December 2010

Beste Vrienden,

December brengt de energieën van het jaar 2010 tot haar finale versnellingspunt.  Dit jaareinde is het startpunt van een nieuw decennium, dat een hoogtepunt bereikt in 2020.  Wat we gezaaid hebben als dienstbaarheid naar het Licht toe, zal geoogst worden ten voordele van de hele mensheid, terwijl dit nieuwe decennium zich ontvouwd.  Onder de begeleiding van de Goddelijke Moeder, de Grote Kosmische Wezens, de Meesters en Engelen, zullen we samen verder bewegen doorheen groter Licht, en onze wereld tot Hoger Licht en een beter leven brengen.

Voor deze nieuwsbrief, hebben we een meditatieve oefening gekozen waarin de Goddelijke Moeder de grote Kosmische Wezens vanuit de Oceaan van Creatie tot vorm oproept als Beschermengelen, om Gezondheid, heelheid en overvloed in onze levens te brengen en om ons te beschermen en te bekrachtigen om meer te doen voor onszelf en voor iedereen.

Gelieve u met ons te verbinden in onze laatste gratis publieke Poortopening Poort-dag Channeling op 12/12/2010.  De Goddelijke Moeder zal ons een wegenkaart geven om onze weg te navigeren doorheen het jaar 2011.  Om te registreren voor het gratis publieke Poortopening Poort-dag Channeling evenement, klik hier.

Voeg u bij ons om de Winter Zonnewende Ceremonie (Winter Solstice Ceremony) te vieren, wat het symbolische punt in het jaar is waar duisternis plaats maakt voor Licht.  Bijdrage is $35.00 met Coupon Code: 1544, tot dinsdag 7/12, en daarna zal het $55.00 zijn.

December 21, 2010 om 8:00PM ET (New York, Boston, Miami tijd).  Om te registreren, klik hier.

Weldra bekendgemaakt: PTE Mysterie-School Oriëntatie cursussen. Om achtergrondinformatie te kunnen geven aan hen die nog niet in aanraking gekomen zijn met het werk van de Meesters, hebben we een serie cursussen ontwikkeld, voornamelijk samengesteld uit geschreven materiaal dat samengesteld werd om een student voor te bereiden om PTE MS Level I en II cursussen te volgen.  Dit zijn Kern Curriculum cursussen en zij worden aanbevolen voor nieuwkomers evenals oudere leden.  Kijk uit naar deze informatie die weldra zal worden bekendgemaakt.

 

Kerstgeschenk van de Goddelijke Moeder

Als geschenk van liefde en waardering voor alles wat u doet uit dienstbaarheid voor het Licht, gedurende deze maand waarin Kerst wordt gevierd, heeft de Goddelijke Moeder gevraagd dat we u de cursus Leven met Jeshua Ben Joseph, Fase I (Living with Jeshua Ben Joseph, Phase I) aanbieden, uit de Leven met de Meesters serie, aan een symbolisch bedrag van $33.00 met coupon code: 1227 (Cursus-bedrag is normaal $110.00).  Om meer te lezen en te registreren, klik hier.

De Goddelijke Moeder heeft ons ook verzocht dat we u alle Thuis Studie Cursussen aan de helft van de normale bijdrage aanbieden gedurende deze maand, door coupon code: 2946 te gebruiken. U kan doorheen de lijst van onze cursussen browsen en over de belangrijkheid lezen van deze cursussen en de niveaus van studie, aangeboden door Waves of Bliss en PTE Mystery School, door hier te klikken.

 

Opvolging i.v.m. Gemeenschap en Student Lidmaatschap Certificaat (Society and Scholar Membership Certificate): Er bestaat nog steeds een mogelijkheid om uw certificaten te bestellen en de speciale datum 10/10/10 op uw certificaat vermeld te hebben. De Goddelijke Moeder heeft verzocht dat we certificaten uitreiken aan diegenen onder u die in aanmerking komen als Gemeenschapsleden of  Studenten van de Mysteries voor de Pad naar Verlichting Mysterie School (Path to Enlightenment Mystery School – PTMES).  Als u nog niet bent geregistreerd voor deze Certificaten, dan kan u meer lezen over hoe uw certificaat te ontvangen door aan te loggen op uw leden-site en de certificaten te kiezen in het Add Course drop down menu.  Om op uw account in te loggen, klik hier.  De mogelijkheid tot registratie blijft open tot 18 dec van dit jaar.

Kijk uit naar de Fase III Gratis Meditatie Cursus serie (Phase III the Free Meditation Course Series) in het nieuwe jaar.  Er zal geen Fase III plaatsvinden in december, maar we zullen deze serie hervatten in 2011.

Special 2 voor 1 Boek aanbieding: We gaan door met het aanbieden van de 2 voor 1 special op alle boeken.  U kan van deze gelegenheid gebruik maken om uw feestdagen-bestelling te plaatsen.

Speciale Aanbieding van Opus Gaia: SAINT GERMAIN:  Werkt met de violette vlam om de Goddelijke Orde te laten doordringen, om onzuiverheden te transmuteren en de manifestatie van Zelf-meesterschap te manifesteren.  Een licht zoete en floristische blend van lindenbloesem, citroen en blauwe lotus.
Saint Germain Combo: Insmeer-olie (2 oz (+ 59ml)) en Aura Spuiter (4 oz (+ 118ml)) te koop voor $30.00

Nieuwe Maan: Zondag, 5 december is het Nieuwe Maan, een periode om nieuwe projecten, plannen en programma’s te starten.  Gedurende de tijd van de Nieuwe Maan, vraag het Grote Kosmische Wezens, Godin Venus, de brenger van goed geluk, om u te assisteren met deze intenties en u te helpen om uw Goddelijke Missie te vervullen.

Volle Maan: Dinsdag, 21 december is het Volle Maan met zeer prominente en impactvolle energieën. Godin Venus, Godin Hecate en Godin Selene (Selena) zijn allen uitgenodigd voor deze fase van de maan.  Aanroep alle drie Godinnen om u te helpen uw persoonlijke en globale intenties te manifesteren.

De poortdagen voor de maand  december zijn 12/12, 21/12, 22/12, 29/12 en 30/12.

Ik wens u allen een vredige en vreugdevolle maand december en dank u allen met veel dankbaarheid, in naam van alle Meesters en ieder van ons bij Waves of Bliss.  Dat we samen in Licht mogen groeien en deze wereld verhelderen met dit Net van Licht en de verbondenheid die we hebben gecreëerd met onze liefde en toewijding.  Dat jullie een duizendvoud mogen ontvangen van alles wat u doet.

Dank u om hier op Aarde aanwezig te zijn in deze ongelooflijke tijd van verandering.  Ik vier u en uw glorieus Licht.

In Liefde en Vrede.

Nasrin

 

Net van Gezondheid & Overvloed met Kosmische Beschermengelen van de Goddelijke Moeder

Gechanneld door Nasrin Safai

We bevinden ons op een kruispunt in de geschiedenis van onze planeet, waarop alle zielen ontwaken voor hun goddelijkheid en op zoek zijn naar hun ware doel van hun aanwezigheid op Aarde.  Het Kosmische Bewustzijn van het Goddelijke Vrouwelijke is de Creatieve Kracht die onze wereld in Manifeste Vorm heeft gebracht.  Deze Goddelijke Aanwezigheid is de kracht achter het ontwaken van de massa’s.

De Inheemse mensen van over de hele wereld, evenals New-Agers, vieren dit als een keerpunt-ontwaking, die verwacht wordt haar hoogtepunt te bereiken tegen december 2012.  We zien dit versnellingsproces in onze eigen levens en in onze onmiddellijke omgeving.  We worden opgeroepen door deze Goddelijke Vrouwelijkheid, die een speciale plaats in onze harten heeft als onze eigen Goddelijke Moeder, om de voorlopers te zijn voor het ontwaken van de massa’s en menigten.

Om ons te verrijken en te versnellen op het pad om deze enorme taak te volbrengen, heeft de Goddelijke Moeder haar eigen Kosmische Bewustzijn ingekapseld om de vorm aan te nemen van Kosmische Beschermengelen, om ons te over-Lichten en onze levens te verrijken zowel als ons te begeleiden naar overwinning bij het ontwaken van de Massa’s.  De Goddelijke Moeder kent ons haar Gratie toe en laat haar zegeningen op ons neerstromen via deze Kosmische Beschermengelen, De Beschermengelen van Gezondheid & Overvloed. Ze beveelt hen om een Regenboog-Net-van-Licht rondom ons te creëren om ons te ondersteunen in het volbrengen van onze Goddelijke Missie en om ons Gezondheid & Heelheid en Financiële Overvloed & Middelen te brengen.  De Goddelijke Moeder helpt ons om de herinneringen aan onze Goddelijke Eenheid met haar op te roepen en anderen te helpen ontwaken om zich dit te herinneren.

 

Meditatie met de Kosmische Beschermengelen

Elke Engel, uitgenodigd door de Goddelijke Moeder, draagt een geschenk in de vorm van een Edelsteen & een speciaal Helend Licht. Deze Lichten worden versterkt met het Emerald Groen Licht van Heling & Overvloed.  Deze Engelen zullen in uw leven blijven zolang dat u hun aanwezigheid wenst.  Blijf deze Engelen visualiseren & voel te allen tijde de aanwezigheid van de Goddelijke Moeder aan uw zijde.  Herhaal deze meditatie regelmatig & biedt deze invocatie aan: “Goddelijke Moeder, u hebt de Kosmische Beschermengelen van Overvloed aan mijn zijde opgeroepen om me te versnellen in het manifesteren van Gezondheid  & Overvloed.  Begeleidt me om alle geschenken in vreugde & dankbaarheid te ontvangen, en om deze te gebruiken voor het grotere goed van allen.”

Visualiseer uzelf vóór de Goddelijke Moeder staan terwijl ze de Legioenen van de Kosmische Beschermengelen van Gezondheid & Overvloed oproept om het Regenboog-Net rondom u te vormen.

 

De Goddelijke Moeder zegt, “Ik roep de Legioenen op van de Kosmische Beschermers van Puur Wit Licht, Beschermengelen van de Kroon Chakra .”

Visualiseer dat de Legioenen van de Engelen van Puur Wit Licht in een cirkel rondom u staan en Wit Licht naar u verzenden.  De Leider van dit Legioen komt naar voor.  In haar hand houdt ze een grote Diamant.  Ze biedt deze eerst aan, aan de Goddelijke Moeder.  De Goddelijke Moeder blaast de levensadem in de edelsteen en laat haar zegeningen erover neerstromen.  De edelsteen wordt dan bovenop jouw hoofd aan uw Kroon geplaatst, om uw verbinding met de hogere gebieden voor te bereiden en grotere overvloed, gezondheid & heelheid te ontvangen.

Deze Engel zal haar hand over uw Kroon Chakra plaatsen.  Voel het Witte Licht van Zuiverheid, vermengd met het Groene Licht van Overvloed, dat vanuit de Kroon van uw hoofd in uw lichaam neerstroomt.  Pauzeer en adem het Licht binnen in uw hoofd en laat het Pure Witte Licht neerstromen naar uw hele lichaam, zodat het alle onzuiverheden en pijn, strijd en gebrek uit uw lichaam en wezen wast.  Adem dit Licht in, in elke porie van uw huid en in elke cel van uw lichaam.  Pauzeer een moment.

 

De Goddelijke Moeder zegt, “Ik roep de Legioenen op van de Kosmische Beschermengelen van Paars Magenta Licht, Beschermers van de Derde Oog Chakra .”

Visualiseer een cirkel van Engelen die een Diep Paars Magenta Licht verzenden, vermengd met Emerald Groen Licht van Heling.  De Leider van dit Legioen komt naar voor.  In haar hand houdt ze een grote Magenta-gekleurde Blauwe Saffier.  Ze biedt deze eerst aan, aan de Goddelijke Moeder.  De Goddelijke Moeder blaast haar levensadem in de edelsteen en laat haar zegeningen erover neerstromen.  De edelsteen wordt dan op uw voorhoofd geplaatst, over uw Derde Oog Chakra.  Deze versmelt in u, samen met Paars Magenta Licht dat neerstroomt op uw hoofd.  Adem en baadt in het Licht.

Telkens u niet in staat bent om de aanwezigheid van de Goddelijke Moeder, de Gidsen en de Meesters rondom u te voelen en het vermogen verliest om met uw eigen intuïtie en de innerlijke Begeleiding te werken, denk dan aan deze oefening en aanroep deze Kosmische Beschermengelen om uw lichaam te bevrijden van alle blokkades en focus op het activeren van de heling-potenties van deze edelsteen in uw Derde Oog Chakra.

 

De Goddelijke Moeder zegt, “Ik roep de Legioenen op van de Kosmische Beschermengelen van het Kobalt-Blauwe Licht, Beschermers van de Keel Chakra.”

Deze Engelen vormen een cirkel rondom u & stralen een Kobalt-Blauw Licht uit voor een verbeterde communicatie.  De Goddelijke Moeder heeft dit Licht gekozen omdat uw Hoger Doel dient te worden gecommuniceerd (op alle mogelijke manieren, ook verbaal) & het centrum voor communicatie is de Keel Chakra.  De leider van dit Legioen komt naar voor.  In de hand van deze Engel bevindt zich een Kobalt-Blauw-gekleurde Diamant.  Ze biedt deze eerst aan, aan de Goddelijke Moeder.  De Goddelijke Moeder blaast haar eigen levensadem in de edelsteen en laat haar zegeningen erover neerstromen.  De edelsteen wordt dan over uw Keel Chakra geplaatst.  Deze versmelt in u, terwijl het in uw Keel wordt geabsorbeerd.  Adem en baadt in het helende Licht.

Telkens wanneer u niet in staat bent om te communiceren wat uw ware gevoelens of gedachten zijn en u uzelf niet helder kan uitdrukken, denk dan aan deze oefening en aanroep deze Kosmische Beschermengelen om uw lichaam te bevrijden van alle blokkades en focus op het activeren van de heling-potenties van deze edelsteen in uw Keel Chakra.

 

De Goddelijke Moeder zegt, “Ik roep de Legioenen op van de Kosmische Beschermengelen van het Turkoois-Blauwe Licht, Beschermers van het Kosmische Hart .”

De Legioenen van de Engelen van het Kosmische Hart vormen een cirkel rondom u.  Hun lichamen verzenden Turkoois-Blauw Licht dat Negativiteit oplost & het Emerald Groen Licht van Heling.  Turkoois lost negativiteit op en promoot de terugkeer naar Eenheid.  De leider van dit Legioen komt naar voor.  Deze Engel zal de leiding hebben over uw Kosmische Hart Chakra, het centrum dat u verbindt met uw Hemelse Gebieden & uw Gidsen & Beschermers.  De Engel biedt een stuk Turkoois, de grootte van uw vuist, voor zegening aan, aan de Goddelijke Moeder.  De Goddelijke Moeder laat haar zegening neerstromen door haar eigen levensadem in de edelsteen te blazen.  Deze Engel plaatst deze dan in uw Kosmische Hart Chakra, ongeveer 8cm tot 10cm onder de Keel Chakra.  Deze versmelt in uw Kosmische Hart & brengt heling voor uw thymus & geeft uw immuunsysteem een boost.

Telkens wanneer u voelt dat uw verbinding met uw Kosmische Hart beperkt is, en u geen Liefde van de Goddelijke Moeder en de Meesters naar u kan voelen komen, denk dan aan deze oefening en aanroep deze Kosmische Beschermengelen om uw lichaam te bevrijden van alle blokkades en focus op het activeren van de heling-potenties van deze edelsteen in uw Kosmische Hart Chakra.

 

De Goddelijke Moeder zegt, “Ik roep de Legioenen op van de Kosmische Beschermengelen van het Jade-Groen Licht, Beschermers van het Persoonlijke Hart .”

De Legioenen van de Kosmische Beschermengelen van Overvloed & Heling groeien.  Een grote cirkel van Engelen vormen zich rondom u, en verzenden Jade-Groen Licht.  De Leider van de Kosmische Beschermers komt naar voor.  In haar hand houdt ze een stuk Emerald, de grootte van uw vuist.  Ze biedt deze edelsteen voor zegening aan, aan de Goddelijke Moeder.  De Goddelijke Moeder blaast haar eigen levenskracht over de edelsteen.  De Beschermer plaatst daarna deze Emerald in uw Persoonlijke Hart Chakra, die zich tussen uw tepels in het centrum van uw borst bevindt.  Deze edelsteen zal uw Persoonlijke Hart helpen openen voor Liefde & Mededogen.  Voel de warmte zich in uw borst bewegen, terwijl deze emerald in uw Persoonlijke Hart Chakra versmelt.  De liefde en de heling van de Goddelijke Moeder stroomt nu in uw Hart Chakra.  Adem en baadt.

Telkens wanneer u voelt dat uw Hart verkrampt en Liefde niet in overvloed stroomt, denk dan aan deze oefening en aanroep deze Kosmische Beschermengelen om uw lichaam te bevrijden van alle blokkades en focus op het activeren van de heling-potenties van deze edelsteen in uw Persoonlijke Hart Chakra.

 

De Goddelijke Moeder zegt, “Ik roep de Legioenen op van de Kosmische Beschermengelen van het Aquamarine-Blauwe Licht, Beschermers van de Zetel van de Ziel Chakra .”

Een grote cirkel wordt rondom u gevormd door de Legioenen van Beschermers, die Aquamarine-Blauw Licht verzenden.  De leider van dit Legioen komt naar voor.  Deze Engel verzendt Aquamarine-Blauw & Emerald-Groen Licht.  Deze Engel brengt een grote Blauw-Groene Diamant.  Ze biedt deze edelsteen voor zegening aan, aan de Goddelijke Moeder.  De Goddelijke Moeder blaast haar eigen levenskracht over de edelsteen.  De Beschermer plaatst daarna deze edelsteen in uw Zetel van de Ziel Chakra, die zich centraal bevindt tussen uw Persoonlijke Hart en uw Zonnevlecht.  U kan warmte voelen bewegen onder uw ribben.  Adem & baadt.

 

De Goddelijke Moeder zegt, “Ik roep de Legioenen op van de Kosmische Beschermengelen van het Goud-Gele Licht, Beschermers van de Zonnevlecht Chakra .”

De Zonnevlecht, die zich juist onder de navel bevindt, is het centrum van Kracht.  Wanneer geblokkeerd, voelt u zich ontkracht & verliest u uw zelfvertrouwen.  De leider van de Kosmische Beschermengelen komt naar voor.  In haar hand houdt ze een stuk Gouden Zonnesteen met aders van Goud.  Ze biedt deze edelsteen voor zegening aan, aan de Goddelijke Moeder.  De Goddelijke Moeder blaast haar eigen levenskracht over de edelsteen.  De Beschermer plaatst daarna deze edelsteen in uw Zonnevlecht.

De Edelsteen wordt vloeibaar Goud Licht.  De Legioenen van de Kosmische Beschermengelen staan in een cirkel rondom u, en verzenden Goud-Geel Licht van Goddelijke Kracht vermengt met Emerald Groen Licht van Heling naar uw Zonnevlecht om vele levens van littekens & ontkrachting te helen.  Voel het helende Licht en de bovennatuurlijke krachten, die de Goddelijke Moeder u aanbiedt en in uw Zonnevlecht stromen.  Adem & Baadt.

Telkens wanneer u voelt dat uw kracht niet in overvloed stroomt, denk dan aan deze oefening en aanroep deze Kosmische Beschermengelen om uw lichaam te bevrijden van alle blokkades en focus op het activeren van de heling-potenties van deze edelsteen in uw Zonnevlecht.

 

De Goddelijke Moeder zegt, “Ik roep de Legioenen op van de Kosmische Beschermengelen van het Helder Oranje Licht, Beschermers van de Heiligbeen Chakra .”

Visualiseer deze Engelen in een cirkel rondom u staan, terwijl ze u doordringen met Helder Oranje Licht.  De leider van dit Legioen komt naar voor.  In haar hand houdt ze een groot stuk Oranje Saffier.  Ze biedt deze edelsteen voor zegening aan, aan de Goddelijke Moeder.  De Goddelijke Moeder blaast haar eigen levenskracht over de edelsteen.  De edelsteen wordt geplaatst in uw Heiligbeen Chakra, halfweg tussen uw Zonnevlecht en de basis van uw ruggegraat.   Het zal alle blokkades verwijderen uit uw Creatieve & Voortplantingscentrum, uw Heiligbeen Chakra.  De impact wordt versterkt wanneer deze wordt vermengt met het Groene Licht van Heling.  Wanneer uw creativiteit vloeit, volgt er gezondheid & overvloed.  Pauzeer & baadt.

Telkens wanneer u voelt dat uw creativiteit niet in overvloed stroomt, denk dan aan deze oefening en aanroep deze Kosmische Beschermengelen om uw lichaam te bevrijden van alle blokkades en focus op het activeren van de heling-potenties van deze edelsteen in uw Heiligbeen Chakra.

 

De Goddelijke Moeder zegt, “Ik roep de Legioenen op van de Kosmische Beschermengelen van het Rood Licht van Levenskracht, Beschermers van de Wortel Chakra .”

Visualiseer de cirkel van de Legioenen van deze Engelen, die het Rode licht van de energieën van passie, actie & overvloed verzenden.  De leider van dit Legioen komt naar voor.   Ze houdt een Rode Robijn in haar hand, de grootte van een vuist.  Ze biedt deze voor zegening aan, aan de Goddelijke Moeder.  De Goddelijke Moeder blaast haar levensadem over de edelsteen.

U kan een tintelende sensatie voelen in uw Wortel Chakra aan de basis van uw ruggegraat, terwijl er een Rode Robijn wordt geplaatst, de grootte van een vuist.  De Robijn versmelt om de vitaliteit & Levenskracht van uw lichaam te helen & te herstellen.  Robijn verhoogt de passie & actie en trekt geld & overvloed aan.  De energie die uitstraalt van deze edelsteen verbindt u met de Levenskracht van Moeder Aarde.

Per slot van rekening, komt uw overvloed van Moeder Aarde.  Vermengd met het Emerald Groene Licht van Heling, verbindt het u volledig met het Helende Licht, de liefde en de overvloed van Moeder Aarde. Pauzeer & baadt in deze energieën.

De Goddelijke Moeder beveelt nu alle Legioenen om cirkel na cirkel rondom u te vormen en te beginnen met hun Licht over u te laten neerstromen.  Terwijl alle Legioenen van de Kosmische Beschermengelen, in alle cirkels, nu hun Licht volledig naar u verzenden, wordt er een Regenboog-Net van Verlicht Licht gecreëerd die u in een cocon houdt, u beschermt, u heelt, begeleidt en stuurt naar grotere overwinning in uw levens en in het leiden van anderen om te ontwaken tot hun Glorie, Overwinning en Goddelijkheid. Baadt en pauzeer om alle verschillende gekleurde Lichten en hun heilzame impact te absorberen voor de finale stap in deze heling-meditatie.

De Goddelijke Moeder heeft de sluizen van Heling & Overvloed geopend via de Legioenen van deze Engelen.  Het is onze job om te geloven dat we het waard zijn om zo’n geschenken te ontvangen & door te zetten in het beoefenen van deze oefening; verwachten & geloven dat gezondheid, heelheid & overvloed met hartstocht stroomt in onze Realiteit.

Aanroep deze Legioenen van de Kosmische Beschermengelen om zich elke dag rondom u te vormen, wanneer u ontwaakt, en elke nacht, wanneer u naar bed gaat.  Doe deze oefening voor 33 opeenvolgende dagen.  Als u een dag mist, voeg dan een dag bij aan het einde.  Nadat dit net een deel wordt van uw Wezen, denk er dan aan om dagelijks deze Kosmische Legioenen op te roepen om u te versnellen in tijden van nood, door het visualiseren van alle cirkels met Beschermers van elke chakra , die te allen tijde hun respectievelijke Licht naar u verzenden.

Als u zich niet lekker voelt en uw energie geblokkeerd is, doe dan deze volledige oefening opnieuw en volg dit dagelijks op voor een volgende ronde.  De energie van heelheid en overvloed dient met groot gemak en gratie in uw leven te bewegen.  Als het niet beweegt met de snelheid en waarde die u tevreden stelt, herhaal dan de oefening en focus met hartstocht op de Legioenen door alle cirkels zoveel keer als u zich kan herinneren op te roepen.  De ideale situatie is wanneer u hen, zonder provocatie en telkens u focust, aan het werk ziet met het verzenden van hun Licht naar u en de speciale zegeningen van de Goddelijke Moeder op u laten neerstromen doorheen elk van uw chakra’s.

Veel geluk en zegeningen van de Goddelijke Moeder voor u en de uwen.

 

De Chakra’s Verlicht door de Beschermengelen van Overvloed

Chakra's