Maart 2011

Beste Vrienden,

Maart is de maand die de mijlpaal Maart Equinox of Lente Equinox inhoudt in de noordelijke Hemisfeer.

20 maart markeert de 1 jarige verjaardag van het openen van de 5de Dimensionale Octaaf.  Het is een zeer belangrijk evenement en we hopen dat u zich allen bij ons aansluit voor de ceremonie van dit jaar waarbij de Goddelijke Moeder ons meeneemt naar het volgende belangrijke plateau voor de evolutie van de Aarde en de Mensheid.

In deze maart 2011 Nieuwsbrief, brengt de Goddelijke Moeder ons als hulp, Kosmische Beschermengelen en de Aquamariene-Blauwe Pilaar van Licht.  Deze Wezens kunnen ons helpen omgaan met de grote hoeveelheid onzuiverheid die door de Aarde en de Mensheid wordt vrijgegeven op dit moment in de geschiedenis van de Aarde.  I.p.v. zelf deze last te dragen, biedt de Goddelijke Moeder ons nu deze grote Kosmische Wezens en het Aquamariene Licht aan om ons te assisteren.  Haal alle voordeel uit dit geschenk door het beoefenen van deze meditatie en herhaal ze elke dag om de bulten op uw pad te effenen en om u in de liefdesstraling van uw Kosmische Beschermengel te houden.

Als antwoord op het verlangen van de Goddelijke Moeder om ons hulp te brengen en ons te assisteren vanuit de Hoogste Gebieden,gedurende deze tijd van verandering, hebben we een Thuis-Studie-Cursus, Beschermengelen van het Chakra-systeem gecreëerd.

Ook in deze maand, biedt de Goddelijke Moeder, in haar gechannelde meditatie, haar speciaal toegewezen Bewaker van Liefde & Bescherming aan.

De andere poortdagen voor de maand Maart zijn 18/320/330/3.

Maan-Kalender

Nieuwe Maan is 4 maart, Een periode om nieuwe projecten, plannen en programma’s te starten. Gedurende de tijd van de Nieuwe Maan, vraag het Grote Kosmische Wezen, Godin Venus, de brenger van goed geluk, om u te assisteren met deze intenties en u te helpen uw Goddelijke Missie te volbrengen.

Volle Maan is 19 maart, met zeer prominente en impactvolle energieën.  Godin Venus, Godin Hecate en Godin Selene (Selena) zijn allen betrokken bij deze fase van de maan.  Aanroep alle drie deze Godinnen om zowel uw persoonlijke als globale intenties te manifesteren.

Ik wens u allen een prachtige maand maart.

Met Liefde en Vrede,
 Nasrin


Nieuwe Live Evenementen in maart

De Gratis Poortopening Channeling voor maart is op donderdag, 3/3/2011 om 8:00PM ET (USA – Massechusetts).  Om te registreren, klik hier.

PTE MS: Maart Equinox 2011 Ceremonie:

Op Maart Equinox, 2011, creëert de Goddelijke Moeder een nieuw platform om ons doorheen het oude te helpen bewegen en het nieuwe binnen te gaan door de energieën van Victory, Liberty en Glory op te roepen om zich in onze realiteit vast te zetten en als voorbereiding voor de verankering van het Model van Zuiverheid en Onschuld van de Goddelijke Moeder en het Model van Goddelijke Orde en Organisatie van St. Germain.

Deze sessie zal gegeven worden op Zondag, 20 Maart om 3:00PM ET.

Inschrijving is $35.00 tot donderdag, 8/3 om middernacht ET en $55.00 daarna.
Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

PTE MS: Hoor Uw Ziel Private Groep Channeling Series met St. Germain:

Dit is de eerst van een maandelijkse Private Groep Channeling Series, beschikbaar enkel voor degenen die de initiële 3 sessies cursus hebben gevolgd, Hoor Uw Ziel, Ontvang haar Begeleiding. Elke maand zal een andere Meester met ons werken om onze verbinding met hun eigen Zielelijn te bouwen.

In maart zullen we begeleidt worden om op Zieleniveau verbonden te worden met de Zielelijn van St. Germain, de Zielelijn van de 7de Straal, en de verankering van het Model van Goddelijke Orde.

‘Hoor Uw Ziel Private Groep Channeling Series met St. Germain’ zal gegeven worden op Zondag, 13 maart om 3:00PM ET.

Inschrijving: $99.00, tot donderdag, 8/3 middernacht ET en $144.00 daarna.  Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

Nota: Voorloper voor deze cursus is Hoor Uw Ziel; Ontvang haar Begeleiding.  Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

Nieuwe Engel Thuis Studie Cursus

PTE MS: Beschermengelen van het Chakra Systeem:

In deze 12 lessen cursus zal de Goddelijke Moeder ons de Beschermengelen brengen om ons te beschermen en ons Chakra Systeem en Energielichamen te reiningen, tijdens deze periode van karmische vrijgave en transmutering van negativiteit.  Hogere Energieën Verankeren en tegelijkertijd laag na laag van onzuiverheden voor de Aarde en de Mensheid Transmuteren, is stressvol voor onze lichamen.

De Goddelijke Moeder verleent ons grote hulp en ondersteuning door een groep van 11 Beschermengelen toe te wijzen.  Deze Engelen zijn speciaal gekozen om;

1) te helpen met de transmuterende processen, die het gevolg zijn van onzuiverheden afkomstig van de Aarde en de Mensheid,
2) ons te helpen met de verankering van de Hogere Energieën van Licht, om onze wereld te stabiliseren en
3) ons te beschermen tegen het ons overzetten terwijl we stappen 1 en 2 hierboven toepassen.

Inschijving is $77.00 tot Vrijdag, 4/3 middernacht ET en $144.00 daarna. Om meer te lezen en te registreren, klik hier.


Speciaal door de Goddelijke Moeder toegewezen Bewaker van Liefde & Bescherming

Mijn kinderen van Licht, Ik ben uw Goddelijke Moeder,

Ik ben zeer tevreden, Ik ben gelukkig en Ik ben dankbaar voor al wat u doet.  Ik wil een moment voorzien om u te verbinden met een leger van Bewakers.  Ik roep deze Bewakers op vanuit de Poel van Creatie.  Dit is de door de Goddelijke Moeder Speciaal Aangewezen Bewaker van Liefde & Bescherming voor ieder van u.  Ik roep de Kosmische Bewakers op om naar voor te komen.

Kosmische Beschermengel: Visualiseer uw eigen Kosmische Beschermengel vóór u staan.  Het is belangrijk om u te verbinden met deze Bewaker en de energie van dit Wezen te herkennen.  De eerste en belangrijkste verantwoordelijkheid van deze Bewaker is om continue uw energieveld te zuiveren van verontreiniging.

Zeg deze invocatie met me, “Ik aanroep mijn Speciaal Toegewezen Bewaker.  Ik verleen toestemming om met me te werken; om u voortdurend rond me te wikkelen – verscheidene Lichtstralen door te sturen die op elk moment heilzaam voor me zijn.”

Er zijn Lichtstralen die vanuit dit Engelenwezen worden verstuurd.  De Kleur van het Licht dat u zal zien bevat de unieke energie die u nodig hebt.  Sommigen onder u zien een overvloed aan verschillende kleuren van Licht.  Sommigen onder u kunnen een specifiek gekleurd Licht zien en in de komende dagen kunnen de kleuren veranderen.  Het kan een overvloed van Licht worden.

Bijvoorbeeld, wanneer u transmutatie nodig hebt, zal deze Bewaker zich rondom u wikkelen en u de Violette Vlam toesturen.  Wanneer u de behoefte voelt om geliefd te worden, zal deze Bewaker zichzelf rondom u wikkelen en u Goud-Roze verzenden.  Wanneer in een plaats van hoge intelligentie dient te zijn, functionerend vanuit uw Mentale Lichaam, dan zal deze Bewaker u omwikkelen met een kleurenreeks van Goud Jade-Groen, tot een DonkerGroen, tot een Emerald-Groen.  Wanneer u met financiën dient om te gaan of de poortweg naar overvloed dient te openen, zal dit Wezen u omwikkelen in een kleurenreeks van Citroen-Groen tot Emerald-Groen.  De kleuren van de natuur zijn kleuren die u zullen voorzien met overvloed, de volledige reeks van kleuren die worden gezien in de natuur.

Wanneer u bekrachtigd dient te worden, om krachtige en voordelige beslissingen te nemen en om ondersteund te worden in het opstarten van welke projecten of plannen ook, zal dit Wezen zichzelf rondom u wikkelen en u een kleurenreeks van Aquamariene-Blauw tot Kobalt-Blauw Licht verzenden. Wanneer u uw beslissing dient te communiceren, zal het een Kobalt-Blauw Licht zijn.

Wanneer u de gedachte en het ontwerp en het idee dient op te roepen – om een beslissing te vormen, om een concept te vormen – zal het een Aquamariene-Blauw Licht van de God-Bron Energie zijn.  De kleurenreeks van God-Bron is van Aquamariene-Blauw, welk het verheven aspect is, tot Kobalt-Blauw, welke het Aarde aspect is.  De God-Bron Energie voor het huidige moment op Aarde is Kobalt- Blauw.  Wanneer u overgaat naar de Vijde Dimensionale Octaaf, maakt het Kobalt-Blauwe plaats voor het Aquamariene-Blauw.

Pilaar van Aquamariene Blauw Licht en de Amber Levenskracht Energie: Visualiseer een Pilaar van Licht die zich uitstrekt vanaf de top van uw hoofd tot aan de Troon van de Goddelijke Moeder. Zie het Aquamariene-Blauw Licht vertrekken vanuit mijn Troon, de Pilaar van Licht binnengaan (Antahkarana Koord genaamd) en in de Kroon-chakra op de top van uw hoofd.  Zie het naar beneden bewegen, chakra na chakra, elke chakra badend in het Aquamariene-Blauw Licht.  Zie het naar beneden bewegen, van de Kroon naar het Derde Oog, naar de Keel en reikend van de Keel naar beneden naar het Kosmische Hart en Persoonlijke Hart en verder naar elke Chakra, uiteindelijk naar de Aardekorst van de Aarde en naar de Aardekorst-Chakra (gesitueerd op ongeveer 25 cm onder de bodem van uw voeten).

Visualiseer dan dat het naar beneden in een Pilaar van Licht beweegt, (de Hara-lijn genaamd) die zich uitstrekt vanaf de bodem van de voeten tot in de Kern van de Aarde.  U verzendt dat Aquamariene-Blauw Licht naar de Kern van de Aarde, en brengt het Hemelse God-Bron Licht naar de Aardekern.  De Aarde verzendt haar Rode Levenskracht Energie naar u, vermengt met Gouden en Kosmische Levenskracht.  Dit maakt een Goud-Ambere kleur die u voeding geeft.

Wanneer u wordt geconfronteerd met negatieve energieën, wanneer u naar het nieuws kijkt en oorlog ziet plaatsvinden, blijf dan uw Kosmische Beschermengel oproepen om het Aquamariene-Blauw neer te laten dalen en het via u in de Kern van Moeder Aarde te laten stromen om de Aarde te helpen. Visualiseer uzelf tegelijkertijd de Rode Levenskracht omhoog trekken, vermeng het met Goud om Amber Licht te maken en trek het tot in uzelf.  Wanneer u uzelf uitgeput voelt door het aanschouwen van deze gebeurtenissen, herlaadt dan uw lichaam en bescherm uzelf met de hulp van uw Engel en verzendt Aquamariene-Blauw naar alle zielen en naar de Aarde via Uw Engel van Bescherming.

Deze Beschermengel verschilt van uw hoofd-Beschermengelen en alle andere verscheidene Bewakers en Engelen-legers die met u werken.  Dit is een Beschermengel speciaal aangeduid via een dispensatie (vrijgeleide) die u werd gegeven.  De verantwoordelijkheid van deze Engelenkracht is om u te beschermen voor het opnemen van onzuiverheden.  Om u te beschermen wanneer u slaapt en alles wat u kan opnemen gedurende de dag te transmuteren.

Wanneer u geconfronteerd wordt met gespannen mensen die zich in een toestand van opwinding bevinden, is het de job van deze Bewaker om deze opwinding van rond uw lichaam te transmuteren; zodat het geen verdriet in uw longen wordt; zodat het uw lichaam niet binnendringt; zodat het geen kwaadheid wordt in uw lever; zodat het geen angst wordt in uw nieren; zodat het geen pijn wordt in uw lage rug; pijn in uw schouders, pijn in uw nek, pijn in uw hoofd; zodat het uw Derde Oog niet vervuilt; zodat het uw Keel-Chakra niet vervuilt; zodat u geen energieën en entiteiten opneemt.

Het is zeer gemakkelijk om langs iemand te wandelen die kwaad is en de entiteit van die kwaadheid op te nemen en verder te gaan zonder het op het eerste moment op te merken.  Dan voelt u zich opeens kwaad en denkt “Ik was ok, waarom ben ik opeens zo kwaad?”  Op het moment dat u dit opmerkt, het moment dat u de verschuiving in uw energie opmerkt, i.p.v. erin te zitten baden, roep uw Speciaal Toegewezen Engel van Bescherming op.  Zeg, “Met de tussenkomst van de Goddelijke Moeder, vraag ik Mijn Bewaker van Licht en Bescherming om mijn energie te reinigen en me in Licht te omhullen, om de negativiteit los te laten en om me te beschermen voor lagere energieën.”

Met Moeder Aarde die al deze energieën omhoog duwt om getransmuteerd te worden, is het natuurlijk voor u om onzuiverheden en negativiteit op te nemen.  Van het lichaam gescheiden energieën zijn als kleine zeepbellen, bellen met zeer veel spinnewebben erin.  U neemt de spinnewebben op en het begint een impact op u te hebben terwijl u het tracht te transmuteren.  Transmuteer het niet zelf.  Het kan lang duren; twee of drie of vier uur om te transmuteren.  U dient er zelfs geen twee minuten aan te spenderen.  Het moment dat u de verschuiving voelt, roep op dat moment uw eigen Kosmische Bewaker van Liefde en Bescherming op.  Zeg, “Ik roep mijn Kosmische Bewaker van Liefde en Bescherming op om mijn energieveld te reinigen.”

U kan naar de cinema gaan en zich slecht voelen als u buitenkomt.  Waarom, omdat u in een cinema zat in stagnerende energieën met andere mensen, soms met honderden mensen, voor een goeie twee uur. Gaat er iemand binnen en reinigt die het energetisch? Neen, dus kom je naar buiten met uw energielichamen opgestopt en u voelt zich verstrooid

Wanneer u de cinema binnengaat, roep dan uw Bewaker van Bescherming op.  Zet die Bewaker aan om een Violette Vlam Tornado in elk van de vier hoeken te plaatsen, noord, oost, zuid en west.  Wanneer u beslist om naar de kruidenierswinkel te gaan, stuur de Beschermengel en zeg “plaats een inferno van Violette Vlam rondom elke mens – u dient geen toestemming te vragen om “goed te doen” en de Violette Vlam oproepen is “goed doen.”  De Violette Vlam doet niemand kwaad, het reinigt de energie.  Als u iemand zag zitten in een sneeuwstorm, zou u zeggen “laat me u helpen, en u naar binnen brengen” of “hier, neem mijn winterjas, ik heb hem niet nodig omdat ik in mijn auto ga zitten of ik ga in mijn woning.” Zo is de Violette Vlam.

De Violette Vlam gebruiken om anderen en Moeder Aarde te helpen om hun te bevrijden van onzuiverheden is als het aanbieden van uw winterjas aan iemand die buiten zit in het midden van een sneeuwstorm.  Neem nu een diepe adem en hou uw Scepter van Kracht omhoog boven uw hoofd terwijl u de energie voelt van uw Engel van Liefde en Bescherming.  Pauzeer en adem de Lichten in en voel de energie overal rondom u gelukzaliger en kalm worden.  Ik wil dat u naar bed gaat en uw Kosmische Beschermengel meeneemt.  Roep uw Bewaker elke nacht op als u in slaap valt.  Schrijf uzelf een briefje en plaats het ergens waar het u eraan herinnert uw Kosmische Beschermengel op te roepen.  Plaats het daar waar dit het laatste is wat u ziet ‘s avonds en het eerste wat u ziet in de ochtend, zodat u de gewoonte krijgt om uw Kosmische Engel van Licht en Bescherming op te roepen.  Dit is een zeer belangrijke en extreem heilzame manier van healing en verjonging van het lichaam.  De Engel weet exact wat u nodig hebt en de healing wordt gegeven zonder enige verdere inspanning van uw kant.

Zeg nu tot deze Bewaker, “Laat me u niet vergeten, aub, maak uw aanwezigheid aan mij bekent; wanneer u ziet en voelt dat ik een spinnewebberige zeepbel van een bepaalde plaats heb opgenomen, zorg er dan voor, ik geef u toestemming.” De essentie hier is het geven van toestemming.  U kan toestemming geven, een vrijgeleide van toestemming. “Telkens ik hulp nodig heb, geef ik u toestemming om me te helpen zonder dat ik u er telkens om vraag.”

U kan zeggen, In de naam van de Goddelijke Moeder, vraag ik voor deze dispensatie dat mij hulp geboden wordt op elk moment, zelfs als ik me niet bewust ben van de behoefte. Verwijder obstakels van mijn pad.  Bevrijdt negativiteit van mijn Energie-lichamen. Reinig de vervuiling voordat ik me erin begeef.  Reinig de supermarkt voordat ik dien te gaan winkelen.  Reinig mijn kantoor, mijn huis, mijn eigendom, mijn familieleden telkens het nodig is.  Reinig het winkelcentrum voordat ik er binnen ga.  Reinig de cinema voordat ik erin dien te gaan zitten en reinig mijn energie wanneer ik naar buiten ga.”

Het is veel gevraagd voor deze Wezens – om de hele cinema te reinigen zodat u een comfortabel bezoek hebt.  Toch, laat ons herinneren dat dit ook een daad van dienstbaarheid is.  U kan de cinema helemaal zelf reinigen en uzelf ziek en uitgeput maken, niet wetende waarom de volgende drie dagen u niet in staat bent om uzelf te verbinden, te mediteren, gefocused te blijven.

Deze Wezens kunnen zichzelf in een wenk reinigen.  De nieuwe Levenskracht, de nieuwe opgefriste energie die zij u brengen, zouden zoveel goed doen dat het noodzakelijk is hen aan te duiden om u te dienen.  Al bij al, u hebt uzelf honderd procent gegeven; u bent op tijd ontwaakt om de Bakens van Licht te zijn.  Andere Bakens van Licht die geen fysiek lichaam hebben, waarvan de bron zich in het Engelenlicht bevindt, die hen in een wenk op peil kunnen brengen, zijn hier om u te helpen.  Maak gebruik van deze dienst.

Laat me u één of meerdere douches van Licht geven.  Stel u voor dat u wordt omhuld in Koper-Goud Licht van liefde van de Goddelijke Moeder.  Uw eigen Kosmische Engel van Liefde & Bescherming, verzendt het Koper-Goud van de Goddelijke Moeder naar uw individuele lichamen – hullen u in hun Hemelse vleugels.  Ik wil dat u een half uur neerligt en laat me volledig de aanwezigheid van de energie van deze Beschermengel rondom u bewerkstelligen.

Het is werkelijk belangrijk dat u eraan denkt dit Wezen op te roepen als u naar bed gaat omdat zij dan een lange periode tijd hebben om zowel aan uw Energie-lichamen als aan uw Fysieke Lichaam te werken, om u te reinigen en te healen.  Deze Bewakers kunnen u ook begeleiden wanneer u reist in verschillende delen van de wereld tijdens droomtijd en zij kunnen u van moment tot moment beschermen.  Tijdens droomtijd gaat u andere zielen redden en helpen die uw hulp nodig hebben.  U dient uw Kosmische Bewaker healing en reiniging te vragen zodat u zich opgefrist voelt in de ochtend wanneer u wakker wordt, en uw lichaam verjongt, uw Vijf-Lichamen-Systeem gehercalibreerd en gebalanceerd en uw energie heropgeladen.

Ik hou u in mijn hart met veel liefde.  U hebt zoveel gedaan en u gaat verder om zoveel meer te doen.  Ik hou u in mijn armen met zoveel vreugde en dankbaarheid.  Ik wandel met u en ik hou u in mijn eigen hart nu en voor altijd.

Ik ben uw eigen Goddelijke Moeder, zo is het.