Februari 2011

Beste vrienden,

Februari is de maand waarin we onze verjaardag met Metatron vieren.  Als de Bewaker van alle Elementalen speelt Metatron een enorme rol in het ons verbinden met de Elementalen, Feeën, Deva’s, Gnomen, Kabouters en alle Natuurwezens die verantwoordelijk zijn voor het herstellen van onze lichamen, de 5 Elementen en het Lichaam van Moeder Aarde tot perfecte gezondheid en heelwording.

Voor de nieuwsbrief van deze maand, hebben we een mooie oefening geselecteerd waarin de Goddelijke Moeder het Grote Kosmische Wezen, de Godin van Overwinning vraagt om ons de Vlam van Overwinning toe te kennen.  Dit is een groot geschenk om ons te versnellen in 2011.

De Poortopening Channeling voor deze maand is op 2/2/2011.

Klik hier om te registreren voor dit krachtige energie-dag evenement.

De andere poortdagen voor de maand februari zijn 10/211/212/220/2 and 22/2.


Nieuwe Cursussen in Februari

St. Germain’s Violette Bubbel van Bescherming Groep Channeling Evenement.

Er is nog steeds tijd om de Goddelijke Moeder te dienen en te registreren voor dit Speciale Project Ontwaking Evenement.   Het zal live gehouden worden – via conf. call – op Zondag, 30 Jan. om 3:00 PM ET.  Lesgeld bedraagt $35.00. Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

Ontmoet uw Beschermengel

is een sessie van 3 cursussen.  U zal waarschijnlijk weten dat uw Beschermengel u begeleidt en beschermt en altijd aan uw zijde staat.  Wat u misschien niet weet is dat uw Beschermengel in contact staat met een groot aantal andere Engelen en Elementalen met een myriade aan expertise.  Deze cursus zal u helpen u te verbinden met en het vestigen van een langdurige relatie met uw Beschermengel en alle engelen die in uw naam worden opgeroepen.

Deze cursus wordt gegeven op Vrijdag en Zaterdag, 11 & 12 Feb. om 7:30 PM ET, en zondag, 13 Feb. om 3:00 PM.  Lesgeld bedraagt $99.00 tot Zaterdag, 7/2 om middernacht ET en $110.00 daarna. Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

Hoor uw Ziel – Ontvang haar begeleiding.

Deze cursus van 3 sessies werd samengesteld voor de studenten en gevorderde Gemeenschapsleden.  In deze cursus, zal u een directe verbinding maken met uw Ziel, die verbonden is met de Meesters en uw Gidsen.  Deze cursus zal op Vrijdag en Zaterdag,  25 & 26 Feb. om 7:30 PM ET, en Zondag, 27 Feb. om 3:00 PM ET gegeven worden.  Het lesgeld bedraagt $299.00 tot Zaterdag, 7/2 om middernacht ET en $355.00 daarna.

Om meer te lezen en te registreren, klik hier.


Nieuwe Maan: 3 Feb. is het Nieuwe Maan, een tijd om nieuwe projecten, plannen en programma’s te starten.  Tijdens deze tijd van Nieuwe Maan, vragen we het Grote Kosmische Wezen, Godin Venus, de brenger van goed fortuin, om u te assisteren met deze intenties en om u te helpen uw Goddelijke Missie te volbrengen.

Volle Maan: 18 Feb. is het Volle Maan met zeer prominente en impactvolle energieën.  Godin Venus, Godin Hecate en Godin Selene (Selena) worden allen uitgenodigd voor deze fase van de maan.  Aanroep alle drie de Godinnen om zowel uw persoonlijke als uw globale intenties te manifesteren.

Ik wens u allen een mooie maand Februari.

In Liefde en Vrede,

Nasrin

Meditatie met de Goddelijke Moeder en de Godin van Overwinning om de Vlam van Overwinning te ontvangen

Mijn geliefde kinderen van Licht, Ik ben uw eigen Goddelijke Moeder.

Ik ben zeer gelukkig met alles wat u heeft gedaan en ik ben zelfs nog gelukkiger dat ik een groots plan heb dat zich voor ieder van u ontvouwt – een toekomst van vrede en vreugde en harmonie en liefde.  U bent doorheen veel moeilijkheden gegaan en het is tijd dat de deuren van vreugde zich voor u openen.

Ik aanroep de Godin van Overwinning om u de Vlam van Overwinning te geven.  De Vlam zal u zegevierend maken in elke onderneming die u aanvat.  U hebt al gehoord van ‘soort zoekt soort’.  Wanneer u vibreert op de energie van Overwinning, zal u alleen de gedachten, ideeën en impressies aantrekken die leiden tot Overwinning.  U zal de energie van nederlaag niet aantrekken.  Velen onder u zijn reeds lange tijd bezig met het Licht.  U kan zich moe en afgemat voelen omdat u dit werk al voor lange tijd doet.  U kijkt rond u en ziet natuurrampen, u ziet oplichting en hebzucht, u ziet angst en bezorgdheid over de toekomst.  U ziet mensen strijden en zegt tot uzelf,

Is dit waar ik, mezelf, voor gestreden heb in dienstbaarheid naar andere zielen en de Aarde; is dit waarom ik zovele opofferingen heb gemaakt?”

Ik wil dat u stopt en zich herinnert: die gedachtegang toelaten zou hetzelfde zijn als nederlaag accepteren.  U dient uw éénpuntige focus te plaatsen op overwinning en ontkrachtende gedachten los te laten.  Wanneer u naar de wereld kijkt door de Vlam van Overwinning, zal u uzelf zien zegevieren, u zal degenen die u aanraakt zien zegevieren, u zal de natuurrampen en zelfs de door de mens gemaakte rampen, de hebzucht, de corruptie, de angst, de trage economie zien als tekens van wijzer worden, het vinden van kracht, het verwerven van moed.  Het is ironisch dat in moeilijke tijden de mensen zich richten tot hogere machten maar het is één van de snelste en zekerste manieren voor de versnelling tot een spiritueel ontwaakte toestand.

Ik wil dat u zegeviert in het anderen helpen zich tot de Hogere Macht te richten, in het anderen helpen zich tot Hoger Licht te wenden; ik wil u in een plaats waar u geen nederlaag ziet, u geen nederlaag opzoekt, u geen nederlaag accepteert, u geen nederlaag uitnodigt.  Hoe vergewis ik me ervan dat nederlaag niet uw keuze of bestemming wordt? Door de Godin van Overwinning te vragen om haar Licht van Overwinning op u te laten neerstromen; het Licht dat uw trilling verhoogt boven en voorbij de energie van nederlaag, angst, falen, ego, arrogantie, onveiligheid, onzekerheid.

Meditatie voor het ontvangen van de Vlam van Overwinning

De Godin van Overwinning zal met haar linkerhand in haar eigen Kosmische Hart reiken en een vuistvol van de Vlam naar buiten brengen die helder en hoog brand, genesteld in de palm van haar zeer grote hand (herinner u dat ze bijna 15 meter groot is).  Ze houdt deze Vlam vóór uw gezicht.  Zie, terwijl ze haar eigen levensadem in de Vlam blaast, de formatie van symbolen en hiërogliefische inscripties die speciaal voor u in de Vlam zijn gecodeerd.

Deze symbolen zijn gecodeerd met exact hetgeen u nodig hebt om littekens en groeven en angsten en onzekerheden los te laten van uw eigen verleden en iedereen die u aanraakt.

Met haar rechterhand zal ze een kleine hoeveelheid van deze Vlam nemen en deze in uw Derde Oog plaatsen.  Vanaf dit moment zal u de wereld zien door de kracht en het perspectief van Overwinning.  Wat u voelt, wat u absorbeert en wat u observeert zal u zegevierend maken omdat ik het gewild heb voor u en de Godin van Overwinning het u heeft toegekend.  Deze Vlam zal over de Vlam van Innerlijk Zicht zitten die actief is gebleven en altijd verlicht is in uw Derde Oog.  U zal nu de wereld door deze Vlam van Overwinning waarnemen en u zal de Innerlijke Gebieden waarnemen en communiceren met Grote Wezens van de Hogere Gebieden via deze Vlam.

Ze neemt nog een kleine hoeveelheid van de Vlam en plaatst deze in uw Keel Chakra.  De Vlam zal worden geabsorbeerd in deze chakra.  Vanaf dit moment, wanneer u spreekt, wanneer u communiceert, hetzij via gesproken woorden, geschreven woorden, gedachten, of telepatisch – op tastbare of ontastbare wijze – uw communicatie zal gaan via de Vlam van Overwinning, de Vlam die u onbevreesd zal maken, de Vlam die u wijs zal maken, de Vlam die ervoor zal zorgen dat u uw ego en arrogantie zal loslaten, de Vlam die dezelfde drie kwaliteiten zal laten doordringen bij iedereen die u aanraakt.  De Vlam zal u helpen om anderen te onderrichten.  Zelfs hen die u voordien niet hoorden, zullen u nu horen via de codering van de Vlam van Overwinning.

Ze zal ook een kleine hoeveelheid van de Vlam in uw Kosmische Hart plaatsen.  Wat u ook absorbeert van de kosmos, wat u ook absorbeert van en doorgeeft aan de omgeving zal nu gefilterd en beïnvloed worden door de Vlam van Overwinning.  Op deze manier zal u enkel zegevierende gedachten, ideeën, ontwerpen, concepten, plannen, programma’s, projecten vanuit de omgeving opnemen, zelfs tijdens het dromen, via de kosmische kanalen van de Hogere Gebieden naar de Lagere Gebieden, vanuit uw Kosmische Hart naar hen die u aanraakt.  De Vlam van Overwinning wordt nu geabsorbeerd in de Eeuwige Vlam die in uw Kosmische Hart zetelt.

Als laatste, zal ze een kleine hoeveelheid in uw Persoonlijke Hart Chakra plaatsen.  U zal u vanuit uw Persoonlijke Hart verbinden met alle mensen, plaatsen en dingen.  U zal in staat zijn om die staat van zegevierende wijsheid, zegevierende liefde, zegevierend mededogen, zegevierende kracht te handhaven.  De energie van de Vlam in uw Persoonlijke Hart zal neerdruppelen en een bubbel creëren, een Gouden Bubbel rond uw Ziel in uw Zetel van de Ziel Chakra rechtstreeks onder uw Persoonlijke Hart Chakra.  Op deze manier wordt uw ziel verenigd met de Vlam van Overwinning.  Uw Ziel kan dan met de Ziel van elke persoon, plaats en ding communiceren waarmee u in aanraking komt.

Adem en baadt terwijl u de laatste kleine hoeveelheid van de Vlam van Overwinning in uw Persoonlijke Hart absorbeert en haar verlichte Licht zal in de Ziel Chakra worden verzonden en geabsorbeerd zodat het een cocon van Licht rond uw Ziel creëert.

Laat dit Gouden Licht van Overwinning door de aanwezigheid van uw Ziel gaan, die zetelt in de Zetel van de Ziel, en doorsijpelen in de steel van de Pioenroos die volledig wordt verlicht, waardoor de Zonnevlecht eveneens wordt verlicht en de Heiligbeen en Wortel Chakra baadt in dit Gouden Licht.  Er is een gevoel van vreugde en euforie, een gevoel van verheffing.  Uw volledige lichaam baadt nu in deze energie.  Pauzeer voor een moment en geniet van deze met liefde gevulde ervaring.

Terwijl u baadt en ademt, vraag ik de Godin van Overwinning om uw energieveld te zuiveren van alle geloof en gedrag dat u toelaat om nederlaag te accepteren.  Alle energieën van lagere trilling die u ooit het idee, de gedachte of de indruk zouden geven dat u zou willen opgeven en zou willen stoppen dienen ontworteld te worden uit uw gedachten, hart, lichaam en Ziel.  Het is het verstand dat u doet geloven dat u de race hebt verloren, dat u werd verslagen.  Wanneer de Godin van Overwinning het Licht van Overwinning op u laat neerstromen, zal u nooit de energie van nederlaag toelaten om in uw buurt te komen.  Ze zal erop toezien dat de trilling van nederlaag niet door u zal worden aangetrokken.  Ze doet dit door eenvoudigweg uw trilling te verhogen via de Vlam van Overwinning.

Dus nu zal de Godin van Overwinning opnieuw een vuistvol van deze Vlam uit haar Hart nemen en dit keer zal ze deze van de top van uw hoofd helemaal tot beneden over uw hele lichaam wrijven, vooraan en achteraan.  Terwijl ze deze over uw lichaam wrijft, begint u in vuur en vlam te staan met de Vlam van Overwinning, alsof het oppervlak van uw huid de Vlam begint te verlichten, alsof elke porie van uw lichaam brandstof toevoegd aan de Vlam van Overwinning.  U staat volledig in vuur en vlam en de Vlam verandert in een helder Geel-Oranje tot Diep Paars Licht.  Dan begint het Paarse Licht spiraalsgewijs te bewegen en te draaien vanaf de bodem van uw voeten helemaal tot aan de top van uw hoofd zoals een wervelwind.

Terwijl dit draaien en spiraalsgewijs bewegen verdergaat, transmuteert het alle angst, aanvaarding van nederlaag, onzekerheid, en alle keuzes die laag zijn in trilling.  De Violette Vlam zal de energie van nederlaag verwijderen en de gedachte, het idee, het concept van opgeven ontwortelen.  Het Violette draait en beweegt spiraalsgewijs zoals een wervelwind helemaal rondom u, sneller en sneller.  Vonken in het vuur knetteren en barsten terwijl de Violette Vlam, doordrongen met de Vlam van Overwinning, de energieën van nederlaag, falen, angst om minder te zijn, uit uw Vijf-Lichamen-Systeem en uit de omgeving rondom u trekt.  Het knettert en brand totdat alles uiteindelijk tot rust komt in een prachtig Perzik-Roze en Gouden Cocon van Licht.  Pauzeer en baadt in het Licht.

Ik vraag haar speciaal om de drie kwaliteiten, die ze op u heeft laten neerstromen, in de Vlam van Overwining te graveren:

1:  Bevrijding van Onwetendheid Deze kwaliteit zal u helpen zegevieren in het aangezicht van onwetendheid.  Dogmatische en verouderde geloofsystemen kunnen de oorzaak zijn dat de mensheid of de gemeenschap in het algemeen handelt vanuit onwetendheid.  Culturele en religieuze geloofsovertuigingen kunnen dogma’s die voortkomen uit onwetendheid versterken.  Als hoog-verlichte geïnitieerden op het pad om uw Goddelijke Missie te vervullen, is het belangrijk dat u het aspect van de Vlam van Overwinning draagt, die onwetendheid bij u verwijdert, transmuteert, zuivert en ontwortelt en u bekrachtigt om hetzelfde te verwijderen bij hen die u aanraakt.

U kan mensen de hoogste wijsheid aanreiken maar als ze vastzitten in de duisternis van onwetendheid, zullen ze niet in staat zijn uw woorden van wijsheid te horen.  Om de wijsheid geleidelijk te laten doordringen, moeten we eerst de trillingsfrequentie voor de aarde en alle zielen verhogen.  Dan zullen we in staat zijn om hen te helpen de grotere waarheid te zien, de wereld vanuit het hogere perspectief te zien.  Dit is wat ik bedoel wanneer ik zeg dat ik wil dat u de leiders en leraren wordt.

2: Verwijdering van Ego en ArrogantieDeze kwaliteit zal u helpen zegevieren in het aangezicht van ego en arrogantie; om te zegevieren zonder arrogantie in uzelf aan te nemen, of te promoten in degenen die u dient.  De Vlam zal u in staat stellen om te zegevieren en onaangetast te blijven door egoïstisch gedrag van anderen.

3: Bevrijding van Duisternis en AngstDeze kwaliteit, gecodeerd in de Vlam, zal u tot versnelling brengen in het verwijderen van angsten, twijfels en onzekerheden.  Dit aspect van de Vlam zal de duisternis van angst in u verwijderen.  Ik vraag de Godin van Overwinning om de Vlam te verlichten en deze te coderen met de verwijdering van angsten – angst voor het onbekende, angst voor de toekomst, angst om een relatie te verlaten in het geval er geen betere komt, angst om een job te verlaten indien er geen betere komt, angst om in het onbekende te stappen, angst voor faling, angst voor verlatenheid, angst voor afwijzing, angst voor verandering, angst voor instorting, alle angsten die stilstand veroorzaken, alle angsten die de oorzaak kunnen zijn dat u in situaties blijft die nadelig zijn voor uw groei in de spirituele gebieden en uw succes in de wereld.

Jullie zijn de voorlopers voor mijn missie op aarde.  Ik wil dat u zegeviert in het aangezicht van onzekerheden.  Ik wil dat u in staat bent om ruimte te houden voor iedereen die u aanraakt.  Ik wil dat u zich in een positie bevindt waarin u heling en heelwording toedient waar u ook gaat en wat u ook doet.

Uw 5-Lichamen-Systeem, uw Hersen-systeem, uw Zenuw-systeem, uw Electrische Lichaam, uw Magnetische Lichaam en uw Lichtlichaam worden momenteel volledig doordrongen met Perzik-Roos en Gouden Vlam.  Laat uw Lichtlichaam toe om zich uit te breiden terwijl de Godin van Overwinning haar positie achter u inneemt.  Ze zal haar Scepter van Overwinning boven uw hoofd houden.  Het moment dat de Scepter van Overwinning boven uw hoofd wordt gehouden, springen de Vlammen hogerop en wijder en helderder.  De Scepter van Overwinning zal u beschermen en u bekrachtigen om elke actie te ondernemen en zegevierend te zijn, om elk Licht te verankeren en om te zegevieren, om elke Ziel aan te raken en de kracht, de macht en de vreugde van het zegevieren te verlichten.

Doe deze oefening 30 dagen lang om alle onzuiverheden volledig uit te zuiveren en om volledig de Vlam van Overwinning te belichamen.  Wees niet verbaasd als u een nieuwe violette cirkel, een cirkel van wervelwind en geknetter ziet elke keer dat u deze oefening herhaalt gedurende de eerste paar dagen.  Na een tijdje zal al wat dient te worden gezuiverd uit uw 5-Lichaam-Systeem worden verwijderd en het zal zich nestelen in Perzik-Roos en Goud Licht welke u Overwinning brengt.

Herhaal de oefening.  Als er behoefte is voor uitzuivering en in het geval u sommige van de ongewenste ideeën en energieën opneemt, kan dit in het Violette gaan om reiniging en zuivering te brengen en u kan het Violette geknetter opmerken, zuiverend, draaiend totdat het zich opnieuw in het Perzik-Roos en Goud nestelt.

Herinner u dat we een nieuw decennium beginnen met het jaar 2011.  Wandelen in 2011 vanaf dit platform zal u toelaten om op te stijgen in hogere en hogere Gebieden en evenementen.  Dit volledige decennium gaat over de Goddelijke Moeder en de Terugkeer van Magie.  Ik zal aan uw zijde staan en wandel met u doorheen dit volledige decennium en daarna.

Ik ben uw eigen Goddelijke Moeder, zo is het.