Mei 2010

Beste Vrienden,

Gelukkige Moederdag voor u allen.

We geven deze nieuwsbrief vroeg uit zodat u deze kan gebruiken als een speciale ceremonie op 24 april, Ascenscie-dag.

Ter ere van de Goddelijke Moeder, heeft Metatron ons verzocht om 5 cursussen tot Moederdag (aanbod eindigt op 10 mei) aan halve prijs aan te bieden.  Gelieve de coupon-code te gebruiken om uw korting te ontvangen.  Coupon-code: A877

Klik hier voor meer informatie en om te registreren voor Festival of Navaratri.

Klik hier voor meer informatie en om te registreren voor Festival of Shivaratri.

Klik hier voor meer informatie en om te registreren voor Living With Divine Mother.

Klik hier voor meer informatie en om te registreren voor Psychic Development 2010.

Klik hier voor meer informatie en om te registreren voor Inner Sight, Inner Light II.

Mei is de maand om Moeder Maria en Heer Boeddha te vieren.  Het Wesak Festival is de viering van Heer Boeddha en zijn zegen zal op ons neerstromen op 5/5 welke een Poortweg Poortdag is.  Sluit u bij ons aan voor deze gratis publieke groep-channeling door er meer over te lezen en hier te registreren.

Moeder Maria zal ook zeer aanwezig zijn tijdens deze maand.  Denk eraan dat we binnengegaan zijn in de 5de Dimensionale Octaaf.  Dit maakt het uitoefenen van deze en andere ceremonies des te belangrijker.

We vieren daarom de energieën van de Goddelijke Moeder en het mededogen en geweldloosheid van Heer Boeddha, terwijl we ze verankeren in de 5de Dimensionale Octaaf.

Voor onze mei-nieuwsbrief, hebben we gekozen voor een prachtig stuk dat ons werd gegeven als één van de sessies van de serie, Psychic Development 2010 (Geestelijke Ontwikkeling 2010). Dit was de allereerste groep-serie nadat we de 5de Dimensionale Octaaf zijn binnengegaan.  Het is belangrijk om dit te delen met iedereen aangezien Metatron spreekt over de belangrijkheid van vergeving en de hulp die de Elementalen kunnen bieden bij het versnellen van de gezondheid van ons lichaam, ons verstand en onze emoties.  Metatron legde uit dat met het openen van de 5de Dimensionale Octaaf, de assistentie van de Elementalen opnieuw tot bij de mensheid kan wordt gebracht.

Wanneer we een duik namen in de diepte van de dualiteit in de 3de Dimensionale Gebieden en lagere kwaliteiten zoals angst, wantrouwen en misbruikend gedrag hun ingang vonden, werd de aanwezigheid van de Elementalen van ons verwijderd.  Dit is de reden waarom ziekte haar ingang had gevonden.  Metatron legt uit dat wanneer we de assistentie van de Elementalen hebben, zij een staat van vrede en harmonie brengen tot bij de lichamen van de mensheid en alle andere soorten zielen en tot bij de lichamen van de 5 Elementen (Aarde, Water, Vuur, Lucht, Ether) in een naadloze, constante stroom.

Deze constante stroom werd voor bijna 12.000 jaren onderbroken.  In dit Net van Licht neemt Metatron ons naar de Vergevingsbrug.  Hij nodigt de Elementalen uit om tot bij de massa’s te komen en de herstructurering aan te vatten van onze lichamen, onze gedachten, onze emoties en onze wereld, om de zuiverheid van het Originele Goddelijke Plan terug tot ons te brengen.

Om volledig de indrukken van ziekte en onvolmaaktheid te verwijderen, neemt Metatron ons mee in een diepe reiniging die zich uitbreidt tot 7 generaties van onze voorouders en 7 generaties van onze afstammelingen.  Hij legt uit dat door het reinigen van de onvolmaaktheden van deze generaties, verleden en toekomst, we niet langer het oude geloofsysteem, culturele remmingen en verouderde sociale normen meedragen die we geaccepteerd hebben maar ons niet langer dienen.

Terwijl we doorheen de lente gaan, zal deze oefening ons een grote en diepe lente-reiniging en zuivering aanbieden.  De meditatie hieronder is een gedeeltelijk fragment van één van de sessies van Psychic Development 2010.  Indien u geïnteresseerd bent in het navolgen van een diepere reiniging, kan u voordeel halen uit de halve prijs aanbieding voor Psychic Development 2010, door hier te klikken. Om de korting te bekomen, gelieve coupon-code : A877 te gebruiken.

Gelieve ook te noteren dat er veel meer items zijn bij deze speciale editie voor Moederdag. Gelieve hier te klikken om naar de Waves of Bliss Boekenwinkel te gaan.

Gelukkige Moederdag, Gelukkige Goddelijke Moeder en Heer Boeddha maand en zalige lente voor ieder van u.

Nasrin

 


Het volgende is een uittreksel van Metatrons lezing in Sessie 1 van Psychic Development 2010, in samengevat formaat.  Begin met het oproepen van Aartsengel Metatron en lees elke lijn alsof hij tot u spreekt.

Vergevingsbrug

Metatron Gechanneled Maart 24, 2010

U begint op uw pad naar Goddelijke dienst en uw leven wordt versneld omdat u het Pad van Licht hebt gekozen.  Uw 5de dimensionale leven leven, betekent uw Ziel-missie te leven.  Aanroep Metatron als de Aartsengel die verantwoordelijk is voor de Elementalen.  Dit zijn natuurwezens zoals feeën en diva’s die balans en harmonie kunnen terugbrengen.

Visualiseer de volgende volgorde:

 • Aartsengel Michaël staat achter u.  Hij houdt zijn Zwaard van Genade boven uw hoofd.  Hij omhult u met zijn vleugels en trekt u in zijn energieveld en u wordt volledig omhelst in zijn Licht.  U voelt de kracht van zijn Zwaard.  33 leden van Aartsengel Michaël’s Legioenen hebben de stroom versneld van het Aquamariene Blauwe Licht dat vanuit hun zwaarden straalt.  Dit is de Goddelijke Genade die neerstroomt.
 • De 33 leden van Aartsengel Michaël’s Legioenen creëren een Brug van Vergeving, een prachtige brug die nu belicht wordt met helder-kleurig Licht.
 • Stel u voor dat Aartsengel Michaël achter u wandelt en u in zijn omhelzing houdt.  Wandel naar de Brug en sta in het midden van de Brug in uw eigen Pilaar van Licht.  Nodig uw geliefden en niet zo geliefden uit op de Brug van Vergeving; degenen die u hebben gediend, degenen die u zullen dienen, en degenen die u dienen; degenen die u zal dienen, en degenen die u dienen; degenen die u dient.
 • De Engelenkrachten van Puur Wit Licht laten nu het Licht van Zuiverheid en Onschuld op de Brug neerstromen.

Herhaal:

“Ik bied alle karma en karmische verwikkelingen aan om te worden vrijgelaten in het Pure Witte Licht van Zuiverheid en Onschuld.”

“Ik vergeef diegenen die me karmisch schuldig zijn zodat zij het pad mogen aanvangen om impuls te verwerven en hun Ziel-missie te dienen.”

“Ik bevrijd mezelf van het karma om te worden gediend of om anderen te dienen door te verzoeken dat het Licht van Zuiverheid en Onschuld en de tussenkomst van de Goddelijke Moeder me zou toestaan om me te bevrijden van diegenen die ik heb gediend, diegenen die ik dien en diegenen die ik zal dienen, indien deze dienst vertraging, afleiding of beëindiging van mijn missie zou betekenen.”

“Indien het mijn missie beëindigt, dan vraag ik om tussenkomst. Indien het me afleidt van mijn pad, indien het de versnelling stopt, dan vraag ik om tussenkomst.”

 • Visualiseer dat de Goddelijke Moeder in haar glorie haar Koper-Gouden Licht van de Creatieve Kracht laat neerstromen en het pad van karma en karmische verwikkelingen zuivert.
 • Visualiseer dat de Engelenkrachten van Aartsengel Michaël rondbewegen en hun Zwaarden van Genade richten naar elk krachtveld van lagere trilling dat zich op uw pad zou hebben gevormd.  Zij verwijderen alles wat uw missie verijdelt, vertraagt of u ervan afleidt.  Zij brengen stabiele en gemakkelijke versnelling naar u op uw pad.

Via de tussenkomst van de Goddelijke Moeder en met de hulp van de Engelenkrachten van Puur Wit Licht, keert het Licht van Zuiverheid en onschuld terug naar u; de karmische spinnewebben vanuit het verleden, het heden en toekomst, met mensen, plaatsen en dingen worden gereinigd en gezuiverd van uw pad, uw lichaam en uw wezen, en uw geliefden.

Herhaal:

“Ik vraag dat de verbindingskoorden worden verbroken met mensen, plaatsen en dingen die me afleiding, uitstel en annulatie van mijn missie veroorzaken of me schade toebrengen.

Ik vraag dat deze verbindingskoorden volledig worden verwijdered door de 33 leden van de Legioenen van Aartsengel Michaël.

Ik roep op tot de brug, de 33 Leden van mijn eigen ziellijn van Licht.  Deze 33 Leden creëren mijn bovenste ziel.

Indien er ooit onenigheid is geweest tussen mijzelf en één van deze leden, als één van u ooit werd vertraagd op zijn pad (door mij), dan laat ik de pijn en de strijd los en kom ik bij u in vrede en harmonie.”

Kijk naar elkaar, maak een buiging naar elkaar en zeg:

“Ik ben zoals u bent. Wij zijn één.”

Zie dat het heldere Licht rond ieder van u helderder begint te worden.

Zie dat het pure Witte Licht dat op de Brug uitstraalt vanuit de lichamen van de Engelenkrachten van Puur Wit Licht helderder worden.

Zie dat het Aquamariene Blauwe Licht dat uitstraalt vanuit de Zwaarden van de Legioenen van Michaël helderder worden.

 • Visualiseer nu dat er Licht stroomt op uw 5-Lichaam-Systeem, het 5-Lichaam-Systeem van de Leden van uw Ziellijn, en het 5-Lichaam-Systeem van diegenen die u naar de Brug hebt geroepen.
 • Nodig iedereen uit waarmee u karma hebt, in het verleden, het nu en de toekomst, en betrek diegenen erbij waarmee u goed karma hebt gehad en diegenen die reeds overleden zijn aangezien dit een helend Licht is en een Zegening voor iedereen.
 • Terwijl u al de Liefde en het Licht voelt dat binnenstroomt, focus op diegenen waarvoor u voor een tijdje geen liefde meer hebt gevoeld, en indien u kan, laat los.  Laat het gebrek aan liefde los, laat de kwetsuur los, laat de pijn los.  Het meedragen van de pijn zal u enkel tot last zijn, hen tot last zijn, en u en hen vertragen op het pad.  Het dient niemand.
 • Roep nu de lijn van voorouders op.  Laat hen naar voor treden en baden in dit Licht.  Laat hen de liefde voelen die in overvloed aanwezig is op deze brug.

 

Adem en baadt.

 

Zeg:

 

“Iedereen die ik heb gekend en aangeraakt, zegen ik nu.

Iedereen die me heeft gekend en aangeraakt, zegen ik nu

Iedereen die me heeft liefgehad en door me werd liefgehad, zegen ik nu.

Iedereen die me heeft gekwetst en door me werd gekwetst, zegen ik nu.

Ik bevrijd iedereen van de last van karma en karmische verwikkelingen, want het is door u te bevrijden dat ik zal worden bevrijdt.  Het is door u lief te hebben dat ik zal worden geliefd.  Het is door te helpen dat ik zal worden geholpen.

Ik hou u in het Licht van de Goddelijke Moeder.

Ik zegen u voor alles wat u hebt gedaan, alles wat u nu doet, en alles wat u ooit zal doen.

Ik vraag om u te zegenen van eeuwigheid tot eeuwigheid.”

 • Nodig nu de 33 Ziellijn-leden uit, uw geliefden, uw niet zo geliefden, iedereen die u heeft aangeraakt en die door u werd aangeraakt – laat hen de aanwezigheid van hun Beschermengel ervaren.
 • Breidt uw 5-Lichaam-Systeem uit volgens de cocon van elk lichaam – fysiek, etherisch, emotioneel, mentaal, spiritueel – die boven elke andere zit.  Enkel het fysieke lichaam is zichtbaar voor uw oog, toch houden ze energetisch gedachten, emoties en herinneringen vast.
 • Laat uw Beschermengel haar Licht neerstromen op u.
 • Aanroep en vraag voor de tussenkomst van Aartsengel Metatron die de leiding heeft over de Elementalen.

 

De Elementalen werken rechtstreeks onder leiding van Aartsengel Metatron.  Dit zijn kleine wezens, Natuurgeesten, Elfen en Divas.  Er zijn vele categorieën natuurgeesten en de sluier werd voor hen opgetild om zich met u te verbinden omwille van uw Licht.  Hun job is om u vredig en in harmonie te houden in gemeenschap met uzelf en de Natuur.  Klik hier om te luisteren naar een korte audio over de elementalen.

 • Terwijl Metatron uw Elementale Wezens oproept vanop deze Vergevingsbrug, vraag hen om aan uw 5-Lichaam-Systeem te beginnen werken.
 • Via de tussenkomst van de Goddelijke Moeder, aanroep Aartsengel Michaël om de koorden van onnodige verbindingen door te snijden en u te bevrijden van karma en karmische verwikkelingen.

Helen van de Zeven Generaties van Voorouders

 • Denk nu aan 7 generaties van voorouders.

Door uw 7 generaties van voorouders op te roepen, zal u op DNA-structuur niveau uitgezuiverd worden.  Alles wat u genetisch meedraagt – geloofsystemen, gedachten, ideeën, zelfs sommige lichaamstrekjes en –karakteristieken – zullen worden uitgezuiverd voor die 7 generaties en voor u.  Het helpt u terugkeren naar de zuiverheid van uw oorspronkelijke intentie.

 

 • Roep de Elementalen op om naar voor te komen voor de heling van de 7 generaties van uw voorouders.
 • Roep Metatron de Aartsengel op en vraag dat hij netten van Licht voor u opstelt waarin de Elementale Wezens de energieën van uw lichamen, gedachten, emoties, zielen en geesten van uw voorouders voor de 7 generaties kunnen reinigen en uitzuiveren.

 

Op deze manier maken we de Aarde schoon.  Denk eraan, telkens u helingswerk doet om het energieveld van een persoon te reinigen van hun balast, breidt het dan uit tot 7 generaties terug.  Indien ze toelaten dat het werk gedaan wordt tot 7 generaties terug, dan zullen ze niet terug de verstoorde werking, de balast, de pijn, de vervuiling, de angst ophalen vanuit de tijdslijnen.  Eens het gezuiverd werd tot 7 generaties terug, zal het niet opnieuw tevoorschijn komen.

 

Heling van de Zeven Generaties van Afstammelingen

 • Breidt deze heling nu uit tot de 7 generaties van afstammelingen die na u komen.

 

Zelfs diegenen onder u die geen kinderen hebben gehad in dit leven.  U kijkt enkel naar één leven, één realiteit.  U hebt echter kinderen in honderden, duizenden levens tegelijkertijd en u hebt kinderen en families in vele van deze levens.  Breidt daarom de heling uit.

 

 • Reinig de energie.  Verzendt het Licht.
 • Zendt de Elementalen via de tussenkomst van Metatron.
 • Vraag de Goddelijke Moeder om haar Licht, haar pure en onschuldige Creatieve Kracht te laten neerstromen over u en de uwen voor al deze levens.
 • Vraag de Engelenkrachten van Puur Wit Licht om een pad te creëren met hun Licht voor 7 generaties van uw afstammelingen in alle tijden, in alle paralelle, mogelijke, waarschijnlijke en alternatieve realiteiten, en vooral voor deze ultieme realiteit die u momenteel bewust leeft.

Indien u deze ultieme realteit reinigt, zal hoger Licht zich ontvouwen zoals een rood tapijt en gebeurtenissen naar zich toetrekken vanuit verschillende paralelle realiteiten, verschillende alternatieve realiteiten die uw leven vreugdevoller en harmonieuzer zullen maken.

 

Zeg:

 

“Ik ben het archetype voor verandereing en ik verbeter alle realiteiten.

Ik ben degene die de kracht heeft om de magie van overvloed voort te brengen.

Ik ben de alchemist.  Ik kan gewoon metaal omvormen tot goud, fysiek en metaforisch.

Ik kan mensen aanraken en hen helen.

Ik kan planten en struiken aanraken en zij zullen groeien en bloeien en de bloemen zullen blijven.

Wat ik nodig heb manifesteert zich op het moment dat ik het nodig heb.  Het is steeds daar, klaar om me te dienen.

Voorspoed stroomt op me neer op elk moment, met elke adem, in het verleden, heden en de toekomst.

De Elementalen zullen ervoor zorgen dat mijn voorspoed bloeit en ontluikt.

Vriendschappen worden sterker, trouw wordt dieper, liefde wordt overvloediger, vergiffenis wordt gemakkelijker, angst lost op, pijn heeft geen plaats in mijn wereld, vreugde is er in overvloed en ik vier het leven.

Het leven viert me.  Het leven verheerlijkt me.  Het leven doet me voor eeuwig en altijd opleven. ”

Adem en baadt.

 

Zegen 7 generaties van uw afstammelinen en 7 generaties van uw voorouders.  Zie dat zegeningen neerstromen op de 33 leden van uw Ziellijn, uw geliefden en uw niet zo geliefden, en op iedereen die u heeft aangeraakt en door wie u werd aangeraakt, in het verleden, het heden en de toekomst.

 

Samenvatting

 • Zie uzelf staan op de Vergevingsbrug.
 • Denk eraan dat u volledig omhelst bent in Aartsengel Michaël’s wezen.  Zijn vleugels omringen u.  Zijn zwaard schittert boven uw hoofd en laat verlicht Aquamariene Blauw Licht van goddelijke genade op u neerstromen.
 • Denk eraan dat u 7 generaties van uw voorouders en 7 generaties van uw afstammelingen zegent door de aanwezigheid van Aartsengel Metatron op te roepen om op de Elementale Wezens toe te zien.
 • Denk eraan dat de Goddelijke Moeder de poorten heeft geopend van de hemelse gebieden en haar Koper-Gouden Licht van de Creatieve Vrouwelijke Energie laat neerstromen.  Elke cel, molecule en iota van uw wezen absorbeert dat Licht.
 • Denk eraan dat de Engelenkrachten van Puur Wit Licht het Puur Witte Licht van zuiverheid en onschuld laten schijnen op iedereen die zich op de brug bevindt.
 • Het ontvouwen van elk aspect van u in het Puur Witte Licht zal doorgaan en rolt uit zoals een tapijt en neemt u van de 3de dimensie naar het belichamen van het 5de Dimensionale Zelf.
 • Zegen en dank alle wezens voor hun hulp.