Juli 2011

Beste Vrienden,

Deze maand biedt de Goddelijke Moeder een meditatief Net van Licht aan dat meer assistentie en Licht voor ons allen brengt.  De Goddelijke Moeder roept uw Persoonlijke en Kosmische Beschermengelen om een brug te bouwen en u te verbinden van haar eigen Hart Chakra naar de uwe.  Ze roept ook vele Legioenen van Beschermengelen en Engelen Waarnemers op om uw constante metgezellen te worden en hun Emerald Groen Licht van Voorspoed, Overvloed, Waarheid, Hoop, Gezondheid en Heling permanent op u te schijnen.

Dit is om ons voor te bereiden voor de overblijvende maanden van 2011 en om door het jaar 2012 te glijden, wat een buitengewoon jaar beloofd te worden, vooral voor ieder van ons die het spoor hebben gevolgd van spirituele groei en dienstbaarheid aan het Licht.  De Goddelijke Moeder wil dat ieder van ons zich voorop bevindt en momentum verwerft en succesvol is bij al onze inspanningen.  Geniet van de liefde en omhels uw eigen Persoonlijke en Beschermengelen, lees over de cursus getiteld  Meet Your Guardian Angel, die aangeboden word aan halve prijs tot 12 JULY om middernacht EST. Gebruik coupon code A0560. Deze coupon code is toepasbaar op alle cursussen met korting.

Geniet van de meditatie en van de maand juli.

Met veel Liefde,
Nasrin

Poortdagen in Juli zijn 1/7/11; 2/7/11; 7/7/11; 11/7/11; 17/7/11, 18/7/11, 22/7/11.

In Juli zijn er 2 Nieuwe Manen. The first is on July 1st and the second on July 30th. The Full moon is on July 15th. Take advantage of the double full moon to set your intentions for whatever you wish to manifest for the rest of the year. Make a list and use one the Manifestation candle grids offered in Het Boek Gifts II- Gifts of Practical Guidance for Daily Living pagina’s 134-175. klik hier om naar de boekenwinkel te gaan.

Gelieve te noteren: Er zal geen Poortopening-Channeling zijn in Juli 2011.

———————————————————————————————————————————–

Speciale Zomeraanbieding

We hebben het midden van 2011 bereikt.  Ik feliciteer ieder van u met wat u hebt bereikt in dit kritieke jaar op weg naar 21/12/2011 en daaraan voorbij.  Als geschenk voor Thanksgiving voor ieder van u, worden ALLE PTE Mystery School cursussen gegeven voor Maart, 2011, aangeboden aan halve prijsWe nodigen u uit om de volledige PTE MS Curriculum te bekijken en te registreren voor gelijk welke voorgaande cursus die u zou gemist hebben. Alle PTE MS cursussen zijn aan halve prijs, behalve die in het GROEN Gelieve coupon code A0560 te gebruiken voor alle cursussen met korting. Het korting-aanbod blijft geldig tot middernacht, 12 July 2011.

We verwelkomen degenen onder u die voor de eerste keer zullen inschrijven op de cursussen.  We hebben een gemakkelik te gebruiken gids om uit te vinden bij welke cursussen u het meeste baad hebt.  Alle cursussen zijn on-line thuis-studie-cursussen.  Gelieve niet te aarzelen om ons te contacteren met vragen, commentaar en suggesties.  Email support@wavesof bliss.com.

MBFonze Charitable Foundation, is nu actief.

Lees het verhaal over hoe we het geschenk hebben ontvangen van een stichting zonder winstoogmerk.

———————————————————————————————————————————-

Beschermengelen en Waarnemers om uw Goddelijke Missie te helpen vervullen en om u Overvloed, Gezondheid en Rijkdom te brengen

Mijn Kinderen van Licht, ik ben uw eigen Goddelijke Moeder.

Op deze veelbelovende gelegeheid, zal ik Speciale Beschermengelen en Engelen-Waarnemers aanstellen om met u te werken.  Deze engelen zullen u helpen bij elk aspect van uw leven vanaf deze dag.  Hun eerste taak is om u zich opgevrolijkt te laten voelen en verbonden met de leden van uw eigen Zielelijn, uw spirituele familie, en om uw Spirituele Contracten te vervullen.  Een Goddelijk Contract kan over vele levens lopen.  In elk leven vervult u een deel van uw Missie en neemt u de aanzet voor toekomstige levens om de job te vervolledigen.  U dient te beschikken over perfecte Gezondheid en Heelheid en Rijkdom en Overvloed in uw wereldse leven voordat u uw aandacht volledig kan focussen op uw Goddelijke Missie.  Dit is de reden dat ik u dit Net van Licht breng om u te helpen uw Goddelijke Missie te volbrengen.  Dit is de reden dat ik u dit Net van Licht breng om u te helpen al deze projecten tegelijkertijd te volbrengen.

Persoonlijke Beschermengelen.  We beginnen met uw Persoonlijke Beschermengel.  Deze Engel is van in het begin van uw leven bij u geweest.  Elke persoon heeft één Persoonlijke Beschermengel die zich bezig houdt met al uw dagelijkse behoeften en andere Engelen, Gidsen en Beschermers aanduidt om voor u te zorgen.  Uw Persoonlijke Beschermengel is uw beste vriend en dichtste vertrouweling.  Als het leven op Aarde in volledige overeenstemming was, zouden al uw behoeften en verlangens op elke ogenblik worden vervuld met de hulp van uw Persoonlijke Beschermengel en u zou in een constante toestand van vrede en harmonie leven.

Kosmische Beschermengelen.  Ik duid Kosmische Beschermengelen aan om vorm aan te nemen en uw Persoonlijke Beschermengel te helpen.  Deze Kosmische Beschermers zouden kracht en uithoudingsvermogen moeten toevoegen om uw behoeften en verlangens uit te voeren en om uw Persoonlijke Beschermengel te helpen.  Deze Kosmische Beschermers creëren een brug met uw Persoonlijke Beschermengel om u te helpen uw persoonlijke behoeften in lijn te brengen met uw spirituele behoeften.  Wanneer er aan uw dagelijkse behoeften wordt voldaan, bevindt u zich in een betere positie om aandacht te besteden aan de behoeften van uw Ziel en uw Geest.  Uw Kosmische Beschermengel zal uw Persoonlijke Beschermengel helpen om u bij uw Goddelijke Missie te brengen en u succesvol te maken in uw dagelijkse leven.

Legioenen van Beschermengelen en Engelen-Waarnemers, uw Hemelse Beschermers.  Tenslotte, nodig ik Legioenen van Beschermengelen uit om uw constante partners te worden en om voortdurend hun Emerald-Groen Licht van Voorspoed, Overvloed, Waarheid, Hoop, Gezondheid en Heling op u te laten schijnen.  Engelen-Waarnemers zijn Hemelse Beschermers die uw constante metgezellen zullen worden en over u zullen waken en het pad zullen plaveien voor uw succes in zowel uw wereldse als uw spirituele bezigheden.

Net van Licht Meditatie om uw Persoonlijke Beschermengel met uw Kosmische Beschermengel te verbinden

Visualiseer uzelf vóór de Goddelijke Moeder staan.  Ik verzendt mijn Koper-Goud Licht om u te omhullen.  Voel het Koper-Goud Licht u omsluiten.  Pauzeer en adem in het Koper-Goud totdat u zich volledig omsloten voelt in het Licht.

Zie uw Persoonlijke Beschermengel die vóór u komt staan.  Kijk in de ogen van uw Beschermengel en versterk uw verbinding.  Ze straalt prachtig Wit Licht uit.  U ontvangt en absorbeert het Licht en uw trilling komt in harmonie met uw Persoonlijke Beschermengel.  Stap nu in uw Persoonlijke Beschermengel.  Pauzeer en absorbeer het Licht en voel de liefde van uw Engel u overspoelen.

Zie nu dat een enorm Engelen-Wezen naar voor is gekomen.  Dit is uw Kosmische Beschermengel.  Ze straalt een overvloed aan helder Licht uit.  Het Licht veranderd van kleur overeenkomstig uw behoeften aangezien elke kleur u voorziet in een specifieke heling-kwaliteit en -sterkte.  Pauzeer voor een moment om het Licht te absorberen en de heling te ontvangen.

Visualiseer nu dat u wordt ingesloten binnenin uw Persoonlijke Beschermer en in de boezem van uw Kosmische Beschermengel wordt getrokken.  Adem en baadt en voel uzelf uitbreiden.  Voel het ritme van uw hartslag op hetzelfde ritme als uw Persoonlijke en uw Kosmische Beschermengel.

Adem in uw hart en breidt de ruimte van uw Hart Chakra uit.  Visualseer dat ik uw Persoonlijke Hart Chakra verbindt met de Hart Chakra van uw Persoonlijke Beschermengel.  Deze twee zullen samenwerken en u helpen om uw doelstellingen te bereiken en de missie van uw ziel te volbrengen.  De Persoonlijke Beschermengel en de Kosmische Beschermengel zullen beginnen met constant liefde aan u toe te kennen, uw energieveld uit te breiden en te beschermen en onzuiverheden los te maken en te verwijderen, gezondheid en heelheid te brengen voor uw lichaam, verstand, emoties, ziel en geest en de wegen te openen naar voorspoed en overvloed om in uw leven binnen te vloeien; materiële bezittingen en financiële winst door uw handen en lichaam te laten bewegen; Heilige Magie en heling van uw lichaam naar anderen en de Vijf Elementen te laten vloeien.

Er is een hart tot hart verbinding tussen u, uw Persoonlijke Beschermengel en uw Kosmische Beschermengel.  U ontvangt de energieën van uw Persoonlijke Beschermengel, zowel als van uw Kosmische Beschermengel.

Ik aanroep nu de Engelenkrachten van Voorspoed, Overvloed, Waarheid, Hoop, Gezondheid en Heling.  Deze Engelenbewakers verzamelen zich nu rondom u in een cirkel en verzenden Emerald-Groen Licht dat in uw lichaam doordringt.  Waarheid en Hoop zijn nodig voor de vervollediging van uw Missie evenals Voorspoed en Overvloed.  Emerald-Groen Licht schijnt vanuit de lichamen van deze Engelenkrachten, om de levenskracht doorheen u te laten bewegen zonder blokkades, zonder wazigheid, zonder obstakels.  Versterkt door uw Persoonlijke en Kosmische Beschermers, wordt dit Emerald-Groen Licht zelfs nog levendiger en verkwikkend, hernieuwt en overvloedig.  Natuurlijk organisch Emerald-Groen Licht voorziet in Levenskracht voor alle levende substantie.  Adem en baadt.

Cirkels van Waarnemers, de Hemelse Beschermers van het Licht van de Goddelijke Moeder.  Visualiseer een Cirkel van Hemelse Beschermers die zich rondom u vormen.  Dit zijn de Waarnemers.  Als baken van mijn eigen Licht, versterken en verlengen ze mijn eigen Koper-Gouden Handtekening-Licht naar u.  Voel uzelf een versterking van Koper-Gouden Helin- Licht ontvangen van de Waarnemers; een versterking van Licht van overvloed, rijkdom, gezondheid, heelheid, voorspoed en heling van de Engelenbeschermers en een versterking van Heling-Licht van uw eigen Kosmische en Persoonlijke Beschermengelen.  Liefde en Heling vloeit doorheen u.  Terwijl u oefent om deze Heling-Lichten te ontvangen, zal u in een plaats van permanente kalmte en vrede terechtkomen.

Al deze Engelenbeschermers zijn hier om uw intenties te versterken en zijn verantwoordelijk voor voorspoed op Aarde.  Het is mijn intentie dat voorspoed en overvloed, gezondheid en heelheid worden opgehaald en teruggegeven in uw handen en uw lichamen omdat u de grote bakens voor deze kwaliteiten zal zijn.  In uw handen en uw harten zullen deze kwaliteiten openbloeien.  U zal wat uw wordt gegeven, met rechtschapenheid, met fatsoenlijkheid, met goedheid en met Licht gebruiken.

U bent telkens op Aarde geïncarneerd om uw broeders en zusters van Licht die nog steeds vastzitten en nog dienen te ontwaken, te redden en om hen terug naar de gebieden van Licht te brengen.  Samen moeten we de Energie-Lichamen van de Aarde reinigen.  We geven een dispensatie uit voor deze nieuw aangestelde Engelenkrachten om hun positie van bescherming in te nemen voor ieder van u, om de atmosfeer van de Aarde te zuiveren en te reinigen en al die groeven en indrukken die de wazigheid veroorzaken.

Dit is de reden dat  nieuw aangestelde Engelenkrachten zo belangrijk zijn.  Ik wil dat u zich eraan herinnert deze Engelenkrachten steeds op te roepen.  Denk eraan deze Engelenkrachten op te roepen en om hun hulp te vragen, niet alleen voor uzelf maar voor andere mensen, plaatsen, landen en continenten in nood.  Waar er overstromingen zijn, waar er oproer is, vulkanische uitbarstingen, aardbevingen, cyclonen, orkanen, aantasting, snel verspreidend vuur, waar deze ook mogen zijn, het zijn deze Engelenwezens die dienen opgeroepen te worden.  Zie deze Engelen het Emerald-Groen Licht uitstralen dat voor waarheid, hoop en rijkdom van natuurlijk organisch leven en materiële overvloed staat.  Adem en baadt.

Ik zeg u, dat u uw beloning duizendmaal mag worden vermenigvuldigd en mag u in goedheid en liefde ontvangen van eeuwigheid tot eeuwigheid.  Ik hou u in mijn eigen hart met liefde en dankbaarheid.  Ik dank u opnieuw en opnieuw en opnieuw.  Ik ben uw eigen Goddelijke Moeder.

Zo is het, het werd volbracht, amen.

Leave a Comment