Augustus 2010

Beste Vrienden,

Augustus is een belangrijke tijd vanuit planetair gezichtspunt aangezien het de maand is van de grootste spirituele groei voor alle zielen en de planeet zelf.  Augustus 2010 is boordevol speciale energie-dagen.  De eerste zal de Poortopening dag 8/8 zijn.  We zullen een ceremonie op 8/8/2010 om 8:00 PM ET (2:00 AM CET) uitvoeren om het Project Ontwaking te lanceren en begeleiding en advies te ontvangen van de Goddelijke Moeder en de Meesters en te beginnen met dit één jaar durend project.  Om in te schrijven voor dit gratis evenement,  klik hier. 

Project Ontwaking

Dit jaar, zullen we beginnen met een speciaal één jaar durend evenement, Project Ontwaking genaamd.  Vanaf 12/8 zullen we een reis maken om 3% van de populatie van de Aarde te laten ontwaken.  We spreken de Hogere Zelven van onze geliefden aan, die spiritueel nog slapen, om te beginnen te ontwaken en bewustzijn van hun goddelijkheid te verwerven.  De Meesters hebben ons beloofd dat onze geliefden ons zullen vergezellen in de 5de Dimensionale Octaaf omdat we de verdiensten hebben verworven.  We vragen specifiek aan de Goddelijke Moeder en de Meesters om de Hoogste en Beste Realiteit met ons te creëren.  De 12 maanden van 12/8/2010 tot 12/8/2011 zijn onze open canvas voor het creëren van een fantastische 5de Dimensionale Realiteit voor onszelf en voor onze geliefden.  

Harmonische Convergentie.

De eerst Harmonische Convergentie vond plaats in 1987 wanneer veel ontwaakte en verlichte zielen samenkwamen om te bidden voor de Ontwaking van alle Zielen en voor de Ascensie van Moeder Aarde.  De uitlijningen van de Planeet, op die dag, brachten een dichtere verbinding en Hoger Licht vanuit het centrum van de Galaxie met zich mee.  Het Licht dat neerstroomde op de Aarde en de mensheid werd intenser en we begonnen aan een versnelt pad.  Het uitoefenen van een ceremonie op de verjaardag van deze datum zal de poorten van Hoger Licht verder openzetten en een wijdere brug creëren tussen ons en de Hartkern van onze Galaxie, de Melkweg. 

            Deelnamekost is: $35.00.

Om te registreren voor de Harmonische Convergentie Ceremonie op Maandag, 16 augustus om 8:00 PM ET (2:00 AM CET), Klik hier.

 

Heilige Magie van Isis, Fase II

Deze live, 4 delen series met Godin Isis zal gegeven worden op zondag 22 augustus, dinsdag 24 augustus, zondag 29 augustus en dinsdag 31 augustus om 8:00 PM ET (2:00 AM CET).

Deelnamekost zal $144.00 zijn.

Introductie aanbieding, tot en met 8 Aug. is: $122.00.

Om te registreren voor Heilige Magie van Isis, fase II, klik hier.

De andere belangrijke Energie- en Poortdagen voor augustus zijn 18/8, 22/8 en 23/8 tot en met 30/8.  Zoals u kan zien, zijn er veel dagen in augustus die zeer speciaal en belangrijk zijn.  Maak van elke gelegenheid gebruik in de vruchtbare energieën van augustus om samen te zitten met de Meesters en de Goddelijke Moeder en om uw persoonlijke en globale intenties uit te sturen.    

Nieuwsbrief van deze maand.

In de laatste paar maanden heeft de Goddelijke Moeder ons laten weten dat het tijd is voor haar om meer prominent in ons leven aanwezig te zijn.  In de nieuwsbrief van deze maand, voeren we een prachtige oefening uit om haar voor altijd in ons lichaam en in ons leven te verwelkomen.

Beleef een prachtige maand augustus,

Nasrin


Invocatie van de vele Aspecten van de Goddelijke Moeder

Plaats uzelf in het Net van Licht.

Visualiseer dat de Goddelijke Moeder bij u komt staan en u baadt in haar liefde en haar Koper-Gouden Licht.  Ik vraag nu de volgende Godinnen en Aspecten van de Goddelijke Moeder om een 12-puntige cirkel te vormen rondom u en de Goddelijke Moeder.

We vragen godin Lakshmi om haar positie op 12:00 uur in te nemen,

We vragen godin Isis om haar positie op 1:00 uur in te nemen,

We vragen godin Quan Yin om haar positie op 2:00 uur in te nemen,

We vragen Lady Venus om haar positie op 3:00 uur in te nemen,

We vragen godin Saraswati om haar positie op 4:00 uur in te nemen,

We vragen godin Athena om haar positie op 5:00 uur in te nemen,

We vragen godin Hecate om haar positie op 6:00 uur in te nemen,

We vragen godin van Vrijheid (Lady Liberty) om haar positie op 7:00 uur in te nemen,

We vragen godin Durga om haar positie op 8:00 uur in te nemen,

We vragen godin Pele om haar positie op 9:00 uur in te nemen,

We vragen Moeder Maria en Lady Nada om hun positie op 10:00 uur in te nemen,

We vragen godin van Overwinning (Lady Victory) om haar positie op 11:00 uur in te nemen,

We vragen nu de Vrouwelijke Elohim om een volgende cirkel te maken.  We aanroepen Minerva, Amazon, Crystal, Angelica, Star Astrea, Pacifica en Diana.

We aanroepen de Engelenkrachten van de Violette Straal en Violette Vlam om een volgende cirkel te vormen.

Tenslotte, aanroepen we de Grote Stille Toeschouwer om de Turkooise Bubbel van Licht rond dit volledige net te plaatsen.

Omhoog gaan naar de Troon van de Goddelijke Moeder

Breng uw bewustzijn omhoog naar uw Kruinchakra en visualiseer uw Antahkarana Koord die zich naar boven uitstrekt vanaf de Lotus van uw Kruin.  Neem een diepe adem in de Antahkarana Koord en laat deze zich uitbreiden.  (De Antahkarana is een Gouden-Zilveren pilaar van Licht die u verbindt met de Hogere Gebieden.  Een Lotus-bloem is een waterlelie.  Een Lotus met duizend blaadjes zit in de vorm van een knop bovenop uw hoofd.  Deze energetische Lotus opent zich wanneer we in ons spiritueel Licht groeien en ons verbinden met de Hogere Gebieden via de Anthakarana Koord).

Laat ons nu ons bewustzijn omhoog brengen via de Koord naar de Troon van de Ik Ben Die Ik Ben.  Zie uw Geperfectioneerde Ik Ben Aanwezigheid en Sanat Kumara, de Planetaire Logos.  Smelt samen met uw Geperfectioneerde Aanwezigheid. 

Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog naar de Troon van YHWH.  Smelt samen met de Troon van YHWH.

Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog naar de Troon van God-Bron en zie de Oude der Dagen, Heer Melchior; de Galactische Logos erbij staan.  Smelt samen met de Troon van God-Bron.

Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog naar de Troon van Ellah en zie Jeshua Ben Joseph, Belicht door Heer Sananda en Star Astrea, erbij staan.  Smelt samen met de Troon van Ellah.

Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog naar de Troon van de Zeven Hemelen en de hierover-belichtende Aanwezigheid van de Zeven Paren van Hemelse Bewakers.  Smelt samen met de Troon van de Zeven Hemelen.

Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog naar de Tronen van de Zeven Machtige Elohim en de Maha Elohim en zie de Zeven Machtige Elohim en de Maha Elohim erbij staan.  Smelt samen met de Troon van de Machtige Elohim.

Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog naar de Troon van Onzichtbare Bron en zie Melchizedek, de Universele Logos en zijn metgezel Lady Malak erbij staan.  Smelt samen met de Troon van Onzichtbare Bron.

Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog naar de Troon van Paramatman en zie de Maha Heer van Licht erbij staan.  Smelt samen met de Troon van Paramatman.  Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog naar de Tronen van de Heren van Licht en zie de Aanwezigheid van de 7 Heren.  Smelt samen met de Troon.

Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog naar de Troon van de Maha Heer van Licht en zie de Aanwezigheid van de Maha Heer van Licht.  Smelt samen met de Troon.

Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog naar de Troon van de Grote Goddelijke Directeur en zie Thoth en Lady Veyga erbij staan.  Smelt samen met de Troon.

Draai en beweeg spiraalsgewijs omhoog, samen met al deze Grote Wezens en ieder van ons, naar de Troon van het Absolute; de Troon van de Goddelijke Moeder. 

Visualiseer het altaar met de Heilige Vlam vóór u en de Goddelijke Moeder die erachter op haar Troon zit.  Breng uw offers naar het vuur en verzendt uw persoonlijke en globale intenties. 

Pauzeer en baadt in het Licht van de Goddelijke Moeder.

 

Net van Licht met Meerdere Aspecten van de Goddelijke Moeder

Wees u bewust van de vele aspecten van de Goddelijke Moeder, de Engelenkrachten en de Legioenen van die Engelenkrachten die nu in de Net-van-Licht-formatie staan.

 • Visualiseer een Pilaar van Puur Wit Licht rondom u en een enorme cylinder van Puur Wit Licht rondom onze volledige groep.
 • Denk eraan dat u vóór het altaar van de Goddelijke Moeder staat.

Laat ons een offer doen vanuit onze harten vóór het altaar als bedanking voor al degenen die ons hebben onderwezen, als bedanking voor onze ouders die ons leven brachtten, en als bedanking voor alle Meesters, Goeroes en Leraren en om ieder van ons terug te vinden en om Verlichting te vinden. 

 • Breng er nu al uw geliefden bij en laat hen een zegening ontvangen terwijl we voor de Troon van de Goddelijke Moeder staan en onze offers naar het heilige vuur brengen aan het altaar.

Terwijl we deze heilige offers doen, merk op dat de Goddelijke Moeder op haar Troon zit aan de andere kant van dit altaar. 

 • Wanneer u klaar bent, ga dan naar de Goddelijke Moeder, kniel vóór haar, leg uw hoofd op haar schoot en laat ze u liefhebben.  Laat ze uw haar strelen.  Laat ze u vertellen hoeveel ze van u houdt. 

Merk, aan de andere kant van haar Troon, een Lichtstraal op die naar beneden straalt.  Onder het Licht bevindt zich een enorme Lotusbloem.  De Lichtstraal verandert van kleur en telkens deze van kleur verandert, nemen de blaadjes van deze reusachtige Lotusbloem de kleur van het Licht over.  Deze Lotusbloem is groot genoeg om in het midden te kunnen zitten.  In feite is deze groot genoeg zodat u de Goddelijke Moeder uit kan nodigen om bij u in de Lotus te gaan zitten.   

 • Vraag haar om bij u te komen zitten.
 • Visualiseer dat ze rechtop staat, uw hand neemt en samen met u naar de Lotus wandelt.

Het Licht verandert in Helder Wit Licht en de blaadjes van de Lotus beginnen te schitteren.  Als u op de blaadjes stapt, buigen ze.  Ze voelen zacht en teer aan maar ze zullen niet breken.  Sommige van de blaadjes hebben dauw op zich en in het centrum heeft de Lotus een mooie gele kleur – helder en vreugdevol.

 • Zit in het centrum en kijk de Goddelijke Moeder aan.  Uw knieën raken de knieën van de Goddelijke Moeder.
 • Merk op, dat wanneer u in de ogen van de Goddelijke Moeder staart en ze haar liefde op u laat neerstromen, dat de Lichtstraal verandert van kleur in diep Paars.
 • De blaadjes van de Lotus beginnen de Paarse kleur over te nemen en beginnen omhoog te gaan en omsluiten u.  Ze omhelzen u en de Goddelijke Moeder.  Terwijl u binnenin zit, hoort u de Goddelijke Moeder zeggen:

 

U bent een prachtig wezen van de Violette Vlam.  U bent een prachtig wezen van de Violette Straal.

KRUIN CHAKRA

Ze raakt uw Kruinchakra aan en ze vraagt u om deze woorden samen met haar te zeggen.

Ik ben een prachtig wezen van de Violette Vlam.  Ik ben een prachtig wezen van de Violette Straal.  Ik plaats de Goddelijke Moeder in mijn Kruinchakra.

 • Visualiseer dat ze u een Vlam geeft uit haar hart en u plaatst deze in uw Kruinchakra.  Deze Vlam wordt het beeld van de Goddelijke Moeder.  Die beeltenis zit binnenin de Lotus van uw Kruinchakra. 

Terwijl u de mantra herhaalt, verandert de Lotus van uw Kruin van Paars in Puur Wit Licht.  Haar duizend blaadjes beginnen te worden belicht met de Goddelijke Moeder die haar liefde op uw Kruinchakra laat neerstromen.

 

 

DERDE OOG CHAKRA

 • Merk op dat ze nu naar haar Derde Oog wijst.  Ze neemt een vonk van haar Derde Oog, geeft deze aan jou en zegt:  U bent een prachtig wezen van de Violette Vlam.  U bent een prachtig wezen van de Voilette Straal.
 • Terwijl u die vonk in uw Derde Oog plaatst, herhaal deze woorden totdat de kleur van Licht van Paars in Puur Wit Licht verandert:

Ik ben een prachtig wezen van de Violette Vlam.  Ik ben een prachtig wezen van de Violette Straal.  Ik plaats de Goddelijke Moeder in mijn Derde Oog..

 • Merk op dat de vonk die ze aan jou heeft gegeven een prachtige beeltenis van haar wordt, gezeten binnenin de Lotus.  De Lotus straalt de Violette Vlam en de Violette Straal uit, totdat u de mantra voldoende hebt gereciteerd zodat dit in Wit Licht verandert. 

De Lotus van uw Derde Oog absorbeert de Violette Straal en de Violette Vlam.  Dan verandert de Lichtstraal in een Goud-Roos Licht en de Lotus in uw Derde Oog begint Goud-Roos Licht uit te stralen.  De Vlam die in uw Derde Oog brandt en de energie van de Goddelijke Moeder draagt, straalt Goud-Roos Licht uit. 

KEEL CHAKRA 

 • Merk nu op dat de Goddelijke Moeder een vonk neemt van haar Keelchakra en terwijl ze deze aan u doorgeeft, zegt ze: U bent een prachtig wezen van de Violette Vlam.  U bent een prachtig wezen van de Violette Straal.
 • Ontvang deze vonk van haar, plaats ze in u Keelchakra en herhaal:

Ik ben een prachtig wezen van de Violette Vlam.  Ik ben een prachtig wezen van de Violette Straal.  Ik plaats de Goddelijke Moeder in mijn Keelchakra.  De Goddelijke Moeder laat haar gratie neerstromen in elk woord dat ik spreek.

 • Herhaal deze woorden, terwijl u op de Goddelijke Moeder gefocust bent en haar binnenin de Lotusbloem ziet zitten, binnenin uw Keelchakra, en de kleur verandert van Paars in Puur Wit Licht.

KOSMISCHE HART CHAKRA

 • Merk op dat de Goddelijke Moeder een vonk van haar Kosmische Hartchakra neemt.  Ze geeft deze door aan u en ze zegt: U bent een prachtig wezen van de Violette Vlam.  U bent een prachtig wezen van de Violette Straal.
 • Ontvang die vonk van haar, plaats deze in uw Kosmische Hartchakra en herhaal deze woorden totdat de kleur van het Licht verandert van Paars in Puur Wit Licht:

Ik ben een prachtig wezen van de Violette Vlam.  Ik ben een prachtig wezen van de Violette Straal.  Ik plaats de Goddelijke Moeder in mijn Kosmische Hart.

 • Merk op dat de Goddelijke Moeder in een reusachtige Lotus zit binnenin uw Kosmische Hart.
 • De Lotus begint het Paarse Licht uit te stralen en met elke herhaling van de mantra begint de kleur te veranderen totdat het Puur Wit Licht wordt.

PERSOONLIJKE HART CHAKRA

 • De Goddelijke Moeder neemt nu een vonk van haar Persoonlijke Hartchakra.  Ze geeft deze door aan u en ze zegt: U bent een prachtig wezen van de Violette Vlam.  U bent een prachtig wezen van de Violette Straal.
 • Ontvang de vonk van haar, plaats deze in uw Persoonlijke Hart, en herhaal deze woorden:

Ik ben een prachtig wezen van de Violette Vlam.  Ik ben een prachtig wezen van de Violette Straal.  Ik plaats de Goddelijke Moeder in mijn Persoonlijke Hart.

 • Herhaal dit totdat de kleur verandert van Paars in een prachtig Emerald-Groen Licht.  Laat dat Emerald-Groene zich verspreiden van de Lotus van uw Hartchakra naar uw volledige borst.  Laat uw longen erin baden.  Laat het verdriet, van eonen van levens dat u zich afgescheiden voelde en vergat dat u een Goddelijk Wezen bent, oplossen binnenin dit heldere, helende Emerald-Groen Licht. 

ZETEL VAN DE ZIEL CHAKRA

 • Merk op dat de Goddelijke Moeder een vonk uit haar Zetel van de Ziel Chakra neemt, tussen haar laagste ribben in het centrum van haar borst.  Ze geeft deze door aan u en zegt: U bent een prachtig wezen van de Violette Vlam.  U bent een prachtig wezen van de Violette Straal.
 • Ontvang die vonk van haar, plaats deze in uw Zetel van de Ziel Chakra, en herhaal deze woorden:

Ik ben een prachtig wezen van de Violette Vlam.  Ik ben een prachtig wezen van de Violette Straal.  Ik plaats de Goddelijke Moeder in mijn Zetel van de Ziel Chakra en ze verblijft daar voor altijd.

 • Elke keer als u dit herhaalt merk dan op dat de beeltenis van de Goddelijke Moeder gezeten is binnenin de Lotus in uw Zetel van de Ziel Chakra en de kleur verandert in diep Paars terwijl het alle ervaringen van dualiteit oplost en de essentie van uw Ziel met haar eigen Ziel-essentie herenigt, binnenin de Zetel van de Ziel Chakra.  Dan verandert de kleur in een diep Aquamariene Blauwe Kleur. 

ZONNEVLECHT CHAKRA

 • Merk op dat de Goddelijke Moeder een vonk van haar Zonnevlecht chakra neemt.  Ze geeft deze door aan u en ze zegt: U bent een prachtig wezen van de Violette Vlam.  U bent een prachtig wezen van de Violette Straal.
 • Ontvang de vonk van haar, plaats deze in uw Zonnevlecht Chakra en herhaal dan de woorden terwijl de vonk verandert van Paars Licht in een Koper-Gouden Licht:

Ik ben een prachtig wezen van de Violette Vlam.  Ik ben een prachtig wezen van de Violette Straal.  Ik plaats de Goddelijke Moeder in mijn Zonnevlecht Chakra en ze verblijft daar voor altijd.

De eigen energie-handtekening van de Goddelijke Moeder licht nu op in uw Zonnevlecht.

 • Zie de Lotus, die verandert van Paars in Koper-Goud, oplichten in uw Zonnevlecht en zich naar buiten toe uitbreiden.  Zie de Goddelijke Moeder majestueus in de Lotus zitten. 

Het Licht van bekrachtiging kan van u uitstralen en anderen bekrachtigen met de gratie van de Goddelijke Moeder.

HEILIGBEEN CHAKRA

 • De Goddelijke Moeder neemt nu een vonk van haar Heiligbeen Chakra.  Ze geeft deze door aan u en herinnert u eraan: U bent een prachtig wezen van de Violette Vlam.  U bent een prachtig wezen van de Violette Straal.
 • U neemt die vonk van haar, plaatst deze in uw Heiligbeen Chakra, en herhaalt:

Ik ben een prachtig wezen van de Violette Vlam.  Ik ben een prachtig wezen van de Violette Straal.  Ik plaats de Goddelijke Moeder in mijn Heiligbeen Chakra en ze verblijft daar voor altijd.

Terwijl u deze woorden herhaalt, verandert de kleur van Paars in helder Oranje Licht.  Zie de Lotus volledig verlicht met diep, helder Oranje Licht en zie dat de Goddelijke Moeder haar Licht, haar liefde en haar zegeningen laat neerstromen op u Heiligbeen, uw centrum voor creativiteit en voorplanting.

We pauzeren een moment langer omdat het Licht van Creativiteit één van de belangrijkste geschenken is die de Goddelijke Moeder benadrukt.  De heldere Oranje Lichtstralen breiden zich naar buiten uit. 

WORTEL CHAKRA

 • De Goddelijke Moeder neemt nu een vonk van haar Wortelchakra.  Ze geeft deze door aan u en herinnert u eraan: U bent een prachtig wezen van de Violette Vlam.  U bent een prachtig wezen van de Violette Straal.

 

 • Ontvang deze vonk van haar, plaats deze in uw Wortelchakra, en herhaal deze woorden terwijl de Lotus van de Wortelchakra zich opent en de Violette Straal en Violette Vlam absorbeert:

Ik ben een prachtig wezen van de Violette Vlam.  Ik ben een prachtig wezen van de Violette Straal.  Ik plaats de Goddelijke Moeder in mijn Wortel Chakra en ze verblijft daar voor altijd.

Terwijl u de mantra herhaalt, verandert de Lotus geleidelijkaan van kleur, van Paars in een prachtige diep Rode kleur.  De Goddelijke Moeder zit op die Lotus.  Voel de energie zich verplaatsen door uw volledige heup-gebied en zich in elke richting voortbewegen.

KNIEEN

 • De Goddelijke Moeder neemt nu een vonk van haar beide knieën.  Ze geeft deze aan u door en herinnert u eraan: U bent een prachtig wezen van de Violette Vlam.  U bent een prachtig wezen van de Violette Straal.
 • Ontvang elke vonk van haar, plaats deze in de respectievelijke knie, en herhaal deze woorden:

Ik ben een prachtig wezen van de Violette Vlam.  Ik ben een prachtig wezen van de Violette Straal.  Ik plaats de Goddelijke Moeder in mijn Knieën.  Ze ondersteunt en begeleidt me en ik wandel in haar voetsporen. 

Visualiseer twee Lotussen, één in elke knie.  Soms voelen we dat de wereld ons niet ondersteund en krijgen we kniepijn.  De ondersteuning van de Goddelijke Moeder kan onze knieën versterken.

De kleur verandert van Violet in Rood omdat we verbonden zijn met de Rode Levenskracht van de Aarde en de Rode Levenskracht van de Goddelijke Moeder.

VOETEN

 • Wanneer die energie is gevestigd, brengt ze twee extra vonken, één voor elke voet om de chakra’s van de voeten te openen.  Om ons te helpen gronden en te verbinden met Moeder Aarde.  Om ons Moeder Aarde te helpen herinneren aan haar Goddelijkheid.  Om ons te helpen de Aarde en de Vijf Elementen aan te raken met het Licht van de Goddelijke Moeder; om de chakra’s in de rechter- en linkervoet te openen en ze herinnert u eraan: U bent een prachtig wezen van de Violette Vlam.  U bent een prachtig wezen van de Violette Straal.
 • Ontvang elke vonk van haar en plaats deze in de boog van elke voet.
 • Zie twee lotussen, één in de boog van elke voet en herhaal deze woorden:

Ik ben een prachtig wezen van de Violette Vlam.  Ik ben een prachtig wezen van de Violette Straal.  Ik plaats de Goddelijke Moeder in de chakra’s van mijn voeten.  Ze begeleidt mijn voetstappen waar ik ook ga en zegent de Aarde terwijl ik verderga.  De Goddelijke Moeder reinigt de Vijf Elementen via mij.  Ze verblijft in de Lotus van mijn Voeten. 

De kleur verandert terug van Paars in Rood.  Alle chakra’s vanaf de Wortelchakra gaan verder met Levenskracht-Energie van Moeder Aarde.

AARDEKORST CHAKRA

De twee energie-lijnen die stromen vanuit uw voeten worden één in de Aardekorst-chakra, 25 cm onder uw voeten.  Deze zorgt ervoor dat u zich verbindt met de Aarde en rechtop staat.

 • De Goddelijke Moeder neemt een grotere vonk van haar Aardekorst-chakra.  Ze geeft deze aan u door en herinnert u eraan: U bent een prachtig wezen van de Violette Vlam.  U bent een prachtig wezen van de Violette Straal.

Het dragen van deze grote vonk zal u helpen om verbonden te blijven en vervuiling op te lossen bij contact.  

 •  Ontvang deze vonk van haar, plaats deze in uw Aardekorst-chakra, en herhaal deze woorden:

Ik ben een prachtig wezen van de Violette Vlam.  Ik ben een prachtig wezen van de Violette Straal.  Ik plaats de Goddelijke Moeder in mijn Aardekorst-chakra.

Deze wordt volledig verlicht zoals een ster.  Alle vervuiling en verontreiniging lost op in de Violette Vlam en de Violette Straal.  Dan verandert het in een prachtige Rode kleur met de vonk volledig aangestoken, de Lotus volledig open en de Goddelijke Moeder die erin zit. 

KERNKRISTAL VAN MOEDER AARDE

Een Pilaar van Licht opent zich en neemt deze liefdesenergie naar de Kernkristal van Moeder Aarde.  U ziet uzelf zitten binnenin de Lotus in de Kernkristal samen met de Goddelijke Moeder die recht over u zit.  U zegt samen met één stem:

Ik ben een prachtig wezen van de Violette Vlam.  Ik ben een prachtig wezen van de Violette Straal. 

 

 • De palmen van uw handen raken de palmen van haar handen.
 • Uw knieën raken haar knieën.
 • Stralen van Puur Wit Licht stralen vanuit haar Kruin en verlichten uw Kruin.
 • Stralen van Goud-Roos stralen vanuit haar Derde Oog en verlichten uw Derde Oog.
 • Stalen van Blauw Licht stralen vanuit haar Keelchakra en verlichten uw Keelchakra.
 • Met haar Lotus wijd geopend en uw Lotus wijd geopend, vertrekken er stralen van Puur Wit Licht vanuit haar Kosmische Hart naar uw Kosmische Hart.
 • Stralen van Emerald-Groen Licht vertrekken vanuit haar Persoonlijke Hart en verlichten uw Persoonlijke Hart.  
 • Stralen van Aquamariene Blauw Licht vertrekken vanuit haar Zetel van de Ziel Chakra en verlichten uw Zetel van de Ziel Chakra, met de Lotus wijd geopend.
 • Stralen van Koper-Goud Licht vertrekken van haar Zonnevlecht en verlichten uw Zonnevlecht, met de Lotus wijd geopend.
 • Stralen van Helder Oranje Licht vertrekken van haar Heiligbeen en verlichten uw Heiligbeen, met de Lotus wijd geopend.
 • Stralen van Helder Rood Licht vertrekken vanuit haar Wortelchakra en velichten uw Wortelchakra, met de Lotus wijd geopend.

De kristallen structuur in de kern van de Aarde wordt nu volledig verlicht met al deze Lichten.  Deze Lichten spreiden zich nu uit van de kernkristal in de Aarde in elke mogelijke richting naar de Aardekost, en van de Aardekorst naar de atmosfeer van de Aarde; ze reinigen en zuiveren de Vijf Elementen.  De atmosfeer van de Aarde transmuteert vervuiling en verontreiniging, onzuiverheden en negativiteit en de giftige bestanddelen van de lichamen van water, zuiveren de Aarde en alle giftige bestanddelen; alle gaten die de korst van de Aarde heeft gedragen omdat we de steenkool, het goud, de edelstenen, de olie hebben ontgonnen en grote gapende gaten hebben achtergelaten. 

Het Aarde-element wordt gereinigd, het Lucht-element wordt gereinigd, het Water-element wordt gereinigd.  Alle Vuur dat onder de korst van de Aarde zit wordt kalm en vredig.  Het dient niet te worden geventileerd via de vulkanische uitbarstingen, via tsunami’s onder de zee, via aardbevingen omdat de atmosfeer zuiver is dankzij de zegening van de Goddelijke Moeder via ieder van u, als haar elementen. 

 • Adem en baadt en focus opnieuw op de Lotus van de Kruinchakra, wijd geopend met de Goddelijke Moeder die in het midden zit.  Helder Wit Licht verlicht elk blaadje. 
 • Het Derde Oog wordt helder verlicht met Goud-Roos Licht, de Lotus is wijd geopend met de Goddelijke Moeder die in het midden zit.
 • De Lotus van de Keel is wijd geopend en straalt Blauw Licht uit met de Goddelijke Moeder die in het midden zit.
 • De Lotus van het Kosmische Hart is wijd geopend, helder verlicht met Wit Licht en met de Goddelijke Moeder die in het midden zit.
 • De Lotus van het Persoonlijke Hart is wijd geopend, helder verlicht met Emerald-Groen Licht en met de Goddelijke Moeder die in het midden zit.
 • Focus op het Emerald-Groene Licht en verzendt dat Licht vanuit uw Hart.  Laat het via de kristalijne structuur tot de Korst van de Aarde, tot de atmosfeer doordringen en zich uitbreiden, de Vijf Elementen uitzuiveren; vanuit uw Hart naar het Hart van Moeder Aarde en van het Hart van de Goddelijke Moeder naar uw Hart, naar het Hart van Moeder Aarde, naar de atmosfeer van Moeder Aarde.

U kan dit opnieuw en opnieuw herhalen en u zal een grote dienst bewijzen aan alle zielen, aan de Aarde, aan de Goddelijke Moeder, aan de Meesters, en u zal vooral uw eigen Hartchakra openen en de pijn van eonen van levens in dualiteit vrijgeven.

 • De Lotus van de Zetel van de Ziel is wijd geopend, helder verlicht met Aquamariene Blauw Licht met de Goddelijke Moeder die in het midden zit.  
 • De Lotus van de Zonnevlecht is wijd geopend, helder verlicht met Koper-Goud Licht met de Goddelijke Moeder die in het midden zit.  
 • De Lotus van het Heiligbeen is wijd geopend, helder verlicht met Helder Oranje Licht met de Goddelijke Moeder die in het midden zit.  
 • De Lotus van de Wortelchakra is wijd geopend, helder verlicht met de Rode Levenskracht van de Goddelijke Moeder en Moeder Aarde met de Goddelijke Moeder die in het midden zit.  
 • Verzendt deze Lichten in elke richting.  Verlicht de Kernkristal van de Aarde en laat de Kernkristal de liefde vergroten die op u neerstroomt en via u naar de korst van de Aarde, de atmosfeer van de Aarde en verspreidt het doorheen de atmosfeer naar het zonnestelsel, naar de galaxie, naar de kosmos en daaraan voorbij. 
 • Vraag nu aan de Goddelijke Moeder voor al wat u wil voor uzelf, uw geliefden, de Aarde, de Vijf Elementen.

In de afgelopen paar maanden heeft ze haar healing en haar geschenken versneld.  En u kan haar zeer zeker vraag om wat zij wenst zodat ieder van ons, op de eigen manier, dienstbaar voor haar kan zijn.

Wanneer u klaar bent om terug te komen van deze energieën, zet uzelf in de Pilaar van Licht en breng uzelf terug naar het bewustzijn van het lichaam.  Eet zeker iets zoet als u gaat rijden of machines bedienen.  Als u in deze energieën kan blijven en naar bed kan gaan, kan u verdergaan met het visualiseren dat de Lotussen volledig geopend zijn met de Goddelijke Moeder in elke Lotus. 

Dit is een krachtig healing-middel.  Het reinigt niet alleen alle energieën van uw chakra’s maar het reiningt de energieën van vele levens.  En het verankert vooral de energieën van de Goddelijke Moeder. 

U kan deze meditatie op elk moment doen, vanuit gelijk welke chakra.  Als u een interview hebt en u bent niet zeker dat u de job zal hebben, focus op de Zonnevlecht.  Als u gaat rijden en u voelt dat u niet genoeg gegrond bent, focus op de Wortelchakra.  Als u een benauwd hart hebt, focus op uw Hartchakra.  U kan op één Chakra focussen of op de hele serie. 

De Goddelijke Moeder zo dichtbij en persoonlijk hebben is een geschenk op zich.

Ik wens u een prachtige maand augustus.

Zo is het.