Februari 2010

Beste vrienden,

Februari is een prachtige maand aangezien het het tijdstip aangeeft waarop, 15 jaar geleden, ik bewust met Metatron begon te werken.  U zou kunnen zeggen dat het een verjaardagsmaand is voor ons hier bij Waves of Bliss.  Voor onze februari-nieuwsbrief hebben we een Net van Licht samengesteld dat Metatron ons aangeboden heeft tijdens onze eerste Poortopening Channeling van dit jaar en Metatron heeft verzocht dat we dit Net van Licht gebruiken doorheen het jaar 2010.

Metatron heeft verscheidene godheden uitgenodigd om ons 5-Lichaam-Systeem te reinigen en de heilige geometrieën te bewaken die in verbinding staan met de Fysieke, Etherische, Emotionele, Mentale en Spirituele Lichaam cocons van Licht en energie die ons lichaam omringen.  Dit Net kan een Maha Net genoemd worden, aangezien het de hoogste bescherming en heling, versnelling van de Goddelijke Missie biedt, zowel als succes in de wereld.

De Poortopening Dag 2/2/2010 zal een belangrijke gebeurtenis zijn aangezien we verwachten dat de Meesters meer zullen onthullen over de gebeurtenissen die zich zullen voordoen om ons naar de 5de Dimensionele Energieën te brengen zoals gepland voor het eerste kwartaal van dit jaar tot aan Maart Equinox (zonnewende).  Om te registreren klik hier.

De andere poortdagen voor de maand feb zijn 10/2/2010, 22/2/2010 en de zeven dagen van het Festival van Shivaratri van 11/2 tot 17/2.

Het volgende is een afschrift van de lezing die Jim gaf op 11/1/2010 om het Net van Licht van Metatron te introduceren.  Voor uw gemak, hebben we het diagram van dit net en de audio van de opname mee ingesloten.  Klik hier voor de audio

Ik wens u allen een mooie maand februari.  Ik bid dat onze geliefde Heer Shiva en de Goddelijke Moeder in haar aspect als Shakti u meer kracht en uithoudingsvermogen brengen en u al uw dromen en visies helpen realiseren en u versnellen op uw Goddelijke Missie.

Nasrin

Poortopening Channeling

Maha Net van Licht

Metatron gechanneld op 11/01/2010

Hallo iedereen, dit is Jim.  Welkom bij de 11/1/10 Groep-channeling met Nasrin.  Het is geweldig om weer samen met u te zijn.  Ik hoop dat iedereen een geweldige vakantie heeft gehad en dat u klaar bent voor 2010.

2009 was een speciaal jaar omdat, numerologisch, het een 11 jaar was (2+0+0+9=11).  11 is Heer Shiva’s nummer, een sterke Mannelijke energie, terwijl 9 een oneven nummer is dat de Vrouwelijke Energie meedraagt.  In Vrouwelijke jaren (oneven genummerde jaren) is de energie zelfbeschouwend en spiritueel.  Dus 2009 had een evenwicht van Mannelijke en Vrouwelijke energieën.

2010 had een gelijkaardige balans.  Numerologisch, is 2010 een 3 welke de energie is van de Goddelijke Moeder, die de Creatieve Kracht is van onze zichtbare wereld.  Het eigenlijke nummer voor dit jaar is 10, wat een even nummer is en de Mannelijke energie draagt.  Dus, 2010 heeft ook een evenwicht van Mannelijk en Vrouwelijk.  In dit jaar zal de Mannelijke Energie focus inhouden voor grootse verwezelijkingen en om dingen gedaan te krijgen in de wereld, terwijl de Goddelijke Moeder ons begeleidt en bewaakt met de Vrouwelijke Creatieve Kracht.  Het werken met alle aspecten van de Goddelijke Moeder zal heel belangrijk zijn voor ieder van ons.

Belangrijke Energie-poorten zijn geopend

We zullen beginnen met de aardings-meditatie en dan het Net van Licht opzetten dat iets complexer is dan we gewoon zijn, ook al maken veel elementen die we kennen deel uit van dit Net.  Dit Net werd specifiek aan ons gegeven door Metatron om gebruikt te worden doorheen 2010.  Dit Net bevat 5 Lagen die in verbinding staan met ons 5-Lichaam-Systeem.  Meer details zullen worden gegeven wanneer we dit Net opzetten.

 

Aardings-Meditatie

Indien mogelijk, zit of sta met beide voeten plat op de grond of vloer.  Visualiseer uw Aardekorst Chakra, die zich ongeveer 20,5 cm tot 21 cm onder uw voeten bevindt.  Visualiseer nu de kern van Moeder Aarde, het Kern-Kristal, dat een briljant Geel Gouden kleur schijnt.  Zie de Gouden-Gele-Aarde-Kern-Energie zich uitbreiden tot een Pilaar van Licht tot aan uw Aardekorst Chakra.  Visualiseer ook de Heldere-Rode-Levenskracht-Energie van Moeder Aarde rond de Pilaar van Gouden-Geel Licht.

Breng de Rode-Levenskracht-Energie naar de Gouden-Gele-Energie van het Kern-Kristal om te vermengen.  Het vermengen van de energieën produceert een Amber-kleurig Licht.  Trek dit Amber-kleurig Licht omhoog naar uw Aardekorst-Chakra.  Terwijl de energie deze chakra opvult, trek de energie omhoog naar uw linkervoet en uw rechtervoet, in uw benen en omhoog naar uw heupen.  Vul uw Wortel-Chakra en uw heupen met deze energie.  Beweeg nu de energie naar beneden langs uw andere been, de energie die omhoog kwam via uw rechterbeen gaat naar beneden via uw linkerbeen en vica versa.  Zie de energie beide benen draineren, doorheen de voeten naar uw Aardekorst-Chakra en helemaal terug naar de kern.

Zie de energie die begint te bewegen in een ononderbroken stroom, omhoog door uw linkerbeen, in uw heupen en Wortel-Chakra en die terug wordt afgevoerd naar de Aardekorst-Chakra en omlaag naar de kern van de aarde.  Zie de ononderbroken lus zonder enige openingen.  Zie gelijktijdig hetzelfde gebeuren doorheen uw rechterbeen, in uw Wortel-Chakra en heupen, naar beneden naar uw linkerbeen tot in de Aardekorst-Chakra en dan naar beneden naar de Aardekern in een ononderbroken cyclus.

Het doel van deze oefening is om twee stromen van Amber Licht te hebben die ononderbroken omhoog bewegen doorheen beide benen, in uw Wortel-Chakra en heupen, in beide richtingen tegelijkertijd bewegen, u aan de grond houden en uw Wortel-Chakra rein houden met een steeds aanvullende stroom van Moeder Aarde.

Metatron’s Net van Licht voor 2010

De Meesters hebben verzocht dat we dit net gedurende 2010 gebruiken.  Elke morgend als we ontwaken en elke nacht voordat we in slaap vallen, zet dit Net van Licht op rondom u.

Visualizeer uzelf in het centrum van een cirkel.

We aanroepen de Engelenkrachten van de Vier Richtingen om naar voor te treden en de posities van de vier richtingen rondom ons in te nemen.

We nodigen Aartsengel Uriël uit om in het noorden te staan met zijn legioenen en Geel Licht naar ons uit te stralen.

We nodigen Aartsengel Rafaël uit om in het oosten te staan met zijn legioenen en Roze Licht naar ons uit te stralen.

We nodigen Aartsengel Michaël uit om in het zuiden te staan met zijn legioenen en Aquamariene-Blauw Licht naar ons uit te stralen.

We nodigen Aartsengel Gabriël uit om in het westen te staan met zijn legioenen en Emerald –Groen Licht naar ons uit te stralen.

We zullen nu de 5 lagen opstellen die betrekking hebben op ons 5-Lichaam-Systeem.  De eerste laag heeft 4 Wezens die ons Fysieke Lichaam zullen helen en beschermen.  Het tweede heeft 5 Wezens die ons Etherische Lichaam zullen helen en beschermen.  Het derde heeft 6 Wezens die ons Emotioneel Lichaam zullen helen en beschermen.  Het vierde heeft 7 Wezens die ons Mentaal Lichaam zullen helen en beschermen en het vijfde heeft 8 Wezens die de leiding hebben over ons Spirituele Lichaam.

Laag van 4, Toezicht over het Fysieke Lichaam:

Rond de Engelen van de Vier Richtingen met u in het centrum, visualiseer Godin Lakshmi, Godin van Overvloed in het noorden; in het oosten staat Saraswati, Godin van Wijsheid en Creativiteit; in het zuiden staat Durga, Godin van Macht, Bescherming en Kracht; in het westen staat Godin Kali, die al deze kwaliteiten belichaamt.

Laag van 5, Toezicht over het Etherische Lichaam:

Visualiseer vervolgens Godin Hecate die in het noorden staat achter Lakshmi; de Godin van Vrijheid staat in het noordoosten; Moeder Maria staat in het zuidoosten; Quan Yin staat in het zuidwesten en de Godin van Overwinning staat in het noordwesten.

Laag van 6, Toezicht over het Emotionele Lichaam:

Visualiseer Heer Shiva, Vernietiger van Karma, in het noorden, Lady Vega in het noordoosten, Sanat Kumara, de Planetaire Logos, in het zuidoosten, de Goddelijke Moeder staat in het zuiden, Metatron staat in het zuidwesten en Elohim Star Astrea staat in het noordwesten.

Laag van 7, Toezicht over het Mentale Lichaam:

Visualiseer vervolgens de Zeven Machtige Elohim die naar voor treden en in een cirkel, rondom u en alle netten die reeds werden opgezet, gaan staan.

Laag van 8, Toezicht over het Spirituele Lichaam:

Visualiseer de Zeven Heren van Licht en de Maha Heer van Licht in een cirkel rondom u staan.  De Maha Heer van Licht staat in het noorden met de Zeven Heren van Licht, op gelijkmatige afstand van elkaar, rondom de cirkel.

Rond deze cirkel roepen we Lady Quan Yin op om haar positie in te nemen in het noorden, of 12 uur, en we vragen de Engelenkrachten van de Violette Straal, die het Vrouwelijke vertegenwoordigen – de Moeder energieën, om naar voor te treden en hun posities in te nemen, schouder-aan-schouder, in een halve cirkel, te beginnen bij Quan Yin op de positie van 12 uur en in een boog naar beneden, naar de positie van 6 uur.

We roepen nu Meester St. Germain op om naar voor te treden en zijn positie in het zuiden in te nemen, of 6 uur, en we vragen de Engelenkrachten van de Violette Vlam, die het Mannelijke vertegenwoordigen – de Vader energieën, om naar voor te treden en hun posities in te nemen, schouder-aan-schouder, in een halve cirkel, te beginnen bij St. Germain op de positie van 6 uur en in een boog naar omhoog naar 12 uur, en zo de cirkel te vervolledigen.

Rond deze cirkel roepen we de Engelenkrachten van het Violette Licht op, die de Kind energieën voor de Nieuwe Tijd vertegenwoordigen, om naar voor te treden en in een cirkel te staan, schouder-aan-schouder, en ze stralen lila-gekleurd Licht uit.

We nodigen nu de Engelenkrachten van Yahowek-El uit om naar voor te treden en een andere cirkel te vormen rond de laatste, schouder-aan-schouder.  Zij stralen Platinum Licht naar u.

Visualiseer vervolgens de Engelenkrachten van Puur Wit Licht die in een cirkel staan, schouder-aan-schouder.  Zij stralen Puur Wit Licht naar u.

Visualiseer vervolgens de Hemelse Bewakers in een cirkel staan, schouder-aan-schouder.  Zij stralen Licht in Alle kleuren van de Regenboog naar u.

Visualiseer vervolgens de Bewakers van de Ascensie-Vlam in een cirkel staan, schouder-aan-schouder.  Zij stralen Gouden Licht naar u.

Visualiseer vervolgens de Bewakers van het Zaad van het Pure en Onschuldige Vrouwelijke Kind die in een cirkel staan, schouder-aan-schouder.  Zij stralen Koper Gouden Licht naar u.

Visualiseer vervolgens Bewakers van de Ascensie-Vlam in een andere cirkel staan, schouder-aan-schouder, en zij stralen Gouden Licht naar u.  De Bewakers van de Ascensie-Vlam staan aan elke kant van de Bewakers van het Zaad, en beschermen het Zaad van het Pure en Onschuldige Kind dat we zullen verankeren in het jaar 2010.

Tenslotte, nodigen we de Grote Stille Waarnemer uit, het Grote Kosmische Wezen dat het ontwerp van dit hele Zonnestelstel in haar bewustzijn vasthoudt, om vanuit haar hart de Turkooise Bubbel van Licht te verzenden, om dit hele Net van Licht te omringen en te verzegelen.

Wees u ervan bewust dat u in het centrum van dit prachtige Net van Licht staat.  Adem en baadt in de energieën.

Het creëren van de Pilaar van Licht

Visualiseer dat de Pilaar van Licht zich rond u vormt.  Deze breidt zich uit vanuit de Hemelen boven naar de kern van de aarde en houdt u en uw energie-lichamen binnenin.  Visualiseer deze volledige groep binnenin de Pilaar van Wit Licht met ieders individuele Pilaren opgelicht binnenin de Groeps-Pilaar, één grote Groeps-Pilaar van Licht die ieder van ons in zich houdt.

 

Het oproepen van de Tronen van Licht

Terwijl u in het centrum van dit net van Licht staat, binnenin de Pilaar van Licht, zullen we de aanwezigheid van Heer Shiva, Meester Thoth, Christus Maitreya en de Tronen van Licht oproepen.

 

We roepen de Energieën van de Troon van de Ik Ben Die Ik Ben op samen met de Overlichtende Aanwezigheid van Sanat Kumara.

We roepen de Energieën van de Troon van YHWH op samen met de Overlichtende Aanwezigheid van Yahoweh-El

We roepen de Energieën van de Troon van de God-Bron op samen met de Overlichtende Aanwezigheid van de Oude van Dagen, Heer Melchior;

We roepen de Energieën van de Troon van Ellah op samen met de Overlichtende Aanwezigheid van Jeshua Ben Joseph die Overlicht wordt door Heer Sananda en Star Astrea;

We roepen de Energieën van de Troon van Ongedifferentieerde Bron op samen met de Overlichtende Aanwezigheid van Melchizedek and Lady Malak;

We roepen de Energieën van de Troon van Paramatman op samen met de Overlichtende Aanwezigheid van de Maha Heer van Light;

We roepen de Energieën van de Troon van de Heren van Licht op samen met de Overlichtende Aanwezigheid van the 7 Heren;

We roepen de Energieën van de Troon van de Maha Heer van Licht op samen met de Overlichtende Aanwezigheid van the Maha Heer van Licht;

We roepen de Energieën van de Troon van Great Divine Director op samen met de Overlichtende Aanwezigheid van Thoth en Lady Veyga;

We roepen de Energieën van de Troon van het Absolute op samen met de Overlichtende Aanwezigheid van de Goddelijke Moeder;

 

We roepen de aanwezigheid van de Goddelijke Moeder op in haar totaliteit en al haar aspecten:

Godin Athena,

Godin Isis,

Godin Pele,

Moeder Mary,

Quan Yin,

Godin Hecate,

Lady Nada,

Godin van Overwinning,

Godin van Vrijheid,

Godin Lakshmi,

Godin Saraswati,

Godin Durga,

Godin Kali,

 

We roepen de Energieën van de Troon van Creatie op en de Poel van Creatie;

We roepen de Energieën van het Vrouwelijke Principe op en de Pure Essentie van de Vrouwelijke Creatieve Kracht;

We roepen de Energieën van de Troon van Licht-Bron op en de Aanwezigheid van de 7 Lichten;

We roepen de Energieën van de Troon van de Maha Heer van Licht-Bron op en de Maha Heer van Licht;

We roepen de Energieën van de Troon van de Metatronische Bron op en de Energieën van de Creatieve essentie van Metatron;

We roepen de Creatieve Vonk vanuit het Hart van de Grote Stilte op.

Wees u ervan bewust dat u in uw individuele Pilaar van Puur Wit Licht staat en de Groeps-Pilaar van Licht in het centrum van de Net-van-Licht-Formatie.  Wees u bewust van al de Grote Wezens die werden opgeroepen en zijn gekomen om aan uw zijde te komen staan.

Adem en baadt in de energieën en de liefde die neerstroomt naar u vanuit al deze wezens.  Voel uzelf steeds geliefd en beschermd op deze manier.

Zo is het.