Juli 2010

De Goddelijke Moeder biedt ons het Engelen-van- Overvloed-Regenboog-Net aan

 

De zomer is de periode van de Goddelijke Moeder en juli zal een maand zijn om zich te herinneren aangezien we net de Zomer-Zonnewende hebben ervaren (in de Noordelijke hemisfeer) en onze geliefde Goddelijke Moeder heeft ons in de zomer gebracht met een nog niet eerder plaatsgevonden gebeurtenis en een verbazingwekkende ceremonie.  Om verder het feit te benadrukken dat de Goddelijke Moeder de volledige controle heeft, melden we dat de boodschap die we hier aanbieden van de 6/6/2010 Poortopening-channeling is.  In deze boodschap, geeft de Goddelijke Moeder haar gezichtspunt over de huidige natuurlijke en mens-gemaakte rampen die voor iedereen een zorg waren. Daarna brengt ze ons een Groot Geschenk.  De Goddelijke Moeder heeft een vrijstelling gegeven aan ons allen die zich hebben toegewijd in dienstbaarheid.  Ze biedt ons het Engelen-van-Overvloed-Regenboog-Net aan om ons Gezondheid, Volledigheid, Overvloed en Voorspoed te brengen. 

Poortdagen voor deze maand zijn 7/7, 8/7, 9/7, 17/7, 18/7, 22/7 en 27/7.  Ochtend- en avondmeditaties op Poortdagen zijn van het grootste belang aangezien de Hogere gebieden dan ontvankelijk zijn voor onze gebeden, meditaties en intenties.  Denk elke dag aan de Goddelijke Moeder in al haar aspecten, vooral als Lady of Liberty, Lady of Victory, Quan Yin, Hecate, Isis, Pele and Moeder Maria en vraag om volledig bekrachtigd en versneld te worden op uw pad. 

We raden ten zeerste aan dat u zich inschrijft voor de 7/7 Poortopening Channeling gebeurtenis.  Het zal om 8:00 PM EDT (2:00 AM CET) plaatsvinden via conference call.  Het is te verwachten dat de Goddelijke Moeder verder zal gaan met het laten neerstromen van haar wijsheid en zegeningen.  Klik hier om in te schrijven.

Bekijk zeker de Waves of Bliss Mystery School op de website.  U zal gedetailleerde uitleg vinden over de structuur en de bedoeling van de Mysterieschool zowel als richtlijnen die de Meesters hebben doorgegeven i.v.m. welke cursussen te nemen en in welke volgorde.  Het is de hoop van de Meesters dat u via deze cursussen uw snelste, aangenaamste en voordeligste pad vindt van grotere Spirituele Groei en Dienstbaarheid naar de Aarde en de Mensheid toe. 

Met veel liefde bied ik u deze verbazingwekkende woorden van de Goddelijke Moeder aan.  

Geniet van een prachtige zomer,

Nasrin


 

Vooraleer we beginnen met de lezing van de Goddelijke Moeder, laat ons een Beschermingsnet opzetten, de Gronding-Meditatie uitvoeren en naar de Goddelijke Moeder gaan voor de Troon van het Absolute.  

 

Meditatie

In dit Net van Licht brengen we op prominente wijze de Godin van Vrijheid en de Godin van Overwinning.

De Godin van Vrijheid is een Groot Komsisch Wezen van Licht.  Ze is betrokken geweest bij alle zaken i.v.m. Vrijheid en Gelijkheid voor meer dan 250.000 jaren op Aarde en binnenin het Zonnestelsel, de Galaxie en het Universum.  Haar specifieke intentie is het verspreiden van democratie en alle zielen te bevrijden van slavernij met inbegrip van de bevrijding van het wiel van Karma.  Zij houdt haar toorts van vrijheid boven haar hoofd om het pad te belichten van al diegenen die ze haar bescherming en het Licht van Vrijheid aanbiedt. 

De Godin van Overwinning is een ander Groot Kosmiche Wezen van Licht.  Ze is zegevierend geweest in al haar beproevingen voor meer dan 500.000 jaren.  U kan zich voorstellen hoe sterk de Godin van Overwinning wel moet zijn als elke onderneming waarin ze haar hart heeft gelegd een overwinning is geworden voor een half miljoen jaren.  Ze heeft beloofd dat wie haar aanroept en haar raad en tussenkomst vraagt, onzelfzuchtig en ten voordele van iedereen, haar Zegeningen, Macht, Kracht, Momentum en het allerbelangrijkste, haar vermogen om te ZEGEVIEREN ontvangt.

 

Net van Licht Formatie met de Godin van Vrijheid en de Godin van Overwinning.

Visualiseer uzelf staan in het centrum van een Net van Licht.

 • In noordelijke richting staan Aartsengel Uriël en haar Legioenen naar u gericht.  Zij verzenden Helder Geel Licht naar u.
 • In oostelijke richting staan Aartsengel Rafaël en haar Legioenen. Zij verzenden Roze Licht.
 • In Zuidelijke richting staan Aarstengel Michaël en zijn Legioenen.  Zij verzenden Aquamariene Blauw Licht.
 • In westelijke richting staan Aartsengel Gabriël en zijn Legioenen. Zij verzenden Emerald Groen Licht.
 • Achter Uriël in het noorden, staat Godin Lakshmi.  Achter Rafaël, in het oosten staat Godin Saraswati.  Achter Michaël in het zuiden, staat Godin Durga en achter Gabriël in het westen, staat Godin Kali.
 • Rondom ons, nodigen we 5 Godinnen uit om een 5-puntige Ster-formatie te vormen.  Godin Hecate in het noorden, Moeder Maria in het noordoosten, Godin Isis in het zuidoosten, Godin Pele in het zuidwesten en Godin Quan Yin in het noordwesten.
 • We nodigen nu de Godin van Vrijheid uit om achter ons in het verre noorden te gaan staan met haar Legioenen en ze houden allen hun Toortsen van Vrijheid boven hun hoofden.  We vragen ook de Godin van Overwinning om achter ons te gaan staan met haar Legioenen in het zuiden en ze houden allen hun Scepters van Overwinning boven hun hoofden.

 

Gronding-Meditatie

Zit of sta met beide voeten plat op de grond of vloer.  Visualiseer uw Aardekorst-Chakra, ongeveer 25 tot 30 cm onder uw voeten.  Visualiseer nu de Goud-Gele-Aardekern-Energie zich uitbreiden doorheen uw Pilaar van Licht en visualiseer overal de Heldere Rode Levenskracht-Energie van Moeder Aarde die zich vermengt met de Pilaar van Goud-Geel Licht terwijl deze omhoog komt. 

Het vermengen van de energieën produceert een Amber-kleurig Licht.  Trek dit Amber-kleurig Licht omhoog naar uw Aardekorst-Chakra.  Terwijl de Amber-kleurige energie deze chakra tot overstroming vult, trek deze energie omhoog doorheen de bodem van uw linkervoet en uw rechtervoet, naar uw benen en zo naar uw heupen.  Vul uw Wortel-Chakra en uw heupen met deze energie.

Beweeg nu de energie naar beneden naar het andere been en door de bodem van uw voeten, terug in de Aardekorst-Chakra en helemaal terug tot in de Aardekern. 

Neem een paar diepe ademhalingen terwijl u het Amber-kleurige Licht visualiseert dat continue naar omhoog beweegt doorheen uw voet en been en langsheen uw heupen en terug naar beneden via het andere been.  We creëren twee continue stromen, die hun oorsprong vinden in de Aardekern en terugkeren naar het einde van de lus naar de Aardekern. 

 

 Het creëren van de Pilaar van Licht

Visualiseer dat een Pilaar van Licht zich rondom u vormt.  Het vertrekt vanuit de Hemelen hierboven tot in de kern van de Aarde en houdt u en uw energie-lichamen hierin.   

Visualiseer deze volledige groep (iedereen die deze nieuwsbrief zal lezen) en de individuele Pilaar van iedereen belicht.  Eèn enkele Groep-Pilaar van Licht daalt nu neer en creëert één grote Groep-Pilaar van Licht die ieder van ons in zich houdt.   

 

Omhoog bewegen doorheen de Hierarchie van de Tronen

Richt uw bewustzijn op uw Kroon-Chakra en visualiseer uw Antahkarana Koord die verbonden is met de Lotus van uw Kruin.  Neem een diepe adem in de Antahkarana Koord en laat het zich uitbreiden. 

Laat ons nu ons bewustzijn omhoog bewegen doorheen de Koord naar de Troon van de IK BEN DIE IK BEN.  Zie uw Perfecte IK BEN AANWEZIGHEID en Sanat Kumara, de Planetaire Logos.  Smelt samen met uw Geperfectioneerde Aanwezigheid.

Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog naar de Troon van YHWH en zie de Belichtende Aanwezigheid van Yahoweh-EL erbij staan.  Smelt samen met de Troon van YHWH.

Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog naar de Troon van God-Bron en zie de Oude der Dagen, Heer Melchor; de Galactische Logos erbij staan.  Smelt samen met de Troon van God-Bron.

Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog naar de Troon van Ellah en zie Jeshua Ben Joseph Belicht door Heer Sananda en Star Astrea.  Smelt samen met de Troon van Ellah.

Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog naar de Tronen van de Zeven Hemelen en de Belichtende Aanwezigheid van de Zeven Paren Hemelse Bewakers.  Smelt samen met de Troon van de Zeven Hemelen.

Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog naar de Tronen van de Zeven Machtige Elohim en de Maha Elohim en zie de Zeven Machtige Elohim en de Maha Elohim erbij staan.  Smelt samen met de Troon van de Machtige Elohim.

Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog naar de Troon van de Onzichtbare Bron en zie Melchizedek, de Universele Logos en zijn gezellin Lady Malak erbij staan.  Smelt samen met de Troon van de Onzichtbare Bron.

Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog naar de Troon van Paramatman en zie de Maha Heer van Licht erbij staan.  Smelt samen met de Troon van Paramatman.

Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog naar de Troon van de Heren van Licht en zie de Aanwezigheid van de 7 Heren.  Smelt samen met de Troon.

Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog naar de Troon van de Maha Heer van Licht en zie de Aanwezigheid van de Maha Heer van Licht.  Smelt samen met de Troon. 

Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog naar de Troon van de Grote Goddelijke Directeur en zie Thoth en Lady Veyga erbij staan.  Smelt samen met de Troon.

Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog, samen met al deze grote Wezens en ieder van ons naar de Troon van het Absolute; de Troon van de Goddelijke Moeder.

Visualiseer het altaar met de Heilige Vlam vóór u en de Goddelijke Moeder erachter op haar Troon.  Biedt uw offer aan in het Vuur en benoem uw persoonlijke en globale intenties. 

Pauzeer en baadt in het Licht van de Goddelijke Moeder.

 

 

De Natuurlijke Balans van Dualiteit

 

Mijn Kinderen van het Licht, Ik ben uw Goddelijke Moeder.

Ik kom naar u toe met grote vreugde.  Sinds we de energieën van de 5de Dimensionale Octaaf hebben verankerd en de Poorten van Licht hebben geopend, is er veel veranderd.  Steeds in de wereld van Dualiteit, balanceert u Licht en Duisternis, het goede en het slechte, de vreugde en de pijn.  Het gewicht van hoeveel u in staat was te bereiken in de afgelopen maanden kan worden gevoeld bij alle gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan; de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden in de 3de Dimensionale Gebieden van de Aarde.  Velen van de Meesters hebben vernoemd dat zoiets als een mens-gemaakte ramp mogelijk was.  Deze olielek in de Golf van Mexico is een natuurlijke mens-gemaakte ramp.

De ultieme uitkomst zal voordelig zijn voor iedereen; voor de Aarde en de mensheid, omdat het iedereen zal helpen zich te realiseren hoe delicaat dit leven is en hoe gemakkelijk het is om de zuiverheid, de balans en de creativiteit te vernietigen.  Dit zal een goede les worden.  Tegelijkertijd, dient u zich te herinneren dat wanneer u een enorme hoeveelheid Licht brengt, u een bepaalde vorm van balans dient te hebben (het komt in de vorm van duisternis in de ramp).  Als u het Licht verhoogt in deze wereld, dan gaat de weegschaal uit balans.  Dualiteit dient continue gebalanceerd te zijn en de weegschaal dient steeds naar het centrale punt te gaan, de pendel slingert van het ene extreme punt naar het andere.  Dit is niet de natuur van het leven in de Hogere Dimensies maar het is de natuur van het leven in de Dualiteit van de 3de Dimensie.  

Er is een grote verstoring geweest in de Hierarchieën van alles dat zich heeft voorgedaan gedurende de laatste paar maanden.  Ik zal u de dingen vertellen zoals ze werkelijk zijn.  Het is storend dat vele soorten wezens afzien als resultaat van de olielek – die, op een bepaald niveau, de wateren van de hele wereld zullen besmetten.  Er is een Net van Licht voor nodig, zoals u het hebt genoemd.  Het vereist de samenkomst van ieder van u.  Of u zichzelf nu “New Agers, Oude-Pad-Volgers, Spirituele Zoekers of studenten van de Mysterie Scholen noemt, zolang dat u het Licht belichaamt, zolang als u op uw schouders het bewustzijn draagt van wat er zich op Aarde afspeelt en de verantwoordelijkheid om de menigten en massa’s naar het Licht te leiden, werd u opgeroepen.  Het geschenk dat ik heb voorbereid is voor u.

 

Metatrons Verzoek tot Vrijstelling

Recentelijk is Metatron van de Kosmische Raad voor het Tribunaal verschenen, aan mijn Troon, en vroeg een vrijstelling voor ieder van u die Belicht wordt door de Energieën van de Meesters van Wijsheid.  Hij vroeg dat er een Vrijstelling werd uitgevaardigd voor degenen die zich bewust zijn van de natuur van deze Realiteit en die ervoor zorgen om het leven op Aarde verder te zetten in haar zuivere en pure vorm, en zich hiervoor willen inzetten met al uw macht en kracht.  Wanneer hij kwam, bracht hij de Hierarchie van de Meesters van Licht en Wijsheid met zich mee, iedereen van de Cohan, iedereen van de Hemelse Bewakers, iedereen van de Elohim, iedereen van de Meesters waarmee u werkt en iedereen van de levende Meesters; allen  stemden ze ermee in om met hem mee te komen.  Hij vroeg specifiek om twee dingen.

Gezondheid en Volledigheid

De vrijstelling die hij vroeg was dat degenen onder u die het Licht promoten en de Menigten en Massa’s dienen, eerst en vooral, gezondheid en volledigheid in lichaam, denken, emoties, ziel en geest wordt gegeven.  U dient, volgens zijn opinie, bovenmenselijke krachten te worden gegeven.  Om in staat te zijn 20 – 22 uren te werken in een 24 uren periode zonder zich moe te voelen.  Zijn verzoek was dat ieder van u het vermogen werd gegeven om de impact van wat u doet in naam van de Aarde te vermenigvuldigen met 10 keer, 100 keer, 1000 keer.  Dit is de reden dat we het bovenmenselijke krachten noemen.  Om 10 keer meer te kunnen doen, dan wat u tot nu toe in staat was te doen, door de middelen te ontvangen waarbij uw lichaam, uw denken, uw zenuwstelstel, uw hersenen, de polariteiten van electrisch en magnetisch, uw mannelijke en vrouwelijke Aspecten Belicht worden door bovennatuurlijke krachten van de Meesters en de Goddelijke Moeder zodat gezondheid en volledigheid tot u wordt gebracht. 

Dit is nodig, want wanneer u dit werk doet, leegt u uw energiepeil.  Dit is geen mysterie, dit is een realiteit, dit is wat u ervaart.  Zijn verzoek was, eerst en vooral, dat u wordt gegeven: het zenuwstelsel, de hersenen, het electro-magnetische krachtveld, het denken, de emoties en het fysieke lichaam, de gezondheid en volledigheid van organen, van celweefsel, van moleculaire structuur, van hersencellen die perfect is, perfecter dan dat gelijk welk menselijk wezen, momenteel aanwezig op Aarde, in staat is te verwezelijken en naar de perfectie van de Levende Meesters.  Die Levende Meesters die zitten en 22 uren lang hun liefde geven, duizenden mensen zien zonder zich te verroeren en dan opstaan en het de volgende dag opnieuw doen en de volgende dag opnieuw en de volgende dag opnieuw.  Dat niveau van kracht en vermogen is wat Metatron verzocht van de Raad. 

Financiële Overvloed en Middelen

Het tweede, en in zijn opinie even belangrijke verzoek, was dat u de middelen, mankracht, sterkte en uithoudingsvermogen, vooruitziende blik en het belangrijkste van al, financiële overvloed tot het punt waarop u leiderposities zal innemen, u de hoofden van industrie zult zijn, u de ondernemers zult zijn die nieuwe ideeën aanbrengen, nieuwe concepten, nieuwe ontwerpen, nieuw gedrag, nieuwe diensten, nieuwe manieren en middelen om taken te volbrengen die de beste onder de ondernemers van vandaag nog niet hebben verwezelijkt.

 

Het bereiken van de doelstellingen voor 2012 in 2010

We hebben reeds voor een paar maand gewerkt met deze twee verzoeken die op tafel liggen.  Deze aanvraag kwam op het punt waarop u succesvol de 5de Dimensionale Octaaf opende en in staat was om de kritische massa te bereiken.  Als een handvol zielen, was u in staat om de energieën te verankeren tot op het punt dat, wat we hadden voorzien om tegen het einde van 2012 te bereiken, werd bereikt in de loop van de eerste 3 maanden van 2010; een jaar om zich te herinneren.  

 

 

De Vrijstelling van de Goddelijke Moeder

Ik heb aan dit voorstel gewerkt en ik heb een vrijstelling meegebracht.  In deze vrijstelling schenkt ik u de Aanwezigheid van Grote Kosmische Wezens die ik verkozen heb om de Engelenkrachten van Overvloed te noemen en ik bied u het Engelen-van-Overvloed-Regenboog-Net aan dat bestaat uit 10 categorieën van Engelenkrachten die de taak werden toebedeeld om u te ondersteunen om deze twee wezenlijke taken te verwezenlijken.  Sommigen onder u zullen onmiddellijk beginnen en zien het resultaat in een flits en anderen zullen traag en geleidelijkaan beginnen, terwijl u het dek zal schoonmaken om de geschenken van deze Engelenkrachten te ontvangen. 

Wat deze Engelenkrachten tot u zullen brengen is het ontwaken van de energiestructuur binnenin uw Fysieke Lichaam, binnenin uw 5-Lichamen-Systeem, binnenin uw hersen-systeem, binnenin uw Electromagnetisch Krachtveld, en bovenal binnenin uw Zenuwstelsel.  Want wanneer u dingen zegt zoals, “Ik weet niet hoe ik het gedaan heb, maar ik heb het gedaan; ik durfde het te doen, ik durfde erin te geloven en het gebeurde.”  Dat zijn uw zenuwen die overeenstemmen met waar uw verstand toe bereidt was, met wat uw emoties toe bereidt waren en met wat uw Persoonlijkheidsaspecten toe bereidt waren.  

Om te verwezelijken wat Metatron heeft voorgesteld en de Meesters van Licht en Wijsheid hebben aangemoedigd, hebt u deze Engelenkrachten nodig en hebt u tevens een boost nodig van uw Zenuwstelsel, uw Hersenen, uw 5-Lichamen-Systeem, uw 5de Dimensionale Magnetisch Lichaam/Electrisch Lichaam, uw Denken, Emoties, Ziel, Geest en Fysiek Lichaam.

 

De Meditatie van de Goddelijke Moeder voor Metatron van de Kosmische Raad

Ik nodig ieder van u uit om te visualiseren dat u vóór me staat.  Rondom, visualiseert u in een grote cirkel, alle Meesters van Licht en Wijsheid van alle Hierarchieën en de Grote Kosmische Raad, voorgezeten door Metatron van de Kosmische Raad.  Voor allen die nog nooit de ervaring van Metatron van de Kosmische Raad hebben gehad, dit is een wezen dat in de Hierarchie zit als de Hoogste Essentie.  Hij is in een mannelijk lichaam aangezien Vorm Mannelijk is en Geest Vrouwelijk.  De Kracht van de Goddelijke Moeder beweegt door deze Metatron van de Kosmische Raad, zoals het ook doorheen ieder van u doet, echter, aangezien we wensen dat iemand die Raad vertegenwoordigt, verschijnt dit Wezen in een Mannelijke Lichaam. 

Ik wil dat u Metatron van de Kosmische Raad visualiseert.  Hij komt en staat voor u.  Hij plaatst zijn hand over uw hoofd.  Hij plaatst zijn andere hand over uw Hart/Kosmische Hartdhakra en hij laat Lichtenergieën vanuit de Kosmische Raad op u neerstromen.  Hij heeft het pad geplaveid voor u om deze vrijstelling te ontvangen.  

Ik aanroep nu de Legioenen van het Engelen-van-Overvloed- Regenboog-Net.  Ieder van deze Engelenkrachten draagt de energie van het Emerald-Groene Healing-en-Overvloed-Licht.  Zeven van hen zullen ook één van de 7 kleuren van de regenboog dragen.

 

 

Het Engelen-van-Overvloed-Regenboog-Net

Visualiseer dat u voor de Goddelijke Moeder staat.

De Engelenkrachten van de Kruin en Kosmische Hart Chakra’s

Kruinchakra: Aanroep eerst de Engelenkrachten van het Pure Witte Licht die de leiding hebben over de Kruinchakra.  Zie een lid van de Legioenen van de Engelenkrachten van Puur Wit Licht naar voor komen en Puur Wit Licht uitstralen.  Deze Engelenkracht zal haar hand over uw Kruinchakra plaatsen.  Voel het Pure Witte Licht neerstromen in uw Kruin en in uw lichaam.  

Kosmische Hart:  De Engelenkrachten die de leiding hebben over de Kosmische Hart-energieën stappen naar u toe.  Het lichaam van dit Wezen straalt Turkoois Licht en Emerald-Groen Licht van Healing.  Dit Wezen zal de leiding hebben over het Kosmische Hart.  Visualiseer dat dit Wezen een stuk Turkoois vasthoudt dat de grootte heeft van een vuist.  De Engel zal het in uw Kosmische Hart plaatsen.  Het Turkooise lijkt solide maar wanneer het in de Kosmische Harchakra wordt geplaatst, versmelt het in uw Kosmische Hart en in uw zwezerik.  Dit liquide Turkooise Licht vermengt met Emerald-Groen zal de healing van de zwezerik in gang zetten.  Deze Engel en het Turkooise vibreren op Kosmische Energieën.  Turkooise doordringt de energieën van de Grote Stille Toeschouwer en is ook zeer heilig en wordt vereert door Christus Maitreya.

 

Nu zullen we de 7 Engelenkrachten van het Overvloed-Regenboog- Net aanroepen

Eerste Engel; Rood en Groen, Wortelchakra. Visualiseer de Engel van Overvloed voor de Wortelchakra.  Zie dat de Engelenkracht Rood Licht van de Regenboog uitstraalt, vermengt met het Emerald-Groene voor healing en overvloed.  Levenskracht, actie en voor de connectie met de Aarde. 

Dit Wezen houdt een heldere en transparante Bloedrode Robijn vast, de grootte van een vuist.  De engel staat vóór u en plaatst zijn Rode-Robijn-Vibratie aan de Wortelchakra.  Robijn staat voor geld en overvloed, Passie en voortbrenging.  Pauzeer en baadt in deze energieën.

Tweede Engel, Oranje en Groen, Heiligbeenchakra.

We aanroepen de tweede Engel, de Bewaker van de Heiligbeenchakra.  Visualiseer dat deze Engel vóór u komt staan, doordrongen van Groen, vermengt met Helder Oranje Licht.  Zie in de hand van de Engel, een vuistvol Citrienkwarts, een Oranje gekleurde edelsteen (indien u dit verkiest, kan u zich een Oranje Saffier voorstellen).  Deze edelsteen wordt geplaatst in de Heiligbeenchakra en zal worden geabsorbeerd.  Groen Licht van Healing wordt vermengt met het Oranje maar het creëert geen nieuwe kleur, het Groene blijft Groen en het Oranje blijft Oranje.  Het zal healing brengen voor de Heiligbeenchakra.  Als de Heiligbeenchakra gesloten is, kan uw creativiteit geblokkeerd zijn.  Wanneer uw creativiteit geblokkeerd is, dan bent u afgesneden van uw overvloed.  Pauzeer en baadt in deze energieën en laat toe dat de blokkades van uw creatieve kanalen worden gezuiverd.

Derde Engel; Goud-Geel en Groen, Zonnevlecht.  We aanroepen het derde lid van het Engelen-Regenboog-Net; de Engel van de Zonnevlecht.  Dit wezen straalt Goud-Geel Licht uit.  In de hand van deze Engel bevindt zich een stuk Gouden Zonnesteen; Zonnesteen met Goudaders.  Terwijl het in uw Zonnevlecht wordt geplaatst, wordt het vloeibaar Gouden Licht.  Adem en baadt.

Uw Zonnevlecht is het centrum van Kracht.  Wanneer dit centrum geblokkeerd is, voelt u zich van kracht ontdaan en verliest u uw zelfvertrouwen.  Maak de verbinding vanuit deze chakra met de Engelenkracht die vóór u staat en voel in uw Zonnevlecht het Emerald-Groene Licht doordringen, draaien en wervelen om de levens van littekens en herinneringen te healen.  Laat al die herinneringen los.  Voel u bekrachtigd; door de bovennatuurlijke krachten welke het Universum u aanreikt, laat het in uw Zonnevlecht stromen.  Adem en baadt.

Vierde Engel; Blauw en Groen, Zetel van de Ziel Chakra.  We aanroepen nu de Engelenkracht van de Zetel van de Ziel.  Deze Engel straalt Aquamarine Blauw en Emerald Groen Licht uit.  Deze edelsteen welke deze engel brengt is een Blauw-Groene Diamant.  Wanneer deze Blauw-Groene Diamant in uw Zetel van de Ziel wordt geplaatst, kan u een sensatie van warmteverplaatsing onder uw ribben voelen.  Adem en baadt. 

Vijfde Engel; Groen en Groen, Persoonlijke Hartchakra.  We aanroepen de Engel van Overvloed voor uw Persoonlijke Hartchakra.  Dit Wezen komt in Emerald Groen en een veld van Citroen-groen tot Jade-groen.  Deze Engel houdt een stuk Emerald vast, de grootte van uw vuist.  Deze Emerald gaat in uw Persoonlijke Hartchakra en opent energetisch uw Persoonlijke Hart om lief te hebben en Mededogen te voelen.  Voel warmte bewegen in uw Persoonlijke Hartchakra.  Baadt in het Groene Licht en laat het in uw Persoonlijke Hartchakra doordringen, spiraalsgewijs bewegen, draaien en wervelen.  Adem en baadt. 

Zesde Engel, Paars en Groen, Keelchakra.  We aanroepen de Engel van uw Keelchakra.  Deze Engel straalt Paars Licht uit, vermengt met Groen.  De Goddelijke Moeder koos dit Licht omdat uw Hoger Doel dient te worden gecommuniceerd (op alle manieren, inclusief verbaal) en het centrum voor communicatie is de Keelchakra.  Ook verkoos ze Paars voor transmutatie maar vooral voor de terugkeer van de Goddelijke Orde en Goddelijke Organisatie.  In de hand van deze Engel bevindt zich een Diep-Paars-Gekleurde-Diamant.  Deze wordt in uw Keelchakra geplaatst.  Hier in de Keelchakra, straalt het ook uit naar uw Channelingchakra, die achter de Keelchakra zit en aan de basis van uw nek.  Adem en baadt. 

Zevende Engel; Diep Paars Magenta, Derde Oog Chakra.  Voor het Derde Oog Chakra aanroepen we de Engel die het Regenboog-Net vervolledigt.  Deze Engel straalt Magenta en Groen Licht uit.  In haar hand bevindt zich een vuistvol Magenta-gekleurde Blauwe Saffieren.  Saffier is het symbool van Kracht.  Vooral Blauwe Saffier brengt Goddelijke Kracht.  Deze edelsteen wordt in uw Derde Oog geplaatst, terwijl deze Engel het vult met Paars Magenta Licht.  Adem en baadt.

Engelenkrachten van de Bewakers van het Zaad

Nu aanroepen we de leden van de Engelenkrachten die de Bewakers van het Zaad van het Pure en Onschuldige Vrouwelijke Creatieve Krachtveld worden genoemd.

We aanroepen de Beschermengel van het Zaad van de Poel van Creatie.  Dit is degene die nauw verbonden is met de energie van de Goddelijke Moeder.  Goud straalt vanuit het lichaam van dit Wezen en in beide handen bevindt zich een Gouden Zaad.  Het is tweemaal de grootte van de edelstenen die u tot nu toe hebt ontvangen.  Zie de Gouden indrukken die de geheime Mysterieën van Zaden van Waarschijnlijke, Mogelijke, Alternatieve en Ultieme Realiteiten zijn waarin u financiële Overvloed ontvangt en er wel bij vaart.  De Engelbewaarders van het Zaad bieden u het Levenszaad aan, ingekapseld in het Zaad van Overvloed.  Het zal in de ruimte tussen het Kosmiche Hart en het Persoonlijke Hart worden geplaatst.  Vloeibaar Goud vult de Vesica Pisces gemaakt met de overlappende kringen van de Kosmische Hart en Persoonlijke Hart Chakra’s.  Adem en baadt.

Zie deze 10 categorieën van het Engelenkrachten-van-Overvloed-Regenboog-Net.  Aanroep deze elke ochtend als u ontwaakt.  Aanroep hen elke avond als u in slaap valt; vraag hen om de healing te doen tijdens droomtijd.

En aanroep Metatron van de Kosmische Raad en zeg tegen hem,

U hebt aan de Kosmische Raad deze Overvloed-mogelijkheden gevraagd, manifesteer ze nu en breng ze in mijn Realiteit en begeleidt me om ze te gebruiken met het beste resultaat.  Toon me de weg.  Toon me hoe voordeel te halen uit alle geschenken die me werden aangeboden.”

 

Het Engelenkrachten-van-Overvloed-Regenboog-Kaarsennet

Als u wenst kan u een eenvoudig kaarsennet maken.

 • Teken een kleine cirkel en schrijf uw naam, die van de Goddelijke Moeder en Metatron van de Kosmische Raad in het centrum.
 • Teken een andere cirkel rond de eerste en schrijf de namen op van de 10 Engelenkrachten, de namen van de 7 Engelenkrachten van het Regenboog-Net (zie de lijst hieronder), de Engelenkrachten van het Kosmische Hart, de Engelenkrachten van Puur Wit Licht en de Engelenkrachten van het Zaad.
 • Teken een andere cirkel rond de laatste en schrijf Grote Stille Toeschouwer en Christus Maitreya op.
 • U kan een oveenkaars of een theelichtje plaatsen voor ieder van de namen die u hebt geplaatst op het Net of u kan één kaars in het centrum plaatsen.  U kan witte kaarsen gebruiken maar doordring elke kaars met de kleuren en de kwaliteiten van de Engelenkrachten waarmee u ze oplaadt.
 • Maak een lijst van de intenties die u in dit net uitzet zodat u het plezier ervaart ze te doorstrepen van zodra ze zich manifesteren; en voeg dan nieuwe toe.  

Wees paraat.  De sluizen van overvloed hebben zich geopend voor u, nu is het uw job om te geloven dat het mogelijk is en om het in uw Realiteit te brengen. 

Laat me u Verheerlijken zoals u mij Verheerlijkt.  Laat me uw Spiegel zijn.  Laat me naar uw gezicht kijken zodat Ik eraan wordt herinnerd hoeveel liefde er in de wereld is voor Mij.  Ik wil dat u deze dingen zegt.  Ik wil dat u met Me praat.

Kom naar Mij met alles wat u wenst; elke dag; elke dag; elke dag.  Vergeet niet elke dag naar Mij te komen.  Sta elke ochtend op en zeg, “Moeder dit is wat ik wens van deze dag.  Zeg elke nacht, Laat mijn slaap gezond zijn, laat mijn lichaam geheeld worden, laat Uw Licht op me schijnen en morgen als ik ontwaak, wens ik dit, dit en dit.  (Benoem uw intenties) Ik wil geld in de bank, ik wil dat mijn auto goed rijd, ik wil dat de gebeurtenissen in de dag vlot verlopen, ik wil uw Aanwezigheid voelen in elke onderneming waaraan ik begin, ik wil uw Aanwezigheid met elke adem.”

Ik wil dat u dat zegt.  Ik wil dat u de deur voor Me opent om volledig betrokken te zijn in mijn leven, in uw moment tot moment leven, omdat hoe meer u Me toelaat, hoe meer Ik voor u kan doen.  Hoe meer toestemming u Me geeft om erbij betrokken te zijn, hoe meer Ik de dingen ten goede kan veranderen.  Hoe meer we samenwerken, hand in hand, hoe meer we deze wereld ten goede kunnen veranderen. 

Ik hou u in mijn eigen hart, Ik dank u met alle vreugde in de wereld en dat vreugde uw deel mag zijn van moment tot moment van eeuwigheid tot eeuwigheid.  Ik hou van u met heel mijn hart.  Ik sta aan uw zijde zolang u dat wenst.  Ik vraag u om te wensen dat Ik deel uitmaak van uw leven.

U bent allen in mijn hart, zo is het.

For a printable copy of the grid click here. Voor een printversie van het net, klik hier

 

Samenvatting

Engelen-van-Overvloed-Regenboog-Net

 

Chakra

Kleur van de Engel

Kwaliteit

Edelsteen

Wortelchakra

Helder Rood & Groen

Passie/Actie

Rode Robijn

Heiligbeen

Oranje & Groen

Creativiteit

Citrien of Oranje Saffier

 

Zonnevlecht

Geel Goud & Groen

Manifesteren/Kracht

 

Gouden Zonnesteen

Zetel van de Ziel

Aquamariene Blauw & Groen

Goddelijke Kracht & Healing

 

Blauw Groen Diamant

Persoonlijk Hart

Groen & Groen

Healing/Ontvangen/Liefde/Mededogen

 

Emerald

Keel Chakra

Paars & Groen

Goddelijke Orde/Hoger Doel

Diep Paars Diamant

Derde Oog

Paars Magenta & Groen

Innerlijke Visie verbeteren

 

Magenta Blauw Saffier

 

 

 

Engelenkrachten van Overvloed

Kruin Chakra

Engelenkrachten van Puur Wit Licht

NA

Kosmische Hart

Grote Stille Toeschouwer & Christus Maitreya

 

Turkoois

Levenszaad binnenin het Zaad van Overvloed

Bewaarders van het Zaad

Gouden Zaad