Januari 2010

Beste Vrienden,

Gelukkige Feestdagen voor iedereen.

Van ons allen bij Waves of Bliss, de Goddelijke Moeder en de Meesters, wensen we jullie een warm en een oprecht dankuwel voor het verspreiden van uw Licht, en voor de dienstbaarheid naar de Meesters, de Aarde en alle Zielen.

We hebben een mooie meditatieve oefening van Metatron uitgekozen welke een bekrachtiginsinstrument is om te gebruiken tijdens het Nieuwe Jaar.

We zullen het nieuwe jaar starten met onze Poortopening-channeling op 11/1/10 welke een belangrijke Poortdag is.  Om te registreren klik hier.

Andere belangrijke Poortdagen zijn 1/1/10 en 10/1/10.  Gelieve u ervan bewust te zijn dat van 9/1/10 tot 19/1/10, er energieën neerstromen van het zonnestelsel Sirius, en dat herinneringen van levens gedurende de beschaving van Atlantis bij u naar boven kunnen komen.

Het beoefenen van dit Net van Licht, hieronder, zal u helpen om deze energieën uit te zuiveren en om u te bekrachtigen terwijl u het Pad naar groter Licht bewandelt.  Onze eerste live workshop van het jaar, zal een twee-dagen workshop zijn, getiteld “Returning to the Source of Your Light, The Seven Rays, Seven Masters and Seven Archangels” (“Terugkeren naar de Bron van Uw Licht, De Zeven Stralen, Zeven Meesters en Zeven Aartsengelen”) op 16 en 17 januari in Albany, NY.  Om te registreren voor deze event, klik hier.

We hebben een speciaal halve-prijs-boek-aanbieding om u te helpen de aanwezigheid van de Meesters te voelen, terwijl we het Nieuwe Jaar binnengaan.  Zij zijn uitstekende Nieuwjaarsgeschenken voor uw geliefden.  De boeken zijn allemaal ingestraald met liefde en bescherming van de Goddelijke Moeder, de Meesters, Engelen en Grote Wezens

Dat 2010 een groots jaar mag zijn, gevuld met Liefde, Licht en Zegeningen voor u en uw geliefden.

In de liefde van de Goddelijke Moeder, het Licht van de Meesters en de Bescherming van de Engelen.

Nasrin


Scepters van Kracht

Om u te helpen de betekenis te begrijpen van de Scepters van Kracht in het Net hieronder, hebben we een uittreksel afgeprint uit Pad naar Verlichting, Boek IV, De vreugde van Dienstbaarheid, welke beschikbaar zal zijn voor aankoop tegen Feb. 2010.

De Persoonlijke Scepter van Kracht is een hulpmiddel voor zelf-bekrachtiging.  Hoewel energetisch, hebben alle niveaus van de Scepter van Kracht een fysieke impact in uw levens.   Het visualiseren van de Persoonlijke Scepter van Kracht, boven uw hoofd gehouden, is een universeel symbool om de kracht en authoriteit aan te geven.  Het verstuurt een signaal dat uw intenties worden beïnvloed door de kracht in de Scepter en gematerialiseerd door de Meesters en Grote Wezens die de Bewakers van Kracht zijn en deze Scepters activeren en hercalibreren, terwijl uw Quotient van Licht groeit.  Dit hulpmiddel kan worden gebruikt voor zowel persoonlijke intenties als ten voordele van alle wezens en de Aarde.  Uw Persoonlijke Scepter van Kracht is een bekrachtigings-hulpmiddel van uw Ziel, uw Hogere Zelf en de leden van uw Zielelijn van Licht, van uw hoofdgids, Engelenkrachten, en van de Cohan van uw Straal.

De Wereldomvattende Scepter van Kracht is het volgende bekrachtigings-hulpmiddel en wordt ons aangeboden door Sanat Kumara.  Haar belangrijkste doel is om onze wereldomvattende intenties te vergemakkelijken en te bekrachtigen.  Deze Scepter wordt aangeboden aan hen die in dienst staan van het Licht wiens verlangen het is om bewust hun Goddelijke Missie te volbrengen.  Het bekrachtigt ook de intenties relevant op wereldschaal.

De Galactische Scepter van Kracht is een geschenk uitgereikt door onze Galactische Logos.  Dit bekrachtigings-hulpmiddel neemt de intenties en de uitgestuurde onderwerpen verder in de gebieden van Licht en laat bekrachtiging toe voorbij de Wereldse Gebieden om ons te hulp te komen.

De Universele Scepter van Kracht is een bekrachtigings-hulpmiddel uitgereikt door Heer Melchizedek, de Universele Logos.  Dit bekrachtigings-hulpmiddel laat energieën vanuit de Universele Kern toe om ons te hulp te komen.

De Scepter van Kracht van de Grote Goddelijke Directeur is een geschenk van Meester Thoth en Lady Vega, die werden aangesteld voor deze positie in Sept. 2009.

De Kosmische Scepter van Kracht is het ultieme hulpmiddel waarmee de energieën worden aanroepen vanuit de Kern van de Kosmische maatschappij via de Godheden van deze Gebieden, gekend als Heer Alfa en Dame Omega zowel als Metatron in zijn aspect als Groot Kosmisch Wezen en het Hoofd van de Kosmische Raden van Licht.

De Scepter van Kracht van de Goddelijke Moeder is haar geschenk van bekrachtiging om haar Creatieve Kracht te belichamen en het Pure en Onschuldige Vrouwelijke Zaad van Leven.  De liefde en de barmhartigheid van de Goddelijke Moeder vult deze Scepter.

Specifieke intenties kunnen tegelijkertijd worden gericht via de activatie van de Persoonlijke, Wereldomvattende, Galactische, Universele, Goddelijke Directeur, Kosmische en Goddelijke Moeder Scepters.  De uitkomst kan worden vergroot wanneer de Meesters, Grote Wezens, Kosmische Wezens en specifieke Engelenkrachten van Licht worden opgeroepen om deel te nemen.

Het ontvangen van de Scepter van Kracht en de Blauwdruk van het Zelf

Geliefden van mijn eigen hart, Ik ben Metatron,

De tijd is gekomen voor u om nieuwe hulpmiddelen van bekrachtiging te ontvangen en u te bevrijden van de pijn en de zelftwijfel en zelfkritiek.  De ervaringen van dualiteit hebben u gescheiden van uw eigen waarheid, welke uw natuurlijke staat van uw perfectie is.  U blijft zichzelf bevinden in minder dan perfecte omstandigheden omdat zelftwijfel en zelfkritiek overheerst.  De stem van de innerlijke kritiek is luider dan de stem van uw barmhartige liefhebbende Zelf.  Ik zal u bekrachtigen met geschenken van uw Scepters van Kracht en u begeleiden op een reis naar de Tronen om de Blauwdruk van Ware Innerlijke Barmhartigheid aan te vragen.  Via de kracht van uw Scepter en de tussenkomst van de Verblijvende Godheden van elke Troon, zal u worden gebracht tot zelfliefde, zelfaanvaarding en het vermogen om de waarheid hoog te houden.

Wanneer u uw Innerlijke Kriticus  begiet met mededogen, zal de rondspokende stem van de Innerlijke Kriticus beginnen te zwijgen.  Wanneer kalmte en vrede terugkeert binnenin uw innerlijke omgeving, zal uw zelfvertrouwen en zelfwaardering terugkeren.   Uiteindelijk, zal u in staat zijn om u volledig te verbinden met de stem van de Hoogste Waarheid, en advies ontvangen van uw Innerlijke Gidsen en uw Hogere Zelven.

Meditatie voor het ontvangen van de Scepters van Kracht

Visualiseer dat u uw bewustzijn verplaatst van de top van uw Kroonchakra doorheen de Gouden-Zilveren Antahkarana-koord naar de Hogere Chakra’ van uw lichaam.  We bereiken de 8ste Chakra, juist boven de Kroon, en we nodigen de Aanwezigheid van de Ziel uit om ons te vergezellen terwijl we verder reizen naar de 13de Dimensie van Realiteit, de Troon van de Ik Ben Die Ik Ben.

Wordt u bewust van de Troon.  Visualiseer dat de Vervolmaakte Aanwezigheid van de Ik Ben Die Ik Ben u uitnodigt om de Troon binnen te gaan en smelt samen met de Ik Ben.  Adem en baadt terwijl u de energieën absorbeert en vraag om samen te smelten met uw eigen Ik Ben Aanwezigheid, uw Hogere Zelf.  Terwijl u samensmelt, vraag uw Hogere Zelf en uw Ziel, via de tussenkomst van uw Ik Ben Die Ik Ben, om u uw Persoonlijke Scepter van Kracht te geven.  Dit is uw meest persoonlijke en unieke bekrachtigingsmiddel en de eerste stap in het bekrachtigen van uw Zelf met Hogere en krachtigere Scepters, zoals de Wereldomvattende, Galactische, Universele en daaraan voorbij.

Visualiseer dat uw eigen Ik Ben Aanwezigheid, uw Hogere Zelf, u uw Persoonlijke Scepter van Kracht aanbiedt en hercalibreert met alles wat u nodig hebt voor uw reis naar Verlichting.  Kijk naar uw Scepter terwijl u deze met beide handen vasthoudt en voel de energie die ervan naar u stroomt.  Het is bekend en dierbaar voor uw hart.  U begint zich deze energie te herinneren en wordt eraan herinnerd dat u zijn aanwezigheid en kracht in uw leven heb gemist.  Adem en baadt in deze energieën en pauzeer om de Macht, het Licht en de Kracht die uitgaat van uw Scepter van Kracht te absorberen en te vereenzelvigen.

Sanat Kumara is de Godheid die verblijft in de Troon van de Ik Ben Die Ik Ben.  Visualiseer dat hij naar voor stapt en zijn plaats op deze Troon inneemt.  Sanat Kumara draagt zijn ceremoniële gewaden.  Hij draagt een diep Fuchsia-Magenta gekleurde cape met Gouden filigraan (geborduurd met gouden draad) versierd rond de randen.  Hij draagt een Gouden Kroon en houdt zijn Gouden Scepter van Kracht vast.  Deze Scepter is het symbool van de kracht en de macht van zijn leiderschap voor de planeet en hij houdt deze in zijn rechterhand vast.  Hij wenkt ons om dichterbij te komen.

Visualiseer dat u met diepe eerbied vóór hem staat.  Twee engelen verschijnen met gouden schalen die uw Ceremoniële gewaden, Gouden Kroon en Scepter van Kracht bevatten.  Een gelijkaardige Cape van Fuschia-Magenta wordt rond uw schouders geplaatst.  Een Gouden Kroon wordt op uw hoofd geplaatst en een Gouden Scepter van Kracht wordt in uw rechterhand geplaatst.  U heft uw Scepter vóór u omhoog.  De Scepter heeft een bolvormige gouden Bal aan de top.  Hou de Scepter in uw rechterhand dichtbij de top van de steel en plaats uw linkerhand aan de basis van de steel.  De punt van de Scepter van Sanat Kumara raakt de punt van uw Scepter; een energielading wordt overgedragen van zijn Scepter naar de uwe en ontsteekt de uwe met Licht en Kracht.  Deze energie beweegt zich van beide handpalmen tot in uw schouders en in uw borst.  Het bereikt uw Kosmische en Persoonlijke Hartchakra’s.  Het vult deze chakra’s met de kracht en de macht om in dienst van de Planetaire Logos te staan.

Deze Scepter is het symbool van de kracht van de Planetaire Logos.  Baadt in deze energieën terwijl u wordt gevestigd in het trillende krachtveld van Sanat Kumara’s kracht en macht.  Stuur op dit punt uw intenties uit om de belichaming te zijn van de kracht en de macht van de Planetaire Logos in dienst van het Licht op Aarde.  Biedt de intentie aan voor de vernietiging van alle kwaad en daden van kwaad; bevrijding van de heerschappij van duisternis over de Aarde en alle zielen; en de terugkeer van de heerschappij en het voogdijschap van de Heren van Licht.  Pauzeer en baadt in deze energieën. 

Galactische Scepter van Kracht. In het gezelschap van Sanat Kumara zullen we nu naar de Troon van God-Bron gaan.  De godheid die verblijft op deze Troon is de Oude van Dagen, de Galactische Logos.  Hij zit op de Troon van God-Bron.  Hij draagt zijn Ceremoniële Gewaden van Kobalt-Blauw.  Zijn Cape van Kobalt-Blauw wordt geaccentueerd met filigraan versierd met platinum.  Zijn Kroon is bedekt met Goud en Platinum met verscheidene edelstenen.  In zijn rechterhand houdt hij de platinum-gekleurde Scepter.  Deze Scepter is het symbool van de kracht en macht van de Galactische Logos.  Aan de top, heeft het ronde stuk de vorm van een nautilus (weekdier) schelp.  De lange steel is breed aan de top en smal aan de basis.  U staat met diepe eerbied voor de Aanwezigheid van de Oude van Dagen.

De Engelen verschijnen in hun ceremoniële gewaden, cape, kroon en scepter.  De gewaden en de cape worden rond uw lichaam geplaatst, de kroon op uw hoofd en de Scepter in uw hand.  U heft de Scepter vóór u omhoog en plaatst uw rechterhand bovenaan de steel onder de nautilus bol en uw linkerhand aan de basis van de steel.  U richt de bol naar de Galactische Logos.  De twee bollen raken elkaar aan.  Een electrische lading van Kobalt-Blauw Licht begint over te gaan van zijn Scepter naar de uwe.  De electrische lading begint door de palmen van uw handen te bewegen en verder door uw schouders en uw borst.  Het begint te stromen door heel uw lichaam.  Het straalt de kracht en macht uit van de Galactische Logos om de afgezant te worden van het Licht van de Galactische Logos op Aarde.  Pauzeer en baadt in deze energieën en veranker dit Licht in uw Vijf-Lichaam-Systeem.

Visualiseer uzelf opgetooid in uw gewaad, uw cape, uw kroon en al uw ceremoniële kleding.  Hou uw Scepter van Kracht, van Persoonlijke, Wereldomvattende en Galactische niveaus vast.  Sta met Metatron in de Pillaar van Licht en zie uzelf draaien en spiraalsgewijs bewegen naar de 55ste Dimensie van Realiteit.  Sta vóór de Troon van Sananda, de nieuwe Hierarch van de 55ste Dimensie, de Troon van Ellah, en verzoek om de openbaring van uw Goddelijke Missie als leraars en leiders.  Vraag om een activatie van alle niveaus van uw Scepter door de energieën van Meester Jezus als Sananda.  Hij begint u te verbinden met de energieën van Goddelijke Liefde voor uzelf en voor de Creatie.   Dit zal u helpen om zacht, gracieus, barmhartig en harmonieus te zijn met uzelf, uw Persoonlijkheid-aspecten, uw Ziel-aspecten en om hetzelfde te doen met de wereld.

Gouden Roze Licht van Goddelijke Liefde stroomt vanuit de Troon van Ellah.  Het lichaam van Heer Sananda en de Scepter van Kracht in zijn hand wordt nu verbonden met u en uw Scepter.  Vraag hem voor de verwijdering van de innerlijke kriticus als de tiran die in uw weg staat voor het bereiken van uw ware doel.  Verzoek dat uw innerlijke tiran en uw Ziel samenkomen en recht voor elkaar gaan staan.  Het is goed dat er iemand uw inspanningen en acties bekritiseerd, maar het kan niet zijn dat de innerlijke kriticus alle Persoonlijke Aspecten overneemt en alle Persoonlijke Aspecten zowel als uw Ziel verlamt.  Vraag Sananda om de boosheid, de woede, de angsten te verwijderen die zichzelf hebben geworteld binnenin de innerlijke kriticus tot op het punt waar het alle andere Persoonlijkheid- en Ziel-aspecten verlamt en uw Ziel- en Persoonlijkheid-aspecten bevrijdt van de tirannie, en de innerlijke kriticus terugbrengt tot de staat van mededogen en Goddelijke Liefde die oorspronkelijk voor uw bewustzijn was bedoeld.  We buigen voor onze Heer Sananda, nemen afscheid van hem en zetten onze reis verder, omhoog naar het gebied van de Grote Goddelijke Directeur.

Universele Scepter van Kracht. In de aanwezigheid van de Oude van Dagen en Sanat Kumara vervolgen we onze reis om vóór de Troon van Onzichtbare Bron te gaan staan.  Dit is waar Heer Melchizedek, de Universele Logos verblijft.  Heer Melchizedek zit op de Troon terwijl we dichterbij komen.  Hij draagt de Ceremonïele gewaden van Paars-Blauw versierd met Goud en Platinum filigraan rond de randen.  Hij draagt een Gouden Kroon.  Hij houdt een Scepter van Paars-Blauw Licht in zijn rechterhand.  Sanat Kumara en de Oude van Dagen staan elk aan een zijde van u.  Uw ceremoniële gewaden, cape, kroon en Scepter van Kracht worden u aangeboden.  Deze Scepter lijkt op een lange staf en straalt Paars-Blauw Licht uit.  U zal zowel uw rechter- als uw linkerhand rond de basis van de staf plaatsen en richt uw staf in de richting van Heer Melchizedek.  Een energielading zal vanuit zijn Scepter naar de uwe bewegen.  Deze energie zal vanuit de Scepter in uw handpalmen bewegen, uw schouders en uw borst bereiken en uw Kosmische en Persoonlijke Hart binnengaan.  De kracht en macht van de Universele Logos begint uit te stralen vanuit deze chakra’s naar uw hele lichaam.  U wordt de belichaming van de kracht en macht van de Universele Logos in dienst van het Licht op Aarde.  Pauzeer en baadt in deze energieën. 

Metatron spreekt.

Scepter van Kracht van de Grote Goddelijke Directeur. Visualiseer dat u voor de Troon van de Goddelijke Directeur staat  in de aanwezigheid van de Grote Wezens die ons hierheen hebben vergezeld.  Zie uzelf in uw ceremoniële gewaden.  U staat voor Meester Thoth en Lady Vega.  Zij houden hun Scepters in hun handen en richten hun Scepters naar de uwe.  Voel de energie terwijl uw Scepter wordt opgeladen met deze energieën.  Emerald Groen en Gouden Licht straalt uit van hun Scepters en wordt door de uwe geabsorbeerd.

Nodig de aanwezigheid uit van Osiris en Isis.  Vraag hen alle vier dat de Heilige Magie wordt overgedragen, via hun begeleiding.  Vraag Thoth en Vega om de verantwoordelijkheid op te nemen om u te begeleiden en te sturen om steeds het Rechtschapen Pad te bewandelen, om nooit iets schadelijk te zeggen, iets dat minder is dan de Hoogste Waarheid.  Verzoek hen dat uw mond niet zou opengaan om iets onwaar te zeggen, uw stem zelfs geen woord zou uitbrengen, tenzij het geworteld is in de Hoogste Waarheid.

Ik kom tussenbeide in uw naam en vraag Lady Vega om u specifiek te belichten met energieën van Barmhartige Waarheid.  In de wereld, zijn Barmhartigheid en Waarheid soms tegengestelde kwaliteiten.  Mensen denken “Ik kan geen Barmhartigheid tonen als ik de Waarheid spreek”.  In de Hogere Gebieden, gaan Barmhartigheid en Waarheid hand in hand.  Waarheid is barmhartig.  De Hoogste Waarheid wordt vastgehouden in de structuur en heeft haar basis in Barmhartigheid.  Het zou geen Hoogste Waarheid zijn indien Barmhartigheid eraan ontbrak.  Vraag om de belichaming te zijn van Barmhartige Waarheid en voel u er goed bij, zelfs wanneer het anders dan de norm wordt uitgedrukt.  U wil Barmhartige Waarheid belichamen en er zich goed en rechtvaardig bij voelen en anderen leren om ook deze energieën te belichamen.

Vraag Vega om u te belichten met Barmhartige Waarheid en dit te planten in uw Scepter.  Terwijl dit verdergaat, vraag Thoth om u te bekrachtigen om te weten dat u de Waarheid zal spreken, om u eraan te herinneren dat u veel te onderrichten hebt.  Vraag Thoth, de grote leraar, de hoogste leraar, om u vanuit zijn eigen essentie te belichten en dat u de verheven leringen ten alle tijde mag brengen zonder ongegrond gepraat, zonder afleiding of verdraaing.  Vraag om het vertrouwen en de overgave dat u in staat stelt om te zien dat u de belichaming bent van Verheven Kennis en via hen in staat bent om de wijsheid, die de Verheven Kennis bevat, tot bij de massa’s en menigten te brengen.  Als een Grote Goddelijke Directeur, vragen we van hem om u rechtstreeks te doordringen en te belichten met de Verheven Kennis, om u te bekrachtigen om de Verheven Kennis te verspreiden onder de menigten en massa’s, via hun tussenkomst.

Draai u nu om en kijk Isis en Osiris aan en vraag dat Isis u het Vrouwelijke Principe brengt dat de Heilige Magie bevat en u te belichten met de Creatieve Kracht.  Vraag Osisris om u het Mannelijke Aspect van die Heilige Magie te brengen om u in staat te stellen die Magie te concentreren vanuit de Hogere Gebieden in het 3de Dimensionale Gebied, om dit 3de Dimensionale Gebied te ontvouwen, de Astrale Gebieden te reinigen en het 5de Dimensionale Zelf toe te laten en u volledig te belichamen en via u, iedereen.

Vraag dat u uzelf, vanaf dit moment, toestaat om de energieën van het belichamen van het 5de Dimensionale Zelf te onderrichten aan mensen, plaatsen en dingen.

Alles wat in uw weg staat om de leringen te verspreiden boven en voorbij beperking, boven en voorbij verwachting, in hun meest pure staat en met grote welsprekendheid, wordt van uw pad verwijderd.  U zal  vanaf dit moment de informatie verpreiden met grote welsprekendheid, met extreme duidelijkheid, met intense focus, de weg banen, de geestestoestand veranderen, de norm doorbreken, de energieën verankeren in de harten, geesten, en zielen van mensen, plaatsen en dingen.

De Poel van Creatie, Ionische Materie en de Scepter van kracht van de Goddelijke Moeder. We vragen Meester Thoth en Lady Vega, Isis en Osiris om ons te vergezellen naar de Troon van Creatie terwijl deze initiatie verdergaat.  We vragen toestemming aan de Goddelijke Moeder om de Poel van Creatie binnen te gaan.  We vragen de belichtende kracht van de Goddelijke Moeder om het Zaad van al deze intensies te energetiseren.  Toestemming wordt verleend.

Spring in de Poel en aanroep de Ionische Materie die de Poel van Creatie bevrucht met het Zaad van deze intenties en toestaat dat een Platinum blad rond u wordt gevormd.  Zie uzelf, niet alleen bedekt aan de oppervlakte van uw lichaam, maar zie een cocon van Platinum Energie die zich rond u vormt.  Verwacht dat u in staat zal zijn om deze cocon in uw eigen auraveld te dragen.

Merk op dat de Goddelijke Moeder een Platinum-gekleurde Scepter van Kracht in haar hand houdt.  Ze richt deze in de richting van uw Scepter en de punten raken elkaar.  Een Lichtstoot beweegt door uw Scepter en in uw lichaam en verder naar uw auraveld.

Adem en baadt en zie dat de cocon groter en groter wordt.  Blijf deze energie zien, volledig ondergedompeld, geïntegreerd en vastgelegd in uw DNA-structuur.  Deze cocon zal u blijven opladen met Heilige Magie, Verheven Waarheid en verspreiding van Heilige Kennis.  U zal de kracht hebben om mensen, plaatsen en dingen aan te raken en te helen.  U zal de verdienste verwerven om de essentie van de leringen te communiceren en een weg te banen voor de menigten en massa’s om uw voetstappen te volgen.  U zal de toorts vasthouden boven de hoofden van al diegenen die de verdienste hebben verworven om u te volgen op het pad.

In uw naam, vraag ik aan de Goddelijke Moeder om de Blauwdruk van de Ware Innerlijke Barmhartigheid en Zelfliefde op te roepen.  Via deze Blauwdruk, zal u zich verbinden met de Innerlijke Leidinggevende stem van uw Gidsen en Hogere Zelf en de Verheven Waarheid en Zelfliefde ter uwer beschikking stellen.  Het Licht van de Blauwdruk verlicht de volledige cocon.

Ik bekrachtig u met mijn eigen Licht, Liefde en Zegening.  Ik wandel samen met u op dit pad.  Doe deze meditatie 33 dagen lang en laat de sterke krachten van de Scepters toe om alle obstakels van uw pad te verwijderen en om u te versnellen naar grotere glorie.

Ik hou u in mijn eigen hart, ik ben uw eigen Metatron.  Zo is het.