan u nog steeds deelnemen door de audio-file te beluisteren die beschikbaar wordt, kort na de afronding van elke sessie. Gelieve eraan te denken dat, eens u uit vrije wil beslist om deel te nemen aan het evenement, de Goddelijke Moeder en de Meesters voor de initiële verankering met uw Handtekening-Energie zullen werken. Als u ingetekend hebt, werd u uitgenodigd en maakt u deel uit van de originele groepsenergie, ongeacht het tijdstip dat u naar de meditatie luistert en deze uitvoert.

Alle Live Cursussen worden toegevoegd aan de Curriculum, eens de live sessies afgerond zijn.

 

Gratis Poortopening Channeling Evenement

is op Maandag, 10/10 om 8:00pm (Miami, Boston, NY tijd), Om te registreren, klik hier.

U dient niet aanwezig te zijn op het moment van het live evenement om voordeel te halen uit de Live Cursussen!

 

PTE MS:Hear Thy Soul – Healing Gifts at the Throne of Divine Mother (Hoor Uw Ziel – Helingsgeschenken aan de Troon van de Goddelijke Moeder)

Zondag,  9 Oktober om 3:00 PM ET.

Inschrijving:$125.00 tot middernacht, 8/10 en $150.00 daarna.

In deze 1-sessie cursus, nodigt de Goddelijke Moeder ons uit in één van de innerlijke kamers van haar Troon om een heling aan te bieden voor ons Vijf-Lichamen-Systeem. Ze biedt ook de bevrijding en ontbinding van de last van onze overblijvende karmische schulden en verwikkelingen aan. Deze belemmeringen kunnen bij ons afleiding en uitstel veroorzaken terwijl we versnellen naar het nieuwe Spirituele Jaar dat in november begint. In onze laatste sessie, vertelde de Goddelijke Moeder ons dat we een unieke en krachtige groep-handtekening-Energie hebben geweven die in staat is om enorme daden van dienstbaarheid te stellen. Het is nu tijd voor ons om het geschenk te ontvangen van heling en verwijdering van karma, zo gracieus aangeboden door de Goddelijke Moeder en andere Kosmische Wezens. Vergezel ons om onze Groepsenergie nog meer potentie en macht te geven doorheen deze heling.
Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

PTE MS:Silent Watchers at the Throne of Ella (Stille Waarnemers aan de Troon van Ellah)

Vrijdag, 21 Oktober om 7:30 PM ET.

Inschrijving:$88.00 tot middernacht Zaterdag, 15/10 en $99.00 daarna.

We worden uitgenodigd om de Goddelijke Moeder te vervoegen bij het installeren van deStille Waarnemers aan de Throon van Ellah. DeGrote Stille Waarnemer, het Kosmische Wezen dat verantwoordelijk is voor de creatie van ons volledig Zonnestelsel, heeft haar overlichtendeaanwezigheid aangeboden om de trillingsfrequentie van de volledige Aardse Hiërarchie van Tronen te verhogen. Ze heeft een specifieke vrijstelling gevraagd aan de Goddelijke Moeder om de 12 Stille Waarnemers, die de Bewakers van de Aarde zijn geworden, de Troon in de 55ste Dimensie te laten omhullen om alle verstoring op te lossen en alle foute afstemming te corrigeren. 

We raden ten zeerste aan dat u, Creatie van de Engelen-Waarnemers met Melchizedek en de Goddelijke Moeder, volgt hieronder aangeboden in deze Nieuwsbrief vóór Stille Waarnemers aan de Troon van Ellah, zodat u getuige kan zijn en kan deelnemen in het evenement dat tot dit keerpunt leidt.

De terughaling, terugkeer en aanstelling van de Waarnemers zijn evenementen van voorname belangrijkheid. Moeder zal ons achtergrond geven i.v.m. De 55ste Dimensie, relevant voor deze evenementen, en ons vertellen waarom het installeren van de Stille Waarnemers in deze Troon, onder de overlichtende aanwezigheid van de Grote Stille Waarnemer, van zo’n groot belang is.Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

Thuis Studie Cursussen 

PTE MS: Creation of Angelic Watchers with Melchizedek and Divine Mother (Creatie van Engelen Waarnemers met Melchizedek en de Goddelijke Moeder)

Dit is een 2-sessie Thuis-Studie-Cursus. Er zullen geen live evenementenzijn voor deze cursus. U heeft on-line toegang tot het cursus-materiaal wanneer u wil.

Inschrijvingis $75.00 tot middernacht op Zaterdag, 15/10, en $88.00 daarna.

In deze cursus, zijn we getuige van het oproepen door de Goddelijke Moeder van de laatste Engelen-Waarnemers, die achtergebleven zijn, om terug te keren naar hun Bron.

We zijn dan getuige van de creatie van het Levenszaad dat de Levengevende Kracht wordt voor het vormen van 144 nieuw Stille Waarnemers en 144.000 Engelen-Waarnemers. De 144 Stille Waarnemers zullen toezicht houden over de 144.000 Engelen-Waarnemers. De 144.000 Engelen-Waarnemers worden gezonden om de Engelen-gebieden te bezetten zowel als de 13de Dimensie tot aan de 3de Dimensie om de Bewakers van alle zielen te worden en de Aarde en de mensheid te begeleiden naar een hogere trilling die ons ontwaakt voor onze Hogere Zelven en de Poortweg opent naar de 5de Dimensionale Octaaf. We hebben ook de gelegenheid om één Stille Waarnemer te ontvangen, als onze Persoonlijke Kosmische Bewaker, en 1.000 Engelen-Waarnemers om u te begeleiden, bewaken en versnellen in het manifesteren van uw spirituele noden en werelds succes.

Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

PTE MS:Stabilizing the 5 Body System of Earth with Divine Mother(Het stabilizeren van het 5-Lichamen-Systeem op Aarde met de Goddelijke Moeder)

Dit is een 7 Sessie Thuis-Studie-Cursus. Er zal geen live evenement zijn voor deze cursus.
This course will be available on 10/7. Op dat moment hebt u, wanneer u datwenst, on-line toegang tot het cursusmateriaal.

Inschrijving (Halve prijs): $99.00 tot middernacht 17/11 en daarna $198.00.

Het jaar 2011 was er één gevuld met mensgemaakte rampen. Het is eenvoudig om de effecten van deze gebeurtenissen te zien op het Fysieke Lichaam van de Aarde in de vorm van overstromingen, aardbevingen, tsunamis, bosbranden, orkanen, tornado’s, en het door de oorlog verscheurde en getekende land waarop oorlog tij viert. Al deze evenementen laten littekens en markeringen van trauma achter doorheen het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aarde. In deze cursus biedt de Goddelijke Moeder ons een verklaring over de werking van het Vijf-Lichamen-Systeem van de Aarde en hulpmiddelen voor haar heling. 

De Goddelijke Moeder en de Grote Wezens zijn in staat om deze heling aan de Aarde te geven vanuit de Hogere Gebieden, alhoewel zij ons nodig hebben, met Handtekening-Energieën die verstrengelt zitten in de Derde Dimensie om de heling-energieën naar beneden te trekken en te verankeren en deze heling in onze Derde Dimensionale Gebieden toe te kunnen dienen.
Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

Herinnering: Voorzetting van het Speciale Aanbod uit de September Nieuwsbrief

PTE MS:Alchemy of Instant Manifestation with St. Germain Phase II(Alchemie van Onmiddelijke Manifestation met St. Germain Fase II)

Voorloper:Alchemie van Onmiddellijke Manifestatie Fase I. Om meer te lezen en te registreren voor Fase I aan een gereduceerde inschrijving, klik hier

Inschrijving voor Fase II is $122.00 tot middernacht ET op Zaterdag, 15/10 en $144.00 daarna

Onze nadruk in Fase II ligt op het verankeren van de Energieën van Alchemie op Aarde. We zullen vooral focussen op de Vijf Elementen. Alle manifestaties nemen plaats via de VijfElementen. Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ether; zijn de bouwstenen van alle manifestatie. Er zijn Engelenkrachten en Engelen-Bewakers die de leiding hebben over de Vijf Elementen en de kennis van Alchemie van Onmiddelijke Manifestatie in hun harten bewaren en er over waken dat ze niet in de verkeerde handen vallen. Deze Bewakers werden duizenden jaren geleden opgeroepen om de geheimen op te halen en ze terug naar de Hogere Gebieden te brengen.  

In Fase II, zullen we de geheimen ontvangen van de Kosmische Bewakers en de Engelen-Bewakers en we zullen onze eigen Engelenkrachten aangesteld krijgen die de leiding hebben over de Hogere Aspecten van de Vijf Elementen, en die volledig betrokken zijn bij de geheime kennis van Alchemie.

Het verankeren van de Hogere Aspecten van de Vijf Elementen, doordrongen met de Alchemische Potenties, heeft de potentie om het evenwicht terug op Aarde te herstellen. Tenslotte hangt onze Moeder Aarde af van betrouwbare prestaties van de Vijf Elementen om het overleven van alle rassen en de planeet te verzekeren.   Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

——————————————————————————————————————————————–

Margarite Batease Fund, Inc (MBF)

Doe mee met onze spirituele familie om de woorden van de Goddelijke Moeder en de Meesters beschikbaar te maken voor hen die minder fortuinlijk zijn. Via uw donaties, zullen de leringen van de Meesters, in de vorm van de 4 boeken in de Gifts Series en de 4 Boeken in dePath to Enlightenment Series, te beschikking gesteld worden van individuen, instituten, bibliotheken, mishandelde vrouwen Centra, Delinquente Jongeren Centra, gevangenissen, spirituele and Metafysische etablisementen over heel de wereld die geen middelen hebben om de boeken te kopen.

MBF, ons Liefdadigheidsfonds, is nu klaar om uw donaties te ontvangen. Als u nu doneert, zal Waves of Bliss en de PTE Mystery School uw donaties doorgeven. U kan ook uw diensten aanbieden door boeken naar een specifieke organisatie, waarmee u vertrouwd bent, te brengen of ze er aan te bieden. Of u kan ons informeren door naar support(at)nasrinsafai.com, te mailen over gelijk welke organisatie of individuen die voordeel kunnen halen uit boek-schenkingen. Is nu beschikbaar om uw donaties te ontvangen. Als u nu doneert, zullen Waves of Bliss en PTE Mystery School

Om meer te lezen over de Margarite Batease Fund, Inc. (MBF) en om donaties te doen, klik hier. 

——————————————————————————————————————————————–

Meditatie:

Sferen van Herinnering en Verlichting en Zaad van Perfectie voor Zielelijn van Licht 

In deze oefening begeleidt, St. Germainons eerst om een Sfeer van Herinneringte vormen en deze te verlichten om deSfeer van Verlichtingte worden en dan allechakrasboven het lichaam te reinigen met behulp van de Violette Vlamen Violette Straal. Hij neemt ons dan mee op eenreis doorheen de Tronen en roept onze blauwdruk op die ons Oorspronkelijke Goddelijke Plan herstelt en het verweeft in onze levens.

We halen het Zaad van alle perfectie op vanuit de verscheidene alternatieve realiteiten om onze Goddelijk Bepaalde en volledig Perfecte Ultieme Realiteit te worden. De Vonk van Licht vanuit de kern van de Grote Stilte wordt opgeroepen om het Zaad te verlichten en deze verbazingwekkende reis te vervolledigen.

Mijn Geliefden, Ik ben St. Germain.

Visualiseer dat u recht voor St. Germain staat. Zijn linkerhand bevindt zich over uw hart en uw linkerhand over zijn hart. De rechterhand van St. Germain wordt over uw linkerhand gehouden en uw rechterhand over de linkerhand van St. Germain waardoor er een oneindigheidslus, het symbool van de Eeuwige Levenskracht, wordt gecreëerd. Baadt in het Licht en voel de energieën vanuit mijn hart naar uw hart stralen en vanuit mijn hand naar uw hand.

De Paarse Sfeer van Herinnering begint zich te vormen binnenin uw Hartchakra. In het centrum wordt de Vlam van God-Eenheid verlicht. De aanwezigheid van de Vlam herinnert eraan dat er geen afgescheidenheid is. U hebt een fysieke belichaming aangenomen in lichamen van materie, als geïncarneerde zielen. De Vonk van Licht wordt in uw hart gehouden en is het symbool van Eenheid welke haar oorsprong vindt in het hart van de Onzichtbare Bron.

Wanneer verlicht, wordt de Sfeer van Herinnering een Sfeer van Verlichting. De ontsteking en verlichting leidt tot een groter ontwaken en een versnelling van spirituele energieën binnenin de persoon. De Sfeer van Verlichting trilt op een Goud-Platinum Licht en de Vlam van God-Eenheid straalt Puur Wit Licht uit doorheen de Sfeer.  

Richt uw aandacht naar uw hart en visualiseer dat de Sfeer van Herinnering een Sfeer van Verlichting is geworden, die pulseert volgens het ritme van uw hartslag, klopt op hetzelfde ritme als het mijne. 

Ontsteek elke ochtend tijdens het ontwaken, de Vlam van God-Eenheid en activeer de Sfeer van Herinnering. Op deze manier kan u zich rechtstreeks verbinden met dat bewustzijn dat God is, het almachtige, alwetende, alomtegenwoordige, alles doordringende bewustzijn van al dat is. Verlicht uw sfeer van Verlichting en zeg,

In naam van de Goddelijke Moeder, de Creatieve Kracht voor deze volledige Manifeste Creatie, vraag ik om de belichaming van mijn Goddelijke Missie op Aarde te worden. Ik vraag dit via St. Germain en de energieën van de Violette Straal en Vlam. Ik vraag om bevrijding van onzuiverheden in mijn fysieke lichaam en alle energie-lichamen. Ik verzoek om de perfectie van het Licht van mijn Zielelijn te worden en dit Licht te verankeren op Aarde in overeenstemming met de het Geperfectionneerde Originele Plan.”Pauzeer een moment om de energieën te ontvangen.

Visualiseer dat een Pilaar van Licht rondom ons wordt verlicht. U en ik staan binnenin de Pilaar en beginnen in klokwijzerzin te draaien. De Sfeer van Verlichting begint in onze harten te draaien. We draaien omhoog binnenin de Pilaar van Licht helemaal tot aan de Troon van het Absolute, de Troon van de Goddelijke Moeder.
Visualiseer dat u voor de Goddelijke Moeder staat aan haar Troon in de aanwezigheid van de Zeven Heren van Licht. We vragen de Goddelijke Moeder naar het zaad van deze intentie,
 

In naam van de Goddelijke Moeder, de Creatieve Kracht voor deze hele Manifeste Creatie, vraag ik voor de kracht en de macht om de belichaming te worden van mijn Goddelijke Missie op Aarde. Ik vraag dit via de Troon van het Absolute en de Aanwezigheid van de Goddelijke Moeder. Ik vraag om bevrijding van alle onzuiverheden in mijn fysieke lichaam en alle energie-lichamen. Ik tracht de perfectie van het Licht van mijn Zielelijn te worden en dit Licht op Aarde te verankeren in overeenstemming met het Perfecte Originele Goddelijke Plan.”Neem een moment om te pauzeren en de energieën te ontvangen. 

We vragen de Zeven Heren van Licht om deze intentie toe te staan en het Zaad te zegenen. We vragen de Goddelijke Moeder om het te verzegelen. We versmelten met deze Troon en ontvangen de toestemming van de Zeven Heren, de Maha Heer en de Goddelijke Moeder. Moeder neemt uw hand en wenkt u om haar te vergezellen naar de Troon van Creatie, de plaats van de Poel van Creatie; de Quantum Poel waar alle gedachten worden gecreëerd en vorm aannemen. We bewegen in de diepte van de Poel van Creatie naar de Troon van het Vrouwelijke Principe waar de zaden van alle gedachtevormen en alle acties worden bewaard. De Goddelijke Moeder zal vanuit de materie van haar Troon, de creatie van het idee, het ontwerp, en de gedachten ophalen voor de vorming van een Gouden Zaad. Dit Zaad zal in de Sfeer van Verlichting worden geplaatst in uw Hartchakra. We herhalen onze intentie terwijl Zij het Zaad creëen,

In naam van de Goddelijke Moeder, de Creatieve Kracht voor deze hele Manifeste Creatie, vraag ik voor de kracht en de macht om de belichaming te worden van mijn Goddelijke Missie op Aarde. Ik vraag dit via de Poel van Creatie en de Troon van het Vrouwelijke Principe. Ik vraag om bevrijding van alle onzuiverheden in mijn fysieke lichaam en alle energie-lichamen. Ik tracht de perfectie van het Licht van mijn Zielelijn te worden en dit Licht op Aarde te verankeren in overeenstemming met het Perfecte Originele Goddelijke Plan.”Neem een moment om te pauzeren en de energieën te ontvangen.

We ontvangen het Zaad van de Goddelijke Moeder. Ze plaatst het Zaad binnenin de Sfeer van Verlichting over de Vlam van God-Eenheid. Zit met haar terwijl ze haar rechterhand over uw hart plaatst. Neem een moment om uw liefde voor haar uit te drukken en biedt gebeden aan terwijl u het Zaad ontvangt. Neem een diepe adem.

We zullen het Zaad in onze harten dragen naar de Zeven Heren van Licht en de Maha Heer van Licht. We beginnen met de Eerste Heer van Licht. Versmelt met de Eerste Heer van Licht die Blauw-Groen Licht uitstraalt. We vragen deze Heer van Licht voor de kracht en macht om de Goddelijk Vonk te verlichten; de Goddelijke Vonk in onze harten en in de gedachten van de massa’s en menigten te ontsteken; en zo met hun wezen de Zeven Stralen en de Zeven Lichten te verlichten.

We bewegen naar de Tweede Heer van Licht. Zijn Licht begint met een Perzik-Roze kleur en stabiliseert in een Helder Geel Licht. We versmelten en verenigen in dit Licht met de Tweede Heer van Licht. We vragen om de toestemming en de verzegeling van kracht en macht om de Goddelijke Vonk te verlichten; de Goddelijke Vonk te ontsteken in de harten en de gedachten van de massa’s en menigten; en zo met hun wezen de Zeven Stralen en de Zeven Lichten te verlichten.

We bewegen naar de Derde Heer van Licht. Helder Rood Licht straalt naar alle kanten uit. De Derde Heer van Licht draagt de Levenskracht van alle Manifeste Creatie. We vragen deze Heer van Licht om de toestemming en de verzegeling van kracht en macht om de Goddelijke Vonk te verlichten; de Goddelijke Vonk te ontsteken in de harten en de gedachten van de massa’s en menigten; en zo met hun wezen de Zeven Stralen en de Zeven Lichten te verlichten.

We bewegen naar de Vierde Heer van Licht. Aquamariene-Blauw Licht straalt naar alle kanten uit. We vragen deze Heer van Licht om de toestemming en de verzegeling van kracht en macht om de Goddelijke Vonk te verlichten; de Goddelijke Vonk te ontsteken in de harten en de gedachten van de massa’s en menigten; en zo met hun wezen de Zeven Stralen en de Zeven Lichten te verlichten.

We bewegen naar de Vierde Heer van Licht. Emerald-Groen straalt naar alle kanten uit. We vragen deze Heer van Licht om de toestemming en de verzegeling van kracht en macht om de Goddelijke Vonk te verlichten; de Goddelijke Vonk te ontsteken in de harten en de gedachten van de massa’s en menigten; en zo met hun wezen de Zeven Stralen en de Zeven Lichten te verlichten.

We bewegen naar de Zesde Heer van Licht. Helder Oranje straalt naar alle kanten uit. We vragen deze Heer van Licht om de toestemming en de verzegeling van kracht en macht om de Goddelijke Vonk te verlichten; de Goddelijke Vonk te ontsteken in de harten en de gedachten van de massa’s en menigten; en zo met hun wezen de Zeven Stralen en de Zeven Lichten te verlichten.

We bewegen naar de Zevende Heer van Licht waarbij Paars Licht naar alle kanten uitstraalt. We vragen deze Heer van Licht om de toestemming en de verzegeling van kracht en macht om de Goddelijke Vonk te verlichten; de Goddelijke Vonk te ontsteken in de harten en de gedachten van de massa’s en menigten; en zo met hun wezen de Zeven Stralen en de Zeven Lichten te verlichten.

Van hieruit gaan we naar de Bubbel die de verblijfplaats is van de Maha Heer van Licht. Aquamariene-Blauw Licht met Platinum Licht schijnt overal. We staan vóór de Maha Heer van Licht. We vragen de Maha Heer om de toestemming en de verzegeling van kracht en macht om de Goddelijke Vonk te verlichten; de Goddelijke Vonk te ontsteken in de harten en de gedachten van de massa’s en menigten; en zo met hun wezen de Zeven Stralen en de Zeven Lichten te verlichten. Pauzeer een moment en ontvang de energieën.

We draaien spiraalsgewijs naar beneden, brengen het Zaad in elke Troon en uiteindelijk in het bewustzijn van het lichaam. De Vlam van God-Eenheid is nu bevrucht met het Zaad. De intenties zijn toegestaan en verzegeld in ons hart. Het Zaad wordt vanaf deze dag in uw hart gedragen en verankerd op Aarde ten voordele van allen.

Ik sta aan uw zijde en dien om deze intentie in de manifeste realiteit te brengen. In het Licht van de Violette Straal en Vlam, hou ik u met veel liefde.
Ik ben uw eigen St. Germain.
En zo is het.

© Nasrin Safai 2011