Juni 2011

Beste Vrienden,

Gelukkige Vaderdag voor u allen

Deze maand geeft de Goddelijke Moeder ons een meditatie om Moeder Aarde verder te assisteren in het opheffen van haar onzuiverheden en zo haar trilling te verhogen.  De Vijf Elementen zijn de bouwstenen van onze Realiteit en de Meesters hebben vaak gezegd dat het verhogen van onze eigen trilling en Quotient van Licht belangrijk is, maar we hebben hulp nodig van de Vijf Elementen om dit proces te versnellen en vast te houden.  Deze maand geeft de Goddelijke Moeder ons een meditatie om onmiddellijk de trilling van de Vijf Elementen te verhogen en om Grote Kosmische Gidsen, Bewakers en Godinnen op te roepen om de impact te vergroten.

Dit is een grote dienstbaarheid naar Moeder Aarde, door het temperen van de negatieve impact van mens-gemaakte en natuurlijke veranderingen op Aarde die nu op een versnelde manier plaatsvinden.

Met veel Liefde, wens ik julle een veugdevolle Zomer Zonnewende en  maand juni.

In Dienst van de Goddelijke Moeder,

Nasrin

De Poortopening Channeling zal plaatsvinden op, 6 juni om 8:00 PM ET.

Om te registreren, klik hier.

Andere Poortdagen in Juni zijn 1/6/11, 6/6/11, 11/6/11, 16/6/11, 18/6/11 & 26/6/11.
Nieuwe Maan is 1 Juni en Volle Maan is 15 Juni .

———————————————————————————————————————————–

LIVE CURSUSSEN IN JUNI

PTE MS: Hear Thy Soul Private Group Channeling Series with Mother Mary, Part 2 (Hoor uw Ziel Private Groep Channeling Series met Moeder Maria, Deel 2)

Zondag, 12 Juni, om 3:00 PM ET

In Deel 2, Moeder Maria zal de belangrijkheid uitleggen van Medjugoria, Montserrat en een verschijning van Maria op een glazen raam in een ziekenhuis in Massachusetts.  Maria zal ook de belangrijkheid uitleggen van het Model van Zuiverheid, als belichaming van het Onbevlekt Concept, de Pure Essentie van de Vrouwelijke Creatieve Kracht.  Het Model van Zuiverheid wordt gebracht om de Aarde te zuiveren van de tendens om trillingsenergieën van strijd, moeilijkheid en leed aan te trekken.  Deze tendensen drijven vaak, na verloop van tijd, beschavingen tot zelfvernietiging en hun ophouden te bestaan zoals bij Atlantis en Egypte.  Het Model van Zuiverheid, verankerd via ieder van ons en onze Groep-Energie bij ieder van deze Poorten die elk jaar door miljoenen zielen worden bezocht, kunnen de impact veel vergroten.
Deze cursus zal op Zondag, 12 Juni plaatsvinden, om 3:00 PM ET.

Inschrijving: $125.00 tot Woensdag, 8/6, om middernacht ET en $150.00 daarna.

Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

Nota: Deze 1 Sessie Cursus maakt deel uit van de maandelijkse Hear Thy Soul Private Group Session Series. Alhoewel meestal enkel beschikbaar voor degenen die de initiële 3 sessie cursus gevolgd hebben, Hear Thy Soul, Receive its Guidance, deze sessie, op verzoek van Moeder Maria, zal toegankelijk zijn voor iedereen.

 

PTE MS: Dolphin Magic with Goddess Isis (Dolfijn Magie met Godin Isis)

Vrijdag en Zaterdag 17 & 18 juni om 7:30 PM ET (Eastern Tijdzone)

In deze 2 Sessie cursus, zal Godin Isis ons leren hoe Heilige Magie met Dolfijnen te creëren.  Dolfijnen zijn in staat om zowel de linker- als de rechterhemisfeer van hun hersenen tegelijkertijd te gebruiken.  Ze zijn ook in staat om een Krachtveld van energie te creëren met hun Sonar-vermogen.  Deze geluidsfrequentie resonantie zal de oude wijsheid helpen ontwaken die we deelden als mensen met de Dofijnen.  Isis zal ons vergezellen naar de Verblijfplaats van de Dolfijnen, de planeet die vertrouwd is voor ons als onze thuis, om de bekrachtigingsmiddelen, -oefeningen en vermogens op te halen voor het gebruik van beide hemisferen van ons brein en voor het terugbrengen van de herinneringen van de verloren Magie die we konden oproepen om het Licht te dienen.  Via deze hernieuwde mogelijkheden zullen we in staat zijn om Moeder Aarde en de mensheid te helpen tot meer vreugde, geluk en plezier.

Inschrijving: $110.00 tot woensdag 8/6 om middernacht ET en $122 daarna

Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

PTE MS: Zomer Zonnewende 2011 met Sofia, Godin van Wijsheid

Dinsdag 21 Juni om 7:30 PM ET

We zullen de Zomer-Zonnewende 2011 vieren met een ceremonie om de terugkeer van Godin Sofia, de Godin van Wijsheid te verwelkomen. Als de belichaming van de Kwaliteiten van Wijsheid, is de patrones van Wijsheid en de bewaker van de wijzen.  U bent uitgenodigd om de Zomer-Zonnewende te vieren in het gezelschap van de Goddelijke Moeder en om het Model van Ware Wijsheid van Sofia te ontvangen en deze terug op Aarde te verankeren.  We zullen het etherische verblijf van Wijsheid bezoeken boven het oude Constantinopel en een Tunnel van Licht boren, verzadigd met de Energieën van Wijsheid, om het etherische verblijf van Sofia te verbinden met de Derde Dimensionale Realiteit.  We worden uitgenodigd om de catalysator te vormen voor de terugkeer van de Kwaliteiten van Wijsheid, op het niveau van zuiverheid dat werd aangeboden aan Koning Salomon.  De Kwaliteit van Wijsheid zal geleidelijkaan binnenin onze DNA-structuur worden ingeprent voor verankering op Aarde en ten voordele van alle zielen.  Om deze enorme eer te vieren, zullen we geschenken van Ware Wijsheid en bekrachtigingsmiddelen ontvangen van Sofia.  We zullen baden in de Poel van Wijsheid om de spinnewebben van vergetelheid te verwijderen en de herinnering aan onze eigen glorie te herstellen.

Inschrijving is $59.00 tot Woensdag, 8/6, om middernacht ET en $79.00 daarna.

Om meer te lezen en te registreren voor de Zomer Zonnewende Ceremonie, klik hier.

———————————————————————————————————————————-

Meditatie met de Goddelijke Moeder

om de Vijf Elementen te Helen

 

Mijn Kinderen van Licht, ik biedt u mijn hart gevuld met liefde aan.

Ik nodig u uit om me te vergezellen in een healing-sessie die, eerst en vooral, zal helpen om uw eigen trilling te verhogen.  Via u, zal het de Vijf Elementen helpen verhogen, hierdoor zal het Moeder Aarde assisteren om haar eigen trilling te verhogen.  Ik zal u deze healing aanleren en u vragen deze zo veel mogelijk te herhalen in de loop van de dag en nacht (als u kan) en u kan het anderen ook aanleren met mijn zegening.  Het is als een verzachtende balsem op het kankerachtig lichaam.  Het is als nectar drinken die de vervuiling en besmetting zal verwijderen en haar organen healen.

Stel u voor dat u zich binnenin de Gouden Kristallen Structuur bevindt in de Kern van Moeder Aarde.  Dit is een goede plaats om uzelf te visualiseren indien u de energieën van Moeder Aarde wenst te stabiliseren, vooral bij natuurlijke en mens-gemaakte rampen.  De Aarde wordt door elkaar geschud met elke aardbeving, vulkanische uitbarsting, tsunami, orkaan en tornado en met elke mogelijke mens-gemaakte ramp.  Ze maakt zich evenveel zorgen over haar eigen lichaam als over het misbruik op haar eigen lichaam – de ganggreen op haar eigen lichaam –

Goud Roze van Goddelijke Liefde en Violette Vlam Tornado

Visualiseer dat u voortdurend Liefde vanuit uw Hart verzendt – het Goud-Roze Licht van Liefde.  Visualiseer ook dat u en Violette Valm tornado verzendt die begint vanaf de bodem van uw voeten en tegen de klok in draait door uw Chakra’s, helemaal omhoog naar uw Antahkarana Koord en in de Tronen van de Grote Leegte in de 14de Dimensie.  Zo verzendt u de Violette Vlam.

Het Element Aarde helen

Visualiseer uzelf op de top van een duin staan.  De zon schijnt op het zand.  Uw voeten raken het warme zand aan.  Buig neer en neem een handvol zand.  Hou het in de palmen van beide handen.  Hou ze op borsthoogte en verzendt Goud-Roze van Goddelijke Liefde naar deze hoop zand  – deze kleine hoop zand in uw handen.

Zie het zand zich overal uitstrekken en de Zon schijnt met een zacht bries in de lucht.  U wordt overspoeld door uw eigen Beschermengel die het Koper-Goud verzendt van de Goddelijke Moeder.  Achter de Kosmische Beschermengel, staan alle Kosmische Godinnen, de Goddelijke Moeder, Aspecten van de Goddelijke Moeder van de Universele tot de Kosmiche – iedereen verlicht u met Goud-Roze en  Koper-Goud Licht van de Goddelijke Moeder.

Visualiseer dit Koper-Goud stralen en trillen in elke cel en zie het stromen in uw bloedstroom, uw trilling verhogend.  Wanneer u verzadigd bent, stel u dan voor dat het Koper-Goud naar het zand in de palmen van uw handen beweegt.  Het zand begint het Goud-Roze en Koper-Goud Licht – Goud-Roze van Goddelijke Liefde; Koper-Goud gevuld met de Zuiverheid en Onschuld van de Goddelijke Moeder, verheft het Element Aarde om haar densiteit, haar onzuiverheden, het karma van de Derde Dimensie los te laten.  De zonnestralen schijnen Goud Licht op het zand.  Uw handen schijnen in de Zon, met Goud Licht.

Uw lichaam trilt Goud.  U hebt de trilling van uw Vijf-Lichaam-Systeem en het Element Aarde verhoogd.

Het Element Water helen

Stel u nu voor dat u met uw voeten op een strand in ondiep water van een Azuurblauwe oceaan staat.  Het Blauw van de lucht reflecteert op de oceaan en het Perzik-gekleurd zand en geeft dat mooie Blauwachtige Groen van de Azoren.  Vele delen van onze wereld hebben deze prachtig zandstranden.

Buig neer en neem een handvol van dit mooie water en hou het ophoog.  Hou het gericht naar de Zon zodat de Gouden Stralen erop kunnen schijnen en de lucht erop reflecteert.  Visualiseer uzelf in de boezem van uw Persoonlijke en Kosmische Beschermengel die u overspoelen met Aquamarine Blauw Licht.

Zie circels van vele Hemelse Beschermengelen die het Aquamariene-Blauw Licht uitstralen.  De Goddelijke Moeder en de Kosmische Godinnen stralen het Koper-Goud van Zuiverheid en Onschuld van de Goddelijke Moeder om de onzuiverheden te verwijderen en te transmuteren.  Gouden Licht wordt overal ondergedompeld in Aquamariene-Blauw – uw lichaam, het water in uw handen en het water in de zee.  Elk deeltje water begint te trillen op de hogere trillingsfrequentie van Licht.  Het Element Water werd verhoogd in trilling om het Aquamariene-Blauw Licht van de God-Bron te belichamen.  Adem en baadt en kijk naar de zee, terwijl we de trilling van alle wateren verhogen

Planeet Aarde, Elementen Aarde en Water

Zie uzelf nu in een half venster, de handen gevuld met een hoopje gouden zand.  In de andere helft van het venster, zijn uw handen gevuld met de Aquamariene-Blauw verlichte wateren van de oceaan.  Visualiseer, voor u hangend in de lucht, een kleine replica van de Planeet Aarde.  We zegenen en verhogen de trilling van het Element Aarde.

Visualiseer in het volgende venster de Planeet in de lucht hangen, ondergedompeld in Aquamariene-Blauw licht met Platinum Zilveren glinsteringen.  De Zon schijnt en creëert Gouden stof, Gouden glinsteringen.  De Hemelse Bewakers, de Engelenkrachten, de Kosmische Beschermers, de Kosmische Godinnen en de Goddelijke Moeder zegenen en verhogen de trilling van het Element Water en transmuteren onzuiverheden en lagere trillingen, vervuiling en aantasting.  Het Element Water wordt zo zuiver dat het u zal verjongen.

Het Element Vuur Helen

Visualiseer uzelfdit keer voor het Altaar van het Heilige Vuur van de Goddelijke Moeder.  Dit vuur binnenin het Altaar zal onschadelijk zijn voor u.  Schep het omhoog en aanroep de Engelen om het Goud-Koperen Licht van de Zuiverheid en Onschuld van de Goddelijke Moeder de trilling van het Element Vuur te laten verhogen.  Uw lichaam straalt hetzelfde Koper-Goud Licht uit als het vuur in de palmen van uw handen.

Vuur in zijn hoogste essentie zal onzuiverheden transmuteren maar het zal het fysieke lichaam niet beschadigen.  Degenen die de kunst van vuur-wandelen kennen, verhogen de trilling van hun lichaam tot het punt waarop het dit Gouden Licht vibreert en kunnen op hete, gegoten vuurballen lopen zonder zich te bezeren.

Het Element Lucht Helen

Visualiseer uzelf voor het Altaar staan en neem een diepe lange adem en blaas dan deze adem in de palmen van uw handen.  Deze lucht draagt nu de trillingsfrequentie en uw energie-handtekening terwijl u het uitademt.  Blaas het in de palmen van uw handen en beveel deze om in uw handen te blijven.  Hou het omhoog en roep het Aquamariene-Blauw Licht op met het glinsterende Platinum en Gouden glinsteringen.  Laat het Element Lucht hetzelfde Aquamariene-Blauw Licht beginnen te vibreren dat uw lichaam en de lichamen van uw Persoonlijke en Kosmische Bewakers vibreren.  Verhoog de trilling van het Element Lucht.

Planeet Aarde, de Elementen Vuur en Lucht helen

Visualiseer nu vier vensters voor u, allemaal met miniatuur Planeet Aarde.  In de eerste twee, ziet u de Elementen Aarde en Water.  In het derde venster, houdt u nu het Element Vuur.  Zie dit Vuur voortkomen uit het lichaam van Moeder Aarde zonder schade aan te richten – enkel onzuiverheden transmuteren.  De volledige Planeet gloeit met Koper-Gouden Licht.  In het vierde venster, zie de Aarde met de Lucht als een wolk van Blauw Licht, alsof de atmosfeer – de lucht rondom de planeet – het Aquamariene-Blauw Licht van de God-Bron heeft overgenomen.

Element Ether zegent Vier Basiselementen

Visualiseer het Element Ether binnenkomen als Regenboog-gekleurd Licht.  Zie een Regenboog zich vormen in de horizon.  Zie in elk van de vier vensters, de kleuren van de Regenboog binnenschijnen, rondom en doorheen het Element Aarde, Water, Vuur en Lucht, zegenend, overspoelend, en uitstralend doorheen elk van de Vier Basiselementen.

Samenvatting van de heling

Dit is mijn geschenk voor u, met het verzoek dat u me elke dag een minuut van uw tijd geeft.  Blijf deze vier vensters constant visualiseren voor de ogen van uw geest.  Hou het beeld van die vier vensters vast; een hoop zand, een handvol Water, een vuistvol Vuur, een handvol Lucht met het Regenboog-Licht van Ether dat u  en de Vier Basiselement Aarde, Water, Vuur en Lucht voedt en de volledige Planeet in verkleinde vorm ontvangt healing.  Roep uw Beschermengel, uw Kosmische Bewaker en Kosmische Godinnen op om de impact te vergroten.  Wanneer er een mens-gemaakte of natuurlijke ramp plaatsvindt, verzendt dan het Goud-Roze Licht en de Violette Vlam naar de locatie en visualiseer dat de Elemten in die locatie worden gereinigd.

Afstand is geen obstakel.  U kan de hogere trilling energetisch verzenden en de healing van de Vijf Elementen op deze wijze naar gelijk welke plaats in de wereld; afstand is geen obstakel.  Het maakt niet uit als de persoon, plaats of ding zich bevindt binnen uw arm-bereik of miljoenen mijlen verwijderd is. Licht reist snel en u verzendt onzichtbaar Licht.

Ik hou u in mijn eigen hart.  Ik sta met grote dankbaarheid.  Met u, zijn alle dingen mogelijk, samen maken we deze wereld zoals ik die gedroomd heb en wat ik voor u ogen zal laten ontvouwen.

Ik ben uw eigen Goddelijke Moeder.  Zo is het.

Leave a Comment