April 2011

Moeder Aarde helpen om de Impact van de Natuurlijke en Mens-gemaakte Rampen te verminderen

Beste Vrienden,

Met het oog op de frequentie aan natuurlijke rampen, heeft Heer Melchizedek, Onze Universele Logos ons een Net van Licht en Bescherming gebracht om rond het lichaam te gebruiken en als middel om de impact van de natuurlijke rampen te verminderen.  Wanneer uw fysieke lichamen geblokkeerd en vervuild raken, vertonen uw organen tekenen van vermoeidheid en blokkades in de vorm van kwalen en ziekten, net zoals het lichaam van Moeder Aarde.

Terwijl we ons ervan bewust dienen te blijven dat Moeder Aarde haar eigen manier heeft om met haar lichaam om te gaan, moeten we ook ons best doen om balans en harmonie te brengen in onze omgeving en er zeker voor zorgen dat we niets toevoegen aan het probleem.

Daarom hebben de Meesters voorgesteld, voor degenen onder ons die spiritueel ontwaakt zijn, om Moeder Aarde te helpen – om de kinken eruit te halen en de scherpe kanten te beteugelen van de extreme inspanningen die deel uitmaken van de collectieve maatregelen van Moeder Aarde om zichzelf terug in balans en harmonie te brengen; deze intense energieën van vulkanen, tsunami’s, orkanen, overstomingen en aardbevingen die zich voordoen om het lichaam van de Aarde en de atmosfeer te zuiveren van schade, angst, kwaadheid, verraad, corruptie, oplichting, hebzucht, hamsteren en alle lage vibraties en acties. Lees Meditatie van Melchizedek door hier te klikken.

De Poortdagen voor de maand April zijn 4/4, 11/4, 18/4, 22/4 & 30/4.  Ook 24/4 is de verjaardag van Ascensiedag.

Maan Kalender

Nieuwe Maan is 3 April, een tijd om nieuwe projecten, plannen en programma’s te starten.  Vraag tijdens de Nieuwe Maan aan het Grote Kosmische Wezen, Godin Venus, de brenger van goed fortuin, om u te assisteren met deze intenties en u te helpen uw Goddelijke Missie te vervullen.

Volle Maan is 18 April, met zeer prominente en impactvolle energieën.  Godin Venus, Godin Hecate en Godin Selene (Selena) zijn allen betrokken bij deze fase van de maan.  Aanroep alle drie deze Godinnen om u zowel persoonlijke als globale intenties te helpen manifesteren.

Ik wens u allen een prachtige maand Maart.

In Liefde en Vrede,

Nasrin


Nieuwe Live Evenementen in April

De Gratis Poortopening Poortdag Channeling voor April is op Maandag, 4/4/2011
om 8:00PM ET.

Om te registreren, klik hier.


PTE MS: Kristal Magie met Godin Isis:

In deze 3 Sessies cursus, neemt Godin Isis ons mee naar de Verblijfplaats van Kristallen.  Hier zullen we werken met de Heilige Magie van de Kristallen om een nieuw model voor de Kristallen te creëren dat specifiek de Aarde en de mensheid ten goede komt op dit kritieke moment.
Godin Isis zal ons helpen om de kristalijne structuren te creëren die het heilige beeld van onze Hoogste Realiteit zal vasthouden – dat het zich mag manifesteren op Aarde.  Ze zal ons dan helpen om deze energieën te verankeren in de 5de Dimensionale Octaaf en in ons eigen Persoonlijke Netwerk en het Netwerk van de Planeet.

Deze cursus zal gegeven worden op Vrijdag, 8 April, & Zaterdag, 9 April om 7:30 PM ET en Zondag, 10 April om 3:00 PM ET.

Inschrijving : $122.00 tot Maandag, 4/4 om middernacht ET en $144.00 daarna.
Om meer te lezen en te registreren, klik hier.


PTE MS: Hoor Uw Ziel Private Groep Channeling Series met Quan Yin:

Deze 1 sessie cursus is de tweede in de maandelijkse Private Groep Sessie Series, enkel beschikbaar voor degenen die de eerste 3 sessie cursussen hebben genomen, Hoor Uw Ziel, Ontvang haar Begeleiding.  In april zullen we begeleid worden om ons op Zieleniveau te verbinden met de Zielelijn van Quan Yin.  Quan Yin heeft haar verlangen uitgedrukt om ons mee te nemen naar haar etherische verblijven in Tibet om het Model van Geweldloosheid te ontvangen en in Noord-Mongolië om het Model van Mededogen te ontvangen.

Deze cursus zal gegeven worden op Zondag, 17 April om 3:00 PM ET

Inschrijving: $125.00 tot Maandag, 11/4 om middernacht ET en $150.00 daarna.

Om meer te lezen en te registreren, klik hier.
Nota: De voorloper voor deze cursus is Hoor Uw Ziel; Ontvang haar Begeleiding.
Om meer te lezen en te registreren, klik hier.


PTE MS: Ascensie-dag met de Godin van Overwinning :

Dit is een 2 sessie cursus, die op 20 en 21 april zal gehouden worden, verwelkomt de mijlpaal-verjaardag van Ascensie-dag (die officiëel op 24 april valt).

In deze curus, vieren we Ascensie-dag met de Goddelijke Moeder en de Godin van Overwinning.  De Vlam van Ascensie zal worden doordrongen met de energieën van de Godin van Overwinning vanuit de 108ste Dimensie, de Troon van de Onzichtbare Bron, naar de tempels in de 5de Dimensionale Octaaf.  Heer Melchizedek, onze Universele Logos en zijn metgezel Lady Malak, samen met de Kosmische Bewakers van de Ascensie-Vlam, zullen deelnemen in dit proces.  Als de ontvangers van de Ascensie-Vlam, doordrongen met de energieën van de Godin van Overwinning, zullen we een grotere rol spelen in het verankeren van het Hogere Licht en de energie van de Aarde stabiliseren.  Onze dienst in deze onderneming is hoogstnodig op dit belangrijke punt in de evolutie van de Aarde.

Inschrijving: $77.00 tot Maandag, 11/4 om middernacht en $88.00 daarna.  Om meer te lezen en te registreren, klik hier.


Moeder Aarde helpen om de Impact van de Natuurlijke en Mens-gemaakte Rampen te verminderen

Mijn beste geliefden, Ik ben Melchizedek,

Ik zou u graag de toestand van de Aarde helpen begrijpen en u leren hoe u kan helpen dienstbaar zijn.  De Aarde gaat door een proces van zelfhealing van oude patronen en het loslaten van de energieën die haar niet langer dienen.  Deze energieën worden veroorzaakt door de opgestapelde ervaringen van alle zielen die op de planeet in de Derde Dimensionale Realiteit hebben geleefd en nu klaar zijn om zichzelf te bevrijden van de dualiteit van de 3de Dimensie.  Herinneringen van gebeurtenissen in het verleden van de Donkere Eeuwen tot de Renaissance tot de Industriële Revolutie tot de burgeroorlogen, Wereldoorlogen en de Nieuwe Tijd wegen zwaar op het Collectieve Bewustzijn en leggen een zware last op Moeder Aarde, creëren blokkades die dienen te worden verwijderd.  Menselijke emoties affecteren onze menselijke lichamen maar ze affecteren eveneens het lichaam van Moeder Aarde en het Bewustzijn van alle zielen.

Bijvoorbeeld, wat gebeurt er wanneer er veel kwaadheid naar boven komt?  Uw lever wordt geaffecteerd en uw galblaas kan niet voldoende gal produceren om de onzuiverheden uit uw lever te verwijderen.  Wat gebeurt er wanneer u in angst gaat?  Uw nieren beginnen zich lastig te gedragen en worden onbekwaam om de vloeistoffen die u toevoegt aan uw lichaam te zuiveren, dan wordt uw adrenaline-systeem zwak.  Wat gebeurt er wanneer u gestresseerd bent en de stress chronisch wordt? Uw lymfaten-systeem raakt opgestopt, uw lichaam begint op te zwellen en uw zenuwstelsel wordt geaffecteerd.  Wanneer deze dingen gebeuren, is de snelste en meest natuurlijke manier om de blokkades uit uw lichaam te verwijderen door de toegangspunten, de merediaanpunten en de reflexpunten van uw lichaam aan te pakken.   Sommigen onder u zijn vertrouwd met de toegangspunten, de merediaanpunten en de reflexpunten van uw lichaam.  Sommigen onder u zijn vertrouwd met acupunctuur, chiropractie, craniale sacrale therapie, yoga en meditatie, het nemen van kruiden, homeopathie, natuurlijke vitaminen en supplementen om de druk van uw nieren , uw lever, uw lymfaten-systeem en zenuwstelsel weg te nemen.

Hetzelfde geldt voor Moeder Aarde.  Stel u nu ditzelfde proces voor en gebruik het op een soortgelijke wijze om de Aarde te helpen en te healen.  Haar meridiaan-systeem, haar organen, haar energie-lichamen worden geaffecteerd en geblokkeerd.  Ze laat de druk nu vrij via aardbevingen, vulkanische uitbarstingen, overstromingen, orkanen, etc.  Deze zijn haar manier om de blokkades te ventileren en vrij te laten.

Het Smelten van de Ijskappen

Zelfs het smelten van de ijskappen is een manier voor Moeder Aarde om zichzelf te zuiveren.  Het is waar dat er broeikasteffecten zijn, ozon laag kwesties, en alle vormen van vervuiling waaraan de mensheid schuldig is.  Om het nog erger te maken, gaat u ermee om door kwaad te worden op elkaar en elkaar de schuld te geven.  De Republikeinen geven de Democraten de schuld, de Democraten geven de Republikeinen de schuld, de Westers wereld geeft het Midden Oosten de schuld voor het verhogen van de olieprijs, het Midden Oosten geeft het Westen de schuld voor het zich moeien met hun levens en religieuze overtuigingen.  Al dat vingerwijzen en opschudding verergert het probleem, vermeerdert de vervuiling, veroorzaakt meer blokkades en belast de Aarde nog meer.

Daarom neemt Moeder Aarde de zaken in eigen handen.  Ze laat het smelten van de ijskappen toe om de waterniveaus te verhogen.  Water is een extreem krachtig en voordelig zuiverings- en reinigingsmiddel.  De geschiedenis en archeologische studies hebben aangetoond dat Moeder Aarde elke duizend jaar het waterniveau toelaat om hoger en hoger te stijgen – landdelen komen onder water te staan totdat het evenwicht wordt bereikt en de Aarde begint af te koelen.  Dan slaat de slinger geleidelijk over naar de andere kant, wordt onze wereld kouder en kouder en bevriest er meer water en worden de ijskappen groter.

Moeder Aarde reiningt haar eigen lichaam op elke mogelijke manier die het minst schadelijk is voor haar en alle zielen, zelfs als u ze zal ervaren als grove klimaatsveranderingen of mens-gemaakte rampen.  U zal de impact van deze gebeurtenissen voelen in uw eigen lichaam als leed en pijn.  Daarom zullen Netten van Licht u helpen om uzelf te beschermen en om de impact te verminderen.  Het leed en de pijnen in relatie tot het leven op Aarde op dit moment zijn een voordeel en een vloek.  De vloek is de strijd waar u doorheen gaat terwijl u in uw fysiek lichaam bent.  Het voordeel is dat veel bereikt kan worden door de ziel terwijl u in fysieke incarnatie bent op dit kritiek ogenblik in de geschiedenis van de Aarde.

Als Hoge Ingewijden en afgezanten van Licht, kan u in de eerste plaats Moeder Aarde helpen door te begrijpen dat ze geenszins het verlangen heeft om iemand van u schade te berokkenen of te kwetsen, in de steek te laten of te verraden, te kastijden of te straffen.  In de tweede plaats kan u helpers worden in het verlichten van de onzuiverheden die opgestapeld zijn in de Derde Dimensie en deze zuiveringsfase versnellen.

Ieder van u kan op twee manieren helpen:

1.    Om uw eigen energievelden, uw collectieve en individuele bewustzijn te reinigen,
2.    Om het energieveld en de atmosfeer van Moeder Aarde te helpen reinigen

Zuiveren en Healen

Er zijn twee basiscomponenten in het healings/zuiveringsnet voor elk type van natuurlijke of zelfs mens-gemaakte rampen.  Deze zijn:

1. Liefde sturen via het Goud-Roze-Licht van Goddelijke Liefde dat de impact van de ramp zal verminderen.  Het verzenden van het Goud-Roze-Licht zal de kracht van de gebeurtenis verminderen omdat alle energieën afkomstig van de gebeurtenis zullen samenkomen met de energieën van Goddelijke Liefde en enkel Liefde zal worden gereflecteerd.  Geweldadige of kwaadaardige energieën zullen uit elkaar worden gedreven omdat er geen gelijkaardige energieën zullen zijn om die energieën te versterken.

2. Reinigen van energieën door het transmuteren via de Violette Vlam die de verwijdering van onzuiverheden, pijn, en lagere trillingen zullen versnellen.  De Violette Vlam zal de kwaadaardige en geweldadige energieën transmuteren.  De Violette Vlam zal deze energieën omhoog trekken naar de Hogere Gebieden waar ze automatisch zullen worden getransmuteerd of omgevormd door Hoger Licht.

Hoe deze werktuigen gebruiken

Als er een Orkaan is: Visualiseer de orkaan terwijl deze dichterbij komt of in kracht toeneemt en zendt er liefde naar vanuit uw Kosmische Hart – Persoonlijke Hart Chakra’s.  Plaats de orkaan in een Goud-Roze-Bol van Goddelijke Liefde om deze te doen krimpen.  Zendt er dan de Violette Vlam naartoe in de vorm die u werd gegeven in de nieuwsbrief van september 2010.  In het kort, breng de Violette Vlam vanaf de grond omhoog – ze draait tegen de klok in.  Zie een snel draaiende violette tong van vuur ronddraaien en de orkaan verder de zee induwen, ver van alle bewoonde gebieden.  Dit zal de negatieve energie helpen transmuteren die de verwoesting, het kwaadaardige uiterlijk en de actie heeft veroorzaakt .

Terwijl u deze zelfs verder in zee duwt,verzendt u het ook liefde om het in te krimpen.  Als dit nu een overstromingssituatie zou zijn, zal u nog steeds beide componenten gebruiken van enerzijds liefde sturen in de kleur van Goud-Roze en anderzijds het verzenden van de Violette Vlam vanaf de grond en tegen de klok in draaiend.

Als er een overstroming is: Als de overstorming afkomstig is van het regenwater, een gebroken dam of opstijgend water over een brug, gaat u verder met het verzenden van Goud-Roze en uw intentie is om deze te verdrijven en te begeleiden of te versturen naar plaatsen waar deze geen schade zal veroorzaken.  Het idee is om ze te transmuteren.  Het inferno van Violette Vlam transmuteert de negativiteit en richt deze dan naar waar het minst schade wordt berokkend.  Deze energieën worden gecreëerd waar er een gebrek aan liefde is en heersende angst en ze krimpen waar er liefde is.

Als er een Aardbeving is: Gebruik Goud-Roze Licht van Goddelijke Liefde en de Violette Vlam op het beginpunt om de krachten te helpen verwijderen die de aarbeving veroorzaakten en versnel hun energetische bevrijding.  Dit zal de naschokken helpen temperen en het gebied terug in balans brengen.  Het Goud-Roze Licht zal ook het gewonde gebied overspoelen met Goddelijke Liefde zoals een healing-balsem.

Als er een Tsunami is: Gebruik Goud-Roze Licht van Goddelijke Liefde en de Violette Vlam op het beginpunt en het impactpunt om de golven te kalmeren en de zee tot rust te brengen zodat deze kunnen terugwijken en teruggebracht worden tot hun natuurlijk ritme.

Als er een Vulkaanuitbarsting is: Gelijkaardig, verzendt het Goud-Roze Licht naar de mond van de vulkaan en breng de Violette Vlam om de gewelddadige krachten te transmuteren en het schadelijke effect van de objecten, gassen en assen te verminderen.  Gebruik ook de Violette Vlam om de pluim in een richting te bewegen die het minst schade zal berokkenen aan de mensen en hun huizen.  Instruëer dan de Violette Vlam om de winden op te roepen zodat deze in dezelfde richting gaan en de pluimweg van bevolkt gebied doen bewegen.

Goddelijke liefde vermindert de giftige gassen en de Violette Vlam transmuteert de kwaadheid en negativiteit, die de vulkaan aanzet tot het uitspuwen.  U dient de blokkades te verwijderen, het knelpunt dat de vulkaanuitbarsting veroorzaakt.

Als er een Mens-gemaakte Ramp is: Het process is hetzelfde.  Verzendt het Goud-Roze en de Violette Vlam naar de plaats waar deze plaatsvindt.

Meditatie om de Natuurlijke en Mens-gemaakte Rampen te reinigen

Visualiseer uzelf binnenin een Net van Licht.  Roep uw Persoonlijke Beschermengel op om naar voor te komen en met u te versmelten.  Roep uw Kosmische Beschermengel op om u en uw Beschermengel in zijn boezem te houden.  Beveel nu de Violette Vlam Inferno om rond u te beginnen draaien.  Te beginnen vanaf uw Aardekorst-Chakra, zie de Violette Vlam Inferno rondom u beginnen draaien tegen de klok in en naar omhoog, zich uitbreidend helemaal tot boven doorheen de Tronen tot de Grote Leegte in de 144ste Dimensie.  Verzendt nu vanuit uw Kosmische/Persoonlijke Hart, Goud-Roze Licht van Goddelijke Liefde.  Zie het een Goud-Roze Bol rondom u vormen.  Dit zal u helpen om beschermt te blijven terwijl u uw diensten aan Moeder Aarde aanbiedt.

Roep nu in naam van de Goddelijke Moeder en Moeder Aarde, alle Gidsen, Engelenkrachten, Bewakers en Geascendeerde Meesters op die met u werken om naar voor te komen.  Met u als de catalysator om deze energieën te richten, roep het Goud-Roze Licht van Goddelijke Liefde en de Violette Vlam Inferno op om zich te vormen op het punt op Aarde waar de ramp plaatsvindt – net zoals u dit rondom uzelf deed.  Instruëer alle Grote Wezens van Licht die u hebt opgeroepen om de kracht van hun Licht in het Net te laten neerstromen dat u opriep om alle onzuiverheden te transmuteren en het gebied te vullen met Goddelijke Liefde.

Alhoewel u de catalysator bent die dit Net binnenbrengt, laat de Grote Wezens met hun veel grotere kracht de last op hun schouders dragen en het voordeel voor de Aarde en de mensheid verhogen.

Zet zoveel mogelijk Netten op als u wenst, rondom de Aarde en vraag dat zij verder opgesteld blijven zolang Moeder Aarde ze nodig heeft.

Met veel liefde, Ik ben Melchizedek.