Augustus 2011

Beste Vrienden,

Augustus is een extreem belangrijke maand, aangezien er vele mijlpaal data zijn waarop de energieën worden geïntensifeerd.  We zullen samenkomen op de 8/8 Poortdag om de energieën te verhogen en een platform te creëren voor de speciale poortdagen in augustus en het overblijvende gedeelte van 2011.  12/8 is elk jaar een speciaal punt waarop de Goddelijke Moeder en de Meesters energieën laten neerstromen om kristische massa te bereiken voor welke intenties er dat jaar ook mogen zijn.    Harmonische Convergentie op 16/8 is ook weer een belangrijke mijlpaal.  Gelieve hieronder meer over deze data te vernemen.

De meditatie van deze maand is met St. Germain.  Alhoewel hij voor een tijdje afwezig is geweest bij onze nieuwsbrieven, maakt hij zijn aanwezigheid kenbaar in deze maand augustus.  In feite zal hij veel meer betrokken zijn naarmate we naar het einde van 2011 en in 2012 bewegen.

Noemenswaardige data in augustus: Volle maan is op de 13de en nieuwe maan is op de 29ste.

Andere Poortdagen in augustus: zijn 1/8/11, 8/8/11, 11/8/11, 12/8/11, 18/8/11 and 22/8/11.

Met Veel Zegeningen,

Nasrin

——————————————————————————————————————————————–

Nieuwe Onderdelen op onze Website

Gelieve te browsen naar onze home site, www.wavesofbliss.com.  We hebben nieuwe categorieën van specifieke interesse toegevoegd.  U zal een nieuw Godinnen drop down menu terugvinden met een hoop informatie over vele Aspecten van de Goddelijke Moeder.  U zal ook een Meditatie drop down menu terugvinden, een onderdeel ingericht voor beginners.  We voegen Meditatie-gemakkelijk-gemaakt-onderdelen voor hen die geïntereseerd zijn in meditatie maar nog nooit uitleg en technieken zijn tegengekomen die comfortabel voor hen aanvoelden.  Gelieve deze en de andere onderwerpen door te nemen en ze te delen met uw geliefden, vooral degene die deze onderwerpen nog niet kennen.

Gelieve ook te noteren dat we een grote hoeveelheid informatie hebben ontworpen om nieuwkomers de Geascendeerde Meesters en de Hogere Gebieden te leren kennen in de hoofd drop-down menu bar als, PTE Orientation en Reference Library, voor gemakkelijke toegang.

——————————————————————————————————————————————–

Speciale Halve Prijs Verkoop op 3 belangrijke cursussen

De Goddelijke Moeder heeft verzocht dat momenteel drie specifieke curussen aan halve prijs worden aangeboden omwille van hun groot belang op dit tijdstip in de geschiedenis van de Aarde.  Wat we doen in de maand Augustus zal ons tot in 2012 brengen en daaraan voorbij.  Deze drie cursussen helpen om een platform voor de Aarde en de Mensheid te creëren om in de volgende nieuwe fase van vrede en stabiliteit binnen te gaan.  Deze halve prijs aanbieding is slechts geldig tot 9/8.


PTE MS: Christ Maitreya and the Angels of Wisdom.

(Christus Maitreya en de Engelen van Wijsheid)

Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

PTE MS: Portals of Light, Middle East to Australia – New Zealand.

(Poorten van Licht, Midden-Oosten tot Australïe Nieuw-Zeeland)

Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

 

PTE MS: Silent Watchers – Guardians of Earth and Humankind.

(Stille Waarnemers Beschermers van de Aarde en de Mensheid)

Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

——————————————————————————————————————————————–

Live Evenementen in Augustus

De Gratis Poortopening Channeling Sessie vindt plaatst op Maandag, 8/8 om 8:00PM ET. (Tijdgebied: Miami, Boston, NY). Een nieuw onderdeel werd toegevoegd om u te helpen met het delen van deze informatie. Please scroll down on the registration page to the lower left and find the SHARE button. This will allow you to provide a great service to Divine Mother and the Masters by forwarding the newsletter to others Gelieve naar beneden te scrollen naar de registratie-pagina links-onder om daar de SHARE knop terug te vinden.  Dit zal u in staat stellen om een grote dienst aan de Goddelijke Moeder en de Meesters te verlenen met het doorsturen van de nieuwsbrief aan anderen.  Om te registreren, klik hier.

 

PTE MS: Hear Thy Soul with St. Germain at the retreat of Sophia, Goddess of Wisdom (Hoor uw Ziel met St. Germain en het verblijf van Sophia, Godin van de Wijsheid)

Zondag, 14 Augustus om 3:00 PM ET

Inschrijving: $125.00 tot middernacht, 9/8 en $150.00 daarna

St. Germain heeft een vrijgeleide ontvangen van de Goddelijke Moeder om ons te begeleiden naar het 12de Dimensionale Verblijf van de Godin van Wijsheid, normaal niet toegankelijk voor hen in fysieke belichaming.  Omhult in zijn Merkaba-veld van Paars Licht, staan we in de grote hal in de Tempel van Wijsheid om het Model van Goddelijke Wijsheid van Sophia te ontvangen doordrongen met het Model van Goddelijke Orde.  De gecombineerde krachten van de twee Modellen zullen worden opgenomen in de 5 Elementen in de Tempel van Sophia.  We zullen de Hogere Aspecten van de 5 Elementen ontvangen die beschikbaar zijn in dit verblijf en deze terugbrengen om te verankeren op Aarde.  Om meer te lezen en te registreren,   klik hier.

 

PTE MS: Harmonishe Convergentie 2011

Donderdag, 16 August 16 om 7:30 PM ET

Inschrijving: $59.00 tot middernacht, 9/8 en $79.00 daarna

Harmonische Convergentie vindt plaats op 16 augustus.  De eerste Harmonische Convergentie vond plaats in 1987 wanneer veel ontwaakte en verlichte zielen samenkwamen om te bidden voor het Ontwaken van alle Zielen en de Ascentie van Moeder Aarde.  De Planetaire éénlijnigheid op die datum bracht een betere verbinding teweeg met het Hogere Licht vanuit het centrum van de Galaxy.  Dit Licht, dat neerstroomt op de Aarde en de Mensheid, werd versterkt en we begonnen op een versnelt pad.  Het beoefenen van de ceremonie op de verjaardag van deze datum, zal de poortopeningen verder openen voor Hoger Licht en een bredere brug creëren tussen ons en de Hart-Kern van onze Galaxy, de Melkweg.

Dit jaar zullen we Harmonische Convergentie vieren met de Goddelijke Moeder.  We zullen een ceremonie uitoefenen waarin we Christus Maitreya, Sanat Kumara en St. Germain uitnodigen om een Net van Licht te creëren om onze Persoonlijke Licht-Lichamen en ons Persoonlijk Lichaams-Net en het Planetaire Licht-lichaam en Planetair Lichaams-Net te herbekrachtigen. De nieuwe Wereldomvattende-Net-Matrix die wordt gecreëerd, zal het Handtekening-Licht dragen van Christus Maitreya, de Wereldleraar, Sanat Kumara, de Planetaire Logos en St. Germain, de Cohan van het huidige Tijdperk, het Tijdperk van Aquarius.  Om meer te lezen en te registreren, Klik hier.

——————————————————————————————————————————————–

Meditatie

Ontsteken en Hercalibreren van de Sfeer van Herinnering en de Vlam van God-Eenheid met St. Germain en Sanat Kumara

 

In deze oefening begint St. Germain met het onsteken van de Sfeer van Herinnering in onze Hart-Chakra’s. Dan, gekleed in onze Ceremonie-kledij, begeleidt St. Germain ons naar het Paleis van Shamballa om de zegening van Sanat Kumara te ontvangen en de Vlam van God-Eenheid te verlichten binnenin de Sfeer van Herinnering.  We knielen vóór de aanwezigheid van onze geliefde Sanat Kumara en vragen hem om ons met zijn Handtekening-licht van Fuchsia Roos te overspoelen en ons te helpen om het instrument van zijn aanwezigheid op Aarde te worden en de geleider voor het ontvangen en verspreiden van zijn Handtekening-energie voor de Aande en het bewustzijn van alle zielen.  De Grote Stille Waarnemers, de Stille Waarnemers en de Engelen-Waarnemers worden geroepen om het Licht van Sanat Kumara rondom de Aardbol te verspreiden.

 

Geliefden, Ik ben St. Germain

Visualiseer dat u vóór St. Germain staat.  Ik plaats beide handen over uw Persoonlijke Hart-Chakra. Ik vraag u om het Paars-Blauw Licht te visualiseren dat uitstraalt vanuit mijn handen en mijn Hart-Chakra.  Een bol begint zich te vormen in het centrum van uw borst over uw Persoonlijke Hart-Chakra.  Deze Vlam begint te dimmen en uiteindelijk uit te doven wanneer de herinnering aan Eenheid wordt vergeten en de Goddelijkheid die u in uw hart droeg vervaagt.

De Bol van Herinnering zal u helpen om de herinneringen aan die Goddelijkheid terug te brengen en de Vlam van God-Eenheid zal de Eenheid opnieuw doen ontbranden. Adem en baadt terwijl u voelt dat de flikkering van de Vlam een ritme begint te creëren dat overeenstemt met het ritme van uw eigen hartslag. Pauzeer voor een moment om de Bol en de Vlam toe te laten zich volledig te vestigen.

We zullen naar het Paleis van Shamballa in Venus reizen om het hogere aspect te ontvangen van deze Vlam van Sanat Kumara, de Planetaire Logos en om ons te verbinden met zijn Handtekening-Energie.  Deze energie, die een Fuchsia-Roos Licht uitstraalt, is de prana of spirituele levenskracht die alle zielen en de ziel van de planeet voedt.  Wanneer dit Licht ontbreekt, worden alle zielen op zichzelf gelaten zonder begeleiding of bescherming.  We zullen Sanat Kumara verzoeken ons toe te staan de bakens van zijn Licht te worden.  We zullen het Fuchsia-Roos Licht, de Levenskracht van de Planetaire Logos, terug naar de Aarde brengen met de hulp van de Goddelijke Moeder en de Grote Stille Waarnemer.

Visualiseer uzelf in het Paars-Blauw Merkabaveld van St. Germain.  Dit is een grote bol die rondom u en mezelf wordt gevormd.  We versmelten in Eenheid binnin dit Merkaba-veld.  De Bol van Herinnering in mijn hart zal de herinneringen van de ervaringen van uw ziel in dienst van het Licht doen ontwaken en deze in uw bewustzijn brengen.  We roepen nu de Pilaar van Wit Licht op om zich rondom ons te vormen.  Binnenin de Pilaar van Wit Licht zullen we naar het Paleis van Shamballa in Venus reizen.

Zie uzelf in de innerlijke kamer van Sanat Kumara.  Er is een cirkelvormig altaar in het centrum van deze kamer.  Sanat Kumara staat aan het altaar.  Hij zal een vonk van de Vlam nemen en deze in het centrum van de Bol van Herinnering plaatsen en zo met zijn eigen Vlam opnieuw de Vlam van God-Eenheid in uw hart doen ontbranden.  Hij plaatst beide handen over uw Persoonlijke Hart-Chakra. Fuchsia-Roos Licht stroomt uit zijn handen in uw lichaam om een cocon rondom uw hele lichaam te vormen.  Adem en baadt.

Visualiseer dat u voor de aanwezigheid van Sanat Kumara knielt.  Zeg,

Mijn Geliefde Sanat Kumara, ik vraag om te worden doorstraalt met uw Handtekening-Licht van Fuschia-Roos dat de Levenskracht is om de Ziel van de Aarde en de Zielen van de Mensheid te voeden.  Laat uw gratie en zegening op me neerstromen om zo het instrument van uw aanwezigheid op Aarde te worden en de geleider voor het ontvangen en verspreiden van uw Fuchsia-Roos Licht en uw Handtekening-Energie naar de Aarde en het bewustzijn van alle zielen.

Pauzeer om te ademen en te baden en zie Sanat Kumara de stralen van Fuchsia-Roos Licht versterken die over u neerstromen.

Het Fuchsia-Roos Licht van Sanat Kumara creëert een Cocon rondom u die zich verspreidt om uw volledige Vijf-Lichamen-Systeem te omhullen.  U bent volledig doorstraalt met de Handtekening-Energie van de Planetaire Logos.  Hij heeft u opgeladen om zijn energie te verspreiden naar alle zielen en om zijn essentie volledig te verankeren op Aarde.

Om de impact te versterken, worden de Grote Stille Waarnemer, de Stille Waarnemers en de Engelen-Waarnemers opgeroepen.  De Grote Stille Waarnemer zal een bubbel van Turkoois-Blauw Licht, haar Handtekening Energie, rondom het Fuchsia van Sanat Kumara plaatsten om het Licht van Sanat Kumara binnenin u te beschermen en te vergroten.  De massa’s Engelen-Waarnemers zullen hetgeen u hebt ontvangen nemen en verspreiden over de Aarde; naar de harten die ontvankelijk zijn voor het Licht van Sanat Kumara.

Visualiseer nu dat de Aarde het Fuchsia-Roos Licht van de Handtekening-Energie van Sanat Kumara ontvangt en absorbeert.  Dit Licht zal de energetische matrix van de Aarde stabiliseren.  Stel u voor dat 10 Biljoen kruispunten van breedtegraad en lengtegraad matrixlijnen worden opgelicht met het Fuchsia-Roos Licht van Sanat Kumara, omhult in de Turkoois-Blauwe Bubbel van de Grote Stille Waarnemer.  Een enorme bubbel van Turkoois-Blauw Licht omgeeft nu de nieuwe Aarde die binnenin het Handtekening Licht van Sanat Kumara wordt gehouden, de Planetaire Logos.  Deze bubbel is gemaakt van de Levenskracht van de Grote Stille Waarnemer, vele Stille Waarnemers en vele Triljoenen Engelen Waarnemers.

Hou dit beeld vast in uw gedachte-oog en herhaal deze oefening voor 33 dagen om deze volledig te verankeren.  Ik dank u voor deze enorme dienst die u uitoefent voor de Aarde en de Mensheid.

Ik ben uw eigen St. Germain.  Zo is het.

© FAGU 2011

Leave a Comment